Pregled CoinExchange 2021: Provizije za trgovanje, varnost, prednosti in slabosti

Izbira med široko paleto borz kriptovalut je lahko težavna, še posebej, ko šele začenjate trgovati. Včasih profesionalci želijo preizkusiti drugo platformo, ker je projekt, ki ga občudujejo, naveden na borzi. Morali bi vedeti, da veliko borz skrbi za različne vrste trgovcev v kripto prostoru. To CoinExchange pregled bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Ker berete ta članek, lahko samo domnevam, da razmišljate o uporabi CoinExchange. Trgovinske potrebe večine trgovcev se vrtijo okoli določenih dejavnikov. Ti dejavniki vključujejo, ali je borza vredna zaupanja, stroški za polog in dvig ter število kovancev, ki so navedeni na borzi.

Kaj je CoinExchange

Pregled CoinExchange

CoinExchange je spletna platforma za trgovanje, ki ponuja v glavnem storitve kripto trgovanja. Borza se bolj osredotoča na preprostost in podporo strankam. Več o njihovem varnostnem statusu boste izvedeli v tem pregledu CoinExchange. Vendar borza ponuja široko paleto kriptovalut, večinoma manjših kovancev, ki se jih druge borze izogibajo uvrstitvi. Valute se zaklenejo s politiko hladilnega prostora za boljšo varnost. Za vsako transakcijo, izvedeno na trgovalni platformi, uporabljajo tudi preverjanje pristnosti 2-FA.

Govori se, da je borza avstralska ali romunska platforma za trgovanje z digitalnimi valutami. Vodstvena ekipa, ki je bila ustanovljena marca 2016, do danes še ni znana, saj ni nikjer registrirana ali licencirana. Torej je težko določiti, kje ima sedež.

Za razliko od drugih borz je platforma za trgovanje namenjena izključno kriptovalutam. To pomeni, da uporabniki nimajo možnosti deponiranja ali dviga v fiatu, kot je Poloniex in druge vidnejše borze. Za transakcije na borzi morate najprej pretvoriti svoj fiat v BTC ali katere koli druge altcoin-e. V tem bomo preučili še druge zapletene podrobnosti Pregled CoinExchange

Kovanci, navedeni na CoinExchange

Asides bitcoin, CoinExchange ponuja tudi podporo številnim alternativnim kovancem, kot so Dash, Litecoin, Ripple itd. The zahteva kovanci so na borzi preprosti. Kovanci so morali prispevati k znanosti, človeštvu in okolju, kovanci morajo biti inovativni in imeti tudi veliko povpraševanje. Če vaši kovanci izpolnjujejo katero od zgoraj omenjenih meril, jih je mogoče uvrstiti na borzo.

Kako uporabljati CoinExchange

Če želite začeti trgovanje na CoinExchange, morate biti prepričani, da imate sredstva pretvorjena v kriptovaluto. Po pretvorbi lahko kovance zdaj pošljete v svoj Denarnica CoinExchange naslov. Nato pojdite na stran stanja računa, da se prepričate, ali je prejel največ 20 potrditev, kar je odvisno od kriptovalute. Nekateri kovanci, na primer PAC Global, potrebujejo približno 500 potrditev.

Naslednji korak je iskanje kovancev, ki jih želite kupiti. To lahko storite tako, da v iskalno polje vnesete splošno iskanje. Ko ste lahko našli kovance, ki jih želite kupiti, kliknite izbrani par, ki vas bo usmeril v knjigo naročil para kriptovalut. Če ste v razdelku »Nalogi za prodajo« izbrali ceno, bo naročilo za nakup hitro izpolnjeno, saj je sistem lahko našel ujemajoče se naročilo za prodajo. Vaše transakcije bodo skoraj takoj posodobljene na kazalnem traku borze.

Prav tako bo vaš nakup prikazan na strani stanja na vašem računu. Če pa želite naročilo za nakup oddati ročno, lahko v želeno polje vnesete svojo ceno. Naslednji korak je počakati, da dobite ujemajoče se naročilo ali se nekdo odloči za prodajo po vneseni ceni.

