SuperFarm ($ SUPER): Tverrkjedet NFT-oppdrett uten kode kreves

SuperFarm ($ SUPER) er en DeFi-plattform på tvers av kjeder som tar sikte på å lette prosessen med å lage ikke-soppbare tokens (NFT), samtidig som de gir dem muligheten til å tilføre verdi til tokens. Den har sin egen NFT-markedsplass som skaperne kan ha nytte av. Protokollen er designet for å gjøre det enklere for brukeren å gjøre hele blockchain-reisen. Endelig er SuperFarm et kontinuerlig voksende prosjekt som kan tiltrekke seg flere partnerskap fra flere spillplattformer.

Bakgrunn

Elliot Wainman, skaperen av EllioTrades og medstifter av Dapp Evolution Games, begynte sitt arbeid med SuperFarm med mål om masseadopsjon for Ethereum-nettverket. Elliots mål er å nå over 2,5 milliarder spillere over hele verden som ønsker å kjøpe eiendeler i spillet gjennom NFT-er.

SuperFarms første innsamlingsrunde utgjorde totalt 1,1 millioner dollar, hvor fremtredende kryptovaluta- og finansfirmaer som Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures og Spark Digital Capital, og mange andre deltok.

Før vi dykker dypere inn i hva SuperFarm gjør, er det viktig å forstå hva NFT er.

Hva er NFT-er?

Non-Fungible Tokens (NFT) refererer til digitale eiendeler som representerer nesten hva som helst, fra kunstverk eller en persons identitet. NFT-er kan ikke dupliseres, og de har alle forskjellige metadata.

De brukes ofte til å lage en blockchain-representasjon av en eiendel, slik at de kan handles med krypto. Siden NFT er programmerbare, kan de festes med forskjellige egenskaper og attributter i henhold til skapernes behov.

Hva er SuperFarm?

Hva er SuperFarm? (Kilde: ‘DEL 1: Introduksjon av SuperFarm‘Middels artikkel)

SuperFarm er en tverrkjedet DeFi-plattform for NFT-oppdrett uten kode som kreves, med det primære målet er å gjøre det lettere for alle å lage sine egne tokens og tilføre verdi til dem gjennom NFT-oppdrett. Og fordi det ikke har noe kodekrav fra virksomheten, reduserer bruk av plattformen den tekniske kompleksiteten ved å komme opp med sin egen NFT.

SuperFarm NFT Farming (Kilde: ‘DEL 1: Introduksjon av SuperFarm‘Middels artikkel)

Måten SuperFarm abstraherer prosessen med tokenisering er gjennom en serie visuelle, nybegynnervennlige verktøy. De kan tilpasse reglene for tokens, identifisere attributtene, stimulere til atferd og mer. SuperFarm-plattformen er enkel å bruke, men den går ikke på kompromiss med kvalitet og effektivitet.

Tokene som kan genereres på plattformen er ERC20-kompatible. De kan selge dem til hvilken som helst markedsplass som støttes. Faktisk kan brukere til og med sette opp sin egen NFT-markedsplass gjennom plattformen hvis de vil.

NFT-oppdrett

Gjennom plattformen kan bedrifter enkelt lage sine egne gårder og sette opp sine NFT-er der. Brukere kan få tilgang til dem for å satse på NFT og tjene insentiver. Det er et minimumskrav til SUPER-tokens, men før noen får lov til å åpne nye gårder.

NFT Marketplace

Brukere får tilgang til NFT-butikken der de kan kjøpe NFT-er gjennom belønningspoengene de får fra oppdrett. Det tillater også brukere å kjøpe NFT-er med kryptovalutaer som støttes.

Supervers

Superverse er spillgrensesnittet for SuperFarm. Det er et NFT-basert kortspill som fungerer på autobattleroppsett. Bortsett fra spillpoeng, inkluderer noen av belønningene som er tilgjengelige i Superverse NFT-dråper fra SuperFarm-samarbeidende spillplattformer..

Det er et minimumskrav for SUPER-beholdninger før en bruker får tilgang til Superverse.

SuperFarm Feature Comparison Chart (Kilde: ‘DEL 1: Introduksjon av SuperFarm‘Middels artikkel)

Superfarm Native Token – $ SUPER

$ SUPER-token er SuperFarms eget verktøy-token. Den kan brukes som et byttemiddel eller til å betale for styrings- og transaksjonsgebyrer. SUPER gir også eierne tilgang til produkter og programmer som er tilgjengelige i SuperFarms spilløkosystem, videospillpartnere og NFT-dråper.

Siden plattformen søker å være fullt desentralisert i fremtiden, er styringen dens fellesskapsrettet. Enhver beslutning eller forslag om å endre eller modifisere plattformen må gå gjennom avstemningen fra SUPER-innehavere. Stemmekraft kan bestemmes av mengden SUPER-tokens du har. Jo mer du holder i SUPER, jo sterkere blir din stemmekraft.

Andre kjøp du kan gjøre på plattformen innebærer også SUPER. Den kan brukes til å få tilgang til noen viktige funksjoner på plattformen som bare er tilgjengelige for innehavere av SUPER.

Hvis du vil kjøpe SUPER, er token oppført på Uniswap. Nedenfor er noen av brukssakene for SUPER.

SuperFarm $ SUPER brukstilfeller (Kilde: ‘DEL 1: Introduksjon av SuperFarm‘Middels artikkel)

Staking

SUPER kan også stakes. Brukere må bare låse SUPER sin i en smart kontrakt, slik at de kan tjene tokenbelønninger for å gjøre det. Denne belønningsstrukturen kommer fra innkrevingen av plattformavgifter som også blir gjort i SUPER.

Jordbruk

SUPER kan også satses for NFT-belønninger. Ved å delta i innsatsen for NFT-er, kan brukerne også motta eksklusive NFT-belønninger fra partnergårder.

Brukere kan også sette opp egne gårder på plattformen. Det er imidlertid et minimumskrav på 100.000 SUPER-tokens for å gjøre det. Formålet med kvoten er å sørge for at det er lav sannsynlighet for spam, god kvalitet på gårdene, og å stimulere kjøpet av symbolet.

NFT slipper

SUPER-innehavere har også rett til NFT drop-belønninger. Dette er NFT-ene som er tilgjengelige i Superverse og partnerskapsspill. Imidlertid, for å være en del av NFT-dråpene, bør brukerne ha minst SUPER-tokens som kreves.

SuperFarm NFT Drops (Kilde: ‘DEL 1: Introduksjon av SuperFarm‘Middels artikkel)

Konklusjon

SuperFarm er et interessant DeFi-prosjekt. En av plattformens styrker er at den allerede har identifisert hvem målmarkedet er. Hvis prosjektet starter med suksess og får flere spillere og utviklere ombord, er det høyst sannsynlig at det vil drive folks interesse for krypto og DeFi betydelig. Tenk deg 2,5 milliarder spillere som hopper på kryptotoget; det blir en enorm bragd.

Dessuten er SuperFarm et prosjekt som bedrifter lett kan dra nytte av. Hvis de ønsker å lage sine egne NFT-er og markedsføre dem, har SuperFarms grensesnitt også forberedt plattformen for dem. Hvis prosjektet når sine mål, gir det et lovende syn for hele DeFi. Å se på hvor den står i dag, er det ikke umulig. Plattformen er enkel å bruke og lønnsom. Det tilhører DeFi-prosjektene vi må se opp for.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Opplæringsveiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerveiledning og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den essensielle guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklarte
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me