Coinmama Review 2021, er Coinmama Legit?

Til tross for kritikk mot kryptovalutainvesteringer øker antallet investorer. En av hovedårsakene bak dette er økningen i verdiene til kryptokurver i den siste uken i desember 2017. Her er det relevant å nevne at nesten alle kryptokurvene berørte sine høye verdier i den siste uken i desember og første uken i januar 2018. Bitcoin var toppvalutaen med Ethereum og Ripple på andre og tredje rang. Denne økningen i antall investorer forårsaket etableringen av mange kryptobørser og lommebøker for lagring av disse valutaene. Konkurransen mellom ulike krypto-børser øker etter hvert som hvert børs tilbyr forskjellige fordeler for kryptovalutainvestorer.

Coinmama er også en av de topprangerte kryptovaluta-børsene som har en enorm kundedatabase. Det er førstevalget for brukerne som ønsker øyeblikkelig midler på kontoene sine. Coinmama ble etablert i 2013 og er registrert i Slovakia. For tiden eier Bit Ventures denne kryptobørs og har hovedkontor i Israel. En av de mest attraktive egenskapene til denne kryptobørs som skiller den fra andre børser er dens verdensomspennende virksomhet. Børsen opererer i nesten alle 200+ land i verden, inkludert 24 amerikanske stater. Brukerne fra hele verden kan kjøpe forskjellige kryptovalutaer fra denne børsen via sine kreditt- / debetkort. Tidligere tilbød den muligheten til å kjøpe bare Bitcoin og Ethereum, men har nå utvidet støtte for Litecoin, Cardano, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, QTUM og Ripple (XRP).

coinmama-land

coinmama kjøp bitcoin

Følgende er fordelene og ulempene ved å bruke denne kryptobørsen.

FORDELER:

Som alle andre topprangerte kryptobørser, tilbyr Coinmama også mange fordeler for brukerne. Noen av fordelene er:

 1. Aksept av Fiat-valuta
 2. Enkle betalingsmetoder
 3. Øyeblikkelig overføring av midler
 4. Enkelt brukergrensesnitt
 5. Sikkerhet på høyt nivå
 6. Alltid tilgjengelig hjelp og støtte

1-aksept av Fiat-valuta

Den aller første og fremste fordelen med å bruke Coinmama er at den i motsetning til mange andre børser tilbyr brukerne å kjøpe kryptovaluta i bytte av fiat-penger. De fleste av de andre sentralene tillater brukere å kjøp kryptovaluta i bytte med noen annen kryptovaluta. Uansett i hvilket land du bor, gir børsen deg muligheten til å kjøpe kryptovaluta i bytte med lokal valuta.

2-enkle betalingsmetoder

En annen årsak bak suksessen til denne krypto-utvekslingen er at den lar brukerne kjøpe kryptovalutaer og aksepterer betalinger i forskjellige moduser. Tidligere tilbød børsen muligheten til å kjøpe kryptovalutaer i bytte med midler overført gjennom Western Union. Nylig har den tilbudt støtte for kjøp av kryptovalutaer via kreditt- / debetkort. Den godtar både VISA- og MASTER-kort og lar brukerne kjøpe kryptovaluta etter eget valg fra alle deler av verden.

3-øyeblikkelig overføring av midler i brukerkontoer

Kundenes anmeldelser viser at Coinmama alltid har vært det første valget av brukere som ønsker at pengene deres overføres umiddelbart i lommeboken. Nesten alle andre kryptobørser lagrer de kjøpte myntene dine i tredjeparts lommebøker, og brukerne må overføre penger fra den lommeboken til sine personlige lommebøker, fordi tredjeparts lommebøker ikke er sikre for å beholde midler. Her, på Coinmama, overføres pengene dine umiddelbart til din personlige lommebok når du har oppgitt detaljene på kortene dine.

LES Topp 6 beste Zcash lommebøker 2021

4-enkelt brukergrensesnitt

Et annet veldig attraktivt trekk ved Coinmama kryptoutveksling er at den har enkelt og brukervennlig grensesnitt. Selv nybegynnere kan enkelt kjøpe og handle kryptovalutaer via plattformen. Det er mange slike krypto-utvekslinger som er veldig vanskelige å bruke for nybegynnere, fordi det er mange diagrammer, grafer og statistikker som gjør disse kompliserte. På den annen side er Coinmamas kjøpsprosess også veldig enkel og enkel. Brukerne kan kjøpe kryptovaluta etter eget valg etter registrering og bekreftelse av kontoen.

5-høyt nivå sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner i en børs betraktes alltid som førsteklasses hvis du vil lagre kryptovaluta i en tredjeparts lommebok. Nettstedet bør også alltid være regulert av statlige organer for å spare penger. Coinmama er registrert hos FINCEN i USA, noe som viser at det ikke er fare for at det blir hacket av hackerne, og hvis det skjer, følger etterforskningsprosessen ved utvekslingen de amerikanske lovene. Coinmama har aldri blitt hacket; fordi det alltid holder kreditt- / debetkortnumrene dine på en annen server.

