MINDEX, GMEX Group en HYBSE bundelen hun krachten om de eerste blockchain-effectenbeurs op Mauritius te lanceren

Mauritius, Londen, 6th November 2018: We zijn verheugd de lancering van de HYBSE International Marketplace aan te kondigen; een joint venture tussen MINDEX Holdings Limited (MINDEX), GMEX Group Limited (GMEX) en Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE); dat een revolutionair blockchain-uitwisselingsplatform op de markt zal brengen, gevestigd in Mauritius. 

MINDEX; een volledige beurs-, posttransactionele en fysieke infrastructuur, die het mogelijk maakt een verscheidenheid aan activaklassen te verhandelen in Mauritius, ondersteund door GMEX; een wereldleider op het gebied van digitale bedrijfs- en technologieoplossingen voor uitwisselings- en posttransacties, gaat samenwerken met HYBSE; een wereldwijde online marktplaats gebaseerd op blockchain-technologie die deel uitmaakt van het DIM-ecosysteem.

De HYBSE International Marketplace zal blockchain-oplossingen en -technologie integreren met traditionele financiële industrieën en een compleet en beheerd ecosysteem bieden dat activa digitaliseert naar de blockchain. Deze samenwerking zal institutionele beleggers voor het eerst toegang geven tot cryptocurrency ETF’s en andere crypto-instrumenten. 

De volgende activaklassen zullen worden vergemakkelijkt voor handel in een digitaal tokenized formaat: 

 • Gecryptoniseerde aandelen
 • Gecryptoniseerde valuta’s 
 • Grondstoffen 
 • Indices
 • Forex 
 • ETC’s (Exchange-Traded Commodities)
 • ETF’s (Exchange Traded Funds) 
 • CETF’s (Crypto Exchange Traded Funds)

Kmo’s zullen de HYBSE International Marketplace kunnen gebruiken om kapitaal te zoeken door een Initial Blockshare Offering (IBO) te lanceren; een tijdelijk aanbod om gecryptoniseerde aandelen en andere gecryptoniseerde instrumenten, zoals blockshares, te kopen van bedrijven die zijn geregistreerd op de HYBSE International Marketplace tegen speciale gereduceerde tarieven. Dit biedt kansen voor niet-bankiers (meer dan 1,7 miljard wereldwijd) om deel te nemen aan het noteren en verhandelen van aandelen.

De partijen hebben ervoor gekozen om de HYBSE International Marketplace op Mauritius op te zetten naar aanleiding van de recente aankondiging dat de Financial Services Commission (FSC), de lokale regulator, nieuwe licentiegerichte activiteiten zal creëren voor de Custodian of Digital Assets en Digital Asset Marketplace en een gereguleerde omgeving voor de uitwisseling en veilige bewaring van digitale activa. De toezichthouder in Mauritius heeft ook richtlijnen uitgevaardigd over investeringen in cryptocurrency als digitale activa. 

Hirander Misra, voorzitter van MINDEX en CEO van GMEX Group merkte op: “Ik ben verheugd deze opwindende joint venture aan te kondigen, waar HYBSE zijn uitgebreide domeinkennis, te tokeniseren effecten en zijn op blockchain gebaseerde digitale uitwisselingstechnologie zal brengen en MINDEX, ondersteund door GMEX, schaalbare digitale handelsplatforms van institutionele kwaliteit zal bieden en zakelijk en operationeel expertise om de nieuwe marktplaats op te zetten. ” 

Hij voegde eraan toe: “We verwelkomen het nieuwe regelgevingskader voor digitale activa op Mauritius en we zijn verheugd om voorop te lopen in de marktontwikkeling als een van de eerste ondernemingen die onder het nieuwe regime zijn opgezet. We zijn er vast van overtuigd dat Mauritius een enorme kans biedt om zichzelf te positioneren als een belangrijk mondiaal knooppunt in deze dynamische ruimte, ondersteund door sterk bestuur en regelgeving om vertrouwen te waarborgen “. 

Daniel Liu van Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE) merkte op “De nieuwe onderneming tussen de drie bedrijven zal een opwindende nieuwe ontwikkeling teweegbrengen, niet alleen voor de crypto-sfeer, maar voor de wereldwijde kapitaalmarkten als geheel. Nu we aan een reis beginnen om een ​​eerdere onbekende weg voorwaarts te effenen, zal dit onvermijdelijk een ideaal vooruitzicht creëren om de evolutie van alle financiële systemen lichtjaren vooruit te helpen. We moeten ook bewust blijven geloven in de kracht van deze evolutionaire stap, om de huidige wereldwijde markten niet te verstoren, maar om een ​​nieuwe manier van denken te versterken die een gedecentraliseerde en werkelijk vrije markteenheid omvat. “

LEES Beste makelaars om Crypto te verhandelen

HYBSE International Marketplace zal een Digital Marketplace-licentie aanvragen en de activiteiten beginnen in Q1 2019, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties.

