7 najboljših denarnic Stellar Lumens (XLM) 2021

Zahvaljujoč super kripto rallyju leta 2017 so se Stellar Lumens in številne druge kriptovalute znašle v križišču vlagateljev. Tako kot skoraj vsi izdelki, ki temeljijo na verigah blokov, tudi platforma Stellar temelji na decentralizaciji in želi povezati globalne banke, plačilne sisteme in ljudi, ko gredo naprej, ter omogočiti čezmejna plačila hitra, brez zakasnitev in predvsem varna. 

Varnost izhaja iz osnovnega sistema, verige blokov, od katere je platforma odvisna zaradi primernosti. Platforma Stellar je v neposredni konkurenci z Ripple, alternativnim plačilnim sistemom, pravzaprav pa je bil prvotni ustanovitelj podjetja Stellar, Jed McCaleb, eden od ustanoviteljev Ripple Net. Od takrat sta se razšla, čeprav Jed še naprej mesečno črpa veliko količino XRP – naravnega kovanca omrežja Ripple Network z delovnim sporazumom, ki velja sedem let..

Če želite zdaj vlagati v Stellar, potem morate kupiti njene izvorne žetone – Lumens, simbol Ticker XLM. In ker je v svetu kriptovalut vlagatelj njegova banka, kjer je njegova naložba zelo pomembna. Čeprav priporočamo nakup XLM v uglednih borzah, ki podpirajo pretvorbo fiat-kripto kot BitFinex, je shranjevanje XLM-jev v denarnici borze strašna ideja. Na borzah se nahajajo velike količine investicijskih sredstev, ki pogosto trgujejo in so kot taka lonec za hekerje. Zato je izbira zanesljive in zavračljive denarnice, po možnosti hladne denarnice zunaj spleta, izjemnega pomena.

V tem prispevku vas bom popeljal skozi 7 najboljših denarnic Stellar Lumens XLM preverjena s strani skupnosti. Naš seznam daje prednost varnosti, podpori kovancev, enostavnosti uporabe in ceni. Te denarnice so:

1. Denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: spletna, namizna (Linux, Windows, macOS), mobilna (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih multivalutnih denarnic ponuja Guarda vrsto odprtokodnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

Glavne značilnosti:

 • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
 • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
 • Uporabniku prijazen vmesnik;
 • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
 • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
 • 24-urna linija za podporo strankam;
 • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
 • Dostopnost med različnimi platformami.

2. Ledger Nano S (“Urednikova izbira”)

denarnica nano s

Prvič, Ledger Nano S je denarnica za strojno opremo. Kot že omenjeno, denarnice strojne opreme niso v omrežju, kar pomeni, da niso povezane z internetom, vendar to ne pomeni, da denarnica ne more delovati. Vse je nespremenjeno, Ledger Nano S je boljši od ostalih, zlasti glede cene, števila podprtih kovancev (včasih boste morda želeli diverzificirati) in splošnega oblikovanja. Denarnica tudi išče, varnost pa je v središču pozornosti oblikovalca denarnice. 

Ta strojna denarnica je izdelek podjetja Ledger, ki je bilo ustanovljeno šele pred dvema letoma. Sprva je njihova prva generacija denarnic kot ETH podpirala Bitcoin in nekaj takrat visoko likvidnih kovancev, od takrat pa so se razširili in ponujajo podporo za XLM

Ledger Nano S ima zaslon O-LED, ki uporabnikom omogoča, da z enim pritiskom na gumb še enkrat preverijo svojo transakcijo in prek kabla USB je denarnica združljiva s sistemom Windows 7 in novejšimi različicami, Linuxom in Chrome OS. Poleg tega lahko denarnica obstaja hkrati in deluje tudi vzporedno z Electrum, Copay, Mycelium in nekaj drugimi priljubljenimi vročimi denarnicami. 

Zaradi varnosti se lahko Ledger Nano S enostavno sinhronizira s pregledovalnikom računov Stellar, varnost vaših zasebnih ključev pa je zagotovljena, saj jih naprava dejansko ne shrani, ampak jim varno sledi na verigi blokov, s katero deluje prek naprave. Če izgubite napravo, lahko 24 besednih zvez dejansko deluje kot obnovitveni ključ, ko obnavljate svoje imetje XLM.

 1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
 2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
 3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?

Ledger Nano S so bralci izbrali številko 1 za najboljšo denarnico XLM

3. Atomska denarnica

atomska denarnica

Atomic je denarnica Stellar XLM brez skrbništva, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. XLM lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, macOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg XLM, Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice. 

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča zamenjavo XLM za 60+ kriptovalut. To storitev poganja Shapeshift, Changelly, in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da v nekaj klikih s kreditno kartico kupite XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Bitcoin Cash. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro.

lahko tudi preverite našo najboljše denarnice Loopring 2021 Seznam

4.. Namizni odjemalec Stellar

zvezdni namizni odjemalec

Kot že ime pove, gre za denarnico s toplo in hladno vodo – odvisno od internetne povezave -, ki je na voljo namiznim uporabnikom in še ena izvedljiva možnost, če želite shraniti Stellar Lumens brezplačno. Vse, kar morate storiti, je, da denarnico brezplačno naložite in namestite. 

