Nov in enostaven način poslovanja – pregled plačane mreže

Pametne pogodbe so v zadnjih nekaj letih hrup nad kripto prostorom. Od Ethereuma do NEM-a praktično vsaka decentralizirana platforma skuša vključiti pametne pogodbe v svoj protokol. In zakaj ne? Postal je ključno orodje pri razvoju katerega koli ekosistema.

Vsaka prihajajoča platforma bi bila nora, če jih ne bi uporabljala. Kaj pa, če obstaja nov protokol, ki pametne pogodbe potencialno dviguje na naslednjo stopnjo? Ne samo to, ampak poslanstvo tega novega protokola je izločiti pravne posrednike in olajšati prakso poslovanja, s čimer postanejo standardne pametne pogodbe videti stare in zastarele.

PLAČEN Mrežni pregled

Ta članek ponuja podroben in izčrpen pregled plačanega omrežja, nov in prihajajoči decentralizirani protokol, ki naj bi bil uveden Začetna ponudba Dex (IDO) 20. januarja 2021. V tem članku bomo razpravljali o njegovih edinstvenih značilnostih, kam gre in ali bi to lahko bila dobra naložba.

Kaj je plačano omrežje?

Kot smo že omenili, je plačano omrežje decentraliziran protokol, ki še naprej širi decentraliziran svet s poenostavitvijo pravnega vidika poslovanja, tako da je enostaven za uporabo, stroškovno učinkovit in bolj enakovreden.

Mrežni protokol PAID je v ekosistemu Polkadot.  Najprej konceptualizirano v drugem četrtletju 2020 je bilo v prvem četrtletju leta 2021 izdanih veliko njegovih funkcij, do katerih bomo kmalu prišli, vključno s hrambo, ocenjevanjem ugleda, vložki, pametnim dogovorom itd..

Decembra 2020 so izvedli uspešno zasebno prodajo žetonov, zdaj pa naj bi svojo javno IDO izvedli januarja dne Polkastarter platforma, protokol, zgrajen na ekosistemu Polkadot za dražbo čezmejnih žetonskih bazenov.

PAID Network sodelujejo in podpirajo nekatera znana podjetja, in sicer Chainlink, Alphabit, Masters Ventures, Brilliance Ventures, če naštejemo le nekaj.

Komu je plačano omrežje?

Decentralizirana aplikacija PAID (dapp) je bistvenega pomena za vsa podjetja in / ali uporabnike / stranke, ki imajo bodisi malo izkušenj, imajo zelo omejena sredstva ali se želijo izogniti iskanju pravnih storitev. PAID-ov dapp s pomočjo pametnih sporazumov skuša odpraviti številna ponavljajoča se vprašanja pravnega sistema.

PLAČEN Mrežni pregled

Kaj je vključeno

PAID Network ima več orodij in tehnologij. Ima lasten uporabniški žeton, imenovan PAID. Za preverjanje preglednih in poštenih transakcij uporablja decentralizirano in interoperabilno omrežje verig blokov. To bo omogočilo, da bo njihov dapp popolnoma združljiv z drugimi verigami blokov.

Svoj izdelek so zasnovali tako, da je čim bolj zakonito, varen in na voljo čim večjemu številu uporabnikov. Vključili so a ugleden sistem točkovanja za podjetja, zato bi uporabniki sklepali poslovne pogodbe s tistimi, ki so zelo priporočljivi. Vključili so tudi zavarovalno zaščito in samovoljne storitve.

Njihova aplikacija bo na voljo tako na namizju kot na mobilni napravi.

Pregled funkcij

Po njihovem Spletna stran, PAID opisuje pet različnih značilnosti, ki poganjajo njihov ekosistem:

1) Pametni dogovori; nova predloga, ki je standardizirana in ima samodejno napolnjene pametne funkcije. Uporabniki lahko izpolnjujejo pogoje in sklepajo poslovne pogodbe sami, kjer koli na svetu. Pametni sporazumi so lahko tisti „evolucijski“ korak, ki uporabnikom omogoča pravno prožnost pri določanju bolj zapletenih pogojev za pogodbe, kot se je prej mislilo.

2) Spodbujanje posojanja & Likvidnostna združenja s pomočjo zavarovanja in hrambe. Za zagotovitev zaščite sredstev lahko stranke, ki se dogovorijo, uporabijo storitev začasnega hrambe, ki jo lahko financirata obe strani. Vsa posojila in posojila na zajamčenih posojilih je treba plasirati prek decentraliziranega trga P2P znotraj platforme PAID.

Platforma ima tudi mehanizem zavarovalnega sklada za zavarovanje plačil upravičenca. Vsak član, ki je vložil v platformo, lahko sodeluje v teh zavarovalnih skladih tako, da vloži svoj kapital v sklad in v zameno prejme plačila premije.

3) arbitraža. Arbitri, odgovorni za ohranjanje integritete ekosistema, morajo spore, ki izhajajo iz nesoglasij glede pametnih dogovorov, reševati proti plačilu. To so vsi člani plačane skupnosti, ki imajo pomemben delež.

4) PAID Network ohranja oceno ugleda, podobno kot kreditna ocena. Višja kot je ocena vašega ugleda, bolj ugledni ste za uporabnika / podjetje in zato vas več mreža priporoča drugim, da poslujete.