– einde–

Voor MINDEX:

Samantha Seewoosurrun, Acuitas Communications

(+230) 5772 4400

[email protected]

Voor GMEX Group:

Melanie Budden, The Realization Group

+44 (0) 7974937970

[email protected] 

[email protected] 

Voor HYBSE:

Uroš Trajković, Hybrid Stock Exchange Corporation Limited

+27 (0) 87701 0914

[email protected] 

[email protected] 

Over MINDEX

MINDEX Holdings Limited – De houdstermaatschappij voor het MINDEX-ecosysteem

MINDEX Clearing Limited – zal optreden als de centrale tegenpartij (CCP) clearing house gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC) om alle transacties uitgevoerd op MINDEX Limited te clearen.

MINDEX Limited – Zal een multi-asset derivatenbeurs exploiteren die wordt gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC).

MINDEX Spot Limited – De marktplaats voor de elektronische handel in gestandaardiseerde fysieke en digitale spotcontracten voor grondstoffen voor goud, edelmetalen en andere grondstoffen.

MINDEX Vault Limited – De voorgestelde beveiligde opslagoplossing voor goud en andere edelmetalen. 

MINDEX Refinery Limited – Het voorgestelde smelten, raffineren en terugwinnen van goud en andere edele metalen volgens de hoogste normen van wereldklasse.

READ CoinDeal viert de verlenging van de Premier League-sponsoring met een unieke en langverwachte tokenlancering

Voor meer informatie bezoek www.mindex.mu 

Volg op Twitter @MindexHoldings 

Over GMEX Group

GMEX Group (GMEX) bestaat uit een reeks bedrijven die toonaangevende innovatieve oplossingen bieden voor een nieuw tijdperk van wereldwijde financiële markten, waarbij ze bedrijfsexpertise, de nieuwste technologie, connectiviteit en operationele uitmuntendheid leveren via een op elkaar afgestemde, partnergestuurde aanpak. GMEX maakt gebruik van uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van marktinfrastructuur om een ​​passend strategisch masterplan op te stellen met beurzen, verrekenkantoren, bewaarinstellingen, registers en opslagplatforms voor magazijnen. GMEX biedt ook het extra voordeel van interconnectie met meerdere partnerbeurzen, om wereldwijde liquiditeitsnetwerken te creëren. GMEX Technologies is een volledige dochteronderneming van GMEX Group.

Voor meer informatie bezoek www.gmex-group.com

Volg op Twitter @GMEX_Group

Over HYBSE

De Hybrid Stock Exchange (HYBSE) is een online blockchain-gebaseerd uitwisselingsplatform. Het maakt het kopen en verkopen van gecryptoniseerde aandelen in het nieuwe tijdperk van cryptocurrencies mogelijk. Door het gebruik van blockchain-technologie kunnen deelnemers veel van de tussenpersonen die aan traditionele uitwisselingen zijn gekoppeld, overbodig maken. Terwijl traditionele uitwisselingen deelnemers uit specifieke geografische locaties bedienen, staat de HYBSE wereldwijd open voor alle deelnemers.  

Voor meer informatie bezoek www.hybse.com 

Volg op Twitter https://twitter.com/HYBSE

Over Stichting DIM

De DIM Foundation is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor de marketing, public relations, klantenservice en toezicht op de DIM-merken (DIMCOIN, DIM-valuta’s, DIM-cryptocurrencies en toekomstige DIM-munten). DIM X is een platform voor het converteren van cryptovaluta. De DIM Foundation is geregistreerd in Singapore.

Het DIM-ecosysteem is een op blockchain gebaseerd financieel ecosysteem. Het omvat DIM-valuta’s, een aanbod van verschillende stabiele digitale valuta’s, ondersteund door edelmetalen. DIM-valuta’s zijn een medium voor dagelijkse handels- en betalingsoplossingen voor verkopers. De valutastabiliteit zal verder worden verbeterd door de snelle en efficiënte aankoop van edelmetalen via MINDEX Spot Limited (Gold Spot Exchange) en de opslag van de rijkdom in beveiligde MINDEX-kluizen..

De regionale Stichting DIM is verantwoordelijk voor:

 • Donaties inzamelen voor het DIM Ecosysteem
 • Evenementen maken voor het DIM-ecosysteem en blockchain-evenementen bijwonen 
 • Lanceer marketingcampagnes voor de DIM Foundation 
 • Trek bedrijven aan in het DIM-ecosysteem 
 • Een centraal ontmoetingspunt worden voor ambassadeurs en promotors. 

Voor meer informatie bezoek www.dim.foundation 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me