Litecoin-prijsvoorspelling: zal de LTC-prijs in 2021 stijgen?

Net als bitcoin, Litecoin (LTC) is een immense en groei verwachte cryptocurrency. Deze handige gids van Litcoin-prijsvoorspelling guide zal investeerders en handelaren helpen om te overwegen of LTC de komende jaren zal stijgen of niet. We zullen onze voorspellingen en marktopvattingen plaatsen. Maar voordat we ingaan op de vragen, zoals: zullen bitcoins $ 1000 bereiken of is Litecoin beter dan bitcoin, laten we eerst even kijken naar de oorsprong van Litecoin en een korte samenvatting geven..

Wat is Litecoin?

Litecoin werd eind 2011 geïntroduceerd als gateway voor de Bitcoin Blockchain. Een ex-Google-medewerker Charlie Lee was de man achter dit idee. Litecoin heeft het idee dat het een meer mijnwerkersvriendelijke cryptocurrency-omgeving zou hebben en dat was het belangrijkste idee achter de lancering. De munt werd op de markt aangeboden, rekening houdend met het feit dat een gemiddelde persoon de munt kan mijnen zonder geavanceerde hardware.

Het aantal Litecoins dat op de markt bestaat, is 4x meer dan bitcoin. Bovendien biedt Litcoin snellere transacties dan Bitcoin, dus het ziet er niet eng uit. Beide crypto’s onderscheiden zich niet zo veel, afgezien van hun prijs en kapitalisatie in de markt. Tegenwoordig wordt Litecoin beschouwd als het beste activum op de cryptomarkt na bitcoin met potentiële groei door de jaren heen.

Litecoin verleden prijsanalyse

Tot op heden heeft Litecoin een rijder genomen door het hele jaar door behoorlijk indrukwekkende prestaties te leveren. In het begin bleef de cryptovaluta steken op $ 41, terwijl de prijzen stegen om te verdubbelen, de markt stond voor de LTC met een handelsprijs tussen de $ 40 en $ 50 voor de zomermaanden. Dit was een vol ontzag, maar de magie begon in oktober toen de markt van Bull Run ten einde liep. Muntenmarktdop onderstaande grafiek:

In het licht van andere crypto’s slaagde Litcoin erin om door te breken om% 50 te overschrijden. Op dat moment was het voor bitcoin bijna onmogelijk om de grens over te steken voor $ 10.000. In november is Litecoin gestegen van $ 50 tot bijna $ 88. Het was bijna 60% winst in de prijzen. December een hectisch jaar voor Litecoin, aangezien de munt het jaar in stijl afsloot. Waar bitcoin de recordprijs van bijna $ 24.000 bereikte, was Litecoin zelfs aan de beste kant. LTC heeft een jaarlijks hoogtepunt bereikt van $ 123,76. De huidige handelsprijs van Litecoin is $ 141,87.

  1. Tezos (XTZ) prijsvoorspelling voor 2021-2025
  2. Cardano Prijsvoorspelling 2021-2025 | Zal ADA ooit $ 10 bereiken?

Toekomstige Litecoin-prijsvoorspellingen

Om de een of andere reden zijn de prijzen van Litcoin afhankelijk van Bitcoin. Als bitcoin overkomt met een nieuwe bullrun, kunnen de prijzen hoog oplopen. Met de laatste ontwikkelingen in de markt en de COVID sluiten traditionele markten. We kunnen heel algemeen praten en verwachten dat cryptocurrencies in 2021, 2022, enzovoort, boven zouden stijgen. Veel van de altcoins zullen naar een recordhoogte stijgen, omdat de markt niet hetzelfde zal zijn.

Een gekke bullrun is de enige hoop voor crypto-gebruikers op een behoorlijk hoge ontwikkeling in Litecoins. Hoewel het voorlopig prima werkt, is de volatiliteit zo hoog dat het niet lang duurt voordat de prijzen dalen. De volgende potentiële hoogte- en dieptepunten worden hieronder gegeven om te schatten hoeveel Litecoin kan gaan.

