Denarnica Best Yearn Finance (YFI) v letu 2021 | Denarnice, podprte z YFI

Hrepenite po financah (YFI) je v bistvu žeton ERC20, ki temelji na tehnologiji Ethereum blockchain. Glavni poudarek ustanovitelja kovanca YFI je bil razbiti spletno strukturo DeFi, potem ko je YFI postal najbolj priljubljen na kripto trgu. Kot vemo, se mreža blockchain tehnologije širi na vseh koncih sveta in velja tudi za vse oddelke, povezane z razvojem človeških virov. Dogaja se rojstvo blockchain sredstev ali digitalnih sredstev za uporabo v blockchain omrežju.

V tem članku bo skupina za novice Ripple coin odkrila najboljše denarnice Yearn Finance (YFI). Ker je YFI zgrajen na Ethereumovem protokolu ERC20, lahko za shranjevanje vaše Yearn Finance (YFI) uporabite katero koli denarnico, ki podpira Ethereum ERC-20 Tokens.

Best Yearn Finance YFI strojne denarnice

Za shranjevanje vaših žetonov YFI obstajajo različne denarnice strojne opreme, ki zagotavljajo najboljšo varnost vašega premoženja in nudijo izčrpen seznam funkcij. Sledijo najboljše strojne denarnice za YFI na trgu.

1. Ledger Nano S (priporočeno)

Ledger Nano S je ena najcenejših strojnih denarnic, ki je po razumni ceni. Je tudi najbolj pregledna in priporočena denarnica strojne opreme v skupnosti.

Ko gre za vprašanje varnosti premoženja, je Ledger Nano S najboljši med vsemi. Na voljo je v šestih različnih barvah in podpira več jezikov. Podjetje ponuja nagrade za vplačevanje kripto sredstev v denarnico Ledger.

2. Ledger Nano X

Ledger Nano X ima izjemne funkcije in velja za bolj posodobljene funkcije kot Ledger Nano S. Na primer, poveže se z aplikacijo Ledger Live Mobile prek možnosti Bluetooth.

Denarnica Ledger je v bistvu ena najboljših denarnic za strojno opremo. Zasnovan je za shranjevanje kriptovalut z ogromnimi varnostnimi funkcijami. Trgovci s kripto in vlagatelji strastno uporabljajo denarnice za svoje kriptovalute, ki jih tudi hvalijo.

Zasnova je zelo očarljiva in privlačna za uporabo. Možnost obnovitvenih semenskih kartic in razpoložljivost kabla USB-C naredi Ledger Nano X privlačen v kripto skupnosti.

lahko tudi preverite našo najboljše denarnice Loopring 2021 Seznam

3.. KeepKey

KeepKey je poleg Ledgerja in Trezorja še ena znana denarnica za strojno opremo. Najbolje je za Yearn. Finance žetoni in podpira široko paleto kovancev.

Oblika embalaže je kul in uporabniki lahko uživajo v izjemni izkušnji, če jo uporabljajo za shranjevanje svojega premoženja. Ne podpira samo žetona YFI, temveč tudi več podprto denarnico strojne opreme. Od vseh uglednih strojnih denarnic na trgu, KeepKey je cenejša z vsemi izjemnimi lastnostmi.

4. Trezor

Trezor v kripto svetu ni nov, ima pa zapisano zgodovino in veliko ljudi je zasvojenih z njim. Najbolj osupljivo pri Trezorju je, da podpira vse žetone ERC-20, vključno z YFI, s popolnim šifriranjem.

PREBERITE 10+ najboljših denarnic ERC20 | Denarnice Ethereum Token 2021

Ima dva izdelka, in sicer Trezor Model T in Trezor One, ki podpirata različne kriptografije, skupaj z varnostjo na spletu. Je cenejša od drugih denarnic. Trezor je zelo enostaven in enostaven za uporabo, še posebej za začetnike.

Ima edinstveno funkcijo, s katero lahko enostavno izterjate denar ali sredstva, če ste izgubili napravo. Trezor je s tem zelo varna in pregledna platforma, uporabniki lahko enostavno spremljajo svoje dejavnosti, denarnica podpira na tisoče kovancev.

Ko je povezan z računalniško napravo, postane aktiven. Pri aktiviranju strojne denarnice morate nastaviti 12-mestno obnovitveno kodo, ki se uporablja za izterjavo sredstev v primeru izgube. Ostala oprema vključuje kodo PIN, zaslon OLED in možnost gesla.

  1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
  2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
  3. Napoved cene verige 2021–2025 bo LINK dosegla 100 USD?

Najboljše denarnice YFI

Če želite uživati ​​v brezplačnih denarnicah z izjemnimi funkcijami, je v nadaljevanju seznam brezplačnih denarnic za vaše premoženje ERC-20.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet je Ethereum-ov blockchain denarnica, ki je najbolj znana po shranjevanju Ether-a in vseh žetonov ERC-20 s popolno šifrirano varnostjo. To je spletna denarnica, ki vam omogoča neposreden dostop do verige blokov Ethereum. Ta brezplačna denarnica je na našem seznamu priporočenih denarnic za ERC-20.

MEW je pridobil zaupanje kripto skupnosti in je znan po tem, da ponuja dodatne ravni varnosti za vaša digitalna sredstva. Dinamičnemu uporabniškemu vmesniku je zelo enostavno slediti in z zamenjavo lahko enostavno opravite transakcije in pretvorite žetone. Omeniti je treba tudi, da je denarnica združljiva s denarnicami strojne opreme, kot je Ledger Nano S. Z MyEtherWallet lahko izvajate transakcije brez povezave po smernicah podjetja. Vendar je ta možnost priporočljiva za profesionalce in ne za začetnike.

6.. MetaMask

MetaMask je spletna brezplačna denarnica, ki deluje kot razširitev za različne brskalnike, kot so Chrome, Opera, Brave in Firefox. Je priljubljena brezplačna spletna denarnica za Ethereum, saj vam omogoča tudi neposreden dostop do verige Ethereum. Vse žetone, izkovane v verigi ETH, lahko shranite v MetaMask.

Gre za denarnico HD, do katere lahko dostopate v vsakem brskalniku s pomočjo semenskega ključa, nastavljenega v času ustvarjanja. Uporabniški vmesnik je integriran, pokritost po vsem svetu pa je na voljo zaradi večjezične podpore. Strojna denarnica Trezor je združljiva z MetaMask do podatkov Trezorjevega računa pa lahko dostopate tudi s spletnim MetaMaskom.

7. Atomska denarnica

Atomic Wallet lahko brezplačno uporablja denarnico za kriptovalute, ki ni skrbniška in podpira vse žetone ERC-20. Atomsko denarnico lahko ustvarite in odprete prek različnih operacijskih sistemov, kