Decentral Games ($ DG): decentralizirana kripto igralnica

Decentralne igre je prvi igralniški ekosistem v lasti skupnosti, ki ponuja priložnost za sodelovanje v brezhibnem, anonimnem in decentraliziranem igralnem ekosistemu, ves čas pa je nagrajen za vaše sodelovanje.

Iskalci vznemirjenja s katerega koli dela sveta so z veseljem uživali v svojih najljubših igralniških igrah na poti. Kljub temu, da so te igre na spletu na voljo že od devetdesetih let, je njihova priljubljenost šele pred kratkim narasla na streho! To je deloma posledica številčnosti in dostopnosti mobilnih naprav.

Ozadje

Leta 2019 je skupina inovatorjev z močjo tehnologije Blockchain z oblikovanjem decentraliziranih iger dala velikemu spletnemu igralništvu velikanski napredek..

Ustanovitelji so lahko izkoristili priložnost, da izkoristijo verigo blokov Ethereum in razvijejo socialno 3D igralnico, ki ni skrbniška, na internetu. Ekipa, ki jo sestavlja približno deset ljudi, ima sedež v San Ani na Kostariki.

Kaj so decentralne igre?

Decentralne igre so igralniški ekosistem, ki je v lasti, upravljanju in vzdrževanju uporabnikov (imetnikov žetona $ DG) prek decentralizirane avtonomne organizacije (DAO). V bistvu platforma omogoča ljubiteljem igralniških iger nadzor nad svojim sistemom in zagotavlja, da se pravila upoštevajo in težave rešujejo prek DAO.

Ekosistem izkorišča dve prej obstoječi platformi Blockchain. Ena je Decentraland, kjer lahko njeni uporabniki ustvarjajo, doživljajo in monetizirajo vsebino in aplikacije. Drugi je Matic Network, ki zagotavlja nemotene, hitre in stroškovno učinkovite transakcije v omrežju Ethereum.

Decentral Games daje zadeve same igre v roke svojim uporabnikom. Uporabniki so na primer odgovorni za sredstva. In zahvaljujoč svoji odprtokodni logiki, pošteni oceni vsakega rezultata (v primeru sporov). Poleg tega lahko vsak uporabnik uživa v hitrih transakcijah in anonimnem sodelovanju.

Ekosistem decentraliziranih iger

Vsi elementi v ekosistemu sodelujejo z žetonom $ DG. In vse te interakcije se dogajajo prek dgTreasury, ki služi kot sklad igralniške hiše. Odprta je in jo lahko opazijo vsi uporabniki.

Ekosistem decentralnih igerEkosistem Decentral Games (Zasluge za podobo: Decentralne igre)

Zakladnica je odgovorna za financiranje in financiranje vseh iger. Zato mora imeti, da lahko ves čas učinkovito deluje, vedno dovolj sredstev. Pristojbine, zbrane od igralcev (v $ MANA in $ DAI), bi se zbirale in hranile v dgTreasury, od koder bi se izplačevali tudi dobitki..

S spodbujanjem igralcev, da vložijo svoja digitalna sredstva, zakladnica dobi dovolj blažilnika za financiranje igralniških dejavnosti.

Igralci, ki stavijo na digitalno premoženje, so nagrajeni z žetoni $ DG, postopkom, ki je znan tudi kot rudarstvo. Vendar to ni edino sredstvo, s katerim lahko rudarite na Decentral Games.

Kaj je žeton $ DG?

$ DG je izvorni uporabniški žeton Decentral Games, ki temelji na Ethereumovem standardu ERC-20 in je namenjen predvsem uporabi na platformi DG. Obstajajo trije glavni načini in načini pridobivanja žetona $ DG, ki bodo podrobneje raziskani v nadaljevanju tega članka. To so: upravljanje, likvidnostno rudarstvo in igre na srečo.

Imetniki žetona lahko predlagajo in glasujejo o predlogih upravljanja v zvezi z značilnostmi in / ali parametri ekosistema decentralnih iger. Decentral Games ima tudi mehanizem vložka, ki nagrajuje uporabnike z žetoni $ DG. Nazadnje, žetone $ DG nagradijo tudi igralci za igranje iger z MANA ali DAI.

$ DG Dodelitev in žeton

Ob zagonu bo skupno dostopnih 1 milijon ameriških dolarjev za strateško distribucijo v 6 letih. 62% (620.000 DG) bi bilo dodeljenih skupnosti, 20% (200.000 DG) razvojni skupini s 3-letnim podelitvijo pravic, preostalih 18% (180.000 DG) pa zgodnjim udeležencem z 2-letnim pridobitvijo pravic.

Distribucija žetonov DGDistribucija žetonov DG (Zasluga za sliko: Decentralne igre)

Kako zaslužiti žetone $ DG na Decentral Games

Spodbude za upravljanje

Kot skupnost, ki temelji na DAO, se lahko uporabniki združijo in razmislijo o pomembnih odločitvah. In odločitve se sprejemajo z izidi glasovanja. S tem sistemom je izklesana prihodnost platforme in ohranjen dekor.

