Kako kupiti EOS leta 2021 [Priročnik za kupce po korakih]

Trgovanje s kriptovalutami je ena najnovejših stvari tam zunaj in veliko ljudi se od tega dobro preživlja.

Številni drugi imajo kriptovalute v upanju, da se bodo vrednosti njihovih žetonov dramatično zvišale, ali zato, ker trdno verjamejo v prihodnost digitalne valute kot načina trgovanja.

Vendar obstajajo veliko različnih kriptovalut; več kot dva tisoč in štetje. Mnoge od teh kriptovalut so povezane z določeno storitvijo ali projektom, ki temelji na verigi blokov.

Recimo, da ste raziskovali te verige blokov in kripto žetone in ste všeč ekosistemu EOS. Zdaj želite kupiti nekaj žetonov in se sprašujete, kje in kako kupiti EOS. Preberite, če želite izvedeti.

HITRI VODNIK: Kako kupiti EOS

 1. Pojdite na spletno mesto Coinswitch
 2. V polju »Pošljete« izberite valuto, ki jo želite kupiti
 3. V polju »Dobiš« izberite EOS
 4. Kliknite »Ogled vseh ponudb«.
 5. Izberite najboljšo ponudbo med tistimi, ki vam jih predstavlja Coinswitch
 6. Vnesite naslov in beležko denarnice EOS (če je potrebno)
 7. Kliknite »Naprej«
 8. Sledite navodilom na zaslonu za plačilo in dokončanje nakupa

Pojdi na Coinswitch

Pred nakupom EOS

Tako kot pri kateri koli drugi kriptovaluti boste tudi vi morali nekje shraniti: denarnico in račun EOS. Če boste EOS shranili na centralizirani borzi, vam bo storitev priskrbela naslov denarnice.

Vendar je kot vedno bolje, če imate naslov denarnice.

Pri številnih kriptos je pridobitev denarnice tako enostavno kot namestitev programske opreme v računalnik ali pametni telefon, sledenje nekaj preprostim korakom, zapisovanje gesla in to je to! Vaš naslov dobite brezplačno.

V primeru naslovov denarnic EOS so stvari nekoliko bolj zapletene.

Obstajajo vodiči, ki jim lahko sledite, vendar običajno vključuje ustvarjanje uporabniku berljivega naslova (za razliko od dolgih, zapletenih nizov črk in številk, ki jih vidimo na drugih verigah blokov), ustvarjanje par ključev in na koncu nakup nekaterih omrežnih virov.

Da, denarnice EOS običajno niso na voljo brezplačno. Običajno morate za to plačati 1-2 USD. Toda po tem ni nobenih provizij za transakcije.

Na bloku EOS je zgrajenih nekaj aplikacij in storitev, ki občasno ponujajo brezplačne naslove, zato to obvezno preverite.

Predpostavimo, da imate že pripravljen naslov denarnice, da gremo naprej.

Kje kupiti EOS – 5 najboljših borz

EOS ni nekaj nejasnega, na novo ustvarjenega žetona. Glede na tržno kapitalizacijo se dosledno uvršča med 10 najboljših kriptovalut (od več kot 2500): Po podatkih cmc.io je bilo trgovanja nekaj več kot 3,3 milijard EOS v zadnjih 24 urah od pisanja tega članka v USD.

To pomeni, da obstaja kar nekaj različnih borz, kjer lahko kupite / prodate / trgujete EOS. Kako torej izbrati enega?

Ena stvar, ki jo morate upoštevati, je, kako želite plačati svoje žetone EOS. Ali želite kupiti EOS s kreditno kartico? Mogoče bančno nakazilo? Ali pa ste morda že lastnik nekaterih drugih kriptožetonov in bi radi plačevali z njimi.

Prva dva primera sta transakciji fiat-EOS, zadnji pa kripto-EOS.

To je lahko glavni dejavnik pri izbiri menjave, saj ne ponujajo vseh možnosti. Na splošno pa je postopek enak: najprej ustvarite račun na borzi, nato na račun dodate sredstva in na koncu kupite svoj EOS.

Oglejmo si pet najboljših mest za nakup EOS:

NameDeposit MethodBuy
Podprite

 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo (SEPA)
 • SWIFT
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinbase Pro

 • Kreditna / debetna kartica
 • Kriptovaluta
 • Bančno nakazilo
 • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Katera koli zgoraj navedena borza, pa tudi številne druge, so izvrstna mesta, kjer lahko kupite EOS. Zaradi enostavnosti in števila kovancev, ki so na voljo za nakup, vam bomo dali podrobna navodila za nakup EOS na Coinswitch.

