TradeSatoshi Review 2021: Varnost in stroški Crypto Exchange

TTradeSatoshi je kripto borza, ki v mnogih pogledih premaga svojo konkurenco. Na platformi lahko trgujete do 200 kovancev. Zaradi tega je ena najbolj berljivih kripto borz v industriji. Poleg tega se je borza leta 2015 začela v Združenem kraljestvu, kjer je konkurenčna prednost ostalim platformam. Borza tudi ukaže uporabniško bazo do 300 000 registriranih uporabnikov. Naslednji pregled Tradesatoshi vsebuje podrobnosti, ki vam bodo pomagale ugotoviti, ali je platforma primerna za vas.

pregled tradesatoshi

Izbira ustrezne izmenjave kriptovalut je odvisna od več dejavnikov. In sicer: zanesljivost, varnost, zasebnost podatkov, raznolikost kotiranja, stroški pologa in dviga. Ta pregled TradeSatoshi bo poglobil več teh vprašanj.

Seznam TradeSatoshi vključuje naslednje priljubljene kovance.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Pomišljaj (pomišljaj)
 • Monero (XMR)

Lahko preverite Spletno mesto Tradesatoshi za druge kovance, s katerimi lahko trgujete na njihovi platformi. 

Ali je TradeSatoshi pravi za vas?

Predvidevam, da razmišljate o trgovini Satoshi kot o svoji rešitvi za kripto izmenjavo na enem mestu. V tem primeru bom navedel podrobnosti o uporabnosti platforme. Medtem bomo te podrobnosti temeljili na enostavnosti uporabe in s tem povezanih stroških. 

Uporabniški vmesnik

Registracija 

 Novi člani dobijo dostop do platforme s preprostim postopkom registracije, ki zahteva le preverjanje e-pošte. Za razliko od več drugih borz Trade Satoshi ne zahteva preverjanja osebnih podatkov in naslova. Rezultat tega je stopnja anonimnosti. Za povečanje varnosti med prijavo Trade Satoshi je borza izvedla znamenito dvofaktorsko overjanje (2FA). 

Navigacija

Borza ima intuitiven sodoben dizajn spletnega mesta, ki vas po registraciji takoj pripelje na domačo stran. Na domači strani je več zavihkov za trgovanje in najvišji trgovalni pari. Spustni meni vam omogoča dostop do klepeta v živo, pipe za zaslužek brezplačnih kovancev, najnovejših novic in ekipe za podporo. Poleg tega lahko vodje projektov žetonov najdejo tudi gumb za oceno seznama v spustnem meniju. Spustni meni vam omogoča tudi dostop do vašega salda Trade satoshi. 

Zavihki za trgovanje 

Borza ima dve možnosti trgovanja. Osnovno in Napredno. Uporabite osnovni zavihek, če želite hitro trgovati in prikazati vse ustrezne podrobnosti. Po drugi strani pa napredna možnost ponuja nadaljnje podrobnosti za strokovne trgovinske odločitve. Vsak zavihek vam omogoča ogled grafikonov v realnem času iz storitve TradingView. 

Povezani stroški

Enaka provizija za trgovanje se zniža na vseh trgih. Trgovanje Satoshi zaračunava eno najmanjših provizij za trgovanje na trgu v višini 0,1%. 

Umiki

Obstaja dnevna omejitev izstopa, ki je v celoti odvisna od ravni članstva. 

Depoziti

Provizija za vloge za trgovanje s Satoshi je 0% za vse kovance. Prenos kriptovalut je edini način, da položite sredstva v svojo denarnico Trade Satoshi. To je zato, ker borza ne sprejema fiat valute. 

Opomba

Trgovci s katero koli stopnjo tehničnih veščin lahko enostavno krmarijo po borzi in izkoristijo njene storitve. Spletno mesto je enostavno za uporabo in je namenjeno tako začetnikom kot izkušenim trgovcem. 

Kako uporabljati TradeSatoshi

Uporaba Trade Satoshi je precej preprosta, razen nekaj previdnostnih ukrepov, ki bi jih morali sprejeti. Med registracijo računa preverite naslednje podatke: Polna imena, datum rojstva in e-poštni naslov.

Poleg tega omogočite dvostopenjsko preverjanje pristnosti, da zaščitite svoj račun pred napadi DDoS (napadi zavrnitve storitve). Upoštevajte naslednje dodatne funkcije, kot so shranjevanje zasebnih ključev brez povezave, varnostne kopije v živo za pomoč pri izterjavi sredstev v nujnih primerih in funkcije za ublažitev DDoS za zaščito strežnikov. 

