Evercoin Review 2021 – prednosti in slabosti denarnice za kriptovalute

Vsakodnevna uporaba kriptovalut je postala bolj osebna, saj se običajna uporaba dramatično povečuje. In kot taka narašča potreba po več osebni udeležbi pri upravljanju digitalnih sredstev. Obstaja pa le nekaj denarnic ali borz, ki uporabnikom omogočajo prožnost pri ravnanju s svojim portfeljem digitalnih sredstev brez večjih kompromisov med varnostjo in likvidnostjo. Tukaj bomo izvedli pregled Evercoin, da predstavimo nekatere funkcije, zaradi katerih platforma izstopa, in vpogled v njeno varnost.

evercoin pregled

Do zdaj bi morali uporabniki kriptovalut uporabljati različne denarnice za različna sredstva, kar bi bilo lahko okorno za upravljanje. Poleg tega pa je v mnogih primerih potreba po zamenjavi enega sredstva za drugega precej težka naloga; recimo, da imata Bob in Alice transakcijo, ki jo morata opraviti med seboj, in Bob zahteva določeno sredstvo, ki ga Alice trenutno nima, bi morala uporabiti borzo za pretvorbo sredstva, ki ga ima, v relativno sredstvo Boba.

Skupna težava zgornjega primera je potreba po obravnavi menjalnih provizij, provizij za transakcije v blockchainu, času potrditve blockchain-a, zamud KYC (po potrebi ob predpostavki, da Alice trenutno nima računa pri izmenjavi obresti), menjalnih tečajev in končno čas, potreben za celoten postopek. Zaradi tega je lahko uporaba kriptovalut precej nezanimiva. Vendar se pri podobnih Evercoinih ovira pri upravljanju in prenosu digitalnih sredstev med vrstniki močno zmanjša.

Kaj je Evercoin?

kaj je evercoin

Ste se kdaj vprašali, kako je Coinbase postal uporabniška aplikacija za prebivalce ZDA, ko gre za uporabo kriptovalut. Dejstvo je, da je večini uporabnikov kriptovalut olajšalo upravljanje, trgovanje ali prenos svojih digitalnih sredstev v samo nekaj preprostih korakih, vendar podpira le nekaj sredstev in ima zasebne ključe do uporabnikovih sredstev, s čimer odvzame nadzor uporabnik.

Poleg Coinbase obstajajo številne druge denarnice za kriptovalute, vendar le nekaj s funkcijami, ki jih najdete na Platforma Evercoin. Kaj je torej Evercoin, bi se lahko vprašali, še posebej, če so podporniki, kot so Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, nedavno združili milijon dolarjev za podporo razvoju platforme? V tem pregledu Evercoin upamo, da bomo raziskali, kaj platformo zanima za velika imena v kriptovaluti.

Evercoin je izdelek Silicijeve doline, ki ga lahko obravnavamo kot hibrid denarnice, ki ponuja storitve izmenjave kriptovalut in denarne denarnice. Leta 2017 ga je ustanovil Talip Ozturk skupaj s še petimi soigralci. Talip naj bi izkoristil svoje izkušnje pri ustvarjanju Hazelcast – odprtokodne distribuirane baze podatkov v pomnilniku, priljubljene med številnimi finančnimi institucijami -, da bi razvil aplikacijo Evercoin, saj je videl, kako moteč je potencial odprtokodnih tehnologij v kombinaciji z porazdeljene tehnologije.

Navidezno platforma Evercoin uporabnikom omogoča, da imajo na poti nadzor nad svojimi digitalnimi sredstvi. Trenutno je do njega mogoče dostopati prek aplikacije za android ali iOS. Platforma si prizadeva za konkurenco med najboljšimi borzami kriptovalut in skrbniškimi platformami, da bi zagotovila kar največ izkušenj za uporabnika kriptovalut, ki je na poti.

Aplikacija Evercoin

Aplikacija Evercoin ima elegantno zeleno zasnovo, ki vključuje trg, denarnico, izmenjavo kripto-kripto-kripto v realnem času in dnevnik dejavnosti, ki uporabniku omogoča nemoteno krmarjenje po njihovi zgodovini uporabe. Aplikacija ima tudi sistem za podporo v aplikaciji, ki uporabniku olajša komunikacijo s tehnično podporo na platformi, če naleti na kakršne koli težave pri upravljanju svojih sredstev.

Namestite Evercoin na iOS

Namestite Evercoin na iOS

V času pisanja tega pregleda Evercoin aplikacija trenutno podpira približno 19 kriptovalut, med njimi:

 • USD kovanec (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Valovanje (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Pomišljaj (pomišljaj)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Decred (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibajt (DGB)
 • TRON (TRX)

Platforma je tudi obljubila, da bo dodala podporo za več žetonov ERC-20.

Evercoin Review: Pros

Prva stvar, ki izstopa, je, da je aplikacija nenavadna denarnica, ki uporabnikom omogoča nadzor nad njihovimi sredstvi, ko nadzorujejo zasebni ključ.

