SushiSwap ($ SUSHI) forklart

Før vi begynner

Vi har fulgt nøye med på hendelsene som involverte SushiSwap og dens grunnlegger “Chef Nomi”. Denne artikkelen vil ikke komme med kommentarer eller konklusjoner om Chef Nomis handlinger eller hvordan SushiSwap drives eller skal drives. Denne artikkelen er ganske enkelt en forklaring på hva SushiSwap er og hvordan du bruker plattformen. Som med alle avkastningsprosjekter, innebærer SushiSwap en enorm mengde risiko. Alle som har tenkt å delta i avlsoppdrett, bør gjøre full undersøkelse og nøye vurdere risikoen på forhånd.

Hva er SushiSwap ($ SUSHI)?

SushiSwap er den nyeste desinfiserte finansieringsplattformen (DeFi). Med SushiSwap kan folk legge til tokens i likviditetsbassengene og tjene penger. I denne artikkelen ser vi på Sushi Swap-plattformen og hvordan du kan delta i likviditetsbassenget. Alle kan delta.

Høres interessant ut? La oss dykke ned i det.

Sammendrag

 • SushiSwap er en plattform som tillater alle å tilby likviditet. Til gjengjeld blir personen belønnet med token (er) og SUSHI-tokens.
 • Fra 4. september 2020 er det 1 milliard dollar låst likviditet.
 • Mulighet for veldig høy APY (opptil 1000%) på noen likviditetsbassenger. Du kan sjekke gjeldende avkastning på SushiBoard.

Hvorfor er SushiSwap så populært?

Sushi Swap markedsfører seg som en “forbedret og samfunnsvennlig” Uniswap. I motsetning til en tradisjonell børs som Binance hvor de ansetter markedsprodusenter, er SushiSwap en samfunnsorientert plattform der brukere gir likviditet. Til gjengjeld blir de belønnet. Faktisk er brukerne markedsførere.

SUSHI-token

SUSHI-tokens blir gitt som belønning for likviditetsdrift. Token lar eierne delta i styringen av plattformen og gir dem rett til en del av gebyrene som handelsmenn betaler til protokollen. For styring av plattformen kan SUSHI-innehavere sende inn et SushiSwap Improvement Proposal (SIP) som tokenholdere kan stemme på med sine tokens..

Selvfølgelig spekulerer noen også i prisene på SUSHI, og tokenet kan handles på store børser som Binance, FTX og OKEx..

Fordeler med SushiSwap

Det er ingen KYC-policy (Know Your Customer). Dette betyr at alle kan handle og bidra til likviditetsbassengene. Plattformen er tillatelsesfri, noe som betyr at alle kan bidra med millioner av dollar uten å be om tillatelse.

Tjen poletter fra Sushi Swap. SUSHI er Sushi Swaps opprinnelige token. Når du bidrar til likviditetsbassenget, tjener du sushi-tokens. Du kan bytte SUSHI mot ETH.

Sushi-byttemodell: 0,25% går direkte til de aktive likviditetsleverandørene og 0,05% blir konvertert tilbake til SUSHI og blir belønnet til sushiholdere.

Høres interessant ut? La oss besøke Sushi Swaps hjemmeside.

SushiSwap nybegynnerveiledning

Når du først kommer til hjemmesiden til Sushi Swap, ser du dette:

Sushiswap.fi hjemmesideSushiswap.fi hjemmeside

Klikk på “Lås opp lommebok” eller “Se menyen”, uansett må du koble ETH-lommeboken din for å komme til denne plattformen.

Sushi Swap har muligheten til å bruke MetaMask, WalletConnect eller mange andre lommebøker uten forvaring. Velg den du ønsker.

Koble lommebokenKoble lommeboken

Gi tillatelse til at Meta Mask eller Wallet Connect kan koble til Sushi Swap. Når du er koblet til, er du klar til å legge til tokens i likviditetsbassengene.

