Ledger Nano S vs Trezor: welke crypto-portemonnee is beter in 2021?

Digitale portemonnees (zowel hardware als software) zijn apparaten die zijn geprogrammeerd of geproduceerd als opslagmedium voor digitale valuta’s, om hun veiligheid te vergroten, plus gemakkelijke overdrachten en ontvangstbewijzen. In dit artikel zullen we twee van de beroemdste crypto-wallets op de markt bespreken; Ledger Nano S tegen Trezor.

Hardwareportefeuilles zijn fysieke portemonnee-apparaten waarin cryptocurrencies offline worden opgeslagen, maar online worden geopend via een USB-kabel. Een van de meest populaire en uitstekende hardware-wallets die door veel crypto-adoptanten en gebruikers worden gebruikt om cryptomunten en -tokens op te slaan, over te dragen en te ontvangen, zijn de Ledger Nano S-portemonnee en de Trezor One-portemonnee..

Wat is Ledger Nano S?

De Ledger Nano S is een hardware wallet die wordt gebruikt om cryptocurrencies op te slaan, voorbeelden zijn; Bitcoin, Ethereum, ZCash, Bitcoin Cash, Litecoin, etcetera, en ook om ze af te handelen naar andere wallets en gebruikers.

grootboek nano s

Omdat het een hardware-portemonnee is, is deze fysiek en in staat om aan te raken. Het is een klein en compact apparaat, met een scherm en een roestvrijstalen behuizing die het stijl en bescherming tegen beschadiging geeft. Het is geen koude portemonnee, het slaat munten offline op, maar ze zijn alleen toegankelijk door de portemonnee met een USB-kabel op een online computersysteem aan te sluiten.

Bij het geven van een grootboek nano’s recensie, zal men zeggen dat het een populaire en veel gebruikte cryptocurrency hardware wallet is (hoewel niet open source), die sinds 2016 op de cryptomarkt is en een breed scala aan munten ondersteunt, een Bluetooth-functie heeft voor zijn Android- en iOS-smartphonegebruikers, biedt hoge beveiliging en heeft een gebruiksvriendelijke interface.

De vergoedingen van Ledger nano zijn gekoppeld aan een betaalbaar tarief van een schatting van 60 dollar, exclusief verzendkosten. De transactiekosten voor het verzenden van munten zijn betaalbaar en acceptabel door de cryptogemeenschap.

Als je vraag is of ledger nano s veilig is, dan is mijn antwoord daarop een zeer luid en groot JA! U heeft de volledige controle over uw portemonnee, u maakt zelf de pincode aan, de privésleutels worden niet op hun servers opgeslagen en ze verlaten het apparaat nooit. Je kunt ook meerdere keren nieuwe wallets wissen en genereren. Voordat elke “verzendtransactie” is voltooid, moet de afzender op een fysieke knop op de portemonnee drukken, wat elke hacker die mogelijk online met het apparaat is verbonden, nooit zou kunnen doen. Het wordt ook geleverd met een anti-sabotagezegel, maar het wordt ten zeerste aanbevolen om te kopen bij een geautoriseerde en vertrouwde verkoper.

Wat is Trezor?

wat is trezor

Bij het geven van een trezor-recensie; Trezor is een populaire open-source hardware wallet die wordt gebruikt om cryptocurrencies op te slaan. Het werd gelanceerd in augustus 2014 en is de eerste Bitcoin-hardwareportefeuille die veilige koude opslag biedt plus de mogelijkheid om geld uit te geven met het gemak van een hete portemonnee..

Het is een omvangrijk, zakelijk apparaat dat met een USB-kabel op uw computer kan worden aangesloten. Het slaat de privésleutels van uw Bitcoin en andere cryptocurrencies offline op en ondertekent transacties waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs op een met malware geïnfecteerde computer.

De transferkosten van Trezor zijn ook tegen een normaal tarief, afhankelijk van de snelheid van het blok, het benodigde gemak en de gebruiker. De aankoopprijs is geschat op 80 dollar (exclusief verzendkosten).

Is Trezor veilig?

