3Commas Review 2021: Vpogledi v avtomatizirane trgovalne bote

Kripto trgovalni roboti so programska oprema za robote, ki samodejno trguje po vnaprej določenih merilih s skrbno določenimi navodili. Uresničevanje v praksi pomeni, da lahko nastavite nekatera pravila, kako naj se bot obnaša v določenih situacijah. Namen programske opreme za trgovanje s kriptovalutami je zagotoviti donosno poslovanje svojim uporabnikom tudi med spanjem.

3Commas je avtomatiziran sistem trgovanja s posebnim odnosom z Binanceom. Skupaj s svojim botom imajo razdelek koristnih orodij, vključno z integracijo API-jev na izmenjave in integracijo API-jev z rešitvami za upravljanje kripto davkov..

V tem 3Commas pregled, preučili bomo podrobnosti tega trgovalnega bota in raziskali, zakaj ga morate preizkusiti. Ali 3Commas ponuja izdelek, s katerim se lahko naučite vrvi tehnične analize in izvajanja trgovanja z roboti? So plačljive različice nekaj, od česar lahko zaslužite? Preberite in ugotovite.

3komski pregled

Kdo lahko uporablja 3Commas?

3Commas je avtomatiziran sistem trgovanja s posebnim odnosom z Binanceom. Skupaj s svojim botom imajo odsek uporabnih orodij, vključno z integracijo API-jev na borze, pa tudi integracijo API-jev z rešitvami za upravljanje kripto davkov..

S svojim botom nudijo dodatna orodja za trgovanje, ki dopolnjujejo storitve, kot sta vodja portfelja in trgovalni dnevnik. S 3-dnevno brezplačno naročnino, ki zahteva samo e-pošto in geslo, ne vidimo, zakaj jih vsi ne bi vsaj preizkusili.

V svoji najosnovnejši obliki je 3Commas spletna platforma, ki vsakodnevnim trgovcem omogoča, da izkoristijo prednosti avtomatiziranih trgovalnih botov. Ne glede na vaše izkušnje na tem posebnem področju želi 3Commas poskrbeti za vlagatelje vseh velikosti.

Če se odločite za avtomatizirano trgovanje, bo bot v vašem imenu izvršil naročila za nakup in prodajo kriptovalut. Če želite na primer svojega trgovalnega bota programirati tako, da kupi Bitcoin, ko sredstvo na Binance pade na 10.000 USD, nato pa ga proda, ko kovanec doseže 11.000 USD, lahko to storite prek 3Commas z lahkoto.

Pravzaprav – in kot bomo podrobneje razpravljali naprej, lahko zmogljivosti vašega trgovalnega bota presegajo zgolj tržna naročila. Nasprotno, osnovna tehnologija podpira kratke prodaje, stop-loss in take profit naloge, zadnja naročila, sestavljene bote in še več.

3komski pregled

3 Značilnosti vejic

Funkcionalnost: 3Commas ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki je opremljen s podrobno analitiko in številnimi funkcijami. Bot vam omogoča, da nastavite cilje dobička in stop-loss izgube ter oblikujete lastne strategije trgovanja.

Širok nabor orodij: Poleg uporabe analitike uspešnosti 3comma in avtomatiziranih botov lahko tudi ustvarjate, analizirate in preizkušate portfelje ter spremljate najuspešnejše portfelje drugih uporabnikov. Bot vam omogoča tudi sledenje in kopiranje strategij uspešnega trgovca.

Istočasna prevzem dobička in stop-loss naročila: 3 vejice vam omogočajo največji dobiček, saj vam hkrati omogočajo določitev cen, na katerih želite prodati, da ustvarite dobiček, in ceno, po kateri želite prodati, da preprečite izgube. Vse to lahko storite v terminalu SmartTrade s tremi vejicami.

Aplikacije za mobilne naprave: Ekipa 3commas je razvila mobilne aplikacije za oba iOS Android.

Vrste predhodnih naročil: 3commas vam omogoča, da nastavite napredne vrste naročil, kot so zaporedna prevzemna in stop-loss naročila ter sodobna take-profit in stop-loss naročila. 3commas vam omogoča tudi nastavitev naprednih naročil tudi na borzah, ki jih trenutno ne podpirajo. Če vas moti odsotnost naprednih naročil na nekaterih borzah, lahko enostavno ustvarite napredna naročila tako, da svoj račun povežete s 3commas.