Glede na TrgovinaSatoshi CoinMarket cap, platforma ima trenutno obseg trgovanja z bitcoini 89, 472 USD. 

Pomoč strankam

Več kupcev se je pritožilo, da podpora TradeSatoshi ponuja počasne odzive na poizvedbe. Kljub temu lahko uporabniško poizvedbo oddate prek posebnih profilov Discord, spletne vstopnice, twitterja in facebooka na platformi. Če gre za informacije na spletnem mestu borze; Trade Satoshi nudi podporo strankam za polni delovni čas skozi vse leto. 

Pregled TradeSatoshi: prednosti in slabosti

tradesatoshi prednosti in slabosti

Prednosti

 • 2-faktorska avtentikacija
 • Varnostne funkcije spuščanja
 • Enostaven za uporabo
 • Raznolika ponudba kriptovalut
 • Nizke provizije za trgovanje
 • Žetoni za pipo 

Slabosti

 • Podpovprečna podpora strankam
 • Ne podpira trgovanja s finančnim vzvodom
 • fiat vloge niso sprejete
 • Ne podpira Ethereuma
 • Majhen obseg trgovanja

Kolikšne so pristojbine za objavo projekta pri TradeSatoshi?

Stroški kotacije Tradesatoshi za dodajanje vašega kovanca na platformo so pičlih 0,150000 BTC. Nizka provizija v primerjavi z drugimi vodilnimi kripto borzami. Obstajajo očitki, da Binance zaračuna do 2,6 milijona dolarjev stroškov za uvrstitev na seznam. 

Prednosti uporabe TradeSatoshi

Anonimno trgovanje 

Za večino borz kriptovalut veljajo pravilniki Know-Your-Customer (KYC). Vendar Trade Satoshi ni uveljavil nobene politike. Zato uporabniki ne smejo predložiti nobenih identifikacijskih sredstev, kot so potni listi, kreditne kartice ali osebni dokumenti. Kar omogoča anonimno trgovanje na platformi. Če je zasebnost vaša glavna prednostna naloga med nakupom in prodajo kripto; Trgovina Satoshi bi morala biti na vrhu vašega seznama. 

Brez provizije za polog

Obstajajo borze, ki bodo od vas zahtevale plačilo pristojbin za polog. Medtem ko so provizije najpogostejše pristojbine na kripto borzah. Omeniti velja, da Trade Satoshi kljub znesku, ki ga položite, ne zaračunava nobene provizije. 

Več platform Altcoins

Dejstvo, da Trade Satoshi verjame v načela prostega trga; našteli so na stotine altcoinov. Poleg navedbe glavnih kovancev, kot so bitcoin, Ethereum in bitcoin cash, Trade Satoshi navaja tudi številne drobne kovance. Majhni kovanci bi lahko pritegnili začetnike, saj za nakup stanejo veliko manj. 

Nizke pristojbine

Med trgovanjem na Trade Satoshi stroški ne bi smeli predstavljati težav. Platforma zaračunava zelo nizke provizije tako za kupce kot za prodajalce kriptovalut. Čeprav je nekaj drugih borz nekoliko cenejših, je trgovina Satoshi precej cenejša od 80% kripto borz. Platforma zaračuna 0,1% na vse kovance za nakup in prodajo kripto. 

Alternative TradeSatoshi Exchange

Večina ljudi, ki iščejo alternativo TradeSatoshi, želi izkoristiti takojšnjo podporo strankam, nižje pristojbine in bolj raznolik seznam kovancev. Alternative za kripto izmenjavo z najboljšo storitvijo za stranke vključujejo Binance, Bitfinex in Paxful. Po drugi strani pa, če iščete nižje provizije za trgovanje; Coinbase, Huobi Exchange in Binance so dobre rešitve. 

Sodba o pregledu TradeSatoshi

Zgornji pregled TradeSatoshi kaže, da je borza varna, enostavna za uporabo in zaračunava nizke provizije. Poleg žive podpore za vračilo denarja v primeru morebitnih primerov izmenjava zagotavlja tudi anonimnost. Za razliko od večine borz, za katere veljajo politike KYC (Know-Your-Customer), Trade Satoshi omogoča, da na platformi ohranite trdno anonimnost. Poleg počasne storitve za stranke, ki bo sčasoma odgovorila na vaše vprašanje, je TradeSatoshi še vedno neverjetna kripto borza. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me