9 najboljših denarnic Polkadot (DOT) 2021

Ustvaril ga je eden od ustanoviteljev mreže Ethereum, kovanec pa bo protokol Blockchain naslednje generacije. Ta članek vas bo vodil skozi najboljše denarnice za shranjevanje Polkadot (DOT) s podtekstom ohranjanja varnosti 101 v mislih.

Zaradi uspeha Polkadota in njegovega izvornega žetona DOT je postalo zelo pomembno pri shranjevanju vašega premoženja. Iskanje prave platforme je vedno grozno, a ključno. Na srečo smo sestavili seznam in veliko denarnic lahko uporabljate brez pomislekov.

S pomočjo tega seznama se lahko naučite o osnovah Polkadot, kam shraniti svoje kovance in na koncu posnetek tega članka.

Kaj je Polkadot?

 Od uvedbe Polkadota je minilo nekaj časa, vendar je prvotni žeton Polkadot (DOT) pretresal prostor kriptovalut. Danes je kovanec na seznamu 10 najboljših kovancev po tržni kapitalizaciji. Številne besede in besedne zveze se uporabljajo za poimenovanje DOT, dobro znana pa je “Ethereum Killer”.

Polkadot je projekt, namenjen improvizaciji internetne decentralizacije. Ta kovanec omogoča razvoj novih Blockchain in pametnih pogodb. Protokol Polkadota začne in ureja domača valuta imena Polkadot DOT. Parity Technologies je podjetje, ki stoji za razvojem mreže Polkadot. Omrežje je razvito s pomočjo podlage, gradbenega orodja, ki se uporablja za izdelavo Blockchain-a. Napoved cen Polkadota 2021 do 2025

Najboljše denarnice Polkadot leta 2021

Spodaj je seznam najboljših denarnic Polkadot leta 2021

1.. Atomska denarnica

Atomska denarnica lahko uporablja denarnico za kriptovalute, ki ni skrbniška, ki podpira vse žetone ERC-20. Denarnico Atomic lahko ustvarite in odprete prek različnih operacijskih sistemov, kot so macOS, Windows, Linux, Android in iOS. Najbolj zanimiva in cenjena lastnost so atomske zamenjave na strani te denarnice, ki vam omogočajo zamenjavo kriptovalut. Vgrajena možnost izmenjave vam omogoča pretvorbo številnih kriptovalut s pomočjo platforme Atomic Wallet.

Ekipa, ki stoji za projektom, je zelo profesionalna in cenjena v kripto skupnosti. Vmesnik je najboljši tako za novorojenčke kot tudi za profesionalne. Denarnica ima tudi svoj izvorni žeton, ki je prav tako žeton ERC-20.

2. Podpisnik paritete

 Kdo potrebuje umik, potem ko ima roke na denarnici podpisnika Parity? Odprtokodna mobilna denarnica, namenoma razvita za uporabo brez povezave za shranjevanje vaših kriptoslov. Denarnica je na voljo v sistemu IOS in Androidu. To je denarnica brez povezave, kar pomeni, da lahko brez povezave mobilnega telefona s katerim koli notranjim ali zunanjim omrežjem enostavno izvedete transakcije.

Večina mobilnih denarnic za nadaljevanje potrebuje omrežno povezavo, vendar vam v tem primeru denarnica Parity Signer Polkadot zagotavlja dodatno varnost. Čeprav se nikoli ne poveže z internetom, se vaši zasebni ključi nikoli ne shranjujejo v spletu. S to neverjetno funkcijo, imenovano »Samo glej«, lahko svoj račun gledate v katerem koli omrežnem računalniku, hkrati pa varujete zasebne ključe v mobilni aplikaciji..

Denarnica podpira večino kovancev lige A, vključno s Polkadotom, in jo je mogoče povezati s strojno denarnico, npr. Z napravami Trezor in Ledger.

3. PolkaWallet

Denarnica, podprta z več kovanci, kamor lahko enostavno shranite piko na i ali katero koli drugo digitalno hrambo, ki jo imate v lasti. Z barvitimi grafikoni, diagrami in intuitivnim prikazom se zaljubite v denarnico in še bolj v kovanec.

