Stvari, ki jih morate vedeti pred trgovanjem s kripto na svojem telefonu

Dandanes vse počnemo na svojih pametnih telefonih. Pomislite, kako pogosto potrebujete računalnik? Končano polovica svetovnega internetnega prometa prihaja prek pametnih telefonov, v državah v razvoju pa je to število še večje. Torej, ko gre za razburljiv svet kriptovalut, boste najverjetneje želeli nekaj trgovati na svojem telefonu. Bistvo je tisto telefonsko trgovanje ni tako varno kot trgovanje na namizju. Vendar pa udobje dostopa do denarnice kadar koli in kjer koli se splača zamenjati. Upoštevajte te bistvene nasvete in v kratkem boste kripto na svojem telefonu zamenjali kot profesionalec.

Preden začnete

Ljudje pogosto podcenjujejo svoje pametne telefone. To ni več samo telefon. Kdaj ste nazadnje redno klicali? Je žepni računalnik z bleščečo paleto funkcij in funkcij. Glede na to je pomembno, da se zavedate, da imate s telefonom veliko moči na dosegu roke. Najpomembnejše vprašanje, ki si ga boste morali zastaviti, je: kako resen sem trgovec?

 Obstaja nešteto aplikacij in mobilnih platform, do katerih lahko dostopate iz telefona. Če ste kripto šele nov in samo preizkušate vode, lahko v eni preprosti aplikaciji, kot sta Binance in KuCoin. Obe preprosti aplikaciji omogočata sledenje in izmenjavo valut. Imajo zelo nizke honorarje in se ponašajo z prijaznostjo do uporabnika.

Bolj resno trgovanje

Pomislite na kriptovalute, kot je borza. Če imate nekaj zalog, boste verjetno v telefon ali nekatere povezane aplikacije poslali nekatera opozorila, ki spremljajo prihodnost, trende itd. Če ste bolj resen trgovec, boste želeli imeti tovrstne aplikacije tudi za kripto trg. Za tiste, ki samo iščejo posamezne kovance in raziskujejo, Blockfolio je eden najboljših. Je zelo enostaven za uporabo in popolnoma brezplačen, lahko pa izsledite do 3000 različnih kovancev. Prav tako ne oglašuje preveč in ima trden vir RSS, tako da lahko ostanete na tekočem z novicami iz panoge.

PREBERITE Nastajajoča storitev strežnika za kriptovalute v oblaku Splitt doživlja hitro rast, v manj kot treh mesecih privabi deset tisoč vlagateljev

 Če pa se še bolj poglabljate v kripto, boste zagotovo želeli preveriti glavnega konkurenta Blockfolio, Delta. Ker je Blockfolio popolnoma brezplačen, ni razloga, da ne bi uporabili obeh in videli, katero izkušnjo imate raje. Toda z Delto imate veliko več funkcij. Delta vam omogoča sledenje več portfeljev, provizij za trgovanje in ima namizno različico, ki se sinhronizira s telefonsko aplikacijo. Dostop do provizij za trgovanje je ključnega pomena, saj lahko natančneje razumete dejanske stroške posamezne transakcije.

Varnost na prvem mestu

Kriptovalute so včasih primerjali z Divjim divjim zahodom. Obstaja nekaj podobnosti. Imate zlato mrzlico in občasne odmetnike, ki želijo oropati kovance iz novih na prizorišču. Toda tu bi se morala primerjava končati. Kripto je v svoji naravi zasnovan tako, da je varen za svoje uporabnike. In čeprav je trg lahko spremenljiv, je tudi delniški trg. Če ste naredili domačo nalogo in investirali v kovance, za katerimi stojijo trdne ekipe in najnovejša tehnologija, boste verjetno videli donosnost svoje naložbe. 

S tem rečeno, boste želeli sprejeti nekaj varnostnih ukrepov pri trgovanju s kripto na vašem telefonu. Za začetek razmislite o telefonu in mobilni denarnici na enak način, kot mislite o svoji pravi denarnici. V njem ne bi nosili vsega svojega denarja, kajne? Če ste začeli veliko vlagati v kovance, boste zagotovo želeli denarnico s strojno opremo, kamor lahko shranite večino svojega kovanca. V kripto denarnici nosite približno približno toliko, kot bi se počutili udobno v fizični denarnici.

PREBERITE KPMG predlaga, da so ameriški potrošniki vse bolj pripravljeni uporabljati blockchain in kriptovalute

Tu imate možnosti. Osnovno trgovanje lahko opravite na namizju s hladno, strojno denarnico. To je bolje za manj resne trgovce, ki imajo malo dodatnega časa, da se odzovejo na spremembe na trgu. Tisti bolj resni bodo želeli vlagati v strojno denarnico, ki jo je mogoče združiti z mobilno napravo. Od približno 100 dolarjev je TREZOR One osnovna denarnica, ki je dobra naprava za začetek. TREZOR je ena vodilnih blagovnih znamk na trgu, vendar obstaja še nekaj drugih konkurentov. Na splošno je to smer, v katero boste želeli iti, ko boste začeli težje vlagati.

Uporabite VPN

The VPN trg je v zadnjih nekaj letih precej zrasel. In to ni presenečenje, saj vedno več uporabnikov interneta razume potrebo po varovanju spleta. Kripto trgovanje je eno od področij, kjer je uporaba VPN nujna. 

VPN deluje kot močan nivo varnosti. Skriva uporabnikov IP, šifrira vse podatke, poslane prek spleta, in pomaga premagati geoblocking. Upoštevajte dejstvo, da nikoli ne smete zaupati brezplačni storitvi VPN, saj lahko ta povzroči več škode kot koristi, zlasti ko gre za tako resne zadeve, kot so kriptovalute.. NordVPN ponuja vse varnostne kriptotrgovce, ki bi jih kdaj potreboval.

Prava pot za trgovanje s kripto na vašem telefonu

Ni boljšega načina, kako izkoristiti čudeže kriptografije, kot jih lahko trgovanje na telefonu. Če ste prepričani, da sledite tem korakom, lahko to storite varno in postanete aktivni član kripto skupnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me