6-Alltid tilgjengelig hjelp og støtte

Sist men ikke minst er Coinmama også et foretrukket nettsted for mange brukere, fordi børsen tilbyr lett tilgjengelig hjelp og støtte for brukerne i tilfelle det oppstår problemer. Ettersom sentralen kun fungerer via nettstedet, tilbys lett tilgjengelig støtte til brukerne gjennom denne plattformen. Det er anlegget for live chat tilgjengelig. Men de fleste foretrekker å bruke e-poststøtte. Responsstiden til supportteamet er vanligvis større i helgene. De andre dagene er støtten tilgjengelig kl. 09.00 til 18.00 GMT + 3.

coinmama kjøp bitcoin

Ulemper:

Sammen med mange fordeler, har Coinmama også noen ulemper som motvirker brukerne. Noen av disse er:

 1. Ingen støtte for kryptovalutahandel
 2. Høye transaksjonsgebyrer
 3. Støtter bare noen få valutaer
 4. Bare tilgjengelig som et nettsted

1-ingen støtte for kryptovalutahandel

Den aller første ulempen ved å bruke Coinmama er at brukerne ikke kan handle kryptovalutaer. Det tilbyr bare kjøpsanlegg, men tillater ikke salgsanlegg. På den annen side, utvekslinger som Coinbase, tillate brukerne å handle og selge kryptovalutaer. Til og med, Coinbase tillater salg av kryptovalutaer i bytte med noen fiat-valutaer.

2-høye transaksjonsgebyrer

Coinmama er heller ikke så populært blant brukerne på grunn av de høye transaksjonsgebyrene. Det tar 5,5% på hver transaksjon du foretar. Børsen tar også 6% transaksjonsgebyrer hvis brukerne kjøper kryptovaluta gjennom sine kreditt- / debetkort. Det nøyaktige transaksjonsgebyret avhenger av hvor mye kryptovaluta du kjøper fra børsen.

3-støtter bare noen få kryptovalutaer

En annen ulempe ved å bruke Coinmama er at den tilbyr muligheten til å kjøpe et begrenset antall kryptovalutaer. Tidligere tillot børsen å kjøpe Bitcoin og Ethereum, men nå har den utvidet støtte for Litecoin, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple (XRP) og noen andre.

4-Bare tilgjengelig som nettsted

LES PayPal kunngjør å utvide kryptotilbudet til britiske innbyggere

Coinmama blir også sterkt kritisert av brukerne fordi det bare fungerer som et nettsted og ikke har noen mobilapp. Dette gjør bruken begrenset fordi folk foretrekker å handle på farten gjennom mobiltelefonene sine. Du må registrere deg på nettstedet for å kjøpe kryptovalutaer.

coinmama kjøp bitcoin

Fremgangsmåte for å kjøpe kryptovalutaer gjennom Coinmama:

Å kjøpe kryptovalutaer var aldri så enkelt som det ble gjort av denne kryptobørs. Følgende er noen trinn for å kjøpe kryptovaluta gjennom denne utvekslingen.

 • Registrering

coinmama krusning xrp

Det første og fremste steget inn kjøpe kryptovaluta gjennom Coinmama er registreringen med sentralen. Det er ganske enkelt og krever bare brukerens e-post-ID. Du finner registerfanen øverst til høyre på nettstedet. Ved å klikke på denne kategorien åpnes et registreringsskjema. Brukerne må fylle ut brukernavnet, velge et passord og oppgi e-post-ID-en for bekreftelse. Ved innsending av registreringsskjemaet, vil en lenke bli sendt til brukerens e-postadresse. Ved å klikke på lenken fullføres registreringsprosessen. Brukerne kan kjøpe en verdi av $ 150 for hvilken som helst kryptovaluta ved denne registreringen. Men hvis du vil kjøpe store mengder kryptovalutaer, må du gjennom KYC-bekreftelse. Dette er fordi det lar brukerne kjøpe $ 5000 i kryptokurver på en dag og $ 20.000 på kryptokurver i løpet av en måned.

 • Kjøpe kryptovalutaer

kjøp kryptovaluta coinmama

Etter vellykket registrering og KYC-bekreftelse kan brukerne kjøpe hvilken som helst kryptovaluta etter eget valg. Når du logger på kontoen din, kommer du til neste side hvor du må velge kryptovaluta etter eget valg og også valutaen du har tenkt å betale for. Her er det relevant å nevne det Coinmama godtar betalinger i mange fiat-valutaer hvis brukerne har til hensikt å kjøpe kryptovalutaer via debet- / kredittkort. Når du har valgt valutaene, vises valutakursen på skjermen som gjør det enkelt for brukerne å bestemme seg. Transaksjonsgebyret vil også vises her for brukernes anlegg.

 • ID-bekreftelse

Hvis du vil kjøpe kryptovaluta til en verdi av $ 150 eller mindre, kan du gå gjennom prosessen etter registrering. Men hvis mengden kryptovaluta du vil kjøpe er større enn verdt $ 150, må du fullføre KYC-bekreftelsen. I denne verifiseringen må brukerne bevise identiteten sin gjennom et støttet myndighetsdokument som ID-kort, passnummer, førerkort, og også en synlig selfie som inneholder ett av disse dokumentene. Det tar omtrent 10-20 minutter hvis beviset på identiteten er synlig. Etter at bekreftelsen er fullført, kan brukerne kjøpe kryptovalutaer etter eget valg opp til en verdi av $ 5000 per dag og en verdi av $ 20.000 per måned.

Avslutningsvis kan vi si det Coinmama er en god børs for å kjøpe kryptovalutaer i det hele tatt fordi den opererer i nesten alle land i verden. Børsen er også verdt å bruke på grunn av kjøpsanlegg med kreditt- / debetkort og også betalingsaksept i mange fiat-valutaer. Bruken av denne børsen vil øke ytterligere hvis den utvider støtten til flere kryptovalutaer og også tilbyr en mobilapplikasjon.

coinmama kjøp bitcoin

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me