Litecoin prijsvoorspelling 2021

De halvering zou de belangrijkste gebeurtenis moeten zijn als het gaat om het omhoogschieten van de prijzen van verschillende activa. Velen geloven dat de prijzen van Litecoin de komende jaren zullen stijgen als de halvering optreedt. Op basis van de komende updates zal de valuta andere Crypto’s een zware knock-out geven. Wat de prijs betreft, streven analisten naar een laagste prijs van $ 150 tegen eind 2021. Het potentiële hoogtepunt tegen eind 2021 zou meer dan $ 230 zijn..

LTC Prijsvoorspelling 2022-2025

De munt wordt langzaam maar zeker steeds aantrekkelijker voor crypto-gebruikers. Het biedt de beste betaalmethoden, betaalbare tarieven, waardoor het de beste keuze is voor het hele netwerk. De prijsvoorspelling van 2023-2025 hangt af van de acceptatie van Litecoin-valuta in de komende 5 jaar. Als de acceptatiegraad goed zal zijn, wordt verwacht dat het eind 2025 de grens van $ 400 zal overschrijden.

Dit betekent niet dat deze groei consistent zal zijn. Hoewel het volledig afhangt van de bullmarkt. De bitcoin-prijzen raken direct de coinmarketcap-positie van andere munten. Wat ons betreft blijft Litecoin binnen het bereik voor een potentieel hoogtepunt tussen $ 324 door u te kiezen voor $ 487. Maar nogmaals, het hangt allemaal af van de volatiliteit van de markt.

Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025

TradingBeasts update hun website dagelijks met prijsvoorspelling van verschillende munten. De voorspelling is gebaseerd op de historische gegevens en conclusies worden getrokken met behulp van regressie- en correlatieanalyse. Het platform heeft wel een voorspelling van litcoin. De voorspelling is meestal op de lange termijn. Voorspellingen op lange termijn worden op de een of andere manier als optimistisch beschouwd. Aangenomen wordt dat LTC eind 2021 met een behoorlijk bedrag zal dalen. 2022 wordt een enigszins goed jaar voor litcoin, aangezien de munt eind 2022 rond de $ 259 zal uitkomen. De prijs zal hetzelfde blijven voor een piek in 2023. ongeveer $ 413,3 voor 2024 en tegen 2025 een benchmark van constante waarde van $ 400 bereiken.

LTC-prijsvoorspelling voor 2021-2025

Gaat Litecoin toenemen? Hoe DigitalCoinPrice analyseert de toekomstige voorspelling van munten laten we eens kijken hoe de prijsvoorspelling van Litcoin verder zal veranderen. Het platform voorspelt dat deze altcoin alleen al in januari met 26% zal stijgen door $ 219 aan te raken. Bovendien verwacht het in juni iets boven of boven $ 230 te komen, en aan het einde van het jaar zal 2021 Litecoin licht dalen en eindigen met een waarde van $ 162,47 per 1 Litecoin.

De marktinflatie wordt als relatief stabiel geschat – met Litecoins schattingen voor $ 188,59 op lange termijn in 2022, $ 214 in 2023, $ 192,75 in 2024 en $ 302,52 in 2025.

Deze cijfers staan ​​echter meestal aan de keerzijde van de medaille. Aangezien de munt momenteel wordt verhandeld tegen bijna $ 181,87, wordt verwacht dat de munt tegen het einde van 2025 zal worden verhandeld met een potentieel hoge waarde van ongeveer $ 450. De gegeven prijswaarden zijn vrij eenvoudig. Omdat er geen manieren zijn om de waarde van Litecoin door DigitalCoinPrice te verhogen.

Factoren die de prijs van Litecoin kunnen beïnvloeden

Veel factoren kunnen de prijs van Litcoin (LTC) op de een of andere manier beïnvloeden. met een ander woord, zoals Litcoin in het verleden heeft gepresteerd, kan de geschiedenis zich herhalen. Halvering zal naar verwachting de komende jaren plaatsvinden. Meer games op het platform kunnen investeerders aantrekken of er kan een geval zijn waarin verschillende fysieke winkels en online winkels digitale activa accepteren.