5) Vsak imetnik žetona ali stavec je lahko del sistema upravljanja. Člani imajo možnost predložiti predloge.

Njihov PAID žeton deluje kot njihova osnovna pripomoček in vsakemu imetniku žetona omogoča naslednji dostop in privilegij:

Dostopni žeton:

  • Nakup pogodbe in naročnine.

Decentralizirano financiranje (Defi):

  • Uporabniki prejmejo nagrade za vložke.
  • Prejmite nagrade za zavarovanje posojil
  • Skladiščenje & DAICO

Ugled & Upravljanje:

  • Glasovanje o predlogu in spremembe v omrežju
  • Ocene ugleda na verigi blokov

Arbitraža:

  • Reševanje sporov

Trenutna naklada PLAČANIH žetonov je 19.884.000 z največjo ponudbo 594.717.456. Žeton je deflacijski, saj se bo ponudba sčasoma zmanjšala zaradi odstotka žetonov, uporabljenih za transakcijske provizije.

Ekipa

Skupino sestavlja veliko dobro inteligentnih in izkušenih posameznikov. Kyle Chasse je trenutni direktor podjetja PAID Network. Veteran razvoja blockchain tehnologije in podjetnik je ustanovil veliko zagonskih podjetij, med njimi World Super Lotto (WSL), prvo svetovno loterijo na svetu, ki temelji na Bitcoinu.

Imate tudi vi Lawrence Hutson, sedanji tehnični direktor, ki ima tudi zelo izpopolnjen življenjepis. Vodil je oblikovanje in zagon Travelocity.com, prve svetovne spletne strani za potovanja, in ima že več kot 30 let izkušenj pri izdelavi novih izdelkov in modelov.

Kot del ekipe imate tudi celo vrsto blockchain inženirjev in razvijalcev programske opreme. Lahko ste prepričani, da ta projekt podpirajo nekateri visoko usposobljeni ljudje, ki vedo, kaj delajo.

PAID Network ima tudi precej velik odbor svetovalcev. Nekateri od teh svetovalcev so Ryan Williams, ustanovitelj mednarodno ugledne odvetniške družbe Ashbury Legal z zgodovino podpore strankam za kriptovalute in blockchain. Tu je Joeri Van Geelen, prihajajoči vodilni v industriji.

Je upravni partner podjetja APAC pri Prysm Group, gospodarskem svetovalnem podjetju, ki ga vodi Harvard dr. ekonomisti. Ivan on Tech, slavni Youtuber, je tudi del svetovalnega odbora. Ima svoj kanal in ima več kot 200.000 naročnikov. Imate tudi Didi Taihuttu, podjetnika in patriarha slavne “družine Bitcoin”, katere družina je leta 2017 “vložila” Bitcoin, ko je prodal svoje podjetje in hišo.

Odtlej je z družino potoval po svetu in širil Besedo o Bitcoinu.

Dodatne informacije in drugi pregledi

Crypto ex-pat, Youtuber, je 17. decembra 2020 objavil video, ki pojasnjuje, kaj je PAID Network, in ponuja vizualne vodnike po njihovi domači spletni strani. Glejte spodnjo povezavo:

Tu je še en video vodič spodaj:

Spodaj je objava mreže PAID Network, ki opisuje njihovo poslanstvo, strategijo, žetone itd.

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

Poleg tega je spodaj datoteka PDF, ki opisuje vse informacije o plačani mreži, o čem gre, kdo jo podpira itd.

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

Pregled plačanega omrežja, zaključek

Kot zaključek se zdi, da ima PAID Network po pregledu in branju njihovih belih knjig, spletnih strani in virov novic trdno podlago, s katero se lahko lansira in vidi, da je široko sprejeta vsaj znotraj ekosistema Polkadot.

Uvedba pametnih dogovorov je vsekakor njihova glavna karta v igri. Lahko bi lahko spremenil način vodenja in dogovarjanja o tradicionalnem poslovanju, lahko pa bi tudi zelo motil sedanji način uporabe defi in pametnih pametnih naprav. Temu pisatelju se zdi, da je ta projekt resnično fascinanten in da bi ga morali potencialni vlagatelji vsekakor paziti.

Glede na to je nekaj zaskrbljujočega. Kot pri vseh novih projektih in zagonskih podjetjih ima tudi zgodnji vlagatelj, tudi če je projekt dobro premišljen in ga podpirajo nekatera znana podjetja in posamezniki, velika tveganja. Na videoposnetku Crypto Expat na Youtube ni bil videti navdušen nad projektom. A je vseeno opozoril na dobro točko.

Če protokola ni mogoče množično sprejeti, ni pomembno, kako dobro premišljen, razburljiv projekt in kako nadarjena je ekipa.

Ta projekt je še vedno nov in ko bo popolnoma zagnan, ne bo nobenega dvoma, da bi lahko ekipa in njeni vlagatelji po naročilu doživeli nekaj udarcev. Potrebna bo disciplina, trdo delo, nadaljnje raziskave & razvoj in močno zaupanje tako v idejo projekta kot v njegovo ekipo. Vendar po vsem, kar je opisano v tem članku, ta pisatelj verjame, da bo ta projekt resnično uspel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me