MINDEX, GMEX Group in HYBSE združujejo moči, da bi začeli prvo borzo vrednostnih papirjev na Mauritiusu

Mauritius, London, 6th November 2018: Z veseljem vam sporočamo začetek delovanja mednarodne tržnice HYBSE; skupno podjetje med MINDEX Holdings Limited (MINDEX), GMEX Group Limited (GMEX) in Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE); ki bo na trg prinesel revolucionarno platformo za izmenjavo blokov s sedežem na Mauritiusu. 

MINDEX; popolna izmenjava, trgovanje in fizična infrastruktura, ki olajšuje trgovanje z različnimi razredi sredstev na Mauritiusu, ki ga podpira GMEX; svetovni voditelj v digitalnem poslovanju in tehnoloških rešitvah za operaterje menjalnic in po trgovanju bo sodeloval s HYBSE; globalna spletna tržnica, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov, ki je del DIM-ekosistema.

Mednarodna tržnica HYBSE bo integrirala blockchain rešitve in tehnologijo s tradicionalnimi finančnimi panogami, ki zagotavljajo celovit in urejen ekosistem, ki digitalizira sredstva na blockchain. To partnerstvo bo institucionalnim vlagateljem prvič omogočilo dostop do kriptovalut ETF in drugih kripto-instrumentov. 

Naslednji razredi sredstev bodo olajšani za trgovanje v digitalni tokenizirani obliki: 

 • Kriptonizirane delnice
 • Kriptonizirane valute 
 • Blago 
 • Indeksi
 • Forex 
 • ETC (blago, s katerim se trguje na borzi)
 • ETF-ji (skladi, s katerimi se trguje na borzi) 
 • CETF’s (Crypto Exchange Traded Funds)

MSP bodo lahko uporabila mednarodno tržnico HYBSE za iskanje kapitala z uvedbo začetne ponudbe blokhare (IBO); časovno omejena ponudba za nakup kriptoniziranih delnic in drugih kriptoniziranih instrumentov, kot so delnice z delnicami, od podjetij, registriranih na mednarodni tržnici HYBSE, po posebnih znižanih cenah. To bo omogočilo bankam (več kot 1,7 milijarde po vsem svetu), da sodelujejo pri uvrstitvi in ​​trgovanju z delnicami.

Stranke so se odločile, da bodo ustanovile mednarodno tržnico HYBSE na Mauritiusu po nedavni napovedi, da bo Komisija za finančne storitve (FSC), lokalni regulator, ustvarila nove dejavnosti, ki jih je mogoče izdati za skrbnika digitalnih premoženja in trg digitalnih premoženja, ter zagotoviti regulirano okolje za izmenjavo in varno hrambo digitalnih sredstev. Regulator na Mauritiusu je izdal tudi smernice za naložbe v kriptovaluto kot digitalno sredstvo. 

Hirander Misra, predsednik MINDEX in izvršni direktor GMEX Group komentiral: “Z veseljem sporočam to vznemirljivo skupno podjetje, kamor bo HYBSE prinesel svoje široko domensko znanje, vrednostne papirje, ki jih je treba žetonirati, njegova tehnologija digitalne izmenjave, ki temelji na blockchain, in MINDEX, ki ga podpira GMEX, bo zagotovil razširljive platforme za digitalno trgovanje in poslovno in operativno strokovno znanje za postavitev novega trga. ” 

Dodal je: “Pozdravljamo nov regulativni okvir za digitalno premoženje na Mauritiusu in navdušeni smo, da smo v ospredju razvoja trga kot eno prvih podjetij, ustanovljenih po novem režimu. Trdno smo prepričani, da ima Mauritius izjemno priložnost, da se postavi kot glavno globalno vozlišče v tem dinamičnem prostoru, podkrepljenem z močnim upravljanjem in predpisi za zagotavljanje zaupanja. “. 

Daniel Liu iz Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE) komentiral »Novo podjetje med tremi podjetji bo prineslo vznemirljiv nov razvoj, ne samo za kripto sfero, temveč tudi za globalne kapitalske trge kot celoto. Ko se bomo odpravili na pot, da bi utrli prejšnjo neizčrtovano pot naprej, bo to neizogibno ustvarilo idealne možnosti za premik evolucije vseh finančnih sistemov v prihodnjih svetlobnih letih. Prav tako moramo ohraniti zavestno prepričanje o moči tega evolucijskega koraka, da ne bi motili sedanjih svetovnih trgov, temveč da bi spodbudili nov način razmišljanja, ki zajema decentralizirano in resnično svobodno tržno entiteto. “

PREBERITE Najboljši posredniki za trgovanje s kripto

HYBSE International Marketplace bo zaprosil za licenco Digital Marketplace, operacije pa se bodo začele v prvem četrtletju 2019 na podlagi odobritve regulatorja.

