Wat is Crypto Trader?

Crypto Trader is een cryptocurrency-handelssysteem dat intelligente handelstechnologie gebruikt om de marktsignalen van cryptocurrency te analyseren en beleggers de meest winstgevende transacties te bieden.

Net als bij buitenlandse valuta, is het doel van elke belegger op de cryptomarkt om de cryptocurrency tegen de laagste koers te kopen en deze vervolgens door te verkopen om winst te maken wanneer de prijs stijgt. Dit handmatig doen kan erg moeilijk en tijdrovend zijn en de kans is groot dat u het uiteindelijk verkeerd doet. Dit is waar een Crypto Trader erg handig wordt; de geautomatiseerde handelsrobots zullen de beste handelsmogelijkheden voor u detecteren door de cryptocurrency-markten te volgen.

Omdat Crypto Trader volledig geautomatiseerd is, mogen beleggers stortingen doen die zullen worden geïnvesteerd door de handelsrobots op de cryptocurrency-markt. De laagste storting die een belegger kan doen is £ 250 / € 250 en de hoogst toegestane storting is £ / € 15.000.

Crypto Trader is een van de meest betrouwbare en legitieme vormen van handelen op de markt voor cryptocurrency. We hebben besloten deze recensie met u te delen om er zeker van te zijn dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Is Crypto Trader oplichting of betrouwbaar?

We begrijpen dat beleggers moeten weten of ze het systeem kunnen vertrouwen voordat ze er geld in steken. Er wordt bevestigd dat Crypto Trader legitiem is. Het handelsplatform biedt elke belegger een duurzame mogelijkheid om zijn inkomen uit te breiden.

Hier is wat meer belangrijke informatie over Crypto Trader: 

 • Crypto Trader heeft een geclaimde successcore van 95%. Dit betekent dat de meeste beleggers een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom kunnen genereren via de cryptocurrency-markt.
 • Beleggers krijgen een geld-terug-garantie van 60 dagen als ze niet tevreden zijn met hun resultaten.
 • Iedereen met een minimaal £ 250 / € 250 om te investeren, kunt u geld gaan verdienen op Crypto Trader.

Hoe u uw Crypto Trader-account opent

We hebben alle informatie verzameld die potentiële investeerders nodig hebben om een ​​nieuwe rekening te openen. Dit account kan zelfs worden gebruikt door potentiële investeerders om het systeem te testen. U heeft een accountnaam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zorg ervoor dat het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer geldig zijn, zodat het account met succes kan worden geverifieerd en ga vervolgens verder om de rest van het registratieproces te voltooien.

Mogelijk merkt u dat dit proces aanzienlijk korter is dan bij andere handelsplatforms. In slechts enkele minuten is het account opgezet en klaar voor gebruik. Dit is een geweldige gebruikerservaring, de meeste mensen raken vaak ontmoedigd om een ​​account te registreren op platforms die een uitgebreide hoeveelheid details nodig hebben voor verificatie. Er is een lijst met meer dan 100 landen waar potentiële investeerders geld kunnen verdienen met Crypto Trader. Met meerdere betalingsopties die beschikbaar zijn op de site en in de app, is het verhogen van uw passief inkomen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een nieuw account registreren

De eerste stap is om maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Crypto Trader heeft alle nodige maatregelen genomen om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen, inclusief site-encryptie, gegevensbescherming en AVG-naleving.

Zodra de details zijn bevestigd en de registratie is voltooid, wordt het eerste £ 250 / € 250 aanbetaling is gemaakt. Het stortingsproces is razendsnel, in minder dan drie minuten kan de potentiële belegger beginnen met handelen.

Er is een bepaalde functie genaamd de “stop-loss” -functie die we moeten uitleggen. Andere handelsplatforms bieden deze mogelijkheid niet aan potentiële investeerders, het is uniek voor het Crypto Trader-platform. Deze functie voorkomt dat potentiële investeerders al hun geld / geld verliezen als de markt plotseling verandert. Dit gebeurt van tijd tot tijd omdat deze markten tijdgevoelig zijn. De stop loss-functie wordt ingesteld voordat een handelssessie begint en de handel zal de door de accounteigenaar ingestelde beperking niet overschrijden.

Crypto Trader is een van de beste handelsrobots op de markt gebleken. Elke potentiële investeerder die geïnteresseerd is in het genereren van inkomsten uit de cryptocurrency-markt, heeft een grote kans op succes met deze handelsbot.

