Kako kupiti Dogecoin leta 2021 [Navodila za nakup po korakih]

Ves svet kriptovalut se je razveselil, ko je ena največjih in najvplivnejših borz na svetu, Binance, kripto skupnosti razkrila, da uvršča Dogecoin. Številni blockchain projekti si zelo želijo takšne kotacije kripto borz, kot je ta, zato je uvrstitev na Binance za mnoge presenetila. Splošno znano je, da je Binance izjemno težaven, saj nekateri projekti moteče navajajo, da so zelo dragi. Vendar pa se zdi, da so pooblastila, ki so na Binanceu, navdušila nad kriptovaluto in so Dogecoin uvrstili na seznam brez preveč odmevanja. To pomeni, da če imate račun Binance, lahko Dogecoin kupite na borzi.

Najhitrejši način za pridobitev dogecoinov – takojšnja zamenjava spodaj

(Opomba: če je par neaktiven, počakajte nekaj časa & znova naložite stran in poskusite znova)

Alternativna hitra izmenjava

Kliknite tukaj za takojšnjo zamenjavo Bitcoina v Dogecoin!

Preverite trenutni menjalni tečaj

Trgovanje s kovanci za Dogecoin je enostavno na CoinSwitchu. Kliknite spodaj, da poskusite!

Kako torej priti do tega skritega dragulja? No, na veliko načinov jih lahko dobite celo brezplačno s pipami, čeprav v majhnih količinah. Ampak, če resno razmišljate o naložbah v Dogecoin, potem najlažji način, da hitro in enostavno dobite precejšen znesek, preprosto kupite. Da bi dobili idejo o tem, kje lahko varno kupujete dogecoin brez prevelikega tveganja, smo vam napisali ta priročnik »kako kupiti Dogecoin«, ki ga morate upoštevati.

5 najboljših mest za nakup Dogecoina

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Robin Hood

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Neposredni polog
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Spremeni ZDAJ

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Kraken

 • Elektronski prenos sredstev
 • Bančno nakazilo (SEPA)
 • Bančno nakazilo
 • Skrbništvo Ethane
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Kaj je Dogecoin?

Dogecoin je ustvaril Billy Markus, ki je svojo kodo ustvaril iz srečne valute, ki pa je temeljila tudi na drugi kriptovaluti, imenovani Litecoin. Približno v istem času je Jackson Palmer po velikem spodbujanju članov skupnosti na Twitterju pridobil dogecoin.com. Billy je videl, da ga je to spodbudilo, da je stopil v stik s Palmerjem, da bi uresničil dogecoin, in 6. decembra 2013 se je začela mreža Dogecoin. Za razliko od Bitcoina, katerega ponudba je omejena, ima dogecoin neomejeno ponudbo. Dogecoin ima tudi prikupno maskoto, imenovano Doge, ki je japonska pasma psov, ki je bila popularizirana kot spletni mem in predstavlja Dogecoin.

kako kupiti dogecoin

Glavni cilj Dogecoina je imeti decentralizirano digitalno valuto, ki je enakovredna, ki je bolj zabavna in prijaznejša za uporabo. Uspešno in prijaznejše okolje doseže s prizadevanji živahne, odporne in zabavne skupnosti, ki se opisuje kot običajne ljudi, ki radi širijo dobre vibracije. Kljub temu da ni imel ustreznega primera komercialne uporabe, je Dogecoin postal ena izmed najbolj prepoznavnih kriptovalut na trgu in se zdaj v mnogih družabnih medijih pogosto uporablja kot kriptovaluta za spletno ustvarjeno vsebino..

Kot dokaz svoje priljubljenosti Doge trenutno trguje na več kot 300 trgih kriptovalut in je uvrščen na največje kripto borze po vsem svetu. Sem spadajo ameriške borze Binance.us, Bittrex, Poloniex in Kraken. Poleg tega lahko Dogecoin združimo z Litecoinom in s tržno kapitalizacijo ustvarimo simbiotski odnos s 7. največjo kriptovaluto na svetu. Še pomembneje pa je, da to Dogecoinu daje dodatno varnost svoji mreži z več rudarji, ki rudarijo Dogecoin.

Kaj potrebujete za nakup Dogecoina

Pred nakupom Dogecoina moramo dobiti denarnico Dogecoin, kjer jih lahko varno shranimo. To lahko storite na več načinov, od denarnic strojne opreme, programov denarnice brez denarja in denarnic v oblaku. Vendar zaradi enostavnosti in manj stroškov brez ogrožanja varnosti priporočamo, da uporabite denarnico, ki ni skrbniška. Noncododial denarnica je preprosto denarnica, ki vam omogoča osebno ustvarjanje kriptografskih ključev kot vi in ​​samo vi veste. Poleg tega, da ste zelo varni, lahko s ključi, ki ste jih ustvarili, vedno obnovite svoja sredstva z drugimi vrstami naprav ali programov.

