Koop cryptocurrency met creditcard / betaalkaart – Top 5 beste uitwisselingen in 2021

De toenemende waarde en ontwikkeling van technologie van bijna alle cryptocurrencies hebben veel interesse gewekt van zowel particuliere als institutionele beleggers. Hier is het relevant om te vermelden dat alle cryptocurrencies zijn gebaseerd op blockchain-technologie dat het mogelijk maakt om op een veilige manier verschillende cryptocurrencies te verzenden, ontvangen en verhandelen.

Alle transacties worden in afzonderlijke blokken opgeslagen en elk blok is gekoppeld aan het volgende blok, waardoor deze transacties veilig zijn. Alleen de afzender en de ontvanger kennen de status van de transactie en het bedrag dat wordt overgemaakt.

Een van de grootste problemen waarmee beleggers worden geconfronteerd, is de beschikbaarheid van verschillende cryptocurrencies en de manieren om deze aan te schaffen. Er zijn veel cryptocurrency-uitwisselingen actief in verschillende landen over de hele wereld.

De meeste van deze beurzen accepteren verschillende betalingswijzen voor cryptocurrencies kopen. Om de klanten te helpen, hebben veel van de best beoordeelde crypto-uitwisselingen de creditcard / betaalpasmethode geïntroduceerd voor het kopen van cryptocurrencies.

Dit komt omdat beleggers via deze methode gemakkelijk en direct kunnen kopen. De crypto-uitwisselingen die deze faciliteit aan de investeerders en kopers bieden, hebben verschillende beoordelingen en voordelen.

Beste uitwisselingen om cryptocurrency te kopen in 2021

Hieronder volgen de vijf best beoordeelde crypto-uitwisselingen die als de beste worden beschouwd voor het kopen van cryptocurrency.

“Hieronder hebben we de beste uitwisselingen vermeld die u kunt gebruiken koop cryptocurrency. We raden onze beursgenoteerde uitwisselingen aan en doe je eigen onderzoek voordat je een definitieve beslissing neemt. “

Rang

Provider naam

Beoordeling

Vergoedingen

Kom meer te weten

rating1

Changelly-logo Gemiddelde Bezoek Changelly
rating2 Coinbase-logo Gemiddelde Bezoek Coinbase
rating3 coinmama logo tafel Hoog Bezoek Coinmama
rating4 bitpanda-logo Gemiddelde Bezoek Bitpanda
rating5 bitsane Gemiddelde Bezoek Bitsane

1. Changelly

changelly review cryptocurrency

Het is een van de best beoordeelde crypto-uitwisselingen en werd in 2013 opgericht in Tsjechië. Deze uitwisseling is naar voren gekomen als een van de meest vertrouwde uitwisselingen voor crypto-naar-crypto of fiat-naar-crypto-uitwisseling.

Het wordt ook erkend als de beste crypto-uitwisseling in termen van tarieven die het biedt. Changelly heeft meer dan 700.000 geregistreerde gebruikers over de hele wereld. Tegenwoordig accepteert deze beurs betalingen in meer dan 35 valuta’s. Als u een van de best beoordeelde cryptocurrencies wilt kopen via een creditcard / betaalpas, is er geen match van Changelly.

Dit komt omdat Changelly de automatische handelsrobot gebruikt die is gekoppeld aan verschillende beurzen zoals Bittrex en Poloniex.

Deze robot bedenkt in enkele seconden de best mogelijke wisselkoersen. Het ondersteunt meer dan 80 alt-munten en tokens. Deze uitwisseling kost 0,25% op alle transacties en biedt de mogelijkheid van onbeperkt aan cryptocurrencies kopen. Na een paar beperkte transacties in de eerste maand biedt de beurs de onbeperkte koopwaarde van cryptocurrencies.

changelly munt kopen

Hieronder volgen de voor- en nadelen van het gebruik van deze uitwisseling voor het kopen van cryptocurrencies.

PROS

 • Biedt een breed scala aan cryptocurrencies dan veel andere beurzen.
 • De eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken gebruikersinterface.
 • Heeft een enorme klantendatabase voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies.
 • Minimale transactiekosten.
 • Ondersteuning voor meer dan 35 fiat-valuta’s.
 • Partnerschap met gereputeerde bedrijven zoals Jaxx, Bittrex en vele anderen.

Nadelen

 • Hogere kosten voor directe aankoop van cryptocurrencies via fiat-valuta’s.