Wie heeft Crypto Trader gemaakt?

Dit crypto-handelsplatform is gemaakt door een deskundig team dat persoonlijk de cryptocurrency-markt monitort, organiseert en superviseert. Het team bestaat uit succesvolle software-ingenieurs zoals Freddie Parker, tech-investeerders en cryptocurrency-handelaren. Edward Clark is een zeer succesvolle handelaar en geeft leiding aan het Crypto Trader-team. Zowel Clark als Parker hebben de expertise, ervaring en de rijkdom om te bevestigen dat Crypto Trading een systeem is dat werkt. Vooral voor beleggers die een passief inkomen willen verdienen of financiële onafhankelijkheid willen verwerven.

Voor potentiële beleggers die geïnteresseerd zijn in het verdienen van geld als cryptocurrency-handelaar, kan training en opleiding nodig zijn, om deze reden zijn automatische handelsplatforms zoals Crypto Trader een populaire manier geworden om met gemak een inkomen te genereren..

Voordelen van handelen met Crypto Trader

Er zijn handelaren en investeerders die dagelijks meer dan € 5000 verdienen op dit platform. Na het begrijpen van het transactionele handelsproces is dit geen verrassing.

Hier zijn de belangrijkste voordelen van handelen met Crypto Trader:

 • De hoge successcore betekent dat elke belegger dagelijks geld kan verdienen op dit platform.
 • Het handelssysteem is 99,4% nauwkeurig.
 • De robots die worden gebruikt om te handelen, zijn intelligent en razendsnel, zodat elke belegger binnen enkele seconden de beste resultaten behaalt.
 • Online veiligheid is een prioriteit – Het SSL online beveiligingsprotocol is aanwezig voor beleggers die zich zorgen maken over hun transactieveiligheid.
 • Er zijn geen registratiekosten vereist.
 • Snelle opnames – Beleggers kunnen hun eerste betaling binnen 24 uur ontvangen en het geld wordt in de lokale valuta op hun directe bankrekeningen gestort
 • Er zijn geen verborgen kosten – het transactiesysteem is volledig transparant.

Handelstransacties – Hoe werkt het?

We wilden graag begrijpen hoe de handel precies werkt, dus we waren kritisch in onze analyse. Vooral omdat zoveel van de geautomatiseerde transacties hoge winsten opleverden.

Een van de grootste voordelen van deze handelsbots is dat ze zeer efficiënt zijn, sommigen zouden zelfs bliksemsnel zeggen – dit is cruciaal bij het handelen, aangezien de prijzen binnen enkele seconden fluctueren. Op deze manier stelt Crypto Trader de beste deals voor de belegger veilig en wordt het gemakkelijker te begrijpen waarom het slagingspercentage voor alle transacties 95% is.

Hoe werkt Crypto Trader?

Het Crypto Trader-systeem reageert erg snel. Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken en het proces is gemakkelijk te volgen.

Dit is wat er gebeurt nadat u zich gratis heeft geregistreerd en een aanbetaling heeft gedaan:

 • Het handelstechnologiesysteem voert automatisch transacties uit namens de belegger met behulp van gegevens die zijn verzameld op de markt voor cryptocurrency.
 • Alleen potentiële transacties die tot hoge winsten voor de investeerder kunnen leiden, worden geselecteerd. Dit betekent dat investeerders alleen de meest lucratieve deals krijgen.
 • Na het behalen van winst neemt het geautomatiseerde systeem een ​​percentage van de winst en het saldo, inclusief het kapitaal, wordt bijgeschreven op de Crypto Trader-rekening van de investeerder.

Is er een Crypto Trader-app?

Er is. Met de app kunnen potentiële investeerders hun eigen rekeningen beheren en toegang krijgen tot functies. Het is gebruiksvriendelijk, instinctief en handig. De Crypto Trader-app werkt net zo goed als de browserversie. Potentiële investeerders moeten een goede gebruikerservaring hebben met weinig tot geen gedoe met de app.

De app kan worden gedownload op de officiële website en is volledig gratis te downloaden. Geen betalingsverificatie of vereisten. U kunt ook geld storten via de app.