Polog in dvig

Kot vsi vemo, CoinExchange ne sprejema fiatov tako za vloge kot za dvige; mora biti v kriptovaluti. Če želite v denarnico sprožiti polog, pojdite na stran s stanjem. Stran je na voljo na zavihku »moj račun«, nato pa izberete kovance, ki jih želite položiti v svojo denarnico. To ne bo samodejno ustvarilo naslova osebne denarnice. Kliknite gumb “Ustvari nov naslov”, ki je vezan samo na vaš račun za izmenjavo. Nekateri kovanci se zaradi 51% napada prikažejo malo časa. Preden se kovanci pojavijo na vaši nadzorni plošči za polog, lahko mine kar 500 potrditev.

Dvigi iz CoinExchange so podobni zgornjemu postopku pologa; razlika je le v tem, da dvigujete, namesto da deponirate. Ko kliknete gumb za umik, se na vaše e-poštno sporočilo pošlje sporočilo, ki potrjuje, da ste zahtevo sprožili vi. E-poštno sporočilo poteče le približno 5 minut, če nihče ne klikne objavljene povezave. Ko potrdite umik, zahteve ne morete več preklicati.

Provizija CoinExchange

pristojbina za izmenjavo

CoinExchange zaračunava pavšalno stopnjo 0,15% za nakup in prodajo katere koli kriptovalute na njihovi platformi. V primerjavi z drugimi borzami so njihove cene precej nizke. Kar zadeva provizije za polog, jih CoinExchange ne zaračuna pristojbin na kovancih, deponiranih na njegovi borzi. Vendar pa se za vsako zahtevo za dvig na borzi plača pristojbina. Pravzaprav Pristojbina za dvig CoinExchange za BTC je 0,00150000 in 0,01000000 za LTC.

Pregled CoinExchange: Zasebnost in varnost

Kot vsi vemo, je varnost pri kriptovalutah izrednega pomena. Pravzaprav je prva stvar, ki jo bo potencialni uporabnik iskal, verjetno »Je CoinExchange varen?”Tako zelo, CoinExchange svoje uporabnike ščiti z dvofaktorsko overitvijo in vse svoje kriptovalute hrani v hladilniku. Tako se lahko uporabniki prijavijo in umaknejo šele po vnosu enkratne kode v dvofaktorsko varnostno polje v borzi.

Kar zadeva zasebnost, borza lastnikov računov ne zahteva nobenega načina identifikacije. Torej, znesek, ki ga lahko uporabniki položijo ali dvignejo z borze, ni omejen.

Prednosti CoinExchange

 • Nizke provizije: trgovalna platforma ponuja skromno provizijo v primerjavi z drugimi borzami, kar je velik plus za tiste, ki jih vsakič, ko trgujejo, skrbijo stroški. Za nakup in prodajo kriptovalut zaračunajo 0,15%. Čeprav to ni najcenejše, je vseeno precej cenejše kot druge borze tam zunaj.
 • Več altcoinov: Najpomembnejša prednost CoinExchange je dejstvo, da naštejejo na stotine kriptovalut za trgovanje, saj verjamejo v prosti trg. Našteti kovanci so večinoma majhni kovanci, kar trgovcem olajša nakup poceni kovancev. Podpirajo žetone iz Bitcoin izpeljanih valut / osrednjih vilic Bitcoin in sredstev ERC20 / Ethereum. Podpirajo tudi sredstva QRC20 / QTUM in sredstva verige Komodo / Komodo v skladu z informacijami na njihovi spletni strani.
 • Uporabniku prijazen vmesnik za trgovanje: tudi če ste nov v kripto trgovanju, boste ob prijavi na spletno mesto CoinExchange ugotovili, da je platforma enostavna za uporabo. Izmenjava je idealna tako za začetnike kot za netehnične uporabnike. Poleg tega ima spletno mesto preprost vmesnik in malo barv, zato je enostavno za oči.
 • Zmogljivost grafikonov: CoinExchange trgovcem omogoča varno klepet med seboj. Tako bodo lahko trgovci prebrali, kaj drugi uporabniki kripto skupnosti govorijo o posameznem projektu, kar bo pomagalo tudi pri odločanju. Čeprav je na odprtih forumih za klepet več trolov kot dejanskih uporabnikov, lahko v projektu še vedno izračunate ugibanja z branjem pogovorov.
 • Anonimno trgovanje: Medtem ko imajo druge borze kriptovalut v svoji borzi implementirane politike KYC, CoinExchange nima nobene. Uporabnikov ne prosimo, da predložijo potni list ali kakršen koli drug način identifikacije. Torej, kovance lahko kupujete in prodajate anonimno. Za tiste, ki skrbijo za svojo zasebnost, bi morala biti ena od vaših možnosti CoinExchange.
 • Brez provizije: Nekatere borze zahtevajo uporabnino, ne pa CoinExchange. Odstopnine so pogostejše na večini kripto borz. Nekateri pa ponujajo tudi provizijo. Provizija je večinoma pavšalna, ne glede na znesek, položen na borzo.