Obstaja veliko denarnih denarnic brez skrbništva, vendar menimo, da je najboljša denarnica, ki prihaja od uradne osebe

Spletna stran. Dogecoin.com ima povezave do namizne in mobilne različice denarnice dogecoin. Namizna različica je sinhronizirana kot multidoge, ki je na voljo za prenos v operacijskih sistemih Windows, OSX in Linux. Multidoge je lahka denarnica, kar pomeni, da ji ni treba prenesti kopije celotne verige dogecoinov. Vendar to ne pomeni, da je manj varna kot celotno jedro denarnice dogecoin. Spodaj je prikazan postopek namestitve za Windows, če uporabljate drug operacijski sistem, najdete priročnik za OSX in Linux tukaj

Postopek namestitve PC Multidoge

1. Prenesite datoteko Namestitveni program Windows.

Kako kupiti Dogecoin1

2. Ko kliknete na “Prenesi zdaj!” naj začne prenos datoteke. Vaš računalnik vas bo morda opozoril na prenos, če tega ne upoštevate in nadaljujete s prenosom namestitvene datoteke.

3. Ko končate s prenosom namestitvene datoteke, zaženite program. Verjetno bi vas operacijski sistem še enkrat opozoril na datoteko, spet prezrl to in nadaljeval z namestitvenim programom. To vas bo pripeljalo do tega okna. V namestitvenem oknu se lahko prikaže drugačna namestitvena različica Multidoge, saj se občasno izda nova različica.

Kako kupiti Dogecoin

4. Namestitev dogewallet se ne razlikuje od katerega koli drugega programa. Vse kar morate storiti je, da sledite navodilom v oknu. Tako kot pri številnih namestitvah bo tudi vas najprej prosil, da se strinjate s pogoji uporabe. Vprašal vas bo tudi, v katerem imeniku naj bo nameščen, običajno pustite privzete nastavitve na mestu, razen če želite določiti, v katerem imeniku želite namestiti. Namestitev se izvede, ko pridete do tega okna.

Kako kupiti Dogecoin

5. Namestitveni program bo ustvaril tudi namestitveno datoteko in vam pokazal, kje se nahaja, preden zapre namestitveno okno.

Kako kupiti Dogecoin [Navodila za nakup po korakih]

6. Do denarnice multidoge lahko dostopate tako, da odprete imenik, v katerem je bila nameščena, in dvokliknete datoteko multidoge.exe ali bližnjico, ustvarjeno na namizju, če ste jo med namestitvijo ustvarili..

Kako kupiti

7. Ko odprete denarnico, vas bo pozdravilo sporočilo z razlago postavitve denarnice in nekaterih njenih lastnosti. Za zdaj potrebujemo samo naslov vaše denarnice, zato gremo naravnost do okna, kjer ga lahko dobite. Če želite dobiti naslov denarnice, morate le klikniti meni »Zahteva«, kot je prikazano na spodnjem posnetku zaslona.

Kako kupiti

Kot lahko vidite, ko enkrat odprete denarnico, je program samodejno ustvaril denarnico za vas. Prav tako piše, da se sinhronizira z omrežjem. Pred uporabo naslova denarnice počakajte, da se sinhronizacija konča.

8. S klikom na meni »Zahteva« se odpre to okno. Tu se prikaže naslov vaše denarnice Dogecoin.

dogecoin

9. Kopirajte svoj naslov in naredite kopijo, kjer boste lahko enostavno dostopali do njega.

Če nameravate svoj mobilni telefon uporabljati kot doge denarnico, lahko naložite mobilna različica v Trgovini Google Play. Na žalost ta denarnica podpira samo različico za android. Če slučajno uporabljate iOS, lahko uporabite Univerzalna denarnica Coinomi ki podpira več verig blokov. 

Postopek namestitve mobilne denarnice Dogecoin

1. Prenesite denarnico iz trgovine Google Play. Preprosto poiščite denarnico »Dogecoin«. Slika je prikazana spodaj. V Trgovini Google Play je morda več denarnic z enako sliko, izberite aplikacijo, ki jo izdaja “Langerhands”

Kako kupiti

2. Preprosto tapnite zeleni gumb za namestitev, da začnete postopek prenosa in namestitve. To ne bi smelo trajati predolgo, saj ima datoteka le 3,8 MB. Ko je namestitev končana, preprosto odprite denarnico in na vrh kode QR, ki se nahaja zgoraj desno, pokažite naslov svoje denarnice.

