15+ najboljših bitcoin pip 2021: takojšnja izplačila – najvišja plačila

Z razcvetom priljubljenosti bitcoinov je veliko tradicionalnih vlagateljev začelo vlagati svoj fiat denar v kripto, vendar je zelo tvegano. Kaj pa, če nimate denarja za vlaganje? Ali če ste začetnik in ne želite tvegati svojega denarja.

Ali veste, da lahko še vedno zaslužite BTC brez kakršnih koli naložb s pipami za bitcoin?

V tem priročniku vam bom povedal, kaj je bitcoin pipa, kako s pipo zaslužite bitcoin, katere so najbolje plačane bitcoin pipe, ali so kripto pipe vredne, toda najprej najprej začnimo s tem, kaj je bitcoin pipa?

Oglejte si najboljše ERC20 denarnice za shranjevanje žetonov Airdrop

Bitcoin pipe?

Bitcoin pipe so običajno spletna mesta ali mobilne aplikacije, ki vam v zameno za opravljanje preprostih nalog omogočajo zaslužek brezplačnih bitcoinov ali različnih kriptovalut. Te naloge vključujejo reševanje captche, igranje iger, ogled oglasa, izpolnjevanje ankete, namestitev aplikacije itd..

Že leta 2010 je Gavin Andresen ustvaril prvo pipo za bitcoin, da bi razvil skupnost bitcoinov, tako da je podaril brezplačne bitcoine. Pipe so odličen način zaslužka brezplačnih bitcoinov (satoshi) z le nekaj dnevnimi kliki.

Ta metoda je tudi varna, saj vam ni treba vlagati denarja. Edina pomanjkljivost je, da so izplačila precej nizka. Preberite tudi: Kupite Ripple (XRP) kovance v 2021 vodiču po korakih

Zaslužite bitcoin s pipo?

Zaslužek bitcoinov s pipo je precej preprost in vključuje te preproste korake.

Korak 1:  Prvi korak je, da dobite Bitcoin denarnico, kamor boste shranili vse svoje kovance. Za bitcoin pipe bi priporočal denarnico Coinbase ali Blockchain.com, saj sta ti veliko lažji za uporabo in prijazni do začetnikov, ali pa se prijavite za denarnico z mikroplačilom, ki je posebej ustvarjena za pipe. Za zaščito zaslužka lahko uporabite CoinPot.

2. korak:  Ko imate denarnico, je naslednji korak ustvariti račun na pipi. Ustvariti moramo račun na več pipah, da zaslužimo čudovito količino satoshi (najmanjša enota bitcoinov).

3. korak:   Zdaj se samo vsak dan prijavite v te pipe in zahtevajte nagrade, tako da izpolnite preprost captcha. Običajno morate te captcha dokončati po majhnem intervalu. Ta interval je lahko 5 minut, 30 minut ali celo 1 ura za nekatera spletna mesta.

Ta video si lahko ogledate, če želite izvedeti več o tem kako delujejo bitcoin pipe.

Kaj je Micro denarnica?

Mikro denarnica je denarnica z več valutami, ki za prenos kovancev ne zahteva provizije. Tako lahko svoj majhen zaslužek iz pip takoj nakažete, s čimer odpravite tveganje za prevare. Trenutno obstajata dve mikro denarnici za pipe, Coinpot. Račun pipe morate povezati s podprto denarnico CoinPot. Pipe, ki podpirajo te denarnice, ponujajo takojšnja izplačila.

V te denarnice lahko shranite različne kriptovalute, na primer kripto, zasluženo s pipo Litecoin, pipo Ethereum, pipo Doge itd..

Čeprav obstaja veliko najboljših pip za bitcoin, ki jih te denarnice ne podpirajo, je dobra praksa, da uporabljate samo pipe, ki jih podpirata ti dve denarnici, saj so bolj varne in zanesljive pri varovanju vašega zaslužka..

Najplačljivejše bitcoin pipe

Zdaj veste, kaj je bitcoin pipa, kako zaslužiti s pipo. Čas je, da ugotovite, katere so najbolje plačane bitcoin in kripto pipe. Po nekaj mesecih testiranja in branja uporabniških pregledov sem prišel do seznama bitcoin pip, kamor lahko vložite svoj čas.

1- Coinpayu.com

Ko sestavljamo seznam najbolje plačanih bitcoin pip, ki delujejo danes, ne smemo pozabiti vključiti imena Coinpayu, ker je to ena izmed najboljših bitcoin pip, ki je danes na voljo in vam omogoča, da zaslužite brezplačne bitcoin.

Coinpayu je v bistvu brezplačna platforma za nagrade, kjer lahko zaslužite bitcoin z ogledom oglasov ali ponudbami. Z ogledom oglasov s Coinpayu lahko zaslužite do 10000 satošijev.

PREBERITE 5 nasvetov za dnevno trgovanje s kriptovalutami

Ta bitcoin pipa vam daje tudi priložnost, da zaslužite Bitcoin s svojim pridruženim programom. Če povabite nove uporabnike, lahko zaslužite pasivni bitcoin dohodek.