PREBERITE 6 najboljših denarnic Zcash 2021

Omogoča vam preprost ogled zaklenjenega, rezerviranega in vezanega premoženja na zelo rudljiv in informativen način. Svoje premoženje lahko preprosto prenesete s samo kančkom preverjanja QR kode.

Podpis brez povezave zelo pomaga pri zaščiti vašega računa. Z izolacijo denarnice lahko katero koli transakcijo enostavno podpišete brez povezave. Ena od mnogih in redkih lastnosti, ki so nam bile všeč pri tej denarnici, za katero menimo, da jo ima denarnica, je socialno okrevanje. V primeru, da ste pozabili poverilnice računa, jih lahko enostavno obnovite prek povezanega računa družbenih odnosov.

Kot uradni izdelek kovanca Polkadot lahko svoje kovance vložite in si prislužite nagrade, če to storite. Polkawallet podpira skoraj 100+ kriptovalut. Denarnico lahko označimo kot sodobno denarnico za sodobne imetnike kripto.

4. Denarnica Cobo

 Maj denarnic za strojno opremo je poceni, s številnimi funkcijami in neomejeno podporo različnih kriptovalut. To ni enako za denarnico Cobo. Ta vrhunska kripto denarnica ima ceno 479, s čimer se uvršča na vrh najdražjih denarnic za strojno opremo.

Ta premium cenovna oznaka ponuja brezkompromisno ponudbo ne samo za varnost, temveč tudi za zaščito pred fizičnimi poškodbami. Kljub svoji ceni je denarnica bolj uporabna kot druge denarnice.

Eleganten in velik barvni zaslon na dotik omogoča, da je denarnica bolj estetska in enostavna za uporabo. Denarnica uporablja kodo QR za omogočanje plačil in transakcij. Zaradi večje varnosti denarnica ne potrebuje kabla ali povezave Bluetooth. Kar zadeva slabost, denarnica Cobo zaostaja pri tej funkciji. V svojo napravo lahko shranite skoraj vse vrhunske kriptovalute ter vse žetone EOS in Tron.

5. Denarnica Guarda

 Če iščete najboljšo denarnico, kjer lahko varneje shranite DOT ali druge kriptovalute, ustavite iskanje. Denarnica Guarda je nova na trgu. Čeprav ni tako priljubljen kot denarnice za strojno opremo, je vseeno vredno poskusiti.

Denarnice Guarda, znane kot glavni kovanec, vam zagotavljajo neomejeno podporo z vsemi žetoni in kovanci, povezanimi z omrežjem bitcoin in Ethereum. Podpora za denarnico za stranke je neverjetna. Ekipa Guarde bo 24 ur na dan v živo, da bo rešila vsa vaša vprašanja in vam pomagala, če jih imate.

Aplikacija je sicer popolnoma brezplačna za prenos, vendar morate plačati določen znesek provizij, če uporabljate vgrajeno zamenjavo za denarnico. 3,5% provizije so visoke v primerjavi z drugimi kripto denarnicami in je ena glavnih pomanjkljivosti denarnice. Vmesnik je zelo preprost in prijazen do začetnikov. Dobri varnostni ukrepi so ključna lastnost te denarnice.

6. TokenPocket

Znano je, da je univerzalna digitalna denarnica za pošiljanje, sprejemanje in shranjevanje vaših digitalnih sredstev. Denarnica je zgrajena na EOS Blockchain in podpira številne kripto žetone. S to denarnico trgovcem s kripto valutami ni treba uporabljati drugih denarnic za shranjevanje svojih več kriptovalut. Ta denarnica podpira skoraj vse dobro znane kovance in žetone.

Token Pocket deluje kot portal, ki vodi do decentraliziranih aplikacij. Preko te denarnice lahko enostavno komunicirate z decentraliziranimi aplikacijami. Vsi žetoni ERC20 in EOS v DEX-u so neposredno položeni v denarnico.