Crypto Trader versus andere handelsapplicaties

Er zijn enkele duidelijke verschillen tussen Crypto Trader en andere handelssystemen die we hebben getest. Om te beginnen is Crypto Trader snel en gemakkelijk, andere handelsplatforms hebben veel meer informatie nodig, inclusief abonnementskosten, afhankelijk van welke belegger kiest. Het openen van deze accounts kan ook langer duren.

Met Crypto Trader worden opnames binnen 24 uur verwerkt, terwijl andere platforms mogelijk een wachttijd nodig hebben of een week of twee nodig hebben om de inkomsten van investeerders te ontvangen na het initiëren van een opname. Klantondersteuning is een groot probleem en beleggers kunnen merken dat het langer duurt om contact op te nemen en ondersteuning te krijgen van andere handelaren, met Crypto Trader is deze tijd aanzienlijk korter.

Kun je geld verdienen met Crypto Trader?

Op basis van beoordelingen van internet en het doornemen van de app, is het mogelijk om winst te maken met behulp van de Crypto Trader-handelssoftware. Echter, net als bij elke vorm van handelen, zijn er vanwege de vluchtige aard van cryptocurrencies het risico dat u uw investering verliest als u de verkeerde transacties uitvoert..

Hier zijn enkele tips om het beste uit Crypto Trader te halen:

 • Begin klein – Begin met de minimale storting van € 250 en handel niet met veel geld totdat u bekend bent met hoe Crypto Trader werkt en u bent begonnen met het maken van wat winst.
 • Volg deskundig advies – bekijk videohandleidingen van experts over het gebruik van cryptohandelplatforms.
 • Investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen – handel niet met geld dat u nodig heeft om te overleven en om rekeningen te betalen.

Kunnen Amerikaanse klanten Crypto Trader gebruiken??

Nee, vanwege de Amerikaanse wet hebben mensen uit de VS geen toegang tot Crypto Trader. Er zijn alternatieve handelsplatforms voor cryptocurrency die kunnen worden gebruikt door Amerikaanse burgers.

Is Crypto Trader op tv te zien geweest??

Er zijn beweringen dat Crypto Trader te zien is geweest in populaire televisieshows zoals Shark Tank en Dragon’s Den. Er zijn andere beweringen dat Crypto Trader wordt onderschreven door beroemdheden zoals Elon Musk en Gordon Ramsay. We hebben besloten om deze claims te onderzoeken.

Was Crypto Trader te zien op Dragons Den?

draken den bitcoin maas in de wet

Dragons Den is een beroemde Britse show waar aspirant-zakenmensen 3 minuten de tijd krijgen om hun bedrijfsidee te pitchen voor een panel van succesvolle zakenmensen in de hoop investeringen te krijgen om te lanceren en hun bedrijfsidee naar de volgende fase te brengen. Elk product dat bij deze show hoort, zou van de ene op de andere dag succes behalen. We hebben geen verband gevonden tussen Crypto Trader en Dragons Den.

Was Crypto Trader te zien op Shark Tank?

haaientank bitcoin maas in de wet

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als Crypto Trader de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar het is hoogst onwaarschijnlijk omdat Crypto Trader geen licentie heeft in de Verenigde Staten.

Is Crypto Trader goedgekeurd door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Crypto Trader is goedgekeurd door internationale beroemdheden. We hebben echter geen bewijs gevonden dat deze beweringen waar zijn en voorlopig moet dit als speculatie worden uitgesloten.

Heeft Gordon Ramsay Crypto Trader onderschreven?

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef-kok, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Crypto Trader heeft onderschreven, helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Heeft Peter Jones Crypto Trader onderschreven??

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in de populaire investeringsshow Dragons Den en de Amerikaanse tv-show American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna $ 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gezocht naar een incident dat Peter Jones Crypto Trader heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Heeft Elon Musk Crypto Trader onderschreven?

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Crypto Trader zou onderschrijven, zou het overal in het nieuws zijn en zou de Crypto Trader-website crashen. We hebben op internet gezocht naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Crypto Trader onderschreef, opnieuw konden we die claims niet verifiëren.

Tot nu toe zijn alle beweringen over verschillende beroemdheden die Crypto Trader onderschrijven onjuist gebleken. Houd er rekening mee dat het de marketeers zijn die deze beweringen doen en niet het Crypto Trader-platform zelf. Alleen de informatie die op de Crypto Trader-website wordt gepubliceerd, moet als waar worden beschouwd.

Heeft Trevor Noah Crypto Trader onderschreven?

