Prediksjon for SiaCoin 2021-2025 | Kan SiaCoin nå $ 1?

I denne retningslinjen tar vi for oss Sia-prisforutsigelsen for 2021 og utover. Vi vil dele vårt eget og markedssynet på Siacoins fremtid. Vær oppmerksom på at du må ta dette og alle andre prognoser med den hensikt at dette bare er meningene til noen markedsanalytikere. For ikke å nevne å forutsi noe så autentisk er helt umulig. Men vi vil prøve vårt beste. La oss dykke ned i det.

Om Sia

Firmaet som startet Sia var Nebulous Inc., grunnlagt i 2014. Sia lagringsnettverk ble lansert i 2015. Prosjektet er finansiert av selskaper som First Start Ventures, INBlockchain, Fenbushi Capital og Raptor Group. I denne sammenheng har organisasjonen et hovedkvarter i Boston.

Legg først merke til at dette prosjektets navn er Sia, og symbolet bak det er SiaCoin. Vi vil snakke om token senere, men ønsket å skille det fra start. Sia er en løsning på skylagring. Tenk på plattformer som Dropbox, Amazon og Google Drive, så er du klar. Det er åpen kildekode, desentralisert og Blockchain-basert som skiller Sia fra andre skyløsninger. Strengt tatt tilbyr Sia det desentraliserte skyalternativet for å sikre Blockchain for filene dine.

SiaCoin – Det opprinnelige tokenet

SiaCoin er Sia-plattformens opprinnelige kryptovaluta. Hvis du har ekstra lagringskapasitet på PC-en, kan det desentraliserte Sia-nettverket brukes. Den som bruker lagringsplassen, får betalt i SiaCoin. På samme måte kan den som trenger plassen enkelt betale verten i SiaCoin.

SiaCoins er designet for å lette gjennomføringen av fillagringskontrakter på Sia-nettverket. Verter – som tar betalt for lagring – har lov til å opprettholde filer på avtalt plass i en begrenset periode i henhold til avtalen. Ved slutten av avtalen frigjøres betaling til vertspartiet i SiaCoin. Er ikke så lett?

Imidlertid mottar verten ikke betaling hvis filene går tapt eller han går offline i løpet av kontraktsperioden. Sia Blockchain-kontrakter sørger for at kunden er fornøyd, så vel som verten.

  1. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
  2. Prediksjon Cardano 2021-2025 | Vil ADA noensinne nå $ 10?

SiaCoin-prishistorikk og teknisk analyse

I begynnelsen, i mars 2015, ble Sias offentlige beta utgitt, og live-nettverket ble lansert for publikum i juni. Sia-teamet har tjent 6,4 millioner dollar fra da av. I august 2015 dominerte SiaCoin kryptovirksomheten full av teamets respons. I følge de historiske prisdataene til myntmarked, Handelsprisen på 1 SiaCoin var rundt $ 0,000042 for øyeblikket. Det var noe variasjon i prisen gjennom året, men de klarte å holde samme tempo.

Innen 2018 nådde mynten sin nye heltidshøyde med en handelskurs på 0,1117 dollar, men kort tid etter begynte prisen å falle og ved utgangen av året med en pris på 0,0237 dollar. I 2019 begynte altcoin å handle på $ 0,0027. Gjennom året holdt prisen seg jevn med små justeringer. SiaCoin handlet $ 0,0013 ved utgangen av 2019.

Da prisen gikk opp til $ 0,0013 i begynnelsen av januar, lanserte SiaCoin året 2020 med en bearish trend. I slutten av februar traff prisen senere $ 0,002. I midten av mars kollapset kryptomarkedet som førte til Covid-19-utbruddet, og på grunn av dette falt SiaCoin igjen til $ 0,001.

SiaCoin overgikk deretter motstandsterskelen tidlig i september ved å nå $ 0,004. Dessuten fortsatte prisen å synke. Frem til slutten av november har SiaCoin handlet fra 0,002 dollar til 0,003 dollar. SiaCoin handlet til $ 0,003 ved utgangen av 2020. For tiden handler mynten til en verdi av $ 0,01143.

Prediksjon for SiaCoin 2021-2022

SiaCoin handles i januar med visse endringer til en kurs på 0,005 dollar. Prisen vil sannsynligvis vokse ettersom SiaCoin er avhengig av mange utviklingstrekk for å øke skylagring. Det kunne handle om $ 0,0145 og $ 0,0187 hele året. SiaCoin omsettes til $ 0,04 ved utgangen av 2021. For året 2020 forventes det mange forventninger fra denne mynten. I det siste blir markedet (gudskjelov) og da vi alle vet at prisene på bitcoin går i været, er det fortsatt håp om at mynten vil fungere bra. Det forventes at SiaCoin vil nå en rekkevidde på 0,78 dollar gjennom året.

Prediksjon for SiaCoin 2023-2024

I begynnelsen av 2023 forventet SiaCoin en ny pris på $ 0,12. Prisen vil potensielt øke hvis bransjen er sentrert om å investere i åpne skydatasystemer. SiaCoin kan nå $ 0,15 i slutten av 2024.