Onlangs heeft de beurs de aankoop toegevoegd via de debet- / creditcards-methode die veel meer klanten naar deze uitwisseling heeft getrokken.

U heeft een Cryptocurrency-portemonnee nodig voordat u koopt, aangezien sommige beurzen er een vereisen.

Heeft u geen portemonnee? Lees onze gids over de Top 5 Cryptocurrency-portefeuilles.

Stap voor stap handleiding voor het kopen van cryptocurrency op Changelly

De gedetailleerde methode van cryptocurrency kopen via creditcards van deze uitwisseling is als onder:

1. Registreer bij Changelly

Changelly zingen

De allereerste stap bij het kopen van cryptocurrencies van Changelly via een creditcard is om u te registreren bij de website of exchange. De registratie bij deze uitwisseling is vrij eenvoudig en ook gratis. De gebruikers moeten een geldig e-mailadres opgeven in het specifieke formulier. De beurs stuurt alle inloggegevens naar uw adres. Met behulp van deze gegevens kunnen de gebruikers inloggen en naar de volgende stap gaan.

2. Valutaselectie

changelly valutaselectieNa het inloggen komt u op de valutaselectiepagina van de beurs. Er zijn twee lange balken. Een daarvan is voor de selectie van de valuta waarin u wilt betalen en de tweede balk is voor de selectie van de cryptocurrency die u wilt kopen. Hier is veel zorg nodig omdat de exchange veel fysieke valuta accepteert en ook veel cryptocurrencies aanbiedt om te kopen.

changelly munt kopen

3. Orderbevestiging

bevestig order changelly

Als u na het selecteren van de valuta’s op het tabblad ‘Uitwisseling’ drukt, wordt u naar de bevestigingspagina van de bestelling geleid. Op deze pagina vind je alle informatie over je bestelling. Dit betekent dat u nogmaals kunt controleren in welke valuta u koopt en in welke valuta u voor deze aankoop gaat betalen. Nadat u zich ervan heeft vergewist dat alle informatie correct is, drukt u op het bevestigingstabblad. Als er een fout is opgetreden bij de selectie van de valuta, kunt u naar de vorige pagina gaan voor de juiste selectie.

4. Wallet-adres

Als liefhebber van cryptocurrency moet u weten dat alle cryptocurrencies zijn opgeslagen in hardware- of softwareportefeuilles. Om cryptocurrencies van deze exchange te kopen, moet u een geldig portemonnee-adres opgeven. De selectie van de portemonnee moet ook zorgvuldig worden gemaakt. Geef altijd de voorkeur aan degene met veel beveiligingsfuncties en ondersteuning voor meerdere valuta’s.

5. Controle en bevestiging van informatie

changelly xrp bevestigen

Nadat u het portefeuilleadres hebt ingevoerd, wordt u opnieuw naar de bevestigingspagina geleid. Deze keer bevat de pagina ook de adresgegevens van de portefeuille. Bij verschillende stappen in dit koopproces krijgt u alle door u ingevulde gegevens. Nadat u zeker weet dat al uw ingevoerde gegevens correct zijn, drukt u op het bevestigingstabblad.

6. Zorg voor facturering & Kaart details

changelly kaart

Als u op het tabblad Bestellingsbevestiging drukt, gaat u naar de pagina met kaartgegevens. U moet op deze pagina alle vereiste gegevens invoeren. Gewoonlijk zijn de voor- en achternaam, het mobiele nummer, het factuuradres en het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode vereist op het tabblad Betaling. Hier is het belangrijk om te vermelden dat deze pagina u een bericht retourneert als er een fout is in de creditcardgegevens. De inhouding van de kosten voor de huidige transactie wordt ook op deze pagina weergegeven.

changelly munt kopen

7. Kaartauthenticatie

changelly telefoon

Om er zeker van te zijn dat u de eigenaar van de kaart bent, stuurt de centrale een sms-verificatiecode naar uw geregistreerde mobiele nummer. Door de code in de voorgeschreven ruimte op de pagina in te voeren, is uw transactie voltooid. De gekochte cryptocurrency bereikt uw portemonnee en u kunt dit controleren door in te loggen op uw portemonnee.

changelly munt kopen

2. Coinbase

coinbase cryptocurrency

Coinbase is een andere grootste cryptocurrency-exchange die in 2012 werd opgericht in San Francisco, Verenigde Staten. Tegenwoordig is de beurs actief in meer dan 32 landen over de hele wereld.