Ja, Trezor is superveilig als een hardware wallet om cryptomunten in op te slaan. Net als dat van ledger nano, vereist het ook een fysieke knop die moet worden ingedrukt voordat een “verzendtransactie” wordt geactiveerd en wordt het ook geleverd in een anti-sabotagezegel. U heeft de volledige controle over de portemonnee, de pincode en de privésleutels.

Hoewel er in 2017 een gerapporteerde kwetsbaarheid in de Trezor-hardware was, blijft Trezor nog steeds een van de veiligste hardwareportefeuilles sinds de genoemde kwetsbaarheid al lang is opgelost door het Trezor-team..

Ledger Nano S vs Trezor recensie

Bij het vergelijken en contrasteren van ledger nano’s met Trezor (d.w.z. ledger nano’s ‘s Trezor), zien we enkele belangrijke functies ingebed in de hardware wallets, zoals:

  1. Ontwerp: Ledger heeft een roestvrijstalen behuizing die het een stijlvolle uitstraling geeft en beter beschermd is tegen beschadiging, maar ook zwaarder is dan Trezor, dat is gemaakt van plastic, en een groter scherm heeft dat de gebruiker helpt om extra bescherming en verificatie te krijgen tijdens het doen van transacties.
  2. Prijs: Een ander punt in de Trezor van ledger nano is de prijs. Trezor gaat voor een bedrag dat is afgerond tot 80 dollar, terwijl ledger nano s 60 dollar kost, waardoor het goedkoper is dan Trezor.
  3. Bedrijfsreputatie: Trezor heeft een bredere acceptatie van de cryptogemeenschap dan ledger nano s. Het heeft een hogere bedrijfsreputatie en heeft grotere en betere aanbevelingen verdiend dan ledger nano ‘s.
  4. Bruikbaarheid: Ledger is volgens veel populaire recensies van de cryptocommunity gemakkelijker te gebruiken dan Trezor, het heeft een robuustere live wallet-interface waardoor het gebruiksvriendelijker is dan Trevor.
  5. Open source: Trezor is een open-source gecodeerd apparaat, terwijl ledger nano s dat niet is. Trezor heeft ook de kwaliteiten van zowel koude als warme opslag, terwijl ledger nano s slechts een warme portemonnee is.
  6. Bluetooth-functie: Ledger nano s heeft een Bluetooth-functie, waardoor het kan worden gebruikt en geopend via Android- en iOS-smartphones door de smartphones eenvoudig via Bluetooth te verbinden met het hardware wallet-apparaat. Hoewel er veel kritiek is op deze functie en in het voordeel van Trezor om de verbindingen met computersystemen alleen te behouden, valt het op als een punt bij het uitvoeren van een Ledger Nano S vs Trezor-beoordeling als een functie die het grootboek heeft waarmee niet kan worden verkregen Trezor.
  7. Ondersteuning: Ledger nano s en Trezor ondersteunen elk meer dan duizend munten en tokens. Maar in deze categorie in Ledger Nano S vs Trezor is het vermeldenswaard dat Ledger Nano S meer munten ondersteunt dan Trezor. Trezor ondersteunt tot 1.071 munten, iets minder dan het aantal dat de ledger nano s ondersteunt. Maar de kritiek in het voordeel van Trezor met betrekking tot de functie voor muntondersteuning is dat het al die munten ondersteunt zonder dat er extra applicaties van de muntontwikkelaars hoeven te worden geïnstalleerd, terwijl het grootboek de installatie vereist van de munttoepassingen van bepaalde munten voordat ze volledig worden ondersteund en geactiveerd.

Samengevat

Ledger nano s en Trezor allemaal veilige en sterk aanbevolen crypto hardware wallet-apparaten met de capaciteit om duizenden munten en tokens erin op te slaan en met eenvoudig te gebruiken functies ook.

De reden voor een “ledger nano s vs trezor” -beoordeling is om enkele functies onder de aandacht te brengen die worden gekenmerkt door de portefeuilles, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken wanneer u een hardwareportefeuille aanschaft, afhankelijk van wat u wilt.

Lees meer: ​​de beste IOTA-portefeuilles

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me