LikviditetsbassengerLikviditetsbassenger

Du får presentert forskjellige likviditetsbassenger (LP-er). Hver likviditetsmasse har forskjellig årlig prosentvis avkastning (APY).

I dette eksemplet vil jeg bidra til ETH-USDT-bassenget. Jeg legger til USDT i likviditetsbassenget. Til gjengjeld får jeg en prosentandel av USDT- og SUSHI-tokens. Tenk på Sushi Swap som en modell for “samfunnsinntekt”.

Bidra til likviditetsbassengBidra til likviditetsbasseng

For å bidra til likviditetsbassenget, klikk på “Godkjenn USDT-ETH UNI-V2 LP” og gi Meta Mask tillatelse til å flytte tokens til likviditetsbassenget.

Hva nå? Du venter. “SUSHI-opptjent” -boksen skal fylle din opptjente SUSHI. Du kan når som helst trekke tilbake SUSHI-tokenet ditt ved å klikke på “Harvest”.

2020 sammenfatning og ny veikart!

Det har skjedd mange ting i Sushiswap-økosystemet de siste månedene: det er nå på tide for en rask oppsummering og å se på hva fremtiden vil bringe med dette prosjektet.!

Antall alle partnerskap som er avsluttet etter protokollen er utallige, men en av de viktigste, om ikke de viktigste, er absolutt fusjonen med Yearn. Nyheten utløste også kontroverser: Sushiswap ble fremdeles ansett som en slags “copycat” av Uniswap av noen, og da Andre Cronje (Yearns far) skrev en artikkel om hvordan det er vanskelig å bygge i Defi og hvor omvendt det er lett for alle å bare kopier andres kode, dette ble ikke sett på som veldig sammenhengende. Samarbeidet ble født for å tillate de to lagene å samarbeide om Deriswap.

Likevel har Sushiswap utviklet seg så mye at, ifølge Mira Christanto (en av Messaris dataanalytikere) har de “lagt sin fortid bak”, og ikke støttet av Venture Capitals, kan de bevege seg raskere enn konkurrentene. Januar har hatt en reell vekst i Sushiswaps TVL (nå på 2,1 milliarder dollar), hovedsakelig på bekostning av Uniswaps.

Blant de viktige milepælene i 2020 finner vi Onsen, det nye incentiveringsprogrammet Sushiswap liquidity mining som erstatter ukens gamle meny. Det bringer samfunn sammen i økosystemet og lar stemmede tokens bli akkreditert og delta i gruveprogrammet. Nettstedet har også en ny layout og en lite versjon.

Veikart 2021

Ettersom det nye året allerede har begynt, er det også interessant å se på hva Sushiswap jobber med i 2021. Teamet ga ut en lang og detaljert veikart i begynnelsen av januar. Merkbare oppgraderinger er følgende:

 • Mirin blir den nye oppgraderte versjonen av Sushiswaps V3-protokoll. Det vil inneholde mange nye funksjoner som franchise-bassenger, dobbelt avkastning, dynamisk avkastning, og mange flere som du kan lese her.
 • Bentobox (som burde ha blitt lansert i januar) ble født i lagets sinn som en ny utlånsplattform. Mens de jobbet med koden, ble det noe mer. Enkelt sagt vil det være et enkelt hvelv som inneholder alle tokens for eventuelle protokoller og fremtidige utvidelser. Det vil støtte flere orakler, og det vil også være til nytte for alle $ SUSHI-innehaverne.
 • Miso (Minimal Initial Sushi Offering) vil være en slags token launchpad, designet for å drive nye prosjektes lanseringer på plattformen. Det vil omfatte salgsmuligheter for folkemengder, IDOer (Initial Dex Offering), auksjoner og mer. Vi kan tenke på det som noe som ligner på lanseringsplaten til Binance.
 • Siden Ethereum-avgifter er og vil fortsette å vokse i neste framtid til ETH2 vil være en realitet, studerer de fleste plattformer alternative løsninger for sine brukere, for eksempel Layer 2-muligheter. I motsetning til Uniswap, som jobber med Optimistic Rollups, bestemte Sushiswap seg for å bevege seg synkronisert med det større Yearn-økosystemet og vil dermed trolig tilby Zk-rollups-alternativer.

