Beste Stellar Lumens-portemonnee: 9 manieren om uw XLM veilig te houden

Het jaar 2017 was het jaar van cryptocurrencies. Dankzij de cryptorally van 2017 hebben we cryptocurrencies zoals Stellar Lumens. Net als elke andere cryptocurrency, worden crypto-gebruikers geconfronteerd met de uitdaging van het soort portemonnee dat ze moeten gebruiken. Dit artikel richt zich op de beste Stellar Lumens-portemonnee die gebruikers veilig en nuttig zullen vinden. 

Over Stellar Lumens

beste portemonnee met stellaire lumen

Meestal verwarren mensen Stellar Lumens met Ripple. Ze vertonen enkele overeenkomsten, maar Stellar Lumen is geen vork van Ripple. Een van de redenen voor de verwarring is dat de oprichter van Stellar Lumens. Jed McCaleb, die toevallig de oprichter is van Mt.Gox-uitwisseling, heeft Stellar gemaakt. Jed was ook de mede-oprichter van Ripple. De whitepaper van Ripple en Stellar zal u echter de enorme technische verschillen tussen de twee cryptocurrencies laten zien. 

Om meer duidelijkheid te geven: Ripple is in 2012 ontworpen door een Amerikaanse programmeur. Het doel was om banken in staat te stellen binnen enkele seconden internationaal geld over te schrijven met behulp van het SWIFT-betalingssysteem. Aan de andere kant is Stellar een betalingssysteem waarmee banken en mensen geld kunnen verplaatsen met behulp van een gedistribueerd grootboekprotocol. 

Stellar blijft in de top tien cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Zoals op het moment van schrijven van dit artikel, heeft stellar een marktkapitalisatie van $ 1.167.383.778, wat ongeveer 144.111 BTC is om aan te tonen dat Stellar nog steeds een waardevolle cryptocurrency is. 

Sommige van de criteria die gebruikers in overweging nemen bij het zoeken naar de beste Stellar Lumens-portemonnee, draaien om beveiliging. Gebruikers willen er zeker van zijn dat hun munten veilig zijn en dat ze minder zouden betalen voor overschrijvingen naar andere portefeuilles. We hebben een lijst met wallets samengesteld waarop u kunt vertrouwen:

Topportefeuilles om Stellar Lumens vast te houden

Naam van portemonnee  Eigenschap 1 Eigenschap 2 Beoordeling van de redactie 
Ledger Nano X Hardware portemonnee Bluetooth ingeschakeld
Lobstr Portemonnee Functioneert als een mobiele bank Prijsticker en e-mailmelding
Stella Desktop Portemonnee Hot Wallet U kunt uw privésleutels zelf bewaren
Stargazer portemonnee Open-source portemonnee Beschikbaar voor Android-, Windows-, Mac- en Linux-gebruikers
Astra Portemonnee  Web portemonnee gegevensversleuteling met AES-256,
Solar Portemonnee  Desktop portemonnee Verdubbelt als een uitwisseling 
StellarTerm Webgebaseerd handelsplatform  Lage handelskosten
BlockEQ Beschikbaar op IOS, MAC en Windows  Controle over munten via Recovery Phrase
Atomic portemonnee crypto-portefeuilles met meerdere munten Anonieme transacties

Ledger Nano X

grootboek nano x

Meestal slaan mensen hun cryptocurrencies liever offline op als een manier van beveiliging. Ledger Nano X biedt zijn gebruikers een extra beschermingslaag door uw munten van het net en uit de buurt van hackers te houden. Dit apparaat ondersteunt meer dan 1000 cryptocurrency van Bitcoin, Dash, Ripple, Litecoin, enz. Ledger Nano X werd geïntroduceerd in mei 2019. De Nano X heeft een verbeterd ontwerp en functie die sterk verschilt van het vorige apparaat, de Ledger Nano S.

Enkele van de kenmerken van de Nano X zijn onder meer; 

  • Bluetooth: met de Nano X kunnen gebruikers Stellar op een veilige manier koppelen en verzenden via een smartphone.
  • Groot scherm: De Nano X heeft een volledig scherm in vergelijking met de nano S-versie, waardoor hij gemakkelijker te bedienen is.
  • Beveiliging: De beveiligingschip van het nieuwe Nano-grootboek heeft een verbeterd centraal element waardoor het veiliger is. 
  • Batterij: het apparaat wordt geleverd met een uitstekende batterijduur om de mobiliteit te bevorderen. 

