Yobit Exchange gjennomgang og guide 2020

YoBit er en kryptokursutveksling lansert i 2014 og er en av de eldste i markedet. YoBits filosofi er å holde ting enkelt. Børsen tilbyr bare spothandel på sin relativt intuitive og ukompliserte plattform. Børsen er populær over hele verden, med et spesielt stort samfunn i Russland og Europa. Imidlertid tilbyr YoBit noen unike ikke-handelsrelaterte funksjoner som investeringsplaner, et terningspill og løpende muligheter for brukere å tjene gratis kryptovalutaer.

Registrert i Panama som YoBiCrypto Corp, var børsen etableringen av en gruppe europeiske utviklere med en lidenskap for kryptovalutaer. I følge CoinMarketCap Yobit har et handelsvolum på mer enn USD 50 millioner hver 24. time

I denne gjennomgangen ser vi på de forskjellige funksjonene i YoBit-utveksling og gir brukerne en guide om hvordan de kommer i gang. Vi ser også på om YoBit er et pålitelig og trygt valg for kryptovalutahandlere i 2020.

Nøkkelegenskaper

 • Ingen frills nærmer seg: YoBit skiller seg ut fra konkurrentene ved å være enkel. Denne forestillingen om enkelhet kan også sees i grensesnittet. Når du har logget på vises alle nødvendige funksjoner og informasjon tydelig og er lett tilgjengelig med ett klikk.
 • Ingen KYC påkrevd: Ingen KYC-prosedyrer kreves for å registrere en konto, og de samler ikke inn noen data fra brukerne. Børsens mål er å beskytte brukernes anonymitet og respektere deres personvern og konfidensialitet. Nye brukere kan registrere seg med e-posten sin og begynne å handle i løpet av få minutter.
 • Unike funksjoner: I tillegg til spothandel har børsen unike funksjoner som InvestBox, et terningspill, FreeCoins, “YoPony”Og samarbeid med CryptoTalk-fora osv.

La oss ta en titt på de viktigste unike funksjonene etter tur.

InvestBox – en enkel guide

I følge YoBit tillater InvestBox brukere å utvide sin portefølje og potensielt tjene fra 0,1% opp til 7% per dag. Hensikten med InvestBox er å bygge bro over gapet mellom kryptovalutahandlere og utviklere ved å hjelpe sistnevnte med å popularisere mynten sin, og slik kan handelsmenn dra nytte av dens popularitet. Børsen hevder at betalinger fra disse planene er fra et spesialfond som etterfylles fra provisjon opptjent av børsen. Brukere kan når som helst ta ut pengene sine fra planene, og uttak er ikke underlagt noen provisjon som skal betales til børsen.

Planene varierer med hensyn til hvilken mynt du kan tjene, minimum investeringsbeløp og tid som kreves, og handlingene som kreves for å oppnå betalingene. Som vist på bildet nedenfor, har hver InvestBox-plan sine egne “regler” som følger:

 • Mynt: Den typen kryptovaluta som skal investeres
 • Prosent: Prosentandelen du får
 • Periode: Når du får betalingene dine f.eks. daglig, ukentlig osv.
 • MinInvest: Miniumum-investering kreves
 • MaxInvest: Maksimum du kan investere
 • Handling: Hvilke handlinger kreves for å få betalingene. Å ta YOMI i bildet nedenfor som et eksempel “YOMI / BTC: 10 kjøp handler + ingen YOMI selger + BTC: 10 ds” betyr at brukere: (1) må kjøpe YOMI tokens 10 ganger på YOMI / BTC markedet; (2) kan ikke selge YOMI-tokens før betaling er mottatt; og (3) spill DICE-spillet 10 ganger (selv om det ikke betyr noe om du vinner eller taper).
 • Status: Om planen er aktiv eller ikke.

InvestBoxBrukere kan velge mellom forskjellige planer i børsens InvestBox

Terningspill og YoPony

En populær funksjon på Exchange er deres terningspill der brukere gjetter om en kommende terningkast skal være mindre enn 48 eller mer enn 52. Som nevnt i InvestBox-delen, kan noen planer kreve at brukerne spiller dette spillet for et spesifisert antall av ganger. YoPony er et kryptospill, hvor du gjetter hvilken hest som vinner et løp.

FreeCoins – hvordan tjene kryptovalutaer på YoBit

For å oppmuntre flere til å handle på YoBit, gir børsen ut gratis mynter for brukere som deler børsen på sosiale medier. Alt brukerne trenger å gjøre er å velge hvilken gratis mynt de ønsker å få og klikke “Få gratis mynter”.

FreeCoinsFreeCoins lar brukerne tjene kryptovalutaer

Velg deretter i popup-vinduet om du vil lage innlegget ditt på Twitter, Facebook eller Vkontakte. Du vil da automatisk bli sendt til nettstedet ditt for sosiale medier for å legge inn innlegget. Etterpå må du lime inn lenken til innlegget ditt i adressefeltet og trykke “Sjekk” slik at YoBit kan bekrefte at du har lagt ut.