Trgovčev dnevnik: Ali želite organizirati vse svoje posle na enem mestu? Nekateri trgovci za to uporabljajo namensko računovodsko programsko opremo ali Excelove liste. Nasprotno pa je 3commas ustvaril trgovčev dnevnik, ki zbira vse vaše posle na borzah in jih organizira na enem priročnem mestu.

3 Komisija z vejicami

Če trgujete z Binanceom, lahko kot trgovalni bot uporabite 3c.exchange. To vam ne bo zaračunalo mesečne provizije, temveč bo zaračunalo 0,1% na izpolnjeno naročilo za nakup ali prodajo. Pristojbine se lahko hitro seštejejo, vendar je 0,1-odstotna provizija standardna. Plačevali boste standardni razpored provizij Binance z ugodnostmi trgovalnih lastnosti 3Commas.

Medtem ko plačujete enako ceno, boste z njihovim botom trgovali več in tako ustvarili več provizij za Binance in 3Commas. To bi lahko povzročilo več dobička ali izgube. Medtem ko dodajanje 3Commas dodaja dodatne varnostne luknje, je tveganje za nagrado vredno kompromisa, če želite sočasno prevzeti dobiček in stop-loss naročila.

3Commas pregled

3 vejice

3Commas ponuja štiri glavne pakete. To se giblje od brezplačnega Junior paketa do najvišjega nivoja 75 USD na mesec Pro načrta.

Če se odločite za plačljiv paket, lahko plačate prek PayPal ali kriptovalute. Prvega lahko nastavite kot ponavljajočo se mesečno naročnino, drugega pa je treba vsak mesec izvajati ročno. Kakor koli že, lahko kadar koli prekličete svojo mesečno naročnino.

Junior paket – brezplačno

Brezplačni paket ima veliko večino funkcij 3Commas, kot sta ponudbi SmartTrade in MarketPlace. Vendar pa ne prihaja s cenovnimi signali TradingView, kar pomeni, da avtomatizirani roboti ne bodo mogli izkoristiti. Če to želite, boste morali nadgraditi. Poleg tega je brezplačen načrt mogoče uporabiti le, če nameravate v določenem trenutku trgovati le z protivrednostjo kriptovalut 750 USD.

Začetni načrt – 22 USD na mesec

Tako kot v primeru brezplačnega načrta, tudi začetni načrt vsebuje večino funkcij, razen možnosti uporabe avtomatiziranih botov. Dejansko je edina razlika med obema ta, da začetni načrt vsebuje obvestila o napakah in odpovedi.

Napredni načrt – 37 USD na mesec

Če želite v svoji strategiji trgovanja uporabiti avtomatizirane bote, potem je najcenejši paket na voljo napredni paket. Po ceni 37 USD na mesec boste imeli neposreden dostop do funkcije signalnega signala TradingView.

Pro načrt – 75 USD na mesec

Če želite vse zvonove, ki jih ponuja 3Commas, boste morali plačati zelo konkurenčnih 75 USD na mesec. Seveda boste dobili vse funkcije, ki jih ponuja napredni načrt, in še več. To vključuje možnost uporabe enostavnih in sestavljenih botov, za razliko od drugih načrtov pa lahko uporabljate bote na BitMEX. Poleg tega imate dostop tudi do celotne zbirke za upravljanje portfelja, ki ni na voljo v nobenem drugem načrtu.

3Commas pregled

3 vejice

Naročnina je edini strošek, ki se plača neposredno 3Commasu. To velja pri trgovanju s 3Commas na kateri koli borzi, ki je na voljo. Na žalost to niso edini stroški trgovanja. Prav tako se boste morali posvetovati s svojo borzo kriptovalut in potrditi, kakšne so stroške proizvajalca in prevzemnika, skupaj z vplačili in dvigi, da ustvarite trdno sliko vaših skupnih stroškov trgovanja..

3 vejice VS CryptoHopper

Pri primerjavi CryptoHopper pri storitvi 3Commas takoj pomislite na število izmenjav, ki jih ponuja vsak. 3Commas ima CryptoHopper premagane roke, pri čemer je dvakrat na voljo izmenjava.