Platforma odpravlja ovire pri registraciji, ki pogosto omejujejo večino uporabnikov, ki svojih zasebnih podatkov ne želijo deliti z izmenjavami. Z drugimi besedami, uporabniki lahko storitev platforme uporabljajo na poti, saj je bila zasnovana tako, da zagotavlja določeno stopnjo anonimnosti. Vendar obstajajo omejitve računov, ki jih je mogoče odkleniti šele, ko se ravni KYC počistijo.

Za razliko od večine menjalnic kriptovalut ali storitev denarnic, ki zahtevajo registracijo in preverjanje identitete pred uporabo storitev na platformi, aplikacija Evercoin omogoča uporabnikom, da lahko uporabljajo storitev ob prenosu, ne da bi morali prenašati bolečino čakanja na registracijo ali KYC postopek preverjanja je treba zaključiti.

Druga pomembna značilnost je omejeno naročilo, možnost, ki uporabnikom omogoča, da določijo, po kateri ceni naj se trguje s sredstvom, če je trenutna tržna cena neugodna, na primer nakup nizke in visoka prodaja, kul način za ustvarjanje dobička na nestanovitnem jadru. Ta funkcija je redka dobrina večine mobilnih denarnic in zagotovo ločuje to hibridno denarnico.

Trgovci lahko izkoristijo funkcijo opozarjanja na cene, da jim omogočijo, da spremljajo spremembe cen, namesto da bi cel dan gledali v grafikon. Podpora v aplikaciji v živo, ki uporabnikom omogoča sprotno sporočanje težav in ni nujno, da morajo zapustiti aplikacijo.

Pregled Evercoin: slabosti

Struktura provizij ni dobro razložena, saj se menjalne provizije pogosto izmenjujejo po tečajih med izmenjavo sredstev, nerazumevanje novincev v svetu kriptovalut pa je lahko velik izklop. Konec koncev, kdo želi plačevati višje honorarje? Nihče!

Drugi izklop je lahko dejstvo, da obstajajo omejeni prehodi za pretvorbo med fiatom in kriptovaluto. Nakup kriptovalut s fiatom (USD) je trenutno na voljo samo 10 ameriškim zveznim državam, tako da povežete bančni depozit uporabnika. Čeprav platforma obljublja, da bo v prihodnosti uvedla več bank, pa bi to lahko medtem poslalo uporabnike na druge platforme, da bi kupili njihova sredstva, nato pa se vrnili in shranili v aplikaciji Evercoin – malo preveč težav.

Je Evercoin varen?

Kot del glavnih izzivov v kriptovalutni industriji – kljub obljubi o decentralizaciji in neskončni možnosti nemotenega poslovanja z večjo hitrostjo in nižjimi provizijami od obstoječih finančnih sistemov; varnost in nadzor digitalnih sredstev na centralizirani izmenjavi kriptovalut je bila vedno skrb sedanjih uporabnikov in velika odvračilna sila tudi.

Pred navdušenjem nad aplikacijami za mobilne denarnice ali trdimi denarnicami je morala večina lastnikov kriptovalut zaupati kripto borzam, da imajo svoja sredstva, kar je povzročilo veliko težav, saj uporabnika izpostavlja tveganjem, kot je izguba sredstev zaradi vdora ali morda zaradi do nelikvidnosti. Zato bi moralo katero koli skrbništvo ali menjalniška služba za kriptovalute izpolnjevati določen standard, da bi se lahko štelo za varno za uporabo.

Torej, ali je Evercoin varen za uporabo? Po pregledu tega pregleda Evercoin je najboljši način, da to zagotovo določite, da razmislite, kaj predlaga platforma, in jih nato primerjate z uporabniškimi izkušnjami v realnem času, ki so lahko popoln merilnik za poudarjanje prednosti ali slabosti platforme..

Različica aplikacije za iOS je prejela številna priznanja z oceno 4,7 od 5 od ocen 2.6k v Apple App Store. Na platformi Android je bilo povprečno oceno 4,0 od 5 od 132 pregledov, z le nekaj pritožbami glede napak, ki jih je podpora odpravila, mogoče odpraviti s posodobitvijo aplikacije, drugi pa tudi zaradi izgube sredstev zaradi visokih provizij, morda zaradi nejasnosti, kako deluje struktura provizij na platformi.

Splošna razsodba

Uporabniški vmesnik: Prijazen in enostaven za uporabo.

Varnost sredstev: Uporabniki imajo zasebni ključ in ga nadzirajo.

Likvidnost: Uporablja se takojšnje izpolnjevanje naročila, razen funkcije omejenega naročila.

Podpora: Živa in aktivna podpora.

KYC zahteve: Da, za višje transakcije.

Omejitve transakcij:

 • Za 1. stopnjo zamenjajte 0 USD na dan
 • Za 2. stopnjo zamenjajte 100.000 USD na dan; Banka kupuje 1000 USD na teden; Bančni dvigi 1000 USD na dan [zahteva se preverjanje osebnega dokumenta].

Evercoin pristojbine: Provizija je vključena v menjalni tečaj in znaša od 0,5 do 0,8% transakcije.

Preberite več: Kako kupiti kripto s USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me