Holo Price Prediction: HOT Prediction 2021-2025

Holochain er en energipakket desentralisert applikasjonsutviklingsplattform. Det tillater utvikling med peer to peer-tilkobling. Denne guiden vil gi deg en ide om Holochain prisforutsigelse og forventet vekst, alt fra teknisk analyse til grunnleggende prishistorie. Du vil ha et godt bilde på slutten av denne guiden om hvor høye HOT-priser vil gå. Du vil også vite om Holochain har potensial i fremtiden eller ikke. La oss komme i gang.

Om Holochain

Holochain er et distribuert datanettverk som kan fungere bedre enn teknisk Blockchain. Det er rapportert å ha en uendelig skaleringsevne gjennom P2P-nettverk, slik at det ikke er noen nedgang i nettverkseffektivitet ettersom distribuerte applikasjoner implementeres. Holochain er designet for å gi utviklere en plattform for å bygge desentraliserte apper (Dapps) som et alternativ til Blockchain.

Vanligvis er Blockchain-virksomheter desentraliserte; ved å etablere et globalt nettverk har imidlertid Holo-kjeden gått en annen vei. Det er rett og slett en liten variasjon i overbelastning og skyggelindring. De hevder at de har designet et nytt generasjons bedriftsnettverk som ikke kan kalles Blockchain og som dermed har fått navnet Holochain. Nettverket ble designet og medstiftet av Eric Harris-Braun og Arthur Brock.

Holochain Vs Blockchain

I sammenligning med begge Blockchains, Holochain og Blockchains grunnleggende struktur viser forskjellige variasjoner. Spesielt er strukturen til de to veldig forskjellig, mens formålet har noen likheter. Interessant nok er Holochain en futuristisk teknologi som tar sikte på å snu hodet på nesten alt.

I likhet med Blockchain har Holochain som mål å gjøre transaksjoner trygge og gjennomsiktige mellom nettverksdeltakere. Kryptografisk er informasjon om alle systemer sikker og informasjon kan ikke manipuleres eller endres. Dessuten tillater de to nettverkene brukere å koble peer-to-peer. Dette hjelper dem til å kommunisere individuelt uten sentral autoritet.

Noder er avhengig av det enkelte nettverket for å utføre og verifisere transaksjoner i Blockchain-nettverket. Etter hvert som flere blokker slutter seg til kjedene, gjør også beregningsbyrden og transaksjonsgebyrene. Snarere fungerer noder på kjedene sine i Holochain. Det er mer beregningsrom.

Holochain (HOT) Prisanalyse og historie

Holo kom inn på markedet med en ICO som fant sted mellom 29. mars og 28. april 2018. Det samlet inn mer enn 20 millioner dollar. Ordningen var en relativt suksess, som ble forsterket av ytterligere volatilitet i markedet. Token ble verdsatt til $ 0,0001 under ICO. 6. mai uken etter ble rentene økt til 0,002 dollar, og en tredjedel av en milliard dollar ble lagt til i total kapitalisering. Deretter falt tempoet dramatisk, og Holo svingte med $ 0,0003-0,0006 litt ned til januar 2019.

I midten av januar gikk kryptovalutaer inn i en ny utviklingsrunde, og det har ikke skjedd noen vesentlig svikt hittil i prisen på holochain. Topprunden ble startet 21. mai, da ett token ble verdsatt til 0,0022 dollar, med nesten 300 millioner dollar i markedsverdi.

Valutakursen har nå imidlertid falt igjen og svingt til rundt $ 0,0006864, med en markedsverdi på $ 114 millioner. Holo rangerer nå 51. med denne parameteren i kryptoklassifisering.

  1. Prediksjon fra Polkadot 2021 til 2025 – Vil DOT nå $ 40?
  2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?

Holochain Price Prediction 2021,2022,2023,2024 og 2025

Hol0 Prisforutsigelse 2021

Holochain har vært i mange opp- og nedturer. Det er mange øyeblikk der Holochain aldri sluttet å forbløffe oss. Utviklingen har også gått langsommere enn forventet. Det ble også forventet at mynten vil være jevn gjennom året, men akk!

I følge prognosene fra TradingBeasts forventes 2021 å ende med en god natt. Prisen forventes å være $ 0,0008879 innen desember 2021. Wallet Investor har også vist noe håp mot mynten. Ifølge dem forventes mynten å handle for 0,00739 dollar innen utgangen av dette året. Holochain’s DigitalCoinPrice spådommer er også veldig logisk. Ifølge forumet vil Holo (HOT) -prisene øke til $ 0,00102300 ved utgangen av året.

Prediksjon Holochain 2022

Holochain handlet til $ 0,0006 i begynnelsen av januar 2021, med en liten økning i volumet. Prisen begynte å stige på en bullish trend. I månedene framover kan prisene eskalere fordi Holochain bruker sine spesielle økosystemteknologier. I henhold til prognoserapporten fra TradingBeasts, kan prisen variere fra $ 0,0008844 til $ 0,0,0010404 innen utgangen av november. I følge Wallet Investor, Holochain kan slå $ 0,000750 innen utgangen av 2022.

