Kako vložiti Tron Coin (TRX) leta 2021

Številni posamezniki razmišljajo, kaj je kovanec TRON. Projekt TRON uporablja kriptovaluto TRX (Tronix) in ta kriptovaluta si je prislužila paket oboževalcev, ki se redno imenuje „vojska TRX“. Ta kriptovaluta je imela v svoji zgodovini nekaj vzponov in padcev, toda v tem članku bo delil, kako vložiti vloge v TRON in kako postati njegovi super predstavniki.

Kako vložiti Tron

HITRI VODNIK: Kako vložiti TRON (TRX)

1. Pripravite svoje TRON kovance (TRX) na vložek.

2. Prenesite in namestite TrustWallet. Premaknite TRX v to denarnico.

3. Poiščite meni za vložke in vložite svoj TRX.

4. Izberite potrjevalca (super predstavnika) za glasovanje.

5. Glasujte za potrjevalnik in potrdite transakcijo

Pojdite na spletno mesto TRON

Primerjalna tabela med rudarstvom Tron in vložkom Tron

Rudarstvo TRONSkup TRON
Rudarstvo TRON Vložek TRON
Izvorno ni podprto. Zahteva, da neodvisna rudarska storitev izkoplje nov kovanec in ga nato pretvori v TRON Native podpira TRON.
Zahteva drago rudarsko opremo. Dodatna strojna oprema ni potrebna.
Uporablja ogromno računsko moč in energetske vire. Ne zahteva računalniške moči in preveč energije.
Težko je nastaviti in dolgotrajno najti optimalne nastavitve. Predhodne izkušnje niso potrebne. Brez zapletene namestitve.

Kaj je Tron Coin?

Tron (TRX) je decentralizirana stopnja, ki temelji na blockchainu, in ki kaže na oblikovanje brezplačnega, naprednega svetovnega okvira za zabavo s snovmi z razširjeno zmogljivostjo in omogoča preprosto in stroškovno učinkovito izmenjavo naprednih vsebin. Deluje na osnovi kriptovalut, ki izvira iz sistema, znane kot TRX; ustvarjalci vsebin lahko plačujejo različne storitve v omrežju.

Ustanovljena je bila septembra 2017, junija 2018 pa jo je sprožila neprofitna organizacija s sedežem v Singapurju, imenovana Fundacija Tron, na čelu z Izvršni direktor Justin Sun. Tekmovanje s primerljivimi stopnjami, kot so Ethereum, Tezos, Cardano in EOS. Blockchain je zavarovan z imenovanim okvirom dokazov o vložku, ki omogoča nekaj stopenj decentralizacije hitrosti in učinkovitosti.

Od takrat so organizacijo preganjali očitki o plagiatorstvu. Bela knjiga (predstavljen dokument, ki pojasnjuje tehnologijo in informacije o naložbah v ozadju kovanca) TRON-a je bila obsojena zaradi plagiatorstva. Ugotovljeno je bilo, da je presenetljivo podobna angleški različici nadomestne valute Filecoin.

Toda ustanovitelj Justine Sun je te navedbe razkril z besedami, da so se te navedbe pojavile zaradi nenavadnih interpretacij Trona, ker je sprva sestavljen v kitajščini..

Kje shraniti Tron?

Če nameravate kupiti Tron ali že imate kovance TRX, jih shranite v varno denarnico, ki jo podpira Tron. Najprej pa nam sporočite, kaj je denarnica Tron. Tron Wallet je lahko varen vse-v-enem p2p dogovor za katero koli računalniško izmenjavo kriptovalut, zaradi česar stranke enostavno nadzirajo svoje kripto-posesti.

Uporablja napredne varnostne instrumente, ki v celoti zagotavljajo uporabnikove zasebne ključe in omogočajo dostop do zasebnih ključev in občutljivih informacij v uporabnikovi določeni napravi. Tukaj je nekaj seznamov denarnic Tron, na katere lahko varno shranite svoje kovance Tron:

Denarnice za shranjevanje Tron TRX

Vrste denarnic Ponudniki denarnic
Denarnice za strojno opremo

Android & Aplikacije za denarnico iOS 

Namizna denarnica
Menjajte denarnice

Kako vložiti Tron (TRX) na Trust Wallet?

Z vložki kovancev ali žetonov lahko povečate svoje premoženje samo tako, da zaklenete ali zamrznete nekaj zneska. Ta mehanizem omogoča imetnikom žetonov, da zaslužijo nekaj dobička brez uporabe rudarske strojne opreme, kot je konsenz »Proof of Work«, da zaščitijo omrežje, preverijo bloke in si prislužijo nagrade za bloke..

Vložitev kovancev Tron je za začetnika lahko težka naloga in ne “tehnična”. Toda s tem vodnikom po korakih vas bodo vodili, kako svoje kovance Tron vložiti v aplikacijo Trust Wallet in vsak dan zaslužiti TRX.