2- Cointiply

Ker govorimo o najbolje plačanih bitcoin pipah, obstaja še eno slavno ime Cointiply, ki bi ga bilo treba obravnavati kot eno izmed njih, saj lahko na svoji naslednji generaciji platforme dnevno osvojite do tisoče Satošijev. Če želite dobiti brezplačne kovance, morate opraviti nekatere dane naloge in različne druge interaktivne dejavnosti in več brezplačnih bitcoinov bo v vaši lasti. Do zdaj je svojim članom plačala več kot 450.000 USD.

Omogoča vam različne načine zaslužka na tisoče bitcoinov, na primer z izpolnjevanjem ponudb, nameščanjem iger, prenosom aplikacij, anketami, kratkim ogledom spletnih mest, igranjem zabavnih iger in igranjem množitelja za pomnožitev svojih kovancev do 61X.

Cointiply vam ponuja tudi zlato priložnost, da s svojim referenčnim programom zaslužite 25% provizij in tudi 10% provizije za zaslužek od ponudbe. Poleg tega, ko vaši kovanci dosežejo 35.000, prejmete tudi 5% obresti na stanje kovancev. S svojim programom za zvestobo lahko svoj bonus za zvestobo povečate na 100% tako, da se vsak dan prijavite.

3- Bitcoin tujci

Bitcoin Aliens je edinstvena bitcoin pipa, ki je bolj nagnjena k igranju iger in deluje nekoliko drugače kot druge bitcoin pipe. V industriji je na voljo od leta 2014, od leta ustanovitve pa so igre Bitcoin Aliens svojim več kot 2,5 milijona uporabnikom podarile več kot 1090 BTC (7+ milijonov USD)..

Ta bitcoin pipa ima različne igralne mobilne aplikacije, s katerimi zaslužite brezplačne kovance. Preprosto morate naložiti in namestiti igre Bitcoin Aliens iz svoje trgovine Apple Store ali Google Play Store in nato igrati igre. Med igranjem igre lahko zaslužite satoši. Z Bitcoin Aliens lahko prinesete približno 4300 satošijev na uro.

4- FreeBitco.in

Nepravično bi bilo, če tukaj ne omenjate pipe FreeBitcoin, ker je to tudi veliko ime, uvrščeno na seznam najbolje plačanih pip Bitcoinov leta 2020. FreeBitcoin vam ponuja igranje iger in zbiranje čim več brezplačnih bitcoinov..

FreeBitcoin ponuja preproste igre, ki jih lahko igrate vsako uro in lahko vsako uro zaslužite do 200 dolarjev brezplačnih bitcoinov. Da bi dobili več kovancev, je s pomočjo matematike in kriptografije zgradil preprosto igro HI-LO. Z igranjem te preproste igre lahko zlahka pomnožite svoje kovance. Z natečajem za napotitev lahko vsak mesec zaslužite do 10.900 USD v BTC.

Poleg tega lahko zaslužite dobre letne obresti do 4,08% vsakič, ko svoj Bitcoin položite v denarnico FreeBitcoins. Prav tako lahko osvojite velike nagrade iz njegove tedenske loterije in 50% provizij za napotitev.

5.- BTCClicks

BTCClicks velja za najuglednejšo, najuspešnejšo in zakonito bitcoin pipo. V industriji obstaja od leta 2013 in si je pridobil zaupanje ljudi. Z ogledom video oglasov in izvajanjem številnih drugih dejavnosti lahko zaslužite veliko satošijev.

Na tej platformi je zelo enostavno zaslužiti brezplačne bitcoine. Na klik ali na ogledan oglas lahko zaslužite do 0,00028 mBTC. Ne samo to, temveč vam ponuja tudi visoko provizijo za napotitve / pridružene družbe, ki se giblje med 40% in 80%. Če želite zanesljivo in legitimno pipo Bitcoin, potem BTCClicks je prava izbira za vas.

6.- AdBTC.top

Če želite na enostaven in hiter način zaslužiti in kopičiti brezplačne bitcoin, potem poskusite na spletnem mestu AdBTC. Omogoča vam brezplačno pridobivanje bitcoinov na spletu z ogledom spletnih strani. Z vsakim klikom lahko dobite čudovito količino 200 satošijev.

Tako kot druge bitcoin pipe ima tudi ta pridruženi ali referenčni program. Ta partnerski program, ki ga ponuja spletno mesto, je bil pripravljen za vas, tako da lahko zaslužite dobro provizijo od 5% do 10%. Pri AdBTC je mogoče dnevno dobiti približno 1000 satošijev.