Sammen med alle disse store nyhetene planlegger Sushiswap også å flytte til et nytt domene, ettersom det gamle ikke lenger er nok til å beskrive plattformens mangfold. En overgang til en fullt desentralisert styringsstruktur er også planlagt innen utgangen av 2021. Sist, men ikke minst, har Sushiswap opprettet en forslagsside for folk å uttrykke sine ideer om hva de ønsker å se på plattformen.. Alle kan være kokk er stedet hvor du kan si din mening hvis du vil foreslå nye ideer.

Vanlige spørsmål

Er det risikabelt å skaffe SushiSwap likviditet?

Bassenget kan bli hacket hvis koden ikke blir revidert. Det har vært tilfeller av hackere som tapper penger fra smarte kontrakter. Det hjelper hvis koden blir revidert av et anerkjent firma. I tilfelle SushiSwap har den fått en “sikkerhetsgjennomgang” (ikke en revisjon) av Quantstamp. 10 problemer ble identifisert, men de ser ikke ut til å være skjebnesvangre. Deretter hadde Peckshield fullført en revidere på SushiSwap. De fant ingen kritiske eller høy alvorlighetsproblemer knyttet til virksomhetslogistikk, men to opsec problemer med høy alvorlighetsgrad som må løses gjennom ekstra forsiktighet ved distribusjon.

Hva er belønningsmodellen til Sushi Swap?

0,25% går direkte til aktive likviditetsleverandører og 0,05% blir konvertert tilbake til sushi og distribueres til aktive SUSHI-holdere.

Decentralized Finance (DeFi) -serien: veiledninger, guider og mer

Med innhold for både nybegynnere og mer avanserte brukere, sjekk ut vår YouTube DeFi-serie som inneholder veiledninger om de essensielle verktøyene du trenger for å handle i DeFi-rommet, f.eks. MetaMask og Uniswap. I tillegg til et dypdykk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette nettstedet dekker også emner som ikke er utforsket på YouTube. For en introduksjon om hva som er DeFi, sjekk ut Decentralized Finance (DeFi) Oversikt: En guide til den hotteste trenden i kryptovaluta

Veiledninger og veiledninger for de essensielle DEFI-VERKTØYENE:

 • MetaMask Guide: Hvordan oppretter du en konto? PLUS tips og hacks for avanserte brukere
 • Uniswap gjennomgang og opplæring: Nybegynnerguide og avanserte tips og triks
 • Serum DEX guide og gjennomgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklart
 • 1-tommers utveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimate gjennomgangen og guiden

For detaljert informasjon om andre spesifikke DeFi-prosjekter, sjekk ut våre DeFi token-guider. Her er noen av våre mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den viktige guiden til denne DeFi-protokollen
 • ChainLink ($ LINK) guide: En nøkkelkobling i DeFi-rommet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hva er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolusjonerende leverandør av likviditet på kjeden
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske utvekslingsplattformer?
 • Polkadot ($ DOT): Alt du trenger å vite om DeFi-kjære i Kina
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det opp verdien av innsatte eiendeler?
 • Reef Finance ($ REEF): Alt-i-ett Defi-plattformen
 • Solana ($ SOL) forklart
 • Grafen ($ BRT) – Neste nivå av desentraliserte apper
 • Trustswap ($ SWAP) forklart – Neste generasjon av DeFi-transaksjoner
 • Ønsk deg å finansiere DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kredittbasert DeFi-utlånsplattform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del av vår DeFi-serie, så husk å abonnere på vår Youtube-kanal og (for nå) GRATIS ukentlig nyhetsbrev slik at du kan bli varslet så snart de kommer ut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me