– konec—-

Za MINDEX:

Samantha Seewoosurrun, Acuitas Communications

(+230) 5772 4400

[email protected]

Za skupino GMEX:

Melanie Budden, skupina za realizacijo

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

[email protected] 

Za HYBSE:

Uroš Trajković, Hybrid Stock Exchange Corporation Limited

+27 (0) 87 701 0914

[email protected] 

[email protected] 

O MINDEX-u

MINDEX Holdings Limited – holding za ekosistem MINDEX

MINDEX Clearing Limited – bo delovala kot klirinška hiša centralne nasprotne stranke (CCP), ki jo ureja Mauritiusova komisija za finančne storitve (FSC), da bo poravnala vse posle, sklenjene na MINDEX Limited.

MINDEX Limited – bo upravljal borzo izvedenih finančnih instrumentov z več premoženja, ki jo ureja Mauritiusova komisija za finančne storitve (FSC).

MINDEX Spot Limited – Tržnica za elektronsko trgovanje s standardiziranimi fizičnimi in digitalnimi pogodbami za promptno blago za zlato, plemenite kovine in drugo blago.

MINDEX Vault Limited – Predlagana rešitev za varno skladiščenje zlata in drugih plemenitih kovin. 

MINDEX Rafinerija Limited – Predlagano taljenje, prečiščevanje in predelava zlata in drugih plemenitih kovin svetovnega razreda po najvišjih standardih.

PREBERITE CoinDeal praznuje obnovo sponzorstva Premier League z edinstveno in težko pričakovano predstavitvijo žetonov

Za več informacij obiščite www.mindex.mu 

Sledite na Twitterju @MindexHoldings 

O skupini GMEX

Skupina GMEX (GMEX) obsega nabor podjetij, ki ponujajo vrhunske inovativne rešitve za novo dobo svetovnih finančnih trgov, ki zagotavljajo poslovno znanje, najnovejšo tehnologijo, povezljivost in operativno odličnost, zagotovljeno s pristopom, ki temelji na usklajenem partnerstvu. GMEX uporablja bogate izkušnje in strokovno znanje o tržni infrastrukturi za oblikovanje ustreznega strateškega glavnega načrta z borzami, klirinškimi hišami, depozitarji, registri in platformami za prevzem skladišč. GMEX ponuja tudi dodatno prednost medsebojnega povezovanja na več partnerskih borz za ustvarjanje globalnih likvidnostnih omrežij. GMEX Technologies je hčerinska družba GMEX Group v popolni lasti.

Za več informacij obiščite www.gmex-group.com

Sledite na Twitterju @GMEX_Group

O HYBSE

Hibridna borza (HYBSE) je spletna borzna platforma, ki temelji na verigi blokov. Omogoča nakup in prodajo kriptoniziranega lastniškega kapitala v novi dobi kriptovalut. Uporaba tehnologije veriženja blokov omogoča udeležencem, da izrežejo številne posrednike, ki so povezani s tradicionalnimi izmenjavami. Medtem ko tradicionalne izmenjave služijo udeležencem z določenih geografskih krajev, je HYBSE odprt za vse udeležence po vsem svetu.  

Za več informacij obiščite www.hybse.com 

Sledite na Twitterju https://twitter.com/HYBSE

O fundaciji DIM

Fundacija DIM je neprofitna organizacija, ki je odgovorna za trženje, odnose z javnostmi, skrb za stranke in nadzor blagovnih znamk DIM (DIMCOIN, valute DIM, kriptovalute DIM in prihodnji kovanci, denominirani v DIM). DIM X je platforma za pretvorbo kriptovalut. Fundacija DIM je registrirana v Singapurju.

Ekosistem DIM je finančni ekosistem, ki temelji na verigi verig. Vključuje valute DIM, ponudbo različnih stabilnih digitalnih valut, podprte s plemenitimi kovinami. DIM valute so medij za vsakodnevno trgovanje in rešitve plačil trgovcev. Valutno stabilnost bo še izboljšal hiter in učinkovit nakup plemenitih kovin prek MINDEX Spot Limited (Gold Spot Exchange) in shranjevanje bogastva v zavarovanih trezorjih MINDEX.

Regionalna fundacija DIM bo odgovorna za:

 • Zbiranje donacij za ekosistem DIM
 • Ustvarjanje dogodkov za DIM ekosistem in udeležba na blockchain dogodkih 
 • Začetek trženjskih kampanj za fundacijo DIM 
 • Privabite podjetja v ekosistem DIM 
 • Postati osrednje stičišče veleposlanikov in promotorjev. 

Za več informacij obiščite www.dim.foundation 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me