Deze exchange heeft een database van miljoenen gebruikers omdat het hen aanbiedt om verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin.). Het accepteert ook betalingen via creditcards met een vast bedrag van 3,99% op alle aan- en verkopen.

Een van de meest aantrekkelijke realiteiten van deze uitwisseling is dat er lagere kosten aan verbonden zijn dan alle andere crypto-uitwisselingen in heel Europa en Amerika..

Ga vandaag nog aan de slag en ontvang gratis bitcoin ter waarde van $ 10 als u meer dan $ 100 koopt

aan de slag munten

Een van de belangrijkste redenen voor een grote klantendatabase is de bonus die deze beurs biedt bij het kopen van cryptocurrency met een waarde van meer dan $ 100. Het biedt een bonus van 10% op alle aankopen (Ontvang $ 10 als u meer dan $ 100 of € 100 ter waarde van € 100 koopt via deze link​.

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze crypto-uitwisseling.

PROS

 • Enorme klantendatabase.
 • De hoge mate van liquiditeit.
 • Maximale kooplimieten en bonussen.
 • Minimale transactiekosten.
 • Accepteert betalingen via verschillende modi.
 • Ondersteuning voor een groot aantal cryptocurrencies.
 • Biedt onmiddellijke koopoptie via creditcards.
 • Mooie gebruikersinterface gemakkelijk voor beginners.

Nadelen

 • Fondsen volgen.
 • beperkte landen (Verenigde Staten, Europa, Canada, Australië, Verenigd Koninkrijk, Singapore)
 • Aankopen via bankrekeningen nemen mee om te voltooien.

Vanwege de geweldige gebruikerservaring wordt deze uitwisseling aanbevolen aan nieuwe gebruikers. Hieronder volgen de stappen voor het kopen van cryptocurrencies met creditcards van deze centrale.

1. Registreer en verifieer accounts

coinbase aanmelding

De allereerste stap bij het kopen van cryptocurrencies via Coinbase is om uw account aan te melden. Het aanmaken van een account bij deze uitwisseling is vrij eenvoudig. Klik op het aanmeldtabblad en vul alle vereiste informatie in. De informatie die nodig is voor het maken van een account, is de naam, het e-mailadres en het wachtwoord.

2. Kies uw accounttype

Nadat u uw account heeft aangemaakt en geverifieerd, wordt u naar de volgende pagina geleid waar u het accounttype moet selecteren. Coinbase biedt de gebruikers de mogelijkheid om ofwel het individuele account of het zakelijke account te selecteren. De individuele accountconfiguratie is voltooid zodra u uw profiel heeft voltooid. Aan de andere kant moet u voor het aanhouden van een zakelijk account een aanvraag indienen voor een afzonderlijke aanmelding.

aan de slag munten

3. Verificatie van telefoonnummer

In de volgende stap wordt u gevraagd om uw geregistreerde telefoonnummer te verifiëren. Dit zou later worden gebruikt als tweefactorauthenticatie. In deze stap stuurt de centrale een specifieke code naar uw geregistreerde mobiele nummer. Na het invoeren van de code op de aangegeven plaats op de website, wordt uw telefoonnummer gekoppeld aan uw account bij de centrale.

4. Selecteer de betalingsmethode

koop crypto-betaling coinbase

Na verificatie van het telefoonnummer, drukt u op het tabblad Enter, waarna u naar de betalingspagina gaat. Er zijn twee verschillende betalingswijzen die door deze uitwisseling worden geaccepteerd. Dit zijn de betaling via een bankrekening en de betaling via een creditcard. Hier selecteert u de creditcardbetaalmodus voor het kopen van cryptocurrency. Hier is één ding heel interessant dat u direct cryptocurrency kunt kopen door met uw creditcard te betalen. De uitwisseling vereist dat u de kaartgegevens invoert zodra u de creditcardbetaalmodus selecteert. Creditcardgegevens omvatten het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode.

5. Cryptocurrency kopen

koop crypto coinbase

Nu kunt u eenvoudig een van de cryptocurrencies kopen die op de beurs staan ​​vermeld met behulp van uw creditcard. U moet de hoeveelheid cryptocurrency invoeren die u wilt kopen en als u op kopen klikt, worden kosten van uw creditcard afgetrokken en zullen de cryptomunten onmiddellijk uw portefeuilleadres bereiken. Hier is één ding raadzaam dat u altijd de portemonnee selecteert die de ultieme beveiliging biedt en een groot aantal cryptocurrencies ondersteunt.

aan de slag munten

3. Coinmama

Elke discussie over het top cryptocurrency-uitwisselingen is onvolledig zonder Coinmama te vermelden. Het is een van de best beoordeelde crypto-uitwisselingen die over de hele wereld actief zijn. Deze in Israël gevestigde crypto-uitwisseling is in bijna de meeste landen van de wereld actief.