Ampak to je le polovica zgodbe. CryptoHopper ima izobraževalno akademijo, ki vas bo hitreje pospešila. Menimo, da je postavitev tudi preprostejša za krmarjenje po CryptoHopperju, imajo čarovnika za bote, ki bo v nekaj minutah nastavil vaše trgovanje.

Čeprav priporočamo ročno nastavitev, da boste lahko natančno razumeli, kako bot deloval, nikoli ne bo škodilo, če boste s čarovnikom za nastavitve spoznali vse podrobnosti sistemov CryptoHopper..

Eno od priporočil, ki jih ima 3Commas, je, da se Binance strinja, da bo z njimi sodeloval za del dobička, kar je impresivno pogajanje z njihove strani. To kaže na moč izdelkov 3Commas in Binanceovo vero, da bodo prinesli svoje uporabnike.

Nismo pa prepričani, ali je to moč ali pa je v resnici slabost. Šele čas bo pokazal, ali bo 3Commas zdržal preizkus časa v primerjavi s konkurenco, ki so jo ustvarili ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer in CryptoHopper.

3 Nastavitve vetke Bot

Tu so glavne meritve, ki vam jih bo 3Commas dovolil spremeniti.

Trgovine: Lahko navedete določene posle z digitalnim denarjem, za katere potrebujete svojega bota po meri, na katerem želite zamenjati. V primeru, da upate na izmenjavo kritičnih količin, je takrat idealno, da uporabite različne posle. Poskusite se ne obremenjevati, bot bo ves čas izvrševal vaše smernice, namesto da bi zahteve vnašal posamezno. Tako ne boste izgubili nobenih potencialnih možnosti izmenjave s širjenjem svojih zahtev na različnih stopnjah.

Kompleti: Navesti morate, katere komplete za izmenjavo potrebujete, da bo vaš računalniški bot zamenjal v vašo korist. Na primer, v primeru, da potrebujete svojega bota za zamenjavo BTC / USDT in BTC / ETH, v bistvu vnesite izbrane nize, začenši s spustnega seznama. Preden to storite, se je vredno zavihteti na zavihek „Predlagani pari“. Ta razčlenitev primernih kompletov za izmenjavo je odvisna od ekonomskih razmer, ki jih navedete spodaj.

Uvodna velikost trgovine: Botu morate povedati znesek, pri katerem morate odpreti borzo. Ne pozabite, da bo bot izvedel dodatne zamenjave, ko bo izvedena osnovna zahteva, v skladu z vašimi predhodno označenimi pogoji. Če upoštevamo vse, morate vnesti vsoto, ki jo morate kupiti v primerjavi z osnovno gotovino. Na primer, v primeru, da nameravate zamenjati BTC / LTC, je treba v tem trenutku določiti svojo osnovno velikost menjave v BTC.

Velikost trgovine z varnostjo: Meja dobrega počutja se uporablja za izvedbo običajne stroškovne vadbe. Ker smo se hitro zavarovali, vam to omogoča, da znižate običajne stroške nakupa, saj kovanec pade v ceno. Bot bo običajno dal izmenjavo dobrega počutja za vsak nastali odstotek, ki je v konfliktu z vami. Pri modelu bo priložnost, da zamenjate ETH / USDT, in potrebujete bota, da bo postavil varnostno borzo na oceno 1,5 ETH, takrat bot to storil, če se bodo stroški ETH znižali za 1%, in še enkrat v primeru, da se zmanjša za nadaljnjih 1%. Tako kot zaradi velikosti osnovne menjave mora vaša denarna enota koordinirati osnovni denar. Torej v zgornjem modelu bi bil to ETH, namesto USDT.

Omejitev dobrega počutja: Ta meja vodi od zgornje meritve. Kot smo opazili, se bot lahko odloči, da bo za vsak 1-odstotni upad, ki je v nasprotju z vami, poslal še eno zahtevo za dobro počutje. Kljub temu morate določiti, kako pogosto potrebujete bota za to. Če bi na primer nekako uspeli vključiti 4, bi bot takrat dal novo izmenjavo dobrega počutja, ko bi stroški znašali približno 1%, 2%, 3% in 4%. Po tem se ne bodo več nastavljale varnostne izmenjave.