Zie ook: Ledger Nano S vs Trezor

Lobstr portemonnee

Met de Lobstr-portemonnee hoeft u niet te zoeken naar de beste Stellar Lumens-portemonnee. Het kan worden gebruikt om transacties soepel en efficiënt te verzenden, ontvangen en beheren. Lobstr portemonnee heeft zowel mobiele als webapps. Het is gemaakt door dezelfde programmeur die Ripple heeft ontworpen, en het werd ook in hetzelfde jaar gelanceerd met het Stellar-project. 

De portemonnee is gemaakt om alleen XLM-munten op te slaan. Het is gemaakt voor de niet-bank, dus de Wallet werkt precies als een mobiele bank. Het wordt geleverd met een prijskaartje, e-mailmelding en verschillende andere functies die het een unieke en slimme portemonnee maken. Met Lobstr behoudt u 100% controle over uw munten. 

Stellar Desktop-portefeuilles

Dit is een hot wallet, wat betekent dat uw privésleutels offline worden opgeslagen. In vergelijking met andere wallets zijn ze echter volledig gratis te gebruiken. U hoeft alleen alle noodzakelijke beveiligingsmaatregelen te treffen om uw Stellar-munten te beschermen. 

U moet ervoor zorgen dat u de juiste antivirus gebruikt. Zorg er ook voor dat alle firewalls intact zijn om uw privésleutels te beschermen tegen diefstal door hackers. Als uw computer volledig is beschermd, hoeft u zich geen zorgen te maken, want desktopportefeuilles zijn redelijk veilig in vergelijking met webportefeuilles. 

De voordelen van de stellaire desktopportemonnee zijn dat uw privésleutels op uw pc worden opgeslagen. Ook ondersteunt de Stellar-desktopportemonnee meer dan één cryptocurrency. Het heeft ook een actief ontwikkelingsteam en geen acquisitiekosten.

Stargazer portemonnee

Dit is weer een fatsoenlijke portemonnee voor het verzenden, ontvangen en opslaan van je Stellar Lumens. Ten eerste is stargazer een open-source portemonnee, wat betekent dat iedereen de broncode van de portemonnee kan verifiëren. Het heeft verschillende unieke functies, zoals meerdere activa, functies voor meerdere ondertekenaars, federatief adres, import en export van accounts, labels voor transactie enz.. 

Er zijn in het verleden veel klachten geweest over verschillende fouten met Stargazer-portemonnee. Door deze klachten zijn veel gebruikers gestopt met het gebruik van de Wallet. Maar de laatste tijd hebben de ontwikkelaars de fouten kunnen corrigeren. Sindsdien werkt de Wallet correct. Er zijn ook nooit klachten geweest over het scheuren van de beveiliging.

Met stargazer bezit u uw geld, omdat u uw portemonnee snel kunt herstellen met de herstelhulpmiddelen. Geloof me als ik zeg dat je zoveel kunt doen met de Wallet. Het heeft een aantal unieke operationele functies die moeilijk te krijgen zijn met andere portemonnees. Stargazer is beschikbaar voor Android-, Windows-, Mac- en Linux-gebruikers. 

Astra portemonnee

Voor degenen die liever een webportemonnee gebruiken, zou Astra een keuze moeten zijn. De ontwikkelaars hebben Astra gebouwd om de beveiliging van het opslaan van Stellar-munten te verbeteren door het extra gemak toe te voegen dat er geen privésleutels hoeven te worden opgeslagen. De beveiligingsfuncties van Astra maken het moeilijk om te hacken. 

Beveiligingslagen die in de webportefeuille zijn gecodeerd omvatten; data-encryptie met AES-256, secure socket layer, 2-factor authenticatie voor alle accounts en wachtwoorden, gehasht met Argon2, de winnaar van de hashing-competitie van 2015. 

Bovendien stellen de Astra-portefeuilles gebruikers ook in staat om stellar te ontvangen vanaf een federatief adres en ook via e-mail via [email protected]*astralwallet.io en bieden ze ook extra klantenondersteuning via e-mail. Astra ondersteunt XLM, MOBI, SLT en zal in de toekomst meer geweldige tokens toevoegen. 

Solar Portemonnee

zonne-portemonnee

Het is een open source wallet die is ontwikkeld door SaotohsiPay. De Stellar Wallet is een vriendelijke portemonnee met sterke beveiliging en uitstekende snelheid. Het is niet moeilijk om een ​​portemonnee-account te openen op de Solar Portemonnee. Als een desktopportemonnee worden privésleutels opgeslagen op de pc van de gebruiker. Uw privésleutels worden op een gecodeerde manier opgeslagen met behulp van het hash-algoritme SHA256 en PBKDF2. Als u uw wachtwoord vergeet, is er geen manier om uw XLM te herstellen, tenzij de gebruiker een back-up heeft gemaakt. 

