Kje takoj kupiti Kin Coin (KIN): [Celoten priročnik za začetnike]

V tem članku bom govoril o enem izmed priljubljenih kriptovalutnih projektov, ki se je zgodil v začetku / sredi leta 2016 – KIN Coin, njegova zgodovina, značilnosti in kje kupiti Kin coin. 

Kaj je Kin coin?

Kje kupiti Kin Coin

Kin coin je družabno omrežje in žeton za izmenjavo sporočil, ki ga je razvilo in lasti v Kanadi ustanovljeno tehnološko podjetje Kik Interactive Inc., ki temelji na tehnologiji blockchain in ima glavno funkcijo prenos vrednosti med uporabniki..

Kin kovanec je uvrščen na CMC – CoinMarketCap, najvišje splošno sprejeto spletno mesto za kripto tržno kapitalizacijo. Po navedbah coinmarketcap.com se Kin uporablja kot denar v digitalnem ekosistemu potrošniških aplikacij in storitev. Kin kovanci vstopajo v obtok po spodbudnem modelu, imenovanem Kin Rewards Engine ali KRE, ki nagrajuje razvijalce, ki ustvarjajo prepričljive uporabniške izkušnje s Kinom na podlagi svojih angažmajev.. 

Trenutno ima tržno kapitalizacijo 3.322.405 USD in 24-urni obseg trgovanja 225.958 USD s skupno ponudbo 10 bilijonov kovancev, od katerih trenutno kroži 1.214.839.705.290 kovancev. Njegova trenutna cena je 0,000003 USD za 1 kin kovanec, cena pa je nekaj časa ostala odporna na padajoče trende. 

Kin je bil zasnovan za spodbujanje boljšega sodelovanja v digitalnih omrežjih ali skupnostih in omogočanje prenosa vrednosti med člani takih skupnosti, ne glede na to, kako majhen je znesek. Cilj Kin coin, razvijalci in skupnost / uporabniki Kin, je monetizacija digitalnih skupnosti. 

Kaj je Kin Coin

Na ducate aplikacij za telefone iOS in Android se je že povezalo v ekosistem Kin, zaradi česar so dejavnosti v takšnih aplikacijah bolj privlačne in izpolnjujoče, saj se skupnost zdaj monetizira. Vrednost je mogoče enostavno prenesti z enega uporabnika na drugega. 

Primeri teh aplikacij vključujejo; Kinny in Nearby v kategorijah Communication and Social, Speed ​​Genius in PeerBet v kategoriji iger na srečo za iOS naprave, PauseFor v kategoriji Health and Fitness in priljubljeni Madlipz v kategoriji News and Entertainment za iOS. Druge aplikacije, ki podpirajo Android, vključujejo Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Dejstva po vsem svetu itd.. 

Z nekaj besedami je kripto omrežje / skupnost Kin coin zgrajeno kot ekosistem aplikacij, ki Kin coin uporabljajo kot medij za izmenjavo vrednosti med svojimi uporabniki. Trenutno vem, da bi bilo vaše vprašanje, kje kupiti Kin coin.

Projekt Kin je bil prvič predstavljen na verigi blokov Ethereum kot žeton, ki omogoča ERC20. Po ICO in nekaj drugih dogodkih in dopolnitvah so razvijalci Kik objavili namero, da bodo žetone Kin zamenjali z ekosistemom blockchain Stellar v partnerstvu z Changelly. 

Druga partnerstva, ki jih je imel projekt Kin, vključujejo partnerstvo s Shopify, ki je eno od načinov prejema plačil, in s Freewallet, ko je postal njihova uradna denarnica za shranjevanje kovancev Kin med zamenjavo in po njej..

Je Kin Coin vaša alternativa

Kako deluje Kin Blockchain?

Kin ni kovanec v čistih definicijah povprečnega kripto kovanca, saj ni lastno digitalno sredstvo svojega bloka. Za razliko od drugih kripto projektov je Kin samostojni aplikacijski ekosistem, vendar zgrajen na temeljih dveh različnih ekosistemov blockchain. Kin je bil zasnovan tako, da se je osredotočil na monetizacijo digitalnega sveta, pri čemer je dal vrednost stvarim brez kakršne koli očitne inherentne fiat vrednosti, kot so abstraktno digitalno blago in storitve, memi, teme, nalepke, igralni liki, orožarna ali orožje, druga odklepanja v različnih aplikacijah itd. Vem, da še vedno želite vedeti, kje kupiti kovance Kin, počakajte. 

Kik Tech za svoje aplikacije ne uporablja samo Kin (so zgolj gumb za nadzor projekta), Kin je decentralizirana valuta v ekosistemu centraliziranih aplikacij v lasti različnih razvijalcev. 

