SwissBorg ($ CHSB): Hva er det?

SwissBorg gir brukerne verktøy (velstandsapp, $ CHSB-token osv.) og infrastrukturen (bredere støtte fra samfunnet, reguleringsklarhet osv.) for å administrere kryptovalutainvesteringene med ubetydelig innsats. Swissborgs mål for å gjøre dette er å hjelpe brukere å navigere i det relativt nye feltet av kryptovaluta, som til tider kan ha komplekse konsepter og ganske spredt infrastruktur med liten standardisering. I denne artikkelen vil vi se nærmere på SwissBorg: fordelene, problemene den prøver å løse, og alt i mellom.

Bakgrunn

Lansert i desember 2017 etter å ha samlet inn over USD 52 millioner, ble SwissBorg grunnlagt av Anthony Lesoismer og Cyrus Fazel. Basert i Sveits, har prosjektet et flerkulturelt team som består av medlemmer fra 200 land som består av høyt erfarne fagpersoner som har erfaring fra store banker og investeringsforvaltningsselskaper..

Hva er SwissBorg?

SwissBorg er den første blockchain-baserte sikre formueforvaltningsplattformen, som tar sikte på å forenkle prosessen med kryptoinvesteringer, integrere med større digitale børser og med felleskapsbasert eierskap. De har også en mobilversjon kalt “Wealth App” som er tilgjengelig for både iOS- og Android-plattformer (se nedenfor).

De viktigste prestasjonene i prosjektet har så langt inkludert den vellykkede innsamlingen av $ 53 millioner dollar, stort samfunn, blockchain-folkeavstemninger, gamified Bitcoin-prediksjon-app og et høytytende native token.

Støttede land

SwissBorg er tilgjengelig i over 60 land (merk at det for øyeblikket ikke støttes i USA) med mange flere. Selv om det i noen land ikke er det fulle utvalg av funksjoner som SwissBorg tilbyr. Se her for en full liste over støttede land.

Støttede eiendeler

SwissBorg støtter over 10 kryptovalutaer inkludert BTC, ETH, CHSB, USDC, PAXG, ENJ, BNB, LTC, XRP og BCH. De har også løpende stemmer om hvilke andre kryptovalutaer som også bør være oppført i deres Wealth App.

SwissBorg støtter også 17 fiat-valutaer, inkludert EUR, USD, GBP, CAD, HKD, SGD.

Swissborg støttet fiat-valutaerSwissBorg støttet fiat-valutaer

SwissBorg Network Token ($ CHSB)

Plattformens multifunksjons-token er SwissBorg ($ CHSB), som er et Ethereum-basert og ERC-20-kompatibelt token. Den har en sirkulerende forsyning på 715 millioner av totalt 1 milliard.

Resten av den holdte forsyningen er reservert for utvikling og markedsføring av prosjektet. CHSB-token handles på store børser som KuCoin, Uniswap (v2), Yobit, HitBTC, IDEX etc. og har flere brukssaker.

Bruk tilfeller

CHSB-token driver hele SwissBorg-økosystemet. Den brukes til å satse for plattformens gebyrrabatt og gir stemmerett på plattformen.

Videre brukes den også til belønningsdistribusjon gjennom konseptet “Proof of Meritocracy”, samt teamets “Protect and Burn” -politikk. Hensikten med policyen er å øke knappheten og øke verdien av eksisterende tokens gjennom å brenne tilbudet fra genererte inntekter.

Bevis for meritokrati

SwissBorg-tokenholdere kan delta i å velge fremdrift og utvikling av nettverket gjennom Proof of Meritocracy policy. CHSB-token genererer et RSB-token, som er en folkeavstemningstoken for brukere å stemme på folkeavstemningsforslag. Brukere som har mer CHSB vil ha mer stemmerett. Brukere vil også bli belønnet for å delta i disse folkeavstemningene i tillegg til å kunne diktere retningen for SwissBorgs utvikling.

Bevis på meritokratiBevis på meritokrati

Beskytt og brenn

Protect and Burn-policyen belønner langsiktige CHSB-eiere ved å bestille tilbakekjøp og brenne bare når CHSB-prisene går ned. Dette er fordi de tradisjonelle tilbakekjøpsmekanismene der tilbakekjøp kunngjøres på forhånd, kunne kortsiktige spekulanter kjøpe token før tilbakekjøpet og selge det til en høyere pris kort tid etter tilbakekjøpet når tokenforsyningen senkes. I følge SwissBorg beskytter ikke denne tradisjonelle mekanismen de token og spesielt de langsiktige tokenholdere, og er i strid med deres oppdrag å fremme innovasjon som belønner deres lojale samfunn.

Hver måned vil SwissBorg også legge til 20% av fortjenesten som genereres fra avgiftene på Wealth App til en reserve for å beskytte prisen på CHSB-token. Hvis prisen på CHSB kommer som en bearish sone (ved hjelp av det 20-dagers glidende gjennomsnittet som indikator), vil SwissBorg automatisk plassere kjøpsordrer på CHSB.

