3Commas Review 2021: Insights to Automated Trading Bots

Crypto trading bots er bot-programvare som utfører automatisert handel på forhåndsbestemte kriterier gjennom nøye utformede instruksjoner. Å sette det i praksis betyr at du kan sette noen regler for hvordan boten skal oppføre seg i visse situasjoner. Formålet med programvare for trading av kryptovaluta er å gi lønnsom virksomhet til brukerne selv mens de sover.

3Commas er et automatisert handelssystem med et spesielt forhold til Binance. Sammen med deres bot har de en del nyttige verktøy, inkludert API-integrering til sentraler, og API-integrasjon med krypto-skattehåndteringsløsninger.

I dette 3Commas anmeldelse, vi skal se på innsiden og ut av denne handelsboten og utforske hvorfor du må prøve den. Tilbyr 3Commas et produkt som du kan lære tauene for teknisk analyse og handel med bot-handel? Er de betalte versjonene noe du kan tjene på? Les videre og finn ut.

3kommentaranmeldelse

Hvem kan bruke 3Commas?

3Kommas er et automatisert handelssystem med et spesielt forhold til Binance. Sammen med bot har de en del nyttige verktøy, inkludert API-integrering til sentraler, samt API-integrasjon med krypto-skattehåndteringsløsninger.

De gir ekstra handelsverktøy med bot, som komplimenterer tjenestene som en porteføljeforvalter og handelsjournal. Med et 3-dagers gratis abonnement som bare ber om en e-post og et passord, ser vi ikke hvorfor alle ikke i det minste skal prøve dem.

I sin mest grunnleggende form er 3Commas en online plattform som gjør at hverdagshandlere kan utnytte fordelene med automatiserte handelsroboter. Uavhengig av din erfaring innen dette spesielle feltet, har 3Commas som mål å imøtekomme investorer i alle størrelser.

Hvis du bestemmer deg for å delta i automatisert handel, vil boten utføre kjøp og salg av kryptovalutaordrer på dine vegne. Hvis du for eksempel vil programmere handelsboten din slik at den kjøper Bitcoin når eiendelen faller til $ 10 000 på Binance, og deretter selger den når mynten treffer $ 11 000, kan du enkelt gjøre dette via 3Commas.

Faktisk – og som vi vil diskutere mer detaljert lenger ned, kan egenskapene til din tilpassede handelsbot gå langt utover bare markedsordrer. Tvert imot støtter den underliggende teknologien kortsalg, stopper tap, og tar fortjenesteordrer, etterfølgende ordrer, sammensatte roboter og mer.

3kommentaranmeldelse

3 komma-funksjoner

Funksjonalitet:  3Commas leveres med et intuitivt brukergrensesnitt som er fullpakket med detaljert analyse og mange funksjoner. Boten lar deg sette opp fortjeneste og stop-loss mål, samt lage dine egne handelsstrategier.

Et bredt spekter av verktøy:  I tillegg til å bruke 3commas ytelsesanalyse og automatiserte bots, kan du også opprette, analysere og back-test porteføljer samt overvåke andre brukeres best utførte porteføljer. Boten lar deg også følge og kopiere vellykkede handelsstrategier.

Samtidig ta ordre og stop-loss ordrer: Med 3 kommaer kan du oppnå maksimal fortjeneste ved å la deg samtidig etablere prispunktet du vil selge for å tjene penger og prispunktet du ønsker å selge for for å stoppe tap. Du kan gjøre alt dette innen SmartTrade-terminalen med tre komma.

Mobilapper: 3commas-teamet har utviklet mobilapper for både iOS Android.

Forhåndsbestillingstyper: 3commas lar deg sette opp avanserte ordretyper som etterfølgende ordrer med stop-profit og stop-loss samt moderne take-profit og stop-loss ordrer. 3commas lar deg også sette opp avanserte ordrer selv i børser som for øyeblikket ikke støtter dem. Hvis du er frustrert over fraværet av avanserte ordrer på noen børser, kan du enkelt opprette avanserte ordrer ved å knytte kontoen din til 3commas.