Priročnik po korakih o nakupu EOS na Coinswitchu

Coinswitch je agregator izmenjave kriptovalut, kar pomeni, da se transakcije ne dogajajo na samem Coinswitchu. Namesto tega vas povežejo s številnimi drugimi borzami in vam pomagajo najti najboljšo ponudbo za svoj denar.

Ker so decentralizirani, vam ne bodo priskrbeli denarnic za shranjevanje žetonov, vi pa boste morali uporabiti svojo. Na nobeni borzi vam ne bo treba ustvariti računa.

Recimo, da želite kupiti EOS v vrednosti 150 USD. Tukaj je korak za korakom:

Korak 1

Pojdite na spletno mesto coinwitch.co

Kako kupiti EOS

2. korak

V levem spustnem meniju izberite valuto, ki jo želite porabiti (USD), in vnesite znesek, ki ga želite porabiti (150). Nato v desnem spustnem meniju izberite valuto, ki jo želite prejemati (EOS).

Dobili boste oceno, koliko EOS-a boste dobili. Kliknite »Ogled vseh ponudb«.

3. korak

Tu bo Coinswitch predstavil seznam različnih borz, ki jih lahko dejansko opravite. Lahko nadaljujete in kliknete priporočeno.

4. korak

Vnesite naslov in beležko EOS denarnice (beležke običajno niso potrebne, če uporabljate osebno EOS denarnico, vendar jo boste zagotovo potrebovali, če želite EOS prejeti v denarnici za izmenjavo). Sprejmite pogoje in politiko zasebnosti ter kliknite »Naprej«.

5. korak

Na tem zaslonu kliknite »Plačilo z Visa / Mastercard« in nato nadaljujte na stran za plačilo. Izvedite plačilo in to je to! Vaša transakcija bo končana v nekaj minutah in kmalu zatem boste prejeli EOS.

Najboljše denarnice za EOS

NameTypeBuy

Scatter

Namizni odjemalec Ocena: 5.

Pojdi na Scatter

Ris

Namizni in mobilni Ocena: 5.

Pojdi po risa

Ledger Nano S

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi Ledgerja

Denarnica Guarda

Mobilni Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni in mobilni Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Več informacij o EOS [pogosta vprašanja]

Kaj je EOS?

Preprosto povedano, EOS je kriptovaluta, ki poganja EOS.IO blockchain. EOS.IO je bil predstavljen leta 2018 in je blockchain s pametnimi pogodbami, ki poskuša odpraviti provizije za transakcije in biti sposoben izvajati milijone, če skoraj trenutne transakcije na sekundo.

EOS.IO uporablja vrsto soglasnega algoritma, imenovanega Delegirani dokaz o vložku (DPoS), pri katerem o upravljanju blokovne verige demokratično odločajo glasovi, ki jih izdajo imetniki žetonov EOS. Torej, če ste lastnik nekaj EOS-a, lahko oddate glasove, ki izberejo način delovanja verige blokov.

Je EOS dobra naložba?

Uspeh EOS-a kot naložbe je zelo odvisen od uspeha blokovne verige EOS.IO. EOS.IO želi ponuditi na tisoče transakcij na sekundo brez provizij za transakcije, zato je obetavna platforma za razvijalce decentraliziranih aplikacij (dApp).

Z nekaj lepimi dApps, ki so že v ekosistemu, se prihodnost zdi obetavna. EOS je trenutno ocenjen na 2,61 USD, mnogi algoritmi za napovedovanje cen pa ocenjujejo, da bi lahko v enem letu ali dveh dosegel celo 100 USD. Zdi se, da je EOS dolgoročno dobra naložba.

V zaključku

EOS je ena izmed najboljših kriptovalut na trgu danes, veriga EOS.IO pa je vse bolj priljubljena platforma za razvoj in uvajanje dApps. Čeprav ne brez tehničnih težav, ekosistem EOS vsebuje veliko odličnih in prijetnih aplikacij.

Zdaj veste, kje lahko kupite EOS, ali ga želite kupiti s kreditno kartico, bančnim ali bančnim nakazilom ali z uporabo nekaterih že znanih kriptožetonov. Pojdite naprej, kupite EOS, raziščite ekosistem in uživajte v vožnji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me