Pet razlogov, zaradi katerih je avgust 2018 odličen za trg kriptovalut

Kriza Bitcoinov in kriptovalut se je nadaljevala od 9. januarja 2018, rodila se je prvi mesec koledarskega leta, tam je že tako dolgo, da so številni vlagatelji in trgovci izgubili upanje, da se bo to težko obdobje končalo za trg.

A kot sem že rekel, se trenutna kriza vrti v enem: ureditev in racioniranje, da bi bilo trgovanje in naložbe zakonito in priznano, hkrati pa tudi za zaščito denarja vlagateljev pred krajo, prevaro in za boj proti bolečemu vdiranju in trgovanju s tem premoženjem..

Trenutno so julija prizadevanja za jasnejšo regulacijo tega premoženja in obstaja več razlogov, zaradi katerih pričakujem konec krize s kripto valutami avgusta..

Poročilo Evropskega parlamenta regulatorjem priporoča, naj racionalno sodelujejo s kriptovalutami:

V začetku tega meseca je Evropski parlament izdal poročilo, v katerem regulatorjem svetuje, naj se z bitcoini in kripto valutami ukvarjajo kot kateri koli drugi finančni instrument.

V 33-stranskem poročilu piše: »Oblikovalci politik in regulatorji ne smejo prezreti virtualnih valut in jih ne smejo poskušati prepovedati. Oba skrajna pristopa sta napačna. “

Ignoriranje ali blokiranje kripto valut ni rešitev za reševanje samonastavljenega sektorja z dobro prihodnostjo in mnogi tradicionalni vlagatelji nameravajo vanj vlagati.

To poročilo bo temelj stališča EU do teh digitalnih sredstev.

Srečanje finančnih ministrov skupine G20 v Argentini:

21. in 22. tega meseca se bodo finančni ministri G20 sestali v Argentini o pomembnih gospodarskih temah, vključno z regulacijo šifriranih digitalnih valut.

Na prejšnjem srečanju je bil julij določen kot mesec regulacije in da bodo finančni ministri in voditelji centralnih bank 20 svetovnih gospodarskih sil, med katerimi sta tudi Saudova Arabija in arabski svet, sprejeli zakone, ki bodo urejali novo trgovino..

PREBERITE Najboljši posredniki za trgovanje s kripto

Prihajajoče srečanje bo ključnega pomena in bo razložilo smer 20 najpomembnejših gospodarstev na svetu in kako bodo ti sistemi obravnavali digitalne valute, zlasti Bitcoin.

Preizkus valovanja 8. avgusta:

valovita tožba

27. junija sta izvršni direktor Brad Garlinghouse in Ripple Labs Inc. prejela povabilo na vrhovno sodišče v Kaliforniji zaradi domnevnega prirejanja cen XRP Ripple v njihovo korist.

Tožba proti Rippleu je za prevaro delnic. Tožnik tokrat trdi, da Ripple Lab Inc. manipulira s ceno lastne šifrirane valute, da bi izkoristil zavajajoče poteze. In da so gotovina in ne prava valuta.

Tožnik se imenuje Vladi Zakinov. Prva obravnava v tej zadevi je predvidena za 8. avgust 2018.

Razsodbe naj ne bi slišali na enem samem zasedanju, bo pa nam pokazal, koliko lahko stavimo na to kodirano digitalno valuto, ki bo letos znižana.

Ameriška komisija za vrednostne papirje in borze preučuje indeks Bitcoin ETF:

Druga zahteva je bila, da se ETF akreditira pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), tokrat s strani CBOE sveta v Chicagu.

 Ti dokumenti, ki jih je CBOE Global Markets predložil 20. junija, ponujajo naložbe v KFH, omogočajo kroženje digitalne valute javnosti in olajšajo trgovanje. Agencija si prizadeva tudi za partnerstvo z VanEck Investment in SolidX za ustanovitev tega investicijskega sklada.

CBOE zahteva kotiranje in trgovanje z delnicami VanEck SolidX Bitcoin Trust, ki izhaja iz partnerstva med VanEck in SolidX, ki je v začetku junija zaprosilo za datoteko za podporo ETF.. 

V skladu z obvestilom komisije za vrednostne papirje in delniške borze so delnice družbe VanEck SolidX Bitcoin Trust vredne približno 25 bitcoinov.

PREBERITE Mitsubishi Corporation, MUFG Bank in Standard Chartered Bank Testing RippleNet

Če bo CBOE prejel odobritev komisije za vrednostne papirje in borzo o ETF, bodo pričakovane naložbene možnosti na voljo nekje v prvem četrtletju 2019.

Vprašanje naj bi rešili 10. ali 16. avgusta 2018. Sporazum naj bi tradicionalnim vlagateljem odprl vrata za vlaganje v ta sklad, zato bo trg Bitcoin in digitalne valute imel več naložb..

• Avgust 2018 je kandidat na podlagi zgodovine:

Junij-julij lani je bil izrazit padec digitalnih valut, in sicer z 2.900 USD za eno Bitcoin enoto na 1965 USD ob koncu 17. julija, nato pa se je avgusta začel močno okrevati, saj je največja svetovna valuta dobro naraščala. v osmem mesecu na 4.700 USD na zasedanju 31. avgusta.

Letos se ta scenarij verjetno ne bo ponovil, saj bi lahko največja svetovna valuta z ostalimi valutami v naslednjem obdobju začela okrevati.

Za avgustovski mesec, zgodovinsko pričevanje japonskega jedrskega padca, konca druge svetovne vojne 1945, zločina zaradi opustitve zlatega sistema leta 1971 in rojstva krize leta 2008 ter gospodarskega uspeha Kitajske nad Japonsko, ni čudno priča tudi koncu trpljenja digitalnih valut, vzpostavitvi njene dobe in koncu dobe gotovinskih valut!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me