Handlerens dagbok: Vil du organisere alle handler på ett sted? Noen handelsmenn bruker dedikert regnskapsprogramvare eller Excel-ark for dette. Omvendt har 3commas opprettet en handelsdagbok som samler alle dine handler på tvers av børser og organiserer dem på et praktisk sted.

3 Kommakommisjon

Hvis du handler med Binance, kan du bruke 3c.exchange som handelsbot. Dette belaster deg ikke en månedlig avgift, men vil i stedet belaste 0,1% per fylt kjøps- eller salgsordre. Avgiftene kan legge seg ganske raskt, men avgiften på 0,1% er standard. Du betaler standard Binance-avgiftsplan med fordelen av 3Commas-handelsfunksjoner.

Mens du betaler samme pris, vil du handle mer ved hjelp av bot og dermed generere flere avgifter for Binance og 3Commas. Dette kan føre til mer fortjeneste eller tap. Mens det å legge til 3Commas legger til flere sikkerhetshull, er risikobelønningen verdt å avveie for å få ordrer samtidig med fortjeneste og stop-loss.

3Commas anmeldelse

3 komma priser

3Commas tilbyr fire hovedpakker. Dette spenner fra den gratis Junior-planen, opp til topp-$ 75 per måned Pro-plan.

Hvis du velger en betalt plan, kan du enten betale med PayPal eller kryptovaluta. Førstnevnte kan settes opp som et tilbakevendende månedlig abonnement, mens sistnevnte må gjøres manuelt hver måned. Uansett kan du når som helst si opp det månedlige abonnementet.

Juniorplan – Gratis

Den gratis planen kommer med de aller fleste 3Commas-funksjoner, for eksempel SmartTrade- og MarketPlace-tilbudene. Imidlertid følger det ikke med TradingView-prissignalene, noe som betyr at du ikke vil kunne dra nytte av automatiserte roboter. Hvis du vil ha dette, må du oppgradere. Videre kan gratisplanen bare brukes hvis du ikke planlegger å handle mer enn kryptovalutaekvivalenten på $ 750 til enhver tid.

Startplan – $ 22 per måned

I likhet med i tilfelle av gratis plan, kommer startplanen med de fleste funksjoner bortsett fra muligheten til å bruke automatiserte roboter. Faktisk er den eneste forskjellen mellom de to at startplanen kommer med feil- og kanselleringsvarsler.

Avansert plan – $ 37 per måned

Hvis du vil bruke automatiserte roboter innen handelsstrategien din, er den billigste pakken som er tilgjengelig den avanserte pakken. Til en pris av $ 37 per måned får du direkte tilgang til TradingView-prissignalfunksjonen.

Pro Plan – $ 75 per måned

Hvis du vil ha alle bjeller og fløyter som tilbys av 3Commas, må du punge ut veldig konkurransedyktige $ 75 per måned. Du vil selvfølgelig få alle funksjonene som tilbys i den avanserte planen, pluss mer. Dette inkluderer muligheten til å bruke både enkle og sammensatte roboter, og i motsetning til de andre planene kan du bruke robotene på BitMEX. Videre har du også tilgang til hele porteføljestyringssuiten, som ikke er tilgjengelig i noen av de andre planene.

3Commas anmeldelse

3 kommaavgifter

Abonnementsgebyrene er den eneste utgiften som betales direkte til 3Commas. Dette gjelder når du handler med 3Commas ved å bruke noen av børsene de har tilgjengelig. Dessverre er det ikke den eneste handelsutgiften. Du må også konsultere kryptovalutautvekslingen din og bekrefte gebyrene for produsent og taker, sammen med innskudd og uttak, for å danne et solid bilde av dine totale handel.

3 komma VS CryptoHopper

Når man sammenligner CryptoHopper med 3Commas, det som umiddelbart kommer til å tenke på er antallet bytter som tilbys av hver. 3Commas har CryptoHopper slå hendene ned, med dobbelt så mange børser.