Pop-up vinduPop-up-vindu vil be deg om å legge ut og sette inn adressen til innlegget for kontroll

YoBit CryptoTalk-kampanje – en annen måte å tjene gratis kryptovalutaer

Yobit har også belønningskampanje med CryptoTalk.org, et kryptovalutaforum der folk kan tjene Bitcoin ved å delta i diskusjoner. YoBit vil belønne brukere med 0,00001 BTC per innlegg, for opptil 30 innlegg per dag. Når du har lagt ut innlegg, må du angi CryptoTalk UID i CryptoTalk-kampanjeside for at innleggene dine skal verifiseres. Etter verifisering av moderatorene på CryptoTalk-forumet, vil belønninger gis til kvalifiserte innlegg, og du vil kunne sende dette direkte til din BTC-saldo på børsen.

CryptoTalk-kampanjesideCryptoTalk-kampanjeside

Støttede kryptovalutaer

YoBit tilbyr handel for over 442 kryptovalutaer, mer enn dobbelt så mange som konkurrenter som Binance exchange. Disse inkluderer noen altcoins som er relativt ukjente, noe som potensielt gjør det til et av de eneste alternativene som er tilgjengelige for seriøse altcoin-handelsmenn.

Det som også gjør at YoBit-utveksling skiller seg ut, er antall tilgjengelige handelspar. Den har mer enn 4600 handelspar som gjør det de mest handelsparene av hvilken som helst børs i markedet i følge CoinGecko.

Støttede valutaer og betalingsmåter

YoBit godtar både USD og RUB (russisk rubel). Når det gjelder betalingsmåter, aksepterer børsen innskudd fra Visa / Mastercard, AdvCash, Payeer, Perfect Money, Capitalist, Yandex og cryptocurrency.

YoBit-avgifter

Depositum og uttak

Innskudd på børsen er gratis for de fleste store betalingsmåter som Visa / Mastercard eller kryptovalutainnskudd. For uttak kan imidlertid avgiftene variere fra 0,0005 for kryptovalutaer til 7% (USD) ved bruk av Payeer eller USD $ 6 og 5% ved bruk av kredittkort.

Her er en liste over YoBits innskudds- og uttaksgebyrer.

Handelsgebyrer

YoBit tar 0,20% for hver kjøps- og salgsordre på børsen. Sammenlignet med konkurrentene er dette generelt gjennomsnittlig. Noen børser som KuCoin eller OKEx koster litt mindre på 0,10%, mens andre børser som Coinbase Pro koster mye mer på 0,50% pluss andre avgifter.

Støttede land

Exchange er tilgjengelig for brukere fra hele verden, inkludert USA. For å imøtekomme sitt internasjonale klientell støtter børsen engelsk, russisk og kinesisk. En av deres unike funksjoner er live chat i sidefeltet hvor du kan chatte med andre handelsmenn i sanntid. Livechatten er tilgjengelig på engelsk, tysk, arabisk, kinesisk og russisk.

Live chatLive chat

Sikkerhet – Er YoBit trygt?

YoBit har en god oversikt over ingen hack i de 6 årene den ble lansert. Exchange har følgende funksjoner for å beskytte brukerne.

Bekreftelse på e-postpålogging: Etter at du har logget på Exchange, vil de sende deg en e-post der du får beskjed om at du har logget på, sammen med informasjon om påloggingen, for eksempel IP-adresse, plassering og påloggingstid. Dette betyr at du vil bli varslet hvis noen andre har logget inn på kontoen din.

2-faktorautentisering (2FA): Brukere kan sette opp Google Authenticator-appen på telefonene sine til å brukes med Exchange. Så når en bruker foretar et innskudd eller uttak, vil de også bli bedt om å skrive inn et engangspassord for å fullføre forespørselen.

Frys uttak: En unik funksjon, fryse uttak funksjonen kan vise seg å være veldig nyttig hvis du mistenker at kontoen din er blitt hacket. På Innstillinger-siden kan du velge “Frys uttak fra kontoen min (jeg mistenker hacking)”. Når du velger dette alternativet, vil eventuelle uttak fra Exchange bli frosset, og brukere kan bare aktivere uttak igjen ved å gå gjennom kundesupport.

Frys uttakFrys uttak

Forsikringsfond: På supportsiden er det en mulighet til å be om kompensasjon fra et forsikringsfond.

ForsikringsfondForsikringsfond

Det er ikke mange detaljer som er kjent om forsikringsfondet. Men fra vår undersøkelse fikk Børs et 51% angrep i januar 2019, og ifølge YoBit ble tapene dekket av børsens forsikringsfond.

