Changelly Review [2021] Is het legitiem en oplichterij?

Changelly is tegenwoordig een van de meest bekende handelsplatforms voor cryptocurrency. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk een volledig spectrum van populaire digitale valuta’s kopen. Hoewel er veel vergelijkbare services zijn, is Changelly een van de meest bekende en gerespecteerde vanwege de geavanceerde functies en het brede scala aan cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te verhandelen..

Het Changelly-handelsalgoritme is geïntegreerd in de grootste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, waaronder Binance, Bittrex, enz. In een tijdsbestek van milliseconden doet Changelly biedingen en vragen op de platforms, selecteert en stelt vervolgens de best beschikbare koers voor, zodat u altijd de beste prijs kunt krijgen op de markt. De service biedt meestal de beste crypto-naar-crypto-tarieven en ondersteunt meer dan 140 cryptocurrencies die beschikbaar zijn voor uitwisseling.

Changelly heeft de inkoop- en handelsprocessen zeer gemakkelijk gemaakt voor zowel nieuwe als ervaren investeerders. Met het platform kunt u niet alleen verschillende munten kopen door met uw creditcard of betaalpas te betalen, maar kunt u ook crypto verhandelen en uw digitale activa naar andere warme of koude portefeuilles verplaatsen..

1- Registratie is gratis:

Registratie op Changelly is 100% gratis. Het proces is eenvoudig en snel, u kunt sociale media-accounts gebruiken zoals Facebook registreren.

LEES US Treasury wordt geconfronteerd met tegenstand van het Congres over Crypto-uitspraak

2- Wisselkoers is 0,25%:

Changelly rekent een vrij lage commissie (0,25%) aan voor crypto-naar-crypto-swaps en biedt het best beschikbare tarief op het moment van transactie. Dat is de enige vergoeding die u moet betalen.

3- Real-time wisselkoersen:

Het Changelly-handelsalgoritme is geïntegreerd in de grootste online cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, waaronder Binance en Bittrex. In een tijdsbestek van milliseconden doet Changelly biedingen en vragen op de platforms, selecteert en stelt vervolgens de best beschikbare koers voor en geeft de geschatte koers aan u weer.

4- Changelly is snel:

Het hele proces van het kopen van digitale valuta op Changelly verloopt naadloos. U hoeft niet te wachten op lange bevestigingen. De valuta’s worden binnen enkele seconden gekocht en omgewisseld, in minuten aan de achterkant, afhankelijk van de netwerkactiviteit.

5- Koop cryptocurrencies met creditcard / betaalpas:

Een van de belangrijkste functies die Changelly biedt, is de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen met uw bankkaart. Om eerlijk te zijn, laten niet veel uitwisselingen dat toe. U kunt met elke 3D-beveiligde kaart betalen vanuit elk land en in elke valuta. Transacties zijn echter in USD, GBP of EUR. Om extra transactiekosten te elimineren, raden we u aan om USD- of EUR-bankkaarten te gebruiken.

6- Changelly is legitiem:

Changelly werkt samen met MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet en andere bekende spelers in de crypto-industrie. Het platform en de mobiele app zijn actief sinds 2015 en trekken maandelijks meer dan een miljoen bezoekers die genieten van hoge limieten, snelle transacties en 24/7 live ondersteuning. Met meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd is het een zeer bekend bedrijf in de crypto-industrie.

LEES VET is misschien wel een van de populairste munten die er nu zijn

7 – Koop Crypto op uw smartphone.

Gebruikers van zowel iPhones als Android-telefoons kunnen optimaal profiteren van het mobiele platform. De bruikbaarheid van de smartphone is dezelfde die de Changelly-website te bieden heeft. Applicatie beschikt over handelsmechanismen met vaste en variabele rente en stelt gebruikers in staat om alle crypto’s die in realtime worden vermeld met een creditcard rechtstreeks vanaf hun smartphone te kopen.

Hoe cryptocurrencies te kopen op Changelly?

Het kopen van digitale valuta op Changelly is vrijwel moeiteloos. Er is geen ID-verificatie vereist om mee te beginnen. Nadat u uw creditcard- of betaalpasgegevens heeft toegevoegd, kunt u door de lijst met meer dan 140 cryptocurrencies bladeren en ze allemaal kopen. Uw creditcard of betaalpas. Uw munten verschijnen binnen enkele ogenblikken op uw account.

Gevolgtrekking:

Lage kosten en innovatieve functies maken van Changelly een ideaal platform voor het kopen en verhandelen van meer dan 140 verschillende cryptocurrencies die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Hun real-time prijsbewakingsmechanisme zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt, terwijl de optie om cryptocurrency te kopen met creditcards of betaalpassen het proces snel, gemakkelijk en gemakkelijk maakt voor elke beginner..

Als u op zoek bent naar andere alternatieven om cryptovaluta met creditcards of betaalpassen te kopen, vindt u hier onze stapsgewijze handleiding over hoe u dit vandaag kunt doen. Stap voor stap om cryptocurrencies te kopen met een creditcard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me