Men det er bare halve historien. CryptoHopper har et utdanningsakademi som vil få deg til å komme deg raskere. Vi føler at oppsettet også er enklere å navigere på CryptoHopper, de har en botveiviser som vil angi handelen din på få minutter.

Mens vi anbefaler manuell oppsett, slik at du kan ha en detaljert forståelse av hvordan boten vil fungere, gjør det aldri vondt å bruke installasjonsveiviseren til å lære inn og ut av CryptoHopper-systemene.

En anbefaling som 3Commas har, er at Binance godtar å inngå partnerskap med dem for en andel av fortjenesten, noe som er imponerende å forhandle fra deres side. Dette viser styrken til 3Commas-produkter og Binances tro på at de vil levere til brukerne.

Vi er imidlertid ikke sikre på om det er en styrke eller om det faktisk kan være en svakhet. Bare tiden vil vise om 3Commas vil vare tidstesten mot konkurransen skapt av ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer, og CryptoHopper.

3 Komma bot-innstillinger

Her er de viktigste målingene som 3Commas vil tillate deg å endre.

Handler: Du kan angi de spesifikke handlene med digitale penger du trenger din tilpassede bot å bytte på. I tilfelle du håper å bytte kritiske volumer, kan det på det tidspunktet være ideelt å bruke forskjellige handler. Prøv å ikke stresse, boten vil utføre retningslinjene dine hele tiden, i stedet for å legge inn dine forespørsler individuelt. Dermed vil du ikke gi opp noen potensielle utvekslingssjanser ved å spre dine forespørsler over forskjellige stadier.

Settene: Du må angi hvilke utvekslingssett du trenger din datastyrte bot for å bytte til din fordel. For eksempel, hvis du trenger sjansen din for å bytte BTC / USDT og BTC / ETH, skriver du i hovedsak de valgte settene dine fra rullegardinlisten. Før du gjør det, er det vel verdt å ta en titt på fanen ‘Foreslåtte par’. Dette oversiktlige rimelige byttesettet, i henhold til de økonomiske situasjonene du spesifiserer nedenfor.

Innledende handelsstørrelse: Du må fortelle bot beløpet du trenger for å åpne børsen din. Husk at boten vil bytte ekstra utveksling når den underliggende forespørselen er utført, i henhold til dine forhåndskarakteriserte forhold. Alt i alt må du oppgi summen du trenger å kjøpe sammenlignet med basiskontanter. For eksempel, i tilfelle du har tenkt å veksle BTC / LTC, på det tidspunktet din underliggende børsstørrelse bør spesifiseres i BTC.

Sikkerhetshandelsstørrelse: Grensen for velværeutveksling brukes til å spille ut en kostnad normal øvelse. Da vi raskt sikret oss, tillater dette deg å redusere de normale kjøpskostnadene når mynten minker i aktelse. Bot vil vanligvis utveksle velvære for hver resulterende prosent som kommer i konflikt med deg. For modell, hvis du bytter ETH / USDT, og du trenger at boten setter en sikkerhetsutveksling til et estimat på 1,5 ETH, vil bot på dette tidspunktet gjøre dette hvis kostnaden for ETH går ned med 1%, og igjen i tilfelle den reduseres med ytterligere 1%. På samme måte som på grunn av størrelsen på basisbørsen, må kontantenheten din koordinere basispengene. Så i modellen ovenfor vil dette være ETH, i stedet for USDT.

Grense for velværehandel: Denne grensen går videre fra målingen ovenfor. Som lagt merke til, kan boten velge å sende inn en ny velværeforespørsel for hvert 1% forfall som er i konflikt med deg. Ikke desto mindre må du bestemme hvor ofte du trenger boten for å gjøre dette. For eksempel, hvis du på en eller annen måte klarte å inkludere 4, ville boten på det tidspunktet legge til en ny velværeutveksling når kostnaden går et sted nær 1%, 2%, 3% og 4%. Etter dette vil ikke flere sikkerhetsutvekslinger bli satt.