Brukererfaring

Børsen tar det virkelig til neste trinn med sin enkelhet. Så mye at det nesten ikke er noen veiledninger eller instruksjoner tilgjengelig på Exchange eller andre steder. Så hvis brukere er forvirret om Exchange-funksjonene og funksjonene, må de slå opp eksterne nettsteder, finne ut av det selv eller spørre det aktive og hjelpsomme YoBit-fellesskapet. Men siden grensesnittet er veldig enkelt, veldig selvforklarende, bør de fleste erfarne handelsmenn være i stand til å mestre å bruke YoBit ganske enkelt, og kanskje komme til å sette pris på dens enkle tilnærming.

Hvordan registrere deg for en YoBit-konto

Registreringen er enkel. På YoBits hovedside, Bare klikk “Registrering”, fyll ut skjemaet og klikk “Registrer”.

YoBit-registreringYoBit-registrering

Etterpå vil du motta en e-post der du blir bedt om å klikke på deres lenke for å aktivere kontoen din. På nettsiden velger du “Aktiver”, så er du klar!

Registreringsprosessen var veldig enkel, og vi kunne registrere oss for en konto på mindre enn 10 minutter.

Hvordan sette inn og ta ut kryptovalutaer på YoBit

Innskudd

Klikk på “Lommebøker” på den øverste linjen for å se saldoen din. Velg hvilken mynt du vil sette inn, og klikk “+”. Et popup-vindu vises med kryptovaluta-adressen og en QR-kode. Derfra kan du enten skrive inn adressen eller skanne QR-koden med lommeboken du vil sende fra.

Sette inn kryptovalutaerSette inn kryptovalutaer

Uttak

Uttak på YoBit er like enkelt. Klikk på “Lommebøker” -siden på den øverste linjen, velg hvilken mynt du vil ta ut og klikk “-“. Et popup-vindu dukker opp for å fylle ut uttaksadressen din og antallet du vil ta ut. YoBit beregner automatisk utbetalingsgebyrene og viser beløpet mottakeren faktisk får. Klikk deretter på “uttaksforespørsel”.

Trekke ut kryptovalutaerTrekke ut kryptovalutaer

Kundeservice

YoBit har møtt en del kontrovers med brukere som klager over at Exchange er treg til å svare på forespørsler på deres støtteside. Fra å bruke Exchange kan vi se at de har tatt denne kommentaren om bord og prøvd å gjøre forbedringer. YoBit-kunder kan få støtte på følgende måter:

 • Send en kundesupportbillett på deres supportside;
 • Spør samfunnet på livechatten på Exchange-sidefeltet;
 • På en telegramchat, PM en administrator eller spør på hovedsiden; og
 • Kontakt deres offisielle supportkonto @YbtSP på Telegram (for tiden i testmodus).

For å teste ut kundeservice, prøvde vi å be om hjelp ved å bruke alle metodene nevnt ovenfor. Vi fikk svar fra supportsiden på under 10 minutter, noe som er ganske imponerende. Vi fikk også svar fra andre YoBit-brukere på Telegram-fellesskapet og live chatten som alle var veldig hjelpsomme.

YoBit kundesupportYoBit kundesupport

Konklusjon: Er YoBit en trygg og legitim utveksling?

YoBit lever absolutt opp til sin anerkjennelse av å holde ting enkelt. Her er noen fordeler og ulemper ved Exchange basert på vår forskning og brukeropplevelse.

Fordeler

 • Sammenlignet med andre børser har de en lang historie og en oversikt over ingen hack.
 • Registreringen er enkel og kan gjøres på 10 minutter.
 • Rent og relativt intuitivt grensesnitt.
 • Stort antall handelspar som gjør det til et godt alternativ for seriøse altcoin-entusiaster.
 • Veldig responsiv kundesupport.

Ulemper

 • Tilbyr bare spothandel og andre ikke-handelsrelaterte funksjoner som InvestBox eller FreeCoins.
 • Praktisk talt ingen informasjon om seg selv eller veiledninger på deres hjemmeside. Vi måtte finne informasjon om børsen fra eksterne kilder, eller finne ut av det selv.

Alt i alt er YoBit egnet for brukere som har minst erfaring med kryptovalutahandel eller seriøse altcoin-entusiaster. YoBit har en god sikkerhetsrekord med de vanlige sikkerhetsfunksjonene som forventes av enhver legitim utveksling. YoBit er absolutt en børs som er verdt å se på.

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg finne YoBit på sosiale medier?

YoBit finner du på Twitter og Telegram, hvor de har et av de største samfunnene med over 77.000 medlemmer på seg Engelsk kanal. Børsen har også en Russisk Telegram-kanal.

Kan jeg finne noen andre anmeldelser på YoBit-utveksling?

Nettsteder som Trustpilot, Blocknomi og Cryptocompare har også skrevet detaljerte gjennomganger av YoBits funksjoner og funksjoner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me