1. korak Pripravite kovance TRX

 • Odprite aplikacijo Trust Wallet.
 • Na glavnem zaslonu denarnice pojdite na zavihek Finance, da si ogledate vse razpoložljive žetone, ki jih je mogoče vložiti v Trust Wallet.
 • Tu boste videli TRON (TRX), tapnite ga, da greste neposredno tja. Prepričajte se, da vaše stanje pravilno prikazuje.
 • Če v denarnici ne vidite TRX, tapnite znak »+« v zgornjem desnem kotu in poiščite TRX, nato s preklopnikom dodajte žeton.

2. korak – Odprite meni za vnos

 • Kliknite Več za dostop do menija za vnos.
 • Če si želite ogledati več informacij o vložitvi TRON in vaše trenutno stanje vložka, tapnite Podrobnosti o vložku
 • Kliknite Stave, če želite odpreti začetni zaslon vložkov.
 • Če ste želeli odvzeti svoje žetone in prenehati prejemati nagrade, pojdite na Unstake.
 • Zahtevajte ustvarjene nagrade z vložki.

3. korak – Izbira validatorja

 • Vnesite znesek, ki ga želite vložiti, ali tapnite Max, da izberete vse žetone.
 • Upoštevajte, da je najmanjši znesek vložka 1 TRX.
 • Za plačilo provizij morate imeti nekaj razpoložljivih žetonov, kar je vsaj 1 TRX. Izberite želeni validator in tapnite Naprej.

Preden nadaljujete, smo želeli, da veste naslednje:

 • Vaš TRX bo zadržan 3 dni.
 • Zadržanih žetonov TRX ne morete premikati / prenesti.
 • Po treh dneh lahko odstranite svoje žetone. Lahko jih tudi pustite zastavljene, če želite še naprej prejemati nagrade.
 • Če imate dodatne žetone, bo ponastavljen 3-dnevni čas zadrževanja.

4. korak – Pošljite transakcijo v omrežje

 • Preglejte podrobnosti o transakciji.
 • Ko ste pripravljeni, tapnite Pošlji.
 • Zaslon se samodejno vrne v TRX denarnico.
 • Medtem ko omrežje potrdi transakcijo, se prikaže sporočilo v čakalni vrsti.

5. korak – Potrditev transakcije

Po končanem postopku vložitve denarnica TRON samodejno prikaže žetone, ki so vloženi in zamrznjeni. To lahko dodatno preverite tako, da tapnete Več in nato še Podrobnosti o vložku. Čestitamo, zdaj postavljate svoje žetone TRX.

Super predstavnik

Kandidati so dolžni ustvarjati bloke in paketne transakcije, skupaj z nagradami za glasovanje in nagradami blokov, da bi bili super zastopniki. Postati eden izmed njih;

• bodite eden izmed 27 najboljših kandidatov, ki imajo največ glasov, in;

• Od 28. do 127. mesta so superpartnerji, ki jih je mogoče podeliti glede na stopnjo glasovanja.

V omrežju TRON se lahko kateri koli račun prijavi, da postane kandidat za super reprezentativca. Vsak račun lahko glasuje za super reprezentativne kandidate.

Zaradi tega je mehanizem soglasja v Tronu bolj demokratičen, saj lahko vsakdo glasuje za super predstavnike, ki lahko vplivajo na upravljanje v ekosistemu TRON.

Glasovanje

Vsak račun v mreži TRON lahko glasuje za super predstavnike, ki jih podpira. Za glasovanje je potrebna TRON Power (TP), ki jo določa zamrznjeno stanje uporabnikov. Zamrznitev (vložitev) žetonov TRX povzroči energijo in pasovno širino, potrebno za nemoteno interakcijo z omrežjem, pa tudi povečanje glasovalne moči glasovanja za super predstavnike.

Izračun ene (1) moči TRON je enak eni (1) zamrznjeni TRX. Če želite glasovati za super predstavnike, obiščite povezavo tukaj.

Kako vložiti Tron – Zaključek

Ko shranjujete Tron (TRX), ga shranite v zavarovano Tron denarnico. Od vas je odvisno, kje boste izbirali med zgornjimi možnostmi. Če želite vložiti Tron in biti super predstavnik, morate biti eden izmed 27 najboljših, ki imajo največ glasov, in boste dolžni ustvarjati bloke in paketne transakcije, skupaj z nagradami za glasovanje in nagradami blokov.

Za glasovanje je potrebna TRON Power (TP), ki jo določa zamrznjeno stanje uporabnikov. Staking Tron vam omogoča, da zaslužite nekaj dnevnega dobička z zamrzovanjem TRX-a, ne da bi uporabljali strojno opremo za preverjanje transakcij in zaščito omrežja. Zahvaljujoč soglasju “Dokaz vložka”, da se je to zgodilo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me