SwissBorg DAO

SwissBorg DAO (Decentralized Autonomous Organization) er det støttende organet som bistår med styringen av SwissBorg-økosystemet. En DAO er en utvikling i kryptovaluta og DLT-rom, som tillater en demokratisk mekanisme for å kjøre eller administrere et prosjekt i kjeden.

SwissBorg DAO fungerer som en samlende bro mellom teamet og samfunnets medlemmer, slik at sistnevnte kan spille en aktiv rolle i å bestemme retningen for prosjektet og bli belønnet for deres innsats i CHSB-tokens..

Teamet har definert forskjellige roller for medlemmer av samfunnet å delta som. Her er noen av disse rollene:

Digital kunstner

En digital kunstner (mer forståelig en innholdsskaper) er et fellesskapsmedlem, som har til oppgave av teamet, å utvikle kunst, bilder, tekster, presentasjoner og videoer etc. om SwissBorg-prosjektet.

Oversetter

En oversetter er et viktig medlem av samfunnet, ansvarlig for å oversette viktige dokumenter eller artikler, relatert til SwissBorg-prosjektet. SwissBorg DAO utnytter kraften fra incentiviserte multikulturelle deltakere for å få gjort en av de vanskeligste, men viktige jobbene..

Promotør

En arrangør er ansvarlig for å spre budskapet om prosjektet på forskjellige sosiale medieplattformer. De spiller en viktig rolle i å øke adopsjonen og bruken ved å markedsføre prosjektet. Dermed forbedrer også verdien av token direkte.

Moderator

En moderator (bedre forstått som en administrator på fora og telegramgrupper) er ansvarlig for å regulere kommunikasjonen på SwissBorgs prosjektkanaler. De forskjellige pliktene inkluderer å fremme en sunn diskusjon, fjerne upassende innhold, modulere diskusjonsflyten og håndheve gruppens regler.

Kampanjer

En kampanjer (en promoter fra den virkelige verden) er ansvarlig for nettverksbygging med forskjellige mennesker og organisering av arrangementer for å bedre markedsføre prosjektet. De kan holde gruppemøter, AMA, bymøter osv. For å fremme utvikling og samhold i SwissBorg-samfunnet.

Forretningsintrodusent

En forretningsintrodusent (ofte forstått som en ambassadør) er et SwissBorg-medlem i samfunnet, som strever med å arrangere personlige møter i SwissBorg-teamet med fremtredende påvirkere, investorer, forretningspartnere osv..

Cyber ​​Virtuoso

En cybervirtuos (kjent som en utvikler) er ansvarlig for å utvikle verktøy, skript, programvare etc. for å bidra til å utvikle SwissBorg-økosystemet. De kan også få i oppgave å lage trinnvise veiledninger og støttedokumenter for prosjektet.

SwissBorg velstandsapp

Wealth App er det viktigste og smarte kommando- og kontrollsenteret til SwissBorg. Det lar brukerne bygge, overvåke og administrere kryptoporteføljene sine, noe som tillater enkel og sikker formuesforvaltning.

Dashbordet er enkelt, men kraftig og intuitivt, og tar gjetningen ut av kryptovaluta-investering.

Brukerne kan finansiere kontoene sine med USD, EUR, GBP og CHZ. Uttakene kan gjøres til den lokale banken som brukeren velger. Videre støttes et begrenset antall krypto-eiendeler, på samme måte som Coinbase, og sikrer kvalitet.

Imidlertid legges det til nye eiendeler regelmessig hvis de samsvarer med inklusjonskriteriene. Appen er tilgjengelig på både IOS og Android-operativsystemer.

Den smarte motoren gir brukerne muligheten til å kjøpe krypto-eiendeler til de beste prisene og laveste glidning, fra flere børser. Videre er det AI-drevet, og gir verdifull innsikt om investeringene (historie, ytelse, innskudd, uttak osv.), Som hjelper brukeren med å ta informerte beslutninger..

Alle disse funksjonene gjør det mulig for folk å bruke sofistikerte teknikker for porteføljestyring med relativt letthet.

Konklusjon

SwissBorg drev en av de mest vellykkede innsamlingene tilbake i 2017 og har levert et kraftig produkt. SwissBorg løser det største problemet med å forvalte formue og gjøre kryptovalutainvesteringer tilgjengelige for alle.

Wealth App tilbyr en one-stop-løsning for kryptoinvesteringer, som kombinerer innskudd, kjøp, handel, forvaltning og uttak, alt under et rent og minimalt grensesnitt.

Videre er SwissBorg fullstendig i samsvar med alle relevante regelverk, som sikrer at brukere kan investere og delta i det digitale aktiva-feltet, samtidig som de er sikre på lovligheten..

Samfunnsbasert demokratisk syn på teamet sørger for at alle medlemmer kan ta del i det økologiske systemet i utvikling. Produktet er for øyeblikket tilgjengelig i mer enn 60 land og med mer å komme, noe som gjør det virkelig globalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me