Opkomende Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Ervaringen Snelle groei, trekt tienduizend investeerders aan in minder dan drie maanden

Onlangs gelanceerde cloud server cryptocurrency mining-service, Splitt doet nu de hoofden draaien in de wereldwijde cryptogemeenschap. Ontworpen om cryptocurrency-mining gebruiksvriendelijk en veilig te maken voor iedereen, heeft Splitt de afgelopen drie maanden een investering van meer dan $ 5 miljoen binnengehaald van meer dan tienduizend investeerders. 

10 november 2018 

Splitt, een onlangs gelanceerde cryptocurrency-mijnservice die is uitgerust met een cloudserver, neemt nu enorme stappen om een ​​zeer geprefereerde keuze te worden onder de cryptominingliefhebbers over de hele wereld. Na de megalancering in augustus heeft Splitt er goed aan gedaan om in minder dan drie maanden tijd bijna honderdduizend gebruikers en tienduizend investeerders binnen te halen. Uit officiële bronnen blijkt dat het bedrijf al een investering van meer dan vijf miljoen heeft ontvangen voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. 

Als gevolg van de drastische toename van het aantal miners is bitcoin mining tegenwoordig extreem competitief geworden. Samen met deze groeiende concurrentie heeft het bitcoin-netwerk de moeilijkheidsgraad van het oplossen van de puzzels vergroot. Als gevolg hiervan is het nu noodzakelijk geworden dat de mijnwerkers hun spel opvoeren om in de race te blijven. 

De crypto-cloud van Splitt gaat deze uitdagingen aan door mijndiensten aan te bieden met geïntegreerde ASIC-chips. Dit wordt beschouwd als de nieuwste doorbraak in cryptomining omdat het sneller is in vergelijking met de traditionele GPU- en CPU-mining en minder stroom verbruikt. Splitt cloud mining vereist geen gespecialiseerde hardware omdat het gedeelde verwerkingskracht van datacenters gebruikt. 

Duizenden gebruikers hebben Splitt aanbevolen als hun alternatief voor cryptomining vanwege de volgende functies. 

  • Flexibele cloud-mining met meerdere algoritmen
  • Geen zwembadkosten, niet wachten op apparatuur en geen systeemcrashes
  • Hashpower wordt ingekocht en blijft gedurende de gehele contractduur behouden.
  • Toegewijd aan transparantie en maakt alles openbaar
  • Het bedrijf is gemakkelijk te vinden en zijn vertegenwoordigers wonen regelmatig een aantal evenementen bij
  • Mijnbouw van een aantal verschillende cryptocurrencies van scrypt en proof of work-algoritmemunten, evenals ASIC- en GPU-mijnbouw
  • Drieledig partnerprogramma en een lucratief bonussysteem

LEES 3 eenvoudige tips voor het beheren van volatiliteit op de cryptocurrency-markten

Alle Splitt-gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun mijncontracten elke week een boost te geven door Splitt-punten te winnen. Bovendien is het bedrijf momenteel op zoek naar een naam voor hun mascotte en de winnaar die met hetzelfde komt, ontvangt duizend Splitt Points..  

Als onderdeel van het wereldwijde uitbreidingsplan van het bedrijf heeft Splitt onlangs een volledig operationeel kantoor geopend in Thailand. Het kantoor wordt geleid door Certified Bitcoin Professional, de heer Taradon Kriwichet, die dagelijks naast zijn team beschikbaar is om de bezoekers te helpen. Interessant is dat een hoog percentage investeerders dat heeft bijgedragen aan Splitt uit Thailand komt. Investeerders uit Ghana, Italië, Duitsland en Rusland hebben ook royaal bijgedragen. 

“We zijn blij u te kunnen laten weten dat we een investering van meer dan $ 5 miljoen hebben ontvangen om ons bedrijf te laten groeien. We zijn de afgelopen maanden niet te stoppen geweest, met meer dan 95.000 gebruikers en 10.000 investeerders ”, aldus een senior woordvoerder van Splitt. “Nu hebben we ook een volledig operationeel kantoor in Thailand en er wordt in de nabije toekomst nog veel meer verwacht.”    

Als snelgroeiende speler in de branche neemt Splitt deel aan een aantal cryptoconferenties en forums over de hele wereld. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf actief deelgenomen aan drie belangrijke branche-evenementen en de volgende komt eraan. In oktober hielden vertegenwoordigers van Splitt een succesvolle workshop en netwerkconferentie in Ghana.

LEES Vijf redenen die augustus 2018 geweldig maken voor de markt voor cryptocurrencies

Splitt heeft een ambitieus toekomstplan, waaronder het openen van een Splitt Cafe in Thailand in januari 2019. Om tegemoet te komen aan een snel groeiende groep gebruikers, heeft het bedrijf onlangs hun aanwezigheid op het web verfijnd. De Facebook-fanpagina van Splitt heeft ook een nieuwe naam gekregen. Meer laatste nieuws en updates over Splitt zijn beschikbaar op https://splitt.co/en/news

Hieronder worden de komende topontmoetingen genoemd die door Splitt zullen worden bijgewoond

  • Ghana Summit No. 2 – 24 november 2018 – Miklin Hotel Conference Room (neem contact op met John Kaakyire – 0249791008)
  • star2 Italië’s allereerste top (met speciale Italiaanse vertaler voor spreker CBP Taradon) – 1 december 2018 – Savoy Excelsior Palace Hotel – Neem contact op met de heer Alex Vicini – 3296752612)
  • star2 Thailand Summit No. 4 – 16 december 2018 – Viva Garden Hotel (Neem contact op met de heer Taradon Kriwichet – https://t.me/splittchat_th

Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen, worden Splitt-gebruikers aangemoedigd om zich te abonneren op de Telegram Group van het bedrijf op https://t.me/splittchat_nl

Het bedrijf vraagt ​​al hun klanten om deel te nemen aan een evenementenonderzoek door de link te bezoeken https://splitt.co/en/forms/eventsurvey   

Ga voor meer informatie over Splitt naar https://splitt.co/en/

Over Splitt: Splitt biedt op elk moment een gebruiksvriendelijk alternatief voor cryptocurrency-mijnbouw vanuit huis. Het is geschikt voor zowel amateurs als cryptocurrency-experts die op grotere schaal werken. De cloud mining-service biedt een nieuw alternatief voor traditionele manieren van cryptocurrency-mijnbouw. De prioriteit van het bedrijf is om een ​​gestandaardiseerde, zeer betrouwbare en krachtige cloud computing-omgeving te bieden in alle vijftien steden die ze momenteel bedienen.. 

Contactpersoon: Gerald Snief 

E-mailadres: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me