De Solar Wallet heeft andere features zoals multi-party functies. Er is ook een interne gedecentraliseerde stellaire uitwisseling genaamd (DEX)

Testnet-ondersteuning. Ook is de Solar Wallet goed ontworpen met een veilige beveiligingslaag om aanvallen van hackers te beperken. Als u op zoek bent naar een portemonnee die expliciet is ontworpen voor het Stellar-netwerk, dan is de Solar Wallet een standaardkeuze voor u.

StellarTerm

Als u op zoek bent naar de beste Stellar Lumens-portemonnee, overweeg dan StellerTerm. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling die is ontwikkeld door het Lobstr-team. De uitwisseling is gemaakt om dubbele functies te hebben; een handelsplatform en een portemonnee voor het opslaan en verzenden van cryptocurrency. Het is een gedecentraliseerde centrale die is gebouwd over het Stellar-netwerk en daarom kan het ook als portemonnee worden gebruikt. 

Als een webgebaseerd gedecentraliseerd handelsplatform kunt u Stellar-munten opslaan, verzenden, ontvangen en verhandelen, ongeacht uw ervaring. Met StellarTerm kon men meer dan één activum kopen met (XML) en zonder extra kosten, in tegenstelling tot andere handelsplatforms. Het is non-profit en brengt gebruikers geen kosten in rekening voor de diensten die ze hen verlenen. Het heeft goedkope handel als belangrijkste voordeel. Een gebruiker zal 100 stroops moeten betalen, wat 0,00001 XLM per transactie is.

Dit is een belangrijk handelsplatform dat op de lange termijn een wereldwijd financieel effect zal hebben. Dit is een geschikt platform voor wie op zoek is naar platforms om XLM te verzenden, ontvangen en verhandelen.

BlockEQ

BlockEQ is een andere uitstekende portemonnee om je Stellar-munten in op te slaan. Met deze portemonnee kunt u eenvoudig uw munten verzenden, ontvangen en opslaan met een extra functie waarmee gebruikers XLM kunnen verhandelen op de gedecentraliseerde centrale van Stellar.

Met uw 12-24 herstelzin heeft u volledige controle over uw privésleutels. De BlockEQ heeft een verbeterde beveiligingsfunctie waarmee u een pincode kunt gebruiken om uw portemonnee op te slaan. Het is beschikbaar op iOS, MAC en Windows, wat goed nieuws is voor degenen die Stellar-munten bezitten. 

Atomic portemonnee

atomaire portemonnee

De CEO van Changelly, Konstantin Gladych, creëerde de atomaire portemonnee. Deze portemonnee richt zich op de drie belangrijke eisen in de crypto-ruimte;

  • Anonieme transactie
  • Decentralisatie
  • Veiligheid

De privésleutel van het Atomic portemonnee wordt opgeslagen op het apparaat van de gebruiker. Dit betekent dat niemand binnen het ontwikkelingsteam van atomic wallets toegang heeft tot gevoelige gegevens.

Met deze portemonnee kunnen gebruikers direct cryptocurrency rechtstreeks met elkaar uitwisselen, peer-to-peer. Maar dit is niet voor alle munten beschikbaar. De ontwikkelaars hebben de uitwisselingsservice van Changelly en Shapeshift geïntegreerd om elke cryptocurrency te ondersteunen zonder de atomic swap-functie. De Atomic swap wallet is een van de beste multi-coin crypto wallets op de markt, en ze ondersteunen Stellar lumens. 

Gevolgtrekking 

Het kan moeilijk zijn om een ​​optie te kiezen uit de talrijke lijst met portefeuilles op het stellaire netwerk. Als u echter op zoek bent naar de beste Stellar Lumens-portemonnee, kunt u een keuze maken uit de hierboven genoemde portefeuilles. 

Wie geïnteresseerd is in hardware wallets, zal de Ledger Nano X geschikt vinden. Liefhebbers van webportefeuilles, hot wallets en portefeuilles voor mobiele apparaten zullen er een vinden die bij hen past. Evenzo ondersteunen de meeste van deze portefeuilles zowel Stellar Lumens als Ripple. We weten al dat ze allebei verschillende doelen dienen. Dus als je de beste Stellar Lumens Wallet nodig hebt, hoop ik dat je je keuze vindt. 

Lees verder:

  • Beste IOTA-portefeuilles
  • Beste Bitcoin Cash-portefeuilles

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me