Po končani namestitvi izstopa predvsem dobro strukturiran, intuitiven in enostaven za uporabo zaslona, ​​odlična lastnost za začetnike. 

Obstajata dve možnosti: ali ustvarite novo denarnico ali obnovite staro. Če se odločite za novo denarnico, se z računalnikom ustvari in shrani besedilna datoteka, zaščitena z geslom. Vsakič, ko želite odpreti svojo denarnico, morate datoteko aktivirati. V bistvu datoteka deluje kot vaši zasebni ključi, ki vam omogočajo dostop do verige blokov Stellar, zato je njeno varovanje ključnega pomena.. 

Edina ranljivost, ki jo lahko uporabniki najdejo s to denarnico, je stanje namiznega računalnika pod varnostnim kotom in če je povezan z internetom. Če je povezan, potem mora uporabnik zajeziti varnost računalnika, v nasprotnem primeru pa je stranka v bistvu hladna denarnica. Edino, kar je treba storiti, je, da preprečite poškodbe besedilne datoteke.

5.. Denarnica Stronghold

denarnica xlm

Da bi bilo jasno, je Stronghold denarnica za izmenjavo. Vendar pa je zaradi tega denarnica posebna v tem, da borza Stronghold deluje na verigi blokov Stellar. Opisuje se kot vhodna in izstopna rampa omrežja Stellar, ki predstavlja Lumens (XLM) decentralizirane centrale Stellar, pogosto imenovane DEX. 

Kot smo že omenili, so borze trgovska mesta, na katerih lahko vlagatelji trgujejo, kupujejo ali prodajajo žetone in jih kasneje shranijo na kraju samem ali premaknejo drugam. Torej je lahko zaradi delovanja v omrežju Stellar denarnica za izmenjavo Stronghold tisto varno in varno mesto za shranjevanje kovancev Lumens. 

6.. StellarTerm

denarnica stellarterm

To je še ena spletna denarnica z dobrim varnostnim ugledom in decentralizirano borzo, skupaj z delujočo stranko za trgovanje za trgovce ali vlagatelje. Kot denarnica je zagotovljena varnost vaših kovancev XLM, ker denarnica deluje v omrežju Stellar, ki, kot smo že rekli, gosti to denarnico. Ko denarnico namestite, lahko uporabniki s svojim enostavnim in privlačnim uporabniškim vmesnikom neposredno ustvarijo javne in zasebne ključe. 

StellarTerm lahko deluje v operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux, zato uporabnikom ne bi smelo predstavljati težav. Dobra stvar te denarnice je, da so zasebni ključi shranjeni lokalno v računalniku vaše stranke. 

Poleg tega odjemalec za trgovanje StellarTerm podpira še nekaj drugih kriptovalut, kar pomeni, da lahko vlagatelji del ali vse svoje imetje XLM pretvorijo v druge kovance ali žetone, ki so jim všeč. Za StellarTerm je še posebej pomembno, da je enostavno združljiv z Ledger Nano S, strojno denarnico, ki smo jo omenili zgoraj.

7.. Jastog

lobstr denarnica

Če imate raje lahko in preprosto za uporabo spletne denarnice, naj bo na vrhu seznam Lobster. Uporaba je brezplačna in za začetek delovanja se mora uporabnik prijaviti s svojim e-poštnim naslovom. Podrobnosti o prijavi spletnega odjemalca Lobster bodo poslane na e-poštni naslov uporabnika, nato pa se morate prijaviti in ustvariti zvezdni račun. 

Nato lahko enostavno ustvarite besedno zvezo za obnovitev računa ter javne in zasebne ključe. Zasebni ključ je treba varovati in zato mora vlagatelj varno shraniti denarnico. Če želite položiti svoj XLM do jastoga Javni ključi bi morali biti naslov prejemnika.

Zaključek

To seveda niso edine denarnice, ki jih je na voljo, tam je na tone. Če povzamemo, je pravilo pri izbiri denarnice Stellar Lumens varnost, podprti kovanci in cena. Denarnice naj bodo cenovno ugodne in po potrebi shranjujte kovance XLM Izven omrežja morate porabiti denar, vendar to storite samo pri pooblaščenih prodajalcih naprav. 

Denarnice Ledger Nano imajo svoje distributerje in pomembno je upoštevati njihova navodila, saj boste na koncu morda kupili ponarejene naprave Ledger Nano S, naložene z zlonamerno programsko opremo. V nasprotnem primeru je spletna denarnica lahko dobra platnica. Edini previdnostni ukrep, ki ga morate sprejeti, je dober protivirusni program in ja, ocena aplikacije je pomembna. Dogovorite se za denarnice, ki jih odobri blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me