DAOVentures ($ DVG): Automatiserte rådgivere og Robo-fondforvaltere i DeFi

DAOVentures ($ DVG) har som mål å forenkle og skape brukervennlige løsninger for folk å investere og administrere sin Decentralized Finance (DeFi) portefølje.

DeFi-produkter er vanskelige og komplekse for brukere å samhandle med, spesielt for nybegynnere. Ganske mange investorer har fortsatt mistillit til plassen. Andre må håndtere muligheten for risiko og dyre gassgebyrer. Imidlertid var DAOventures i stand til å identifisere disse problemene og komme med løsninger.

Hva er DAOVentures?

DAOventures er en desentralisert protokoll som hjelper likviditetsleverandører med å investere i DeFi-prosjekter ved å ansette automatiserte rådgivere og robofondforvaltere for å hjelpe brukere med å investere i DeFi-produkter med god avkastning.

DAOventures stoler på sin tro som en guide for å tilby eksepsjonelle tjenester til investorer. Systemet bruker de beste strategiene for konsekvent å overvåke ytelse, håndtere risiko / belønningsforhold, samt revidere smart kontraktssikkerhet. Noen fordeler med DAOventures-plattformen inkluderer:

Hva er DAOventures (Kilde: DAOventures nettsted)

Riktig risiko- / avkastningshåndtering

Risiko / avkastningsforholdet er et veldig viktig aspekt av enhver handel eller investering. DAOventures-strategier gir brukere omfattende produkter basert på deres risikoeksponeringsnivå: lav, middels eller høy risiko, slik at nybegynnere og mellomhandlere kan ta mer informerte beslutninger før de utfører en handel.

Curated Information

Protokollets team undersøker, analyserer og backtester nye Dapps for å sile ut det dårlige fra det gode. De gjør dette ved å matche alle protokoller med den algoritmen som gir best resultater for å imøtekomme kravene fra investorer.

Sikkerhet

Protokollens kjerneverdi er sikkerhet. Plattformen reviderer og gjennomgår alle produkter for å sikre at det er trygt å distribuere deres kryptoprodukter.

Plattformen tillater revisjon av tredjepartsfirmaer og utfører andre sikkerhetstester for å sikre at brukernes midler er sikre. Siden DAOVentures er en desentralisert plattform, eier den ikke noen private nøkler ettersom midler er sikret av brukerne selv.

Åpenhet

DAOventures investeringer er gjennomsiktige siden de kan sees på blockchain slik at brukerne kan se hvor og hvordan pengene deres flyttes, samt kunne gjennomgå og forbedre porteføljen for å spore kapitalen.

Reduserte gassgebyrer

Brukere kan spare en betydelig mengde gass når de bruker DAOVentures. Protokollen tillater bedre gassberegning gjennom riktig forvaltede samlede investeringsfond.

DAOventures-tokens ($ DVG)

Likviditetsleverandører kan tjene DAOventures-styringstokener, betegnet som DVG, som tillater dem å avgi stemmer angående endringer i protokollens regler. Lanseringen av DVG-token vil bli gjort på Polkastarter, en auksjonsprotokoll som er basert på Polkadot blockchain og brukes til innsamling av DeFi-prosjekter..

DVG er i utgangspunktet “tokens” på en smart kontrakt som er utviklet for å følge et fast sett med regler, som kan endres eller oppgraderes gjennom en konsensusstemmemekanisme integrert i smartkontrakten.

Nytten av DVG-tokens er mange. Det vil bli brukt til å stimulere LP-er til å drive langsiktig etterspørsel av token, samt involvering av DAOventures-samfunnet. Brukere som har $ DVG vil ha fordel av å sette insentiver som lavere transaksjonsgebyrer og belønninger.

DAOventures vil frigjøre totalt 444 444 DVG-tokens for offentlig salg. Plattformen vil tilby et rabattert salg av DVG-token til POLS-tokenholdere og publikum før det er oppført på Uniswap.

Hvordan fungerer DAOventures?

Protokollen fungerer på samme måte som et vanlig VC-firma i den forstand at det søker etter bedre åpninger for investorer for å skape høyere inntjening. De teknologiske verktøyene som plattformen bruker bygges gjennom en samlet innsats fra profesjonelle team.

DAOventures Test App (Kilde: DAOventures ‘Test Beta-app’ )

Disse verktøyene utforskes dypt inn i markedene og hjelper likviditetsleverandører å distribuere midlene til ønskelige DeFi-investeringer. Eksempler på verktøyene som brukes er en automatisert balanserer, likviditetsgraver, arbitrage-bot og byttetoken.

DAOVentures benytter smarte kontrakter og robothandlere for å hjelpe investorer med å sette penger i de beste resultatene for DeFi-eiendeler for å få de beste resultatene. I tillegg, før smarte kontrakter distribueres for bruk på plattformen, blir de først revidert og undersøkt for å sikre samsvar.

De desentraliserte prosessene på plattformen bidrar til å eliminere motpartsrisiko. DAOVentures sørger for at brukerne har full kontroll over sine midler og lommebøker. Som et resultat kan brukere samhandle med smarte kontrakter individuelt.

Mens andre kryptoinvestorer synes det er vanskelig å samhandle med DeFi-protokoller, bruker DAOventures algoritmer for å forvalte investorenes midler. Robo-rådgivere distribuerer alle de samlede midlene og distribuerer dem til DeFi-protokollen med den beste avkastningen%.

Produktene og tjenestene som tilbys av DAOventures inkluderer:

Yield Farming

Plattformen tilbyr ulike avlingsstrategier for brukere for å tjene avkastning. Brukere kan velge en avkastningsstrategi basert på deres risikonivå og resultatmål. Protokollen gir brukerne investeringer basert på deres risikoappetitt.

Lån og lån

DAOVentures planlegger å integrere med utlåns- og låneprotokoller som Uniswap på kort sikt. Dette vil hjelpe dem med å bedre administrere investorfond og utvide rekkevidden til DAOventures-virksomheten.

Automatisert Defi Manager

Gjennom robo-rådgivere har brukerne fordelen av å investere i de beste DeFi-prosjektene og produktene. Investorer kan tjene på plattformens strukturerte produkter og avling-aggregering aggregering via automatiserte ledere.

Robo-trade Strategies – AMM (Kilde: DAOventures Produktforklaring på høyt nivå ppt)

Konklusjon

Med veksten DeFi har sett, er det liten tvil om at økosystemet er fremtiden for økonomi. Imidlertid medførte DeFis økning i popularitet også flere muligheter, risikoer og fordeler. Med det i bakhodet fortsetter DAOventures å spille sin rolle for å øke hastigheten på DeFi’s overgang til den etterlengtede fremtiden ved kontinuerlig å gi investorer riktige løsninger. Protokollen har som mål å utnytte interoperabilitet på tvers av kjeder for å gi brukerne de beste tjenestene.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me