Varnostno trgovinsko odstopanje: Če za znižanje tečaja, pri katerem se izvaja menjava dobrega počutja, ne potrebujete bota, lahko to določite sami. V zadevi v bistvu vnesite fiksno obrestno mero.

Varnostna trgovinska lestvica: Če se raje ne boste omejevali na fiksni tečaj, lahko računalniški bot raje naučite uporabljati prilagojeni postopek izmenjave dobrega počutja. Na primer, lahko povečate velikost izmenjave dobrega počutja za vsako posledično znižanje stopnje.

Izmenjava omejitev glasnosti: Ta specifična metrika izmenjave je ključnega pomena. V bistvu lahko svojega mehaniziranega bota naučite izvajati pogoje zamenjave, če izbrani par doseže osnovno 24-urno količino izmenjave. Na primer, če nameravate zamenjati BTC / ETH, vendar boste morda morali vstopiti na trg, ko bodo količine zamenjale več kot 1.000 BTC, je to mogoče storiti v tem trenutku. Upoštevajte, osnovni 24-urni obseg je treba sporočiti kot osnovni denar. Mimogrede, ob naključju, da ste zamenjali BTC / ETH ali BTC / USDT, bi bil takrat v obeh primerih osnovni denar BTC.

3Commas Review: Zaključek

Upam, da je bil ta vodnik za pregled 3Commas koristen. Trgovci bi morali razmislite o robotih za kripto trgovanje kot orodje za lažje spremljanje trga in izvrševanje naročil po vnaprej določenih merilih. Tudi najboljši bot za trgovanje z bitkoini ne zagotavlja dosežkov, saj je tržni trend lahko v nasprotju z vašo strategijo.

Bot zahteva stalne posodobitve in modifikacije, da se prilagodi gibanju trga. Vendar pa lahko uporabniki z izobrazbo in popolnim razumevanjem signala za trgovanje z bitcoini doživijo dokaj zadovoljivo trgovanje z boti.

Čeprav nas na 3Commas ne prodajajo v celoti. Njihov začetni paket je nujen za vsakega resnega trgovca, ki mora imeti dobiček in ustaviti izgube. Kripto trgi delujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu in nikoli ne spijo niti ob praznikih. Pri divjih gugalnicah, ki nenehno izbruhnejo, je treba biti požrešen pri pridobivanju dobička in previden pri zaustavitvi.

Ker lahko uporabljate tega bota brezplačno pri trgovanju na Binance, izenačite igralno polje. Integracija Tradingview omogoča, da ta izdelek profesionalno uporabljajo trgovci in celo manjše institucije, ki bi jih lahko uporabljale pri trgovanju z Binanceom. Prednosti dostopa do API-ja odtehtajo varnostne pomanjkljivosti. Vendar to ne pomeni, da se tveganja ne bi smeli varovati.

Vedno priporočamo trgovanje z manjšim zneskom na več borzah, tako da en kramp ne izbriše vseh vaših sredstev. Z API-ji lahko izvedete eno množično trgovino, ki se preprosto porazdeli med vse borze, na katerih trgujete. To zmanjšano tveganje sicer doda dodatne provizije, vendar če se vam zdi strošek zavarovanja vredno naložbe.

Zadnji ukrep, ki bi ga morali vedno imeti na mestu, je, da ne tvegate več, kot si lahko privoščite, da izgubite. Če bi vam denimo jutri zasegla vsa vaša devizna sredstva, ali bi bili zadovoljni z zneskom, ki ga imate v svojih denarnicah? Če je odgovor ne, zmanjšajte tveganje.

Pri trgovanju gre za obvladovanje tveganj, predvidenih in nepredvidenih, za vedno načrtovanje najslabših in za izstopni načrt. Vsi se počutijo kot trgovski genij na trgu bikov, medvedji trgi vam pokažejo, iz česa ste pravzaprav narejeni. Trgovanje z medvedjim trgom vam bo pokazalo, ali ste si prislužili pravico, da obdržite dobiček, ki ste ga ustvarili na trgu bikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me