PREBERITE Bexplus ponuja kripto trgovanje s 100-kratnim vzvodom & 100% bonus za polog

Bitcoin pipa takojšnje izplačilo

7.- BitFun

Tisti, ki imajo veliko strast do iger na srečo in radi igrajo igre, potem je spletno mesto BitFun Bitcoin pipa kot nalašč za njih, ker je ena izmed najbolje in najbolje plačanih bitcoin pip. Lahko se igrate igre in se zabavate, medtem pa lahko zaslužite veliko brezplačnih bitcoinov.

Brezplačne bitcoine lahko uveljavljate z igranjem iger, ogledom zabavnih ponudb in kotaljanjem kock. Z izpolnjevanjem anket, ponudb in drugih brezplačnih promocij lahko zaslužite velik denar. Kot BitFun je integriran s CoinPot, zato gre ves vaš zaslužek neposredno na vaš račun CoinPot. Minimalni znesek za dvig je 10.000 satoshi in ga je mogoče izvesti kadar koli.

Preberite tudi: Top 5 najboljših Ethereum denarnic v letu 2021

8.- Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin je najboljše takojšnje izplačilo bitcoin pipe, ki je popolnoma brezplačno in vsakih 15 minut izplača do 5.000 satošijev. Njegova priljubljenost je s časom naraščala. Med vsemi bitcoin pipami so takojšnja izplačila Bonus Bitcoinov razmeroma visoka.

Bonus Bitcoin omogoča tudi 50-odstotno provizijo tako, da povabite svoje prijatelje in kolege ter jih prosite, da se prijavijo s pomočjo vaše referenčne povezave. Na Bonus bitcoin pipi dobite vsa svoja plačila prek računa CoinPot, ker je tudi integriran s CoinPot.

9.- Moon Bitcoin

Moon Bitcoin je najbolj znana bitcoin pipa na celotnem seznamu bitcoin pip takojšnja izplačila 2020. Je brezplačna bitcoin pipa z razliko in je v industriji zelo znana zaradi visokih in doslednih izplačil.

Medtem ko vam druge pipe omogočajo, da zahtevate brezplačne kovance enkrat na uro ali enkrat na dan, ta edinstvena bitcoin pipa daje priložnost, da se odločite, kako pogosto želite zahtevati. Zahtevate lahko tako pogosto, kot želite, ali tako malo, kot želite. Moon Bitcoin ima za vas več bonusnih programov, kot so dnevni bonus za zvestobo, ponudbeni bonus in skrivnostni bonusni programi, s katerimi lahko pridobite ugodnosti in zaslužite do 500%.

10.- Allcoins.pw

Druga brezplačna in priljubljena bitcoin pipa, ki je na voljo na trgu, je Allcoins.pw. Pomaga vam zaslužiti nekaj kripto, medtem ko igrate nekatere kripto igre in veliko drugih stvari. To spletno mesto je res lepo za tiste, ki radi uporabljajo kripto.

Allcoins.pw vam daje tudi možnost, da zamenjate kripto z drugimi valutami. Poleg tega imate na voljo dve različni metodi dviga, ki sta FaucetHub in Regular Wallet.

Priljubljene kripto pipe

Tu je nekaj drugih priljubljenih kripto pipe iz leta 2020, ki bi jih morali poznati.

11.- Moon Dogecoin

Moon Dogecoin je brezplačna dogecoin pipa z razliko, kot je Moon Bitcoin, ki vam omogoča, da zaslužite kovance in zahtevate tako pogosto, kot želite.

12.- Moon Litecoin

To je slavna pipa Litecoin, ki je popolnoma brezplačna in vam omogoča, da zaslužite toliko brezplačnih kovancev, kot želite.

13.- CoinFaucet

Ustanovljen je bil in uradno predstavljen oktobra 2017. Vsako uro zaslužite brezplačno Ripple z igranjem zelo preproste igre in vsi brezplačni kovanci, ki jih zaslužite s to pipo, vam izplačajo v Ripple (XRP).

14.- Moon Cash

Druga priljubljena, edinstvena in drugačna kripto pipa za zaslužek brezplačnih Bitcoin denarnih kovancev je Moon Cash. Ta kripto pipa časti svoje uporabnike.

15.- Brezplačna pipa Litecoin

Popolnoma brezplačna kripto pipa, ki vsako uro distribuira kriptovaluto Litecoin po menjalnem tečaju valute v času obtoka in uporabnikom omogoča, da vsakih 5 minut zaslužijo brezplačen Litecoin.

16.- Moon Dash

Omogoča vam, da v nekaj minutah zahtevate veliko brezplačnih kovancev, poleg tega pa uporablja CoinPot za takojšnje plačilo vašega zaslužka.

Zaključek

Vsi si želijo zaslužiti nekaj brezplačnih satošijev ali bitcoinov, pipa Bitcoin pa je najboljši način za to. V svojem pregledu sem za vaše jasno razumevanje delil vse povezane podrobnosti o pipi Bitcoin. Naštel sem tudi najbolj znane, najboljše in najbolje plačane pipe za bitcoin v panogi. Izberete lahko eno izmed poudarjenih bitcoin in kripto pipe in si lahko prislužite brezplačne kovance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me