Kako zaslužiti sorodnike

Z različnimi aplikacijami, povezanimi z ekosistemom Kin, lahko Kin zaslužite z nagrajevanjem za ustvarjanje vrednosti. Kin s svojim KRE – Kin Rewards Engine napihuje z ustvarjanjem vrednosti in s tem nagrajuje razvijalce aplikacij v ekosistemu, ki v svojih aplikacijah nenehno ustvarjajo nove izkušnje in funkcije, da z interakcijo od uporabnika do uporabnika povečajo angažiranost in obseg transakcij v Kinu. Ta KRE vsak dan izplača določen znesek Kin in ga razdeli sorazmerno z vsako aplikacijo v ekosistemu Kin glede na obseg transakcij in angažmaje, ki bi jih lahko ustvarili tisti dan.. 

Kako zaslužiti kin kovanec

Tako kot Steem, Streamit, BAT itd. Lahko tudi Kin enostavno zaslužite tako, da prenesete nekaj aplikacij, povezanih z ekosistemom Kin, ki vas zanimajo, in začnete v njem komunicirati z drugimi uporabniki. 

Glede blokovnih verig Kin se spomnim, da sem prej govoril o Kinu, ki se je začel kot žeton ERC20 v okviru ekosistema blockchain Ethereum, kjer izkorišča njegove značilnosti visoke likvidnosti, vrhunske varnosti in decentralizacije. Kin je zvezdno verigo verig razdelil, da je ustvaril razširljivo, hitro in brezplačno verigo blokov. Zato trdim, da Kin deluje na svoj ekosistem – ekosistem Kik, skupaj s sistemom zvezd in Ethereuma. Zdaj še vedno želite vedeti, kje kupiti Kin Coins? Seveda vem, da imaš! 

Je zakonit kovanec?

Projekt Kin je eden tovrstnih kripto projektov z nekoliko manj očitljivimi prsti z vidika deležnikov. Leta 2017 je Kik izvedel ICO – Initial Coin Offering za širšo javnost, ki naj bi izjavil, da gre za obliko naložbe digitalnega premoženja in se je v nekaj sekundah zvišal na 100 milijonov USD, kar je v zapisu ena največjih in najhitrejših ICO prodaj. Težave so se začele, ko je ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo, SEC., Tožila družbo Kik zaradi izvedbe ICO v višini 100 milijonov USD, ker ICO pri njih ni bila prvič registrirana v skladu z ameriškimi naložbenimi predpisi SEC. In jo s tem označila kot nezakonita dejavnost. Toda ali je samo zaradi tega projekt Kik – Kin prevara? Vaša domneva je tako dobra kot moja. 

Je Kin prevara?

Vendar se je Kik Interactive Inc. po tožbi SEC prijavila na sojenje, SEC pa je nasprotno zatrdil, da bi se zadeva lahko in morala rešiti z dispozitivnim predlogom. Medtem ko podjetje upa na sojenje maja 2020, je SEC zahteval poznejši datum, kar pa je povzročilo zamude v sodnem postopku in domnevne stroške projektne skupine Kik.

Zaradi tega in verjetno še več se je družba Kik od začetka primera pritoževala nad velikimi finančnimi bremeni, zaradi česar so prodali prvotno platformo za sporočanje Kik in sklenili, da se bodo osredotočili zgolj na svoj ekosistem kriptovalut.. 

Borze, ki kotirajo Kin Coin

Kin je postal priljubljen po ICO in je bil na begu uvrščen na različne borze, med katerimi so Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke in IDEX. Za nakup kovanca Kin boste morali najprej dobiti nekaj Ethereuma. Prav tako boste potrebovali denarnico z omogočenim Ethereumom, kot so MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet, da shranite svoje Kin, če jih ne želite pustiti v denarnicah za izmenjavo.. 

Kje kupiti Kin Coin: Borze, ki navajajo Kin

Alternative Kin Coin

Glede na vrsto, primer uporabe, značilnosti in posebnosti, alternativni ali podobni kripto žetoni ali kovanci Kinu vključujejo Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens in Ondori (RSTR). 

Zaključek

Kin coin je edinstven projekt, ki se trenutno nahaja v tem kripto prostoru. Če jim Kik Interactive Inc. dovoli, da uspešno delajo / se sprehodijo po vseh svojih načrtih, bodo pred letom zaključili izdelovali Kin žeton / kovanec z izjemnim in očitnim primerom uporabe, ki ima v kripto toliko vrednosti in prepoznavnosti. prostor onkraj naše trenutne domišljije.

Če želite izvedeti več o kovancu Kin, projektu Kik, kje kupiti kovanec ali kako ga zaslužiti, lahko vedno preverite njihovo Spletna stran ali se pridružite njihovi skupnosti telegram skupino. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me