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse komiek, politiek commentator, acteur en gastheer van de populaire Amerikaanse talkshow The Daily Show. Er gaan geruchten dat Trevor Noah Crypto Trader gebruikt vanwege advertenties die op internet circuleren over Trevor die rijk wordt door Bitcoin. Het is algemeen bekend dat Trevor Noahs bron van rijkdom zijn contract met The daily show en zijn comedy-tours is. Of Trevor Noah in crypto investeert of niet, is niet algemeen bekend. Het kan niet worden bevestigd of hij Crypto Trader gebruikt of niet, daarom gaan we ervan uit dat de informatie in de advertenties die de rondes op internet maken onjuist is.

Wat beroemde mensen zeggen over bitcoin

Nu we alle valse informatie hebben behandeld, is dit wat beroemde mensen en succesvolle zakenmensen zeggen over cryptocurrencies.

1. “Bitcoin is opwindend omdat het laat zien hoe goedkoop het kan zijn. Bitcoin is beter dan valuta omdat je niet fysiek op dezelfde plek hoeft te zijn en, voor grote transacties, kan valuta natuurlijk behoorlijk onhandig worden. ” – Bill Gates

2. “Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie en het vermogen om iets te creëren dat niet dupliceerbaar is in de digitale wereld, heeft een enorme waarde.” – Eric Schmidt (CEO van Google)

3. “Bitcoin is een zeer opwindende ontwikkeling, het zou kunnen leiden tot een wereldvaluta. Ik denk dat het de komende tien jaar zal uitgroeien tot een van de belangrijkste manieren om dingen te betalen en activa over te dragen. ” – Kim Dotcom (CEO van MegaUpload)

4. “We hebben ervoor gekozen om ons geld en geloof in een wiskundig kader te plaatsen dat vrij is van politiek en menselijke fouten.” – Tyler Winklevoss (mede-uitvinder van Facebook)

5. “Bitcoin heeft eigenlijk de juiste balans en prikkels, en daarom begint het een vlucht te nemen.” – Julian Assange (oprichter van Wikileaks)

6. “Dus bitcoin is cyber snob-valuta …” – William Shatner (acteur in Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het zorgt voor een revolutie en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta. ” – Sir Richard Branson (oprichter van de Virgin-bedrijvengroep)

8. “Ik hou echt van Bitcoin. Ik bezit Bitcoins. Het is een winkel van waarde, een gedistribueerd grootboek. Het is een geweldige plek om activa te plaatsen, vooral in plaatsen als Argentinië met 40 procent inflatie, waar $ 1 vandaag 60 cent waard is in een jaar, en de valuta van een regering geen waarde heeft. Het is ook een goed investeringsvehikel als u bereid bent risico’s te nemen. Maar het zal pas een valuta zijn als de volatiliteit afneemt. ” – David Marcus (CEO van Paypal)

9. “Ik vind het feit dat binnen het bitcoin-universum een ​​algoritme de functies van [de overheid]… vervangt eigenlijk best gaaf. Ik ben een grote fan van Bitcoin. ” – Al Gore (45e vice-president van de Verenigde Staten)

10. “Bitcoin is misschien wel het TCP / IP-adres van geld.” – Paul Buchheit (maker van Gmail)

11. “Ik ben erg geïntrigeerd door Bitcoin. Het heeft alle tekenen. Paradigmaverschuiving, hackers zijn er dol op, maar het wordt bespot als speelgoed. Net als microcomputers. ” – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “Bitcoin zal met banken doen wat e-mail deed met de postsector.” – Rick Falkvinge (oprichter van de Zweedse piratenpartij)

13. “Op dit moment voelt Bitcoin als internet vóór de browser.” – Wences Casares (oprichter van Banco Lemon)

14. “[Virtuele valuta] kan een belofte op lange termijn inhouden, vooral als de innovaties een sneller, veiliger en efficiënter betalingssysteem bevorderen.” – Ben Bernanke (voorzitter van de Federal Reserve)

15. “Ik denk dat Bitcoin het eerste [versleutelde geld] is dat het potentieel heeft om zoiets te doen als de wereld veranderen.” – Peter Thiel (medeoprichter van Paypal)

Beroemdheden met crypto-interesses:

Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.

Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.

 

Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.

Ashton Kutcher  – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.

Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed:

“Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​

Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze:

eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.

Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single.