Dette kan være et altfor ambisiøst estimat, men dette er heller ikke umulig. Dette vil trolig tre i kraft kort tid etter 2022

Prediksjon for SiaCoin 2025

I løpet av de neste fem årene vil det være en ny bitcoinhalveringshendelse som igjen vil markere begynnelsen på den siste bullish kryptosyklusen. Dette representerer også det første tiåret av Siacoins historie og ville ha låst opp en betydelig del av deres fremtidige infrastruktur. Partnerskap med partnere burde ha utviklet seg for å bevise at SiaCoin er en ideell investeringsmulighet

SiaCoin vil ha et mer sømløst og brukervennlig grensesnitt om fem år og vil fokusere på å forbedre beskyttelsen. For å forbedre brukerne kunne Sia kunngjøre de nyeste versjonene. De bør fokusere på å bygge kundegrunnlaget, og det er en mulighet for at pris kan endres. SiaCoin kan krysse 1,5 dollar-verdien innen utgangen av fem år.

Forutsigelser for markedspriser for SiaCoin

På grunn av sin solide sak skiller SiaCoin seg ut i kryptorommet. Flere mennesker har begynt å lære om det fordi det får oppmerksomhet. Vi bør analysere hva bransjeanalytikere eller kryptoredaksjoner foreslår i den langsiktige 2025 av SiaCoin-prognosen:

Prediksjon av SiaCoin av CryptoGround

Det er lønnsomt å investere i SiaCoin på lang sikt, ifølge CryptoGround. SiaCoin anslås å koste rundt $ 0,0251 i 2021. Prisen på 1 SiaCoin vil beløpe seg til ca $ 0,0568 innen 2025, ifølge de siste estimatene og prognosene fra CryptoGround..

Prediksjon av SiaCoin av DigitalCoinPrice

SiaCoin er en levedyktig idé ifølge DigitalCoinPrice. En Siacoins pris vil øke med ett år opp til $ 0,0034. Prisen på en SiaCoin forventes å være $ 0,0065 over 6 år.

SiaCoin-prisforutsigelse av Wallet Investor

Wallet Investor er kjent for rasjonell prediksjon i kryptovalutaer. De forventer at SiaCoin vil slå et gjennomsnitt på 0,0426 dollar innen 2022, med en gjennomsnittspris på 0,0393 dollar innen 2025.

Prediksjon av SiaCoin av TradingBeasts

Trading Beasts anslår at SiaCoin-verdien innen utgangen av desember 2021 vil handle til $ 0,0207509. I 2022 vil Siacoins gjennomsnittspris sannsynligvis være $ 0,0180896. Innen desember 2024 vil prisen sannsynligvis være rundt $ 0,0279450.

Vår prisforutsigelse om SiaCoin

Siacoin startet året 2021 med en pris på 0,005 dollar. Prisen kan øke fordi SiaCoin er en av de stabile kryptovalutaene ved å tilby brukerne desentralisert skylagring. Prisen vil potensielt reduseres hvis den ikke treffer markedets øyne. Ved slutten av 2021 vil SiaCoin handle til $ 0,045 og i fremtiden kunne krysse merket $ 1.

Hvor kan jeg kjøpe SiaCoin?

Hvis du vil kjøpe SiaCoin, vil du være spent på at det er flere muligheter for å kjøpe denne digitale eiendelen. Den brukes allerede blant flere av bransjens største kryptovaluta-børser. Binance, OKEx, Kraken, Bittrex og Poloniex er noen av A-listens navn i utvekslingsvirksomheten.

Ofte stilte spørsmål om SiaCoin-prisforutsigelser

Kan SiaCoin nå $ 1?

Det forventes av både markedsanalytikere og / eller teamet at mynten vil nå rundt $ 1 innen 2025.

Er SiaCoin en god investering?

Dette prosjektet er veldig stabilt, effektivt og kan levere enestående fortjeneste hvis det investeres. Basert på ovennevnte spådommer fra forskjellige analytikere, kan vi si at det er lønnsomt å investere i SiaCoin i en langsiktig periode.

Kan du gruve SiaCoin?

Du kan gruve SiaCoin. For å gjøre dette trenger du en lommebok der du kan lagre myntene dine som du tjener ved gruvedrift.

Endelig dom

Etter å ha lest denne prisvarselet for SC, er det åpenbare spørsmålet i hodet til alle: skal jeg investere i SC? Vel, uten å forstå dine interesser og investeringsprofil, er dette utrolig vanskelig å takle.

SiaCoin består av et effektivt og mangfoldig prosjektteam som jobber med prosjektinnovasjon. Det er den åpne Blockchain-skylagringen, som gir anonymitet og lavere kostnader til brukerne. Konsernsjefen har en grad i datavitenskap og mange andre ansatte er veldig godt klar over dagens markedstrender.

Med den positive utviklingen og den bullish prisforutsigelsen til SiaCoin ovenfor, ser SiaCoin ut som en veldig lovende investering for både kortsiktige og langsiktige investeringer. Hva du synes om denne mynten. Har du SiaCoin ennå? Ser du frem til å investere i denne kryptoen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me