Het heeft een database van meer dan 500.000 klanten die via deze exchange in cryptocurrencies handelen. Een van de belangrijkste redenen voor het succes van deze uitwisseling zijn de hoogste aankooplimieten die deze biedt. De gebruikers kunnen elke dag $ 5000 aan cryptocurrency kopen met elke maand $ 20.000 aan cryptocurrency. Het kost 6% transactiekosten voor alle soorten transacties.

Beleggers over de hele wereld voelen zich ook tot deze beurs aangetrokken omdat deze betalingen in veel lokale valuta’s accepteert. Met uitzondering van een paar landen, kan de rest van de wereld genieten van de eersteklas services van deze crypto-uitwisseling. Hieronder volgen de voor- en nadelen van het gebruik van deze crypto-uitwisseling voor het kopen van cryptocurrencies.

ga aan de slag met crypto

PROS

 • Wijd geëxploiteerd over de hele wereld.
 • Accepteert betalingen in veel lokale valuta.
 • Mooie en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.
 • Maakt ook het kopen van cryptocurrency via creditcards mogelijk.
 • Biedt de hoogste dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse kooplimieten.
 • Is erg betrouwbaar en snel.

Nadelen

 • Kost veel hogere kosten.
 • Biedt geen verkoopfaciliteit voor cryptocurrency.

Om via deze website via een creditcard cryptocurrency te kopen, moet je de volgende stappen doorlopen.

1. Account aanmaken

Het aanmaken van een account is de eerste stap voor cryptocurrency kopen bij Coinmama. Het proces van het aanmaken van een account met deze uitwisseling is vrij eenvoudig. Als u rechtsboven op de pagina op het aanmeldtabblad klikt, moet u een formulier invullen. U moet uw geldige e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en land van verblijf invoeren. Nadat u alle informatie heeft ingevuld, klikt u onder aan de pagina op het tabblad Account aanmaken. De uitwisseling stuurt een link naar uw e-mailadres. Als u op deze link klikt, wordt uw account geverifieerd en bent u klaar.

ga aan de slag met crypto

2. Voltooiing van het profiel

Log in op uw account en voltooi uw profiel om uw bestellingen te kunnen plaatsen. U moet uw naam, geslacht, adres, geboortedatum en telefoonnummer invoeren. Een van de beveiligingsfuncties van Coinmama is dat u ter verificatie een kopie van uw CNIC of paspoort moet overleggen. U kunt uw foto ook ter verificatie opsturen.

3. Cryptocurrency kopen

koop cryptocurrency coinmama

Met Coinmama kun je je eerste bestelling plaatsen nadat je profiel compleet is. U kunt op deze beurs Bitcoin of Ethereum kopen. Er zijn drie koopniveaus in deze uitwisseling. U kunt op verschillende niveaus verschillende hoeveelheden cryptocurrencies kopen.

ga aan de slag met crypto

4. Kaartinformatie

btc munt kopen

Bij het invoeren van het aantal cryptomunten dat u wilt kopen, vraagt ​​de beurs u om uw creditcardgegevens. Deze details omvatten creditcardnummer, vervaldatum en beveiligingscode. Nadat u alle gegevens van uw creditcard heeft opgegeven, kunt u uw bestelling plaatsen. Hier is een belangrijk ding om te vermelden dat de centrale een bericht voor de gebruiker retourneert in geval van een fout bij het verstrekken van creditcardgegevens.

5. Cryptocurrency kopen

Na het invoeren van geldige creditcardgegevens en het bedrag aan cryptocurrency dat u wilt kopen, drukt u op de koopknop om de transactie te voltooien. Een ding om in gedachten te houden is dat u een geldig portemonnee-adres voor het ontvangen van uw cryptomunten (volg onze gids voor de 5 beste cryptocurrency wallets). Geef altijd de voorkeur aan de portemonnee met ultieme beveiligingsfuncties en ondersteuning voor meerdere valuta’s om te genieten van een breed scala aan voordelen.

ga aan de slag met crypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me