Dit hangt af van hoeveel gebruikers het komende jaar kennis maken met Litecoin. Het is alsof meer gebruikers meer investeren in de medaille. Bovendien heeft Litecoin een toegankelijke benadering voor het publiek, dus er is hoop dat er meer minderjarigen zullen zijn die meer activa zullen brengen en dit zal de prijs beïnvloeden.

Waar en hoe kan ik Litecoin kopen?

Er zijn veel beurzen waar u Litecoin kunt kopen. Maar voordat u een aankoop doet, moet u ervoor zorgen dat u een veilige portemonnee heeft om uw LTC op te slaan. Bewaar uw crypto nooit op een beurs. Om crypto te kopen, selecteert u eenvoudig een van de best beoordeelde beurzen zoals Binance, Bit Panda, enz. Maak een account aan op een van de beurzen. Om te voorkomen dat u geen fraude of diefstal bent, moet u uw identiteit aan de beurs bewijzen. Ze hebben een identiteitsbewijs met foto nodig om er zeker van te zijn dat jij het bent die een aankoop doet.

Nu ben je bijna klaar. U kunt al beginnen met slechts $ 1. Om voor de uitwisseling te betalen, kunt u een bankpas of creditcard gebruiken of een betaling uitvoeren via uw bankrekening.

Litecoin (LTC) Prijsvoorspelling Veelgestelde vragen

Zal Litecoin $ 1000 halen?

Gedurende het komende jaar, zoals 2021, 2022, enzovoort, zijn veel platforms en analisten van mening dat de prijs van Litecoin (LTC) tegen het einde van 2021 opnieuw de grens van $ 200 zal omzeilen. weet. Deze crypto’s zijn vluchtig en kunnen op elk moment van richting veranderen.

Wat zijn de beste wallets om mijn Litecoins in op te slaan??

we hebben een gedetailleerd artikel over 8 best beoordeelde litecoin portemonnees om uw LTC in 2021 op te slaan

Is Litecoin een goede investering??

Litecoin (LTC) is van tijd tot tijd een goede investering gebleken. Gezien het feit dat de technische en fundamentele kracht en het signaal van Litecoin respectievelijk laten zien dat Litcoin (LTC) zich een weg baant van de bearmarkt. Men kan zeggen dat Litecoin niet alleen een goede, maar ook een uitstekende investering is.

Is Litecoin beter dan Bitcoin?

Bitcoin wordt beschouwd als geld van cryptocurrency en zowel Litecoin als Bitcoin hebben hun goede en slechte punten. Maar deze factoren zijn slechts een publiciteitsstunt om meer gebruikers aan te trekken. Bovendien hebben deze factoren geen invloed op de bruikbaarheid en waarde van de munt.

Eindoordeel

De toekomstige prijs van de munt is niet afhankelijk van de bestaande factoren die de munten hebben. Maar het hangt af van de factoren die optreden tijdens de marktontwikkeling. Die factoren vormen de afsluiting van de toekomstige voorspellingen van elke munt. U kunt uw onderzoek doen. Ben je nieuw op de markt, dan kunnen de tokenhouders je helpen bij het maken van een keuze. De markt van crypto is zo volatiel dat het bijna onmogelijk is om de exacte waarde van een munt te voorspellen.

Litecoin is goed ingeburgerd en presteert tot nu toe goed. Zoals we hierboven al zeiden, is het positief om in Litecoin te investeren. Blijf dagelijks op de hoogte van markttrends. Houd het tariefaanbod in de gaten zodat u de beste keuze kunt maken. U kunt op elk moment contact met ons opnemen voor vragen of advies. Wat je denkt dat Litecoin tegen 2025 met de prijs zal eindigen. Laat je eerlijke voorspellingen achter onder het commentaargedeelte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me