Funkcionalnost EOS Blockchain je zelo vzgojna in gladka. Razširjena funkcionalnost vam pomaga pri posodobitvi vseh novic, povezanih s to verigo. Nazadnje biometrična zaščita in večplastni algoritem pomagata in zagotavljata varnost vašega premoženja.

PREBERITE 9 Najboljše denarnice z osnovnim znakom pozornosti (BAT) 2021

7. Povlecite denarnico

 Trenutno je kripto prostor poln denarnic. Swipe denarnice so ena izmed njih, ki so se nedavno pojavile na trgu. Ta denarnica je tako edinstvena in polna, če neposredno položite sredstva v denarnico prek lokalnega bančnega računa in pretvorite svoja sredstva v lokalno valuto..

S pomočjo potezne denarnice lahko enostavno kupite in prodate katero koli kripto s katerega koli kraja sveta s podatki o trgu v realnem času, da analizirate in olajšate nakup.

Provizije za transakcijo denarnice so v primerjavi z drugimi denarnicami zelo nizke. Polog je brezplačen, dvig pa je odvisen od vrste Cryptos. Zagotovo pa je nižja od drugih kripto denarnic. Na voljo je tudi različica za android in IOS. Swipe ponuja 24-urno podporo strankam v živo z neverjetno ekipo, ki sedi zadaj, da vas pokrije z največjim trudom. Denarnica podpira skoraj 100 kriptovalut, vključno s Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (mobilna in spletna stran)

Lunie je uradni izdelek ekipe cosmos. Denarnica je bila prvi odprtokodni izdelek, ki ga je ustvarila ekipa. Čeprav je zdaj pod neodvisnim podjetjem, ki si prizadeva, da bi bila denarnica na vrhu seznama.

Lahko uporabite denarnico za shranjevanje vašega Polkadota ali pa vložite Cryptos, da zaslužite čudovit dobiček. Zasnovan je tako, da je zelo uporabniku prijazen. Tudi začetniki lahko zlahka vložijo in shranijo svoje kovance, ne da bi se zelo potrudili.

Uporabniki lahko prek denarnice sodelujejo (če želijo) tudi v programu Cosmos Governance. Lunie je denarnica brez skrbništva. Varuje vaše zasebne podatke in preprečuje, da bi vaš račun vdrl ali napadal z lažnim predstavljanjem. Lunie je na voljo v spletu in razširitvah. Pred kratkim je ekipa izdala različici za android in IOS.

9. Zaupajte denarnici

Še ena dobro znana mobilna denarnica, različica, ki je na voljo za uporabnike iOS in Android. Denarnica Trust poleg podpore Polkadotu temelji na ekosistemih Binance. Denarnica je priljubljena pri slengu uradne denarnice skupine Binance. Denarnica Trust zagotavlja, da vsi vaši zasebni ključi in besedne zveze nikoli ne zapustijo vaše naprave.

Denarnica omogoča vložke za nekatere Cryptos. Kripto lahko kupite tudi neposredno iz denarnice, kar je priročno in prihrani čas. Denarnica je združljiva z Binance DEX. S tem lahko dobite enostaven dostop do trgovanja. Ocene na portalu IOS in Android so precej pozitivne, kar je zelo spodbudno. Skupina skrbi tudi za hitro odzivanje uporabnikov, če imajo kakršne koli težave in pomisleke.

Konec misli

In tam je naš seznam najboljših denarnic, ki vam lahko pomagajo pri shranjevanju vaših Polkadotov. Ko posvojitev kovanca Polkadots (DOT) narašča, narašča tudi povpraševanje po podprtih denarnicah. Pomeni, da se bo seznam sčasoma verjetno razširil. Če iščete najbolj varnega, potem denarnice strojne opreme ne morejo biti dovolj dobre, da bi zadovoljile vaše potrebe. Da, lahko uporabite tudi zgornje denarnice.

Na koncu, katero koli denarnico izberete, poskrbite, da ne bo ogrožena varnostna skrb. Upoštevajte varnost denarnice 101. Pred zadnjimi potezami še enkrat preverite vse. Če se nam je zataknilo, smo vam tu z veseljem pomagali. Preprosto pustite vprašanje spodaj in kmalu vam bomo pomagali.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me