Vijf redenen die augustus 2018 geweldig maken voor de markt voor cryptocurrencies

 

De crisis van Bitcoin en cryptocurrencies duurde voort sinds 9 januari 2018, het werd geboren in de eerste maand van het kalenderjaar, het is er al zo lang dat veel investeerders en handelaren de hoop hebben verloren dat deze moeilijke periode voor de markt zal eindigen.

Maar zoals ik al eerder zei, draait de huidige crisis om één ding: regulering en rantsoenering om handel en investeringen legaal en erkend te maken, maar ook om het geld van investeerders te beschermen tegen diefstal, fraude en om het pijnlijke hacken en verhandelen van deze activa te bestrijden..

Momenteel zijn er in juli stappen om deze activa duidelijker te reguleren, en er zijn verschillende redenen waardoor ik het einde van de cryptovalutacrisis in augustus verwacht..

Het rapport van het Europees Parlement adviseert regelgevers om rationeel om te gaan met cryptocurrencies:

Eerder deze maand bracht het Europees Parlement een rapport uit waarin het toezichthouders adviseerde om met Bitcoin en cryptovaluta’s om te gaan zoals elk ander financieel instrument.

In het 33 pagina’s tellende rapport stond: “Beleidsmakers en toezichthouders mogen virtuele valuta niet negeren en niet proberen ze te verbieden. Beide extreme benaderingen zijn onjuist.​

Het negeren of blokkeren van cryptovaluta’s is geen oplossing om om te gaan met een zelfopgelegde sector met een goede toekomst en veel traditionele investeerders zijn van plan erin te investeren.

Dit rapport zal de hoeksteen vormen van het standpunt van de EU over deze digitale activa.

Bijeenkomst van de ministers van Financiën van de G20 in Argentinië:

In de 21 en 22 van deze maand zullen de ministers van Financiën van de G20 in Argentinië bijeenkomen over belangrijke economische onderwerpen, waaronder de regulering van gecodeerde digitale valuta.

Tijdens de vorige bijeenkomst werd juli geïdentificeerd als de maand van regulering en dat de ministers van Financiën en de leiders van de centrale bank van de twintig economische machten van de wereld, waaronder Saoedi-Arabië en de Arabische wereld, wetten zouden invoeren om de nieuwe handel te reguleren..

LEES Ripple Partner Santander’s One Pay FX-app ondersteunt betalingen naar Polen vanuit het VK

De komende bijeenkomst zal cruciaal zijn en zal de richting van de 20 belangrijkste economieën ter wereld uitleggen, en hoe deze systemen omgaan met digitale valuta, met name Bitcoin..

Ripple-proef op 8 augustus:

rimpel rechtszaak

 

Op 27 juni ontvingen CEO Brad Garlinghouse en Ripple Labs Inc. een uitnodiging om voor het Californische Hooggerechtshof te verschijnen wegens vermeende manipulatie van de XRP Ripple-prijzen in hun voordeel..

De rechtszaak tegen Ripple is voor aandelenfraude. De eiser beweert deze keer dat Ripple Lab Inc. de prijs van zijn eigen gecodeerde valuta manipuleert om te profiteren van misleidende bewegingen. En dat ze contant zijn en geen echte valuta.

De eiser heet Vladi Zakinov. De eerste hoorzitting over deze zaak is gepland voor 8 augustus 2018.

Het vonnis zal naar verwachting niet worden gehoord tijdens een enkele sessie, maar deze sessie zal ons laten zien hoeveel we kunnen wedden op deze gecodeerde digitale valuta die dit jaar zal worden verdisconteerd.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission bestudeert de Bitcoin ETF Index:

Er werd een ander verzoek ingediend om de ETF te laten accrediteren bij de Securities and Exchange Commission (SEC), dit keer door de CBOE van de Chicago Board.

 Deze documenten, ingediend door CBOE Global Markets op 20 juni, bieden investeringen in KFH en maken de circulatie van de digitale valuta aan het publiek mogelijk en vergemakkelijken de handel. Het bureau wil ook samenwerken met VanEck Investment en SolidX om dit investeringsfonds op te richten.

CBOE eist de notering en verhandeling van de aandelen van VanEck SolidX Bitcoin Trust die het resultaat zijn van een samenwerking tussen VanEck en SolidX, die begin juni een ETF-ondersteuningsdossier hebben aangevraagd.. 

Volgens de mededeling van de Securities and Exchange Commission zijn VanEck SolidX Bitcoin Trust-aandelen ongeveer 25 Bitcoin waard.

LEES om te kopen of niet om Bitcoin te kopen, Mullings op de cryptocurrency-markten

Als CBOE een goedkeuring krijgt van de Securities and Exchange Commission over de ETF, dan zullen de verwachte investeringsmogelijkheden ergens in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar zijn.

De kwestie zal naar verwachting worden opgelost op 10 augustus of 16 augustus 2018. De overeenkomst zal naar verwachting de deur openen voor traditionele beleggers om in dit fonds te investeren, daarom zullen de Bitcoin en digitale valutamarkt meer investeringen hebben..

• Augustus 2018 is een kandidaat op basis van geschiedenis:

Juni-juli vorig jaar was getuige van een scherpe daling van de digitale valuta, van 2900 $ voor één Bitcoin-eenheid tot 1965 $ aan het einde van de sessie van 17 juli, en begon toen sterk te herstellen in augustus, waarbij ‘s werelds grootste valuta goede winsten boekte, stijgend gedurende de achtste maand tot 4.700 $ op 31 augustus sessie.

Dit scenario zal zich dit jaar waarschijnlijk niet herhalen, aangezien ‘s werelds grootste valuta, met de rest van de valuta’s, zich in de komende periode zou kunnen beginnen te herstellen.

Het is niet vreemd voor de maand augustus, de historische getuige van de nucleaire val van Japan, het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945, de misdaad van het verlaten van het Gouden Systeem in 1971 en de geboorte van de crisis van 2008 en het economische succes van China ten opzichte van Japan. getuige ook het einde van het lijden van de digitale valuta, de oprichting van zijn tijdperk en het einde van het tijdperk van contante valuta!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me