Holochain (HOT) Prediksjon 2023

På grunn av innsatsen fra skaperne av Holo HOT-nettverket, steg mynteprisen i begynnelsen av 2019 og 2020. 2021 startet på et godt punkt. For inneværende år estimerte Digital Price Coin HOLO-prisen. De forventet at HOT kunne slå $ 0,00141089 innen utgangen av 2023. I mellomtiden, TradingBeasts er også veldig håpefulle om myntens fremtid. De projiserer en pris på nesten $ 0,0010509 til $ 0,00015454. I samme tagline forventer Wallet Investor en pris på minimum $ 0,000042 til maksimalt $ 0,000127.

Holochain (HOT) Prisforutsigelse 2024

Innen denne datoen mener vi at hindringene i utviklingen bør ryddes opp. Etter hvert som flere og flere utviklere omfavner visjonen til Holochain, vil den fortsette å vokse. TradingBeasts, en av de beste myntforutsigerne i markedet, har antydet at prisen på en Holochain (HOT) kan være rundt $ 0,0012076 til $ 0,0017759. Mens Wallet Investor nærmer seg mynten annerledes. I følge prognosen deres vil prisene holde nag fra $ 0,000124 til $ 0,0000062.

Holochain Price Prediction 2025

DigitalCoinPrice har en sømløs tilnærming til denne mynten. Denne prediksjonsplattformen mener at Holochain-mynten forblir stabil i veldig lang tid på sitt nåværende nivå. HOT har potensial til å ta over markedet snart. Det er spådd at mynten vil være verdt $ 0,00211283 innen 2025. Hvis vi nærmer oss $ 1-merket, er det vanskelig å si at det kan ta fem år fra 2025, eller det kan være mulig hvis Holochain deltar i Bull-markedet.

Imidlertid, i direkte kontrast med DigitalCoinPrice, nærmer Wallet Investor seg mynten annerledes. I henhold til prognosene forventes det at Holochain i 2025 vil handles mellom $ 0,000069 til $ 0,000035 med en gjennomsnittspris på $ 0,0001040 gjennom året.

Våre Holochain (HOT) prisforutsigelser

Holochain åpnet turen i 2021 til en handelspris på $ 0 0006. Teammedlemmene og utviklerne er tilstrekkelig opplært og raske til å implementere moderne teknologi som BUIDL, noe som indikerer at HOLO vil være betydelig på grunn av sin pågående vekst og tekniske utvikling. Ved utgangen av 2025 vil Holochain være $ 0,0458 i bytte, og i fremtiden kan det treffe $ 0,56.

Hvor å kjøpe HOT?

Holo Tokens kan kjøpes for jevnere og mer pålitelig ytelse. HOLO har skapt mye fart i markedet, ifølge Holo Hot Coin-nyhetene. Dette er grunnen til at denne mynten er tilgjengelig i alle større børser som –

  • Binance
  • UniSwap Exchange
  • Hotbit

Hvor du skal oppbevare HOT

Hvis du har kjøpt HOT, må du sørge for at du har en sikker lommebok for å lagre den i. Flere lommebøker kan hjelpe deg med å lagre og investere i krypto (maskinvare og programvare). Prisutsiktene for hot token indikerer en lovende økning, noe som gjør investeringer verdt. En trygg lommebok gjør det enklere og mer effektivt å lagre myntene dine og handle i dem. Ulike typer lommebøker er tilgjengelige for å lagre varme poletter. Noen av dem er det

  • Hovedbok
  • MetaMask
  • Stol på lommeboken
  • ImToken

Ofte stilte spørsmål om Holochain (HOT)

Kan Holochain nå $ 1?

Ovenstående figur avhenger av hvor mye markedet er ustabilt. Mynten når 1 $, men ikke bare nå. Det må ta del i et oksemarked, og prisen vil automatisk nå 1 $ -merket.

Er Holo en god investering?

Ja, hvis du fortsetter å investere i Holo på kryptomarkedet av langsiktige årsaker, vil det i fremtiden være lønnsomt og lukrativt.

Hva er forskjellen mellom Holochain og Holo?

Holochain er en dataaggregeringsmotor som hjelper brukere med å administrere identifikasjon og transaksjoner. Holo er et distribuert vertsnettverk som lar programvareutviklere fra Holochain være vert for applikasjonene sine.

Kan Holochain utvinnes?

Holochain er et nettverk med åpen kildekode og NEI, det kan ikke utvinnes. Holochain-noder lagrer ikke hele Blockchain på nettverket og validerte dem. Dette er grunnen til at Holochain ikke kan utvinnes.

Vår konklusjon

Det er muligens for tidlig å konkludere Holo-prisen med tanke på de forskjellige Holo-prisvarslene. Selv om altcoin forventes å vokse innen fem år, må du avgjøre om Holo er verdt å investere i. Den spennende delen er at Holo-prisen økte etter at fjoråret forble stabil. På grunn av den 20 ganger større veksten tidligere, mottok ICO-eierne to ganger en anstendig inntekt fra Holo. Det kalles lukrativt, og for Holochain er fremtiden fortsatt strålende. Det er lønnsomt å begynne å investere nå.

Har du fortsatt spørsmål som må besvares? Vi har dekket deg. Kommenter nedenfor, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me