Kako kupiti Dogecoin

Najboljše denarnice za Dogecoin

NameTypeBuy
TREZOR Ena

trezor ena

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano X

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni odjemalec Ocena: 4.

Vzemi denarnico

Dogecoin denarnica

Namizni odjemalec / mobilni telefon Ocena: 4.

Vzemi denarnico

Kje kupiti Dogecoin?

Zdaj, ko imate naslov denarnice, lahko nadaljujete z naslednjim korakom pri nakupu Dogecoinov. Najti morate varen in zakonit kraj za nakup. Brez skrbi, na voljo je veliko prizorišč, kjer lahko kupite Dogecoin. Vaše možnosti so omejene le s sredstvi, ki jih želite uporabiti za nakup. Za začetnike je najbolje, da jih kupite na prizoriščih, kjer lahko uporabite svojo kreditno kartico, ali z bančnimi nakazili. Na srečo številne borze podpirajo nakupe kriptovalut z bančnimi karticami.

Obstaja veliko vrst borz, ki vključujejo takojšnjo izmenjavo, centralizirano izmenjavo, decentralizirano izmenjavo in P2P izmenjave. Medtem ko mnogi med njimi podpirajo nakupe kriptovalut s kreditnimi karticami in bančnimi nakazili, jih večina dovoljuje le nakup večjih kriptovalut, kot so bitcoin, ethereum ali XRP. Neposreden nakup Dogecoina z uporabo bančnih kartic in bančnega nakazila je omejen, vendar je na voljo. Seveda vedno obstaja možnost nakupa bitcoina, nato pa trgovanje z dogecoinom, kar je morda preveč vnaprej, zlasti za začetnike, zato vam bomo pokazali najhitrejši in najlažji način, kako kupiti Dogecoin.

Kako kupiti Dogecoin?

Najlažji in najhitrejši način za nakup Dogecoin je z uporabo takojšnjih menjalnic, ena največjih in najbolj znanih takojšnjih menjalnic pa podpira neposredne nakupe Dogecoinov s kreditnimi ali debetnimi karticami. Changelly ima omejitve nakupa pri nakupu Dogecoina z uporabo bančnih kartic. Vendar se ta omejitev poveča pri nadaljnjih nakupih. Omejitve nakupa so odvisne od vaše jurisdikcije, zato bi bilo dobro, da se z njimi obrnete neposredno, če nameravate kupiti precejšen znesek Dogecoinov. 

Kako kupiti Dogecoin v takojšnji izmenjavi Changelly

1. Pojdite na spletno mesto Changelly in kliknite gumb »Nakup kripto VISA« in nadaljujte s transakcijo

spremenljivo

2. Naslednja stran vas bo pozvala, da vnesete, koliko fiat vrednosti Dogecoin želite kupiti, v kateri državi je bila izdana vaša bančna kartica in naslov vaše denarnice dogecoin, kamor bo poslan dogecoin. Samo kliknite zeleni gumb, da nadaljujete z naslednjim korakom.

Kako kupiti Dogecoin

3. Naslednja stran je samo potrditvena stran, kjer lahko preverite podrobnosti svojih transakcij. Prepričajte se, da ste vnesli pravilen naslov denarnice Dogecoin. Kovancev, poslanih na napačen naslov, ni mogoče razveljaviti. Če menite, da je vse v redu, nadaljujte z naslednjim korakom in še enkrat kliknite zeleni gumb.

Kako kupiti Dogecoin

4. Pred izvedbo kakršnih koli plačil vam bo Changelly pokazal ID transakcije vašega nakupa in razkril omejitve transakcij nakupov pri uporabi bančnih kartic. Kaže, da je prebivališče iz ZDA, Kanade in Avstralije za prvo transakcijo omejeno na omejitev 200 USD, ki se bo po 5 dneh v naslednji transakciji povečala na 500 USD, nato pa se po 7 dneh spet povečala na 3000 USD. Če želite nadaljevati s plačilom, kliknite zeleni gumb z napisom Plačilo z Visa / Mastercard

Kako kupiti Dogecoin

5. Pojavi se novo pojavno okno, kjer boste morali vnesti podatke o kartici za obdelavo naročila. Sistem bi moral plačilo potrditi v nekaj sekundah in takoj začeti obdelavo vašega naročila. Transakcijo je treba dokončati po nekaj minutah.

Kako kupiti Dogecoin

Obstajajo tudi drugi načini za nakup dogecoinov, vendar je ta metoda daleč najlažji in najhitrejši način, kako neposredno dobiti dogecoin v roke. Če imate kakršna koli vprašanja o našem članku, vas prosimo, da vprašanja objavite v komentarju tega članka.

Glej tudi: Kako kupiti OmiseGO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me