Ze zei:

Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.

Drew Carey – Eenmaal getweet:

Ik heb net geprobeerd om ontbijt met bitcoins te kopen. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen

Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”

Richard BransonEen artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen heeft geïnvesteerd in cryptocurrency-betalingsplatform BitPay.

Elon Musk – In een tweet Elon Musk zei:

“Ik heb trouwens nog steeds maar 0,25 Bitcoin.”

Crypto Trader Review: lees het oordeel!

Na een analyse hebben we vastgesteld dat Crypto Trader een volledig functionerend handelsplatform is, u kunt ook met hun consultants praten als u wilt weten hoe het werkt. Na het internet te hebben bezocht, hebben we ook ontdekt dat, hoewel sommige mensen geld hebben verloren, er veel mensen van € 200 / week tot € 1000 / week aan winst maken. We raden u aan klein te beginnen met de minimale storting van € 250 en te leren hoe het platform werkt voordat u grotere bedragen investeert.

Veelgestelde vragen

 • Wie heeft Crypto Trader uitgevonden? 

Crypto Trader is uitgevonden door Edward Clark, een gerenommeerde cryptocurrency-handelaar en Freddie Parker, een succesvolle software-engineer.

 • Is Crypto Trader legitiem? 

Ja. Crypto Trader is een legitiem handelsplatform voor cryptocurrencies. Het is grondig getest en het werkt.

 • Kunnen alle cryptocurrencies worden verhandeld op Crypto Trader? 

Ja. Potentiële investeerders kunnen Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin en andere munten verhandelen.

 • Is Crypto Trader een piramidespel?

Nee dat is het niet. Crypto Trader heeft een soortgelijk proces als de beurs, het gebruikt alleen Bitcoins en andere munten om te handelen.

 • Kan ik geld verdienen met Crypto Trader? 

Ja. Er is een enorme mogelijkheid voor u om uw passief inkomen te verhogen en dagelijks financiële vrijheid te verwerven. Wat u verdient, hangt af van de storting die u doet. We raden u aan om in eerste instantie klein te beginnen en zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hoe automatische handelssystemen werken. U kunt uw storting altijd verdubbelen na uw eerste opname en meer geld verdienen.

 • Hoe veilig is het online proces? 

Het proces is erg veilig. De site maakt gebruik van een SSL-certificaat dat alle vertrouwelijke informatie versleutelt en potentiële investeerders beschermt tegen verlies van hun geld door online diefstal of ‘afluisteren’..

 • Is het mogelijk om te bestuderen hoe handelsrobots werken??

Ja. Er is een verscheidenheid aan informatie voor u beschikbaar. Dit stelt u in staat en rust u uit om verantwoord te handelen en te ontdekken hoe deze handelsrobots werken.

 • Wanneer ontvang ik mijn eerste uitbetaling nadat ik een storting heb gedaan? 

Uw eerste uitbetaling kan binnen 24 uur na het doen van een eerste storting worden verwerkt.

 • Hoe transparant is het uitbetalingssysteem? 

U zult zien dat Crypto Trader een van de meest transparante online uitbetalingssystemen heeft. Uw inkomsten worden nauwkeurig berekend en binnen enkele seconden op uw gebruikersaccount gestort.

 • Wat zijn de beschikbare betalingsmogelijkheden om een ​​aanbetaling te doen?? 

U kunt onder andere Visa, MasterCard, Netteller, WebPay gebruiken.

 • Hoeveel is er nodig om een ​​Crypto Trader-account te registreren?

Het is een gratis registratieproces. Het enige dat u hoeft te doen, is een storting doen om te beginnen met handelen.

 • Is het raadzaam om al mijn geld op dit platform te investeren?

De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig gebleken. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen. Als alternatief adviseren wij om uw besteedbaar inkomen te beleggen.

 • Kunnen buitenlanders een Crypto Trader-account openen?? 

Ja. Crypto Trader is beschikbaar in meer dan 100 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt vrijwel overal ter wereld gemakkelijk beginnen met het verdienen van rendement op uw investering.

 • Hoe lang duurt het om een ​​rekening te openen?

Het duurt ongeveer zeven minuten om een ​​nieuw account te openen. Het proces is handig en duidelijk.

Verklarende woordenlijst

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die publiekelijk beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is vanaf een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van het benodigde geld houdt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Bitcoin-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl Bitcoin Rush
Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me