Slabosti CoinExchange

 • Ni podatkov o podjetju: Glavna skrb, ki jo ima večina trgovcev s CoinExchange, je ta, da ni podatkov o tem, kdo je ustvaril borzo. To je velika skrb, ker če se bo kaj zgodilo, na primer zaprtje borze, nobena varnostna sila ne bo mogla slediti njim ali celo vrniti denar trgovcev..
 • Podpora strankam: Druga slabost trgovanja na CoinExchange je ta, da ni podpore v živo ali telefonske številke. Edini način, da jih dosežete, je dvig vozovnice. Številni uporabniki so se tudi pritožili, da so odprli vstopnice, in še vedno niso prejeli odgovora iz svojega centra za podporo. Poleg tega so v razdelku za pomoč omejene informacije.
 • Brez vlog v valuti Fiat: Dejstvo, da borza nima na voljo vsakodnevnega plačilnega sistema, vgrajenega v njihovo spletno stran, je nekaterim trgovcem rdeča zastava. Trgovci želijo s svojo debetno kartico ali bančnim računom prenašati sredstva in trgovati kot vsaka registrirana kripto borza. Vendar CoinExchange ne ponuja takšne možnosti za uporabo fiat-a.
 • Nizki obseg trgovanja: borza ima majhen obseg trgovanja. Njihov najbolj priljubljen obseg trgovanja je približno 1 milijon dolarjev v 24-urnem trgovanju. Nekateri kovanci imajo na dan približno 10 USD trgovanja. Zaradi tega je lahko nakup in prodaja valut na CoinExchange izziv.
 • Tehnične težave: Leta 2018 je morala borza uporabiti drugo domeno (coinexchange2.com), saj je njihov strežnik propadel, ker jih je domena, ki so jo uporabljali, uvrstila na črno listo. Uvrstili so jih na črno listo zaradi preveč slabih izkušenj strank in pritožb, usmerjenih na gostitelje domen.
 • Slabe ocene: Če redno iščete Google na CoinExchangeu, boste opazili, da je veliko slabih izkušenj strank. Večina pritožb je povezanih z zastoji, umikom z zamudo in slabimi storitvami za stranke.

Pregled CoinExchange: Zaključek

Medtem ko je CoinExchange odlična platforma za iskanje novih kriptovalut, ima borza precej slabe rezultate. Prav tako je pomanjkanje predpisov rdeča zastava. Če pa raje uporabljate izmenjavo z neznanim razvijalcem ali vodstvom, potem je CoinExchange za vas. Na drugi strani CoinExchange ponuja trgovalno platformo za trgovce, ki so pripravljeni trgovati z novo in poceni kriptovaluto. To Pregled CoinExchange je preučil prednosti in slabosti borze. Še ena zanimiva novica pa je, da je spletno mesto objavilo, da se kmalu zapirajo. Trgovcem svetujejo, naj dvignejo svoje kovance.

Preberite tudi:

 • Pregled Coinswitch
 • LATOKEN Pregled

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me