Ta sistem samoregulacije je znan kot upravljanje.

Če želite oddati predlog ali glasovati o njih, morate biti lastnik žetonov $ DG. Uporabniki lahko vložijo svoj žeton za predložitev predlogov in tudi glasovanje o njih.

V skladu s kodiranimi pravili DAO je za predložitev predloga potreben 1% celotne oskrbe z DG. Medtem ko je treba vsaj 4% celotne oskrbe z dolarji v ZDA združiti v 7 dneh, da se lahko sprejme odločitev.

Znesek $ DG, ki ste ga vložili, določa glasovalno moč. Uporabniki lahko svoje žetone vložijo prek nadzorne plošče upravljanja, ki je na voljo vsakemu uporabniku.

Udeleženci v upravljanju so pogosto nagrajeni z več žetoni v višini $. To je drugo sredstvo, s katerim lahko kopate na decentralnih igrah.

Treba je opozoriti, da so vprašanja, o katerih se razpravlja in se glasuje, omejena na vprašanja znotraj platforme in samega njenega ekosistema. Ne velja za upravljanje osebja, premoženja ali podružnic. Prav tako ne predstavlja nobene pravice v zvezi s samimi decentralnimi igrami.

Spodbude za likvidnost: rudarstvo / kmetovanje $ DG

Postopek zaslužka, znan tudi kot rudarstvo, poteka na več različnih postopkih na GD. Uporabnikom omogoča, da dobijo USD v zameno za zagotavljanje likvidnosti za izravnalne skupine MANA-DG in DAI-DG 98/2. Kmetovanje na $ DG poteka v 4 preprostih korakih:

  1. Držite $ MANA ali $ DAI na svoji denarnici Ethereum Mainnet na Metamask. in denarnico povežite z Decentral Games.
  2. Izberite Skupino 1 (98% MANA – 2% DG) ali Skupino 2 (98% DAI – 2% DG).
  3. Izberite »Dodaj likvidnost« in vnesite želeni znesek za polog. Če ste prvič uporabnik storitve Balancer, boste morda morali podpisati do 4 transakcije: namestitveni proxy, pooblastilo MANA / DAI, pooblastilo $ DG in dodati likvidnost v sklad. Ko enkrat dodate likvidnost v sklad, boste prejeli žetone za izravnalni sklad (BPT), ki jih lahko vložite na kmetijo $ DG.
  4. Denarnico Metamask povežite z nadzorno ploščo $ DG Liquidity Farming. Nato vnesite znesek BPT, ki ga želite vložiti, in potrdite tako, da izberete “Stake BPT”.

Kmetovanje žetonov $ DGKmetiranje žetonov $ DG (kreditna slika: Decentralne igre)

Na voljo je več podrobnosti o tem, kako gojiti $ DG tukaj.

Nagrade za igranje iger

Morda pa je najpomembnejše sredstvo za rudarstvo na platformi igranje. Ko uživate v vznemirjenju svojih iger, boste nagrajeni v žetonih DG.

Nagrade se razdelijo glede na določene dejavnosti, ki jih izvajate med igranjem. Nekatere od teh dejavnosti vključujejo postavitev stave, igranje z več igralci na isti mizi, napotitev drugih igralcev in to, da vaš avatar pri igranju nosi nosljive nosilne predmete na osnovi žetonov DG.

Svoja digitalna sredstva lahko v ekosistem vnesete s pomočjo žetonov MANA ali DAI, ki sta hitra in učinkovita transakcijska stabilna kovanca, ki delujeta na Ethereumu in sta znana po svoji stabilnosti izmenjave vrednosti.

Torej, poleg morebitnih dobitkov, ki jih bodo igralci prejeli, bodo prejeli tudi $ DG.

Na voljo igre na Decentral Games

Trenutno je na Decentral Games na voljo že kar nekaj priljubljenih igralniških iger. Sem spadajo: Blackjack, ruleta, igralni avtomati, backgammon in poker.

Decentralne igre se širijo v virtualno lastništvo zemljišč?

21. januarja 2021 je Decentral Games naložila 403 paketov Decentraland LAND na $ DG DAO v vrednosti 500.000 USD. Vsaka od teh parcel je edinstven in prenosljiv nezamenljiv žeton, ki predstavlja 16 × 16 metrov virtualnega prostora na določeni lokaciji na zemljevidu Decentralad. Uporabniki se lahko odločijo za lastništvo sosednjih zemljišč za gradbene objekte, kot so igralnice in galerije.

Imetniki USD DG bodo lahko ustvarili predloge za usmerjanje načina razvoja teh zemljiških parcel.

Zaključek

Ko ljudje preživijo več ur v virtualnih svetovih, želi Decentral Games do konca leta narasti na stotisoče uporabnikov. Ker je del večjega ekosistema, imenovanega Decentraland, lahko igralniška platforma zlahka izkoristi široko mrežo uporabnikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me