Sikkerhetshandelsavvik: Hvis du ikke trenger bot for å bestemme hastighetsfallet hvor velværeutvekslingen utføres, kan du bestemme dette selv. Skriv i hovedsak fastrente i saken.

Sikkerhetshandelsskala: Hvis du foretrekker å ikke begrense deg til en fast rente, kan du heller lære den datastyrte boten å bruke en skalert velværeutvekslingsprosedyre. For eksempel kan du utvide størrelsen på velværeutvekslingen for hver resulterende kursreduksjon.

Utveksle volumrestriksjoner: Denne spesifikke utvekslingsverdien er av kritisk verdi. I utgangspunktet kan du lære din mekaniserte bot å muligens utføre utvekslingsforholdene dine hvis det valgte paret ditt treffer et basis 24-timers utvekslingsvolum. For eksempel, hvis du håper å bytte BTC / ETH, men du må muligens komme inn på markedet når volumutveksling overgår 1000 BTC, på dette tidspunktet kan dette gjøres. Legg merke til at basisdøgnvolumet må kommuniseres som basiskontanter. Av og til, på sjansen for at du byttet BTC / ETH eller BTC / USDT, på det tidspunktet i de to tilfellene, ville basepengene være BTC.

3Commas Review: Konklusjon

Jeg håper denne 3Commas omtaleguiden var nyttig. Næringsdrivende burde vurdere kryptohandelsroboter som et verktøy for å hjelpe dem med å overvåke markedet og utføre ordrer på forhåndsbestemte kriterier. Selv den beste bitcoin trading bot sikrer ikke oppnåelse, da markedstrenden kan gå i mot din strategi.

Boten krever kontinuerlige oppdateringer og modifikasjoner for å justere for markedsbevegelser. Imidlertid, med utdannelse og en fullstendig forståelse av bitcoin-handelssignalet, kan brukerne oppleve ganske tilfredsstillende bothandel.

Selv om vi ikke selges helt på 3Commas. Startpakken deres er et must for enhver seriøs handelsmann som trenger å ha både fortjeneste og stoppe tap. Kryptomarkedene opererer 24 timer i døgnet 7 dager i uken og sover aldri selv på høytider. Med ville svinger som stadig bryter ut, å være grådig med å ta fortjeneste, og forsiktig med stopptap er et must.

Å kunne bruke denne bot gratis når du handler på Binance, nivåerer spillereglene. Tradingview-integrasjonen gjør dette til et produkt profesjonelle handelsmenn og enda mindre institusjoner kan bruke når de handler med Binance. Fordelene med API-tilgang oppveier sikkerhetsulempene. Dette betyr imidlertid ikke at risikoer ikke skal sikres.

Vi anbefaler alltid å handle med et mindre beløp på flere børser, slik at et enkelt hack ikke tørker ut alle pengene dine. Ved hjelp av API-er kan du utføre en massiv handel som bare fordeles på alle børsene du handler på. Denne reduserte risikoen gir ekstra gebyrer, men hvis du anser det som en forsikringskostnad, er det vel verdt investeringen.

Det siste tiltaket du alltid burde ha på plass, risikerer ikke mer enn du har råd til å tape. Hvis alle for eksempel byttefondene dine ble konfiskert av regjeringen din i morgen, ville du for eksempel være fornøyd med beløpet du har i maskinvarepungene dine? Hvis svaret er nei, kan du redusere risikoen.

Handel handler om å håndtere risiko, det forutsagte og uforutsette, og alltid planlegge det verste, og ha en exitplan. Alle føler seg som et handelsgeni i et oksemarked, bjørnemarkeder viser deg hva du faktisk er laget av. Å handle et bjørnemarked vil vise deg om du har tjent retten til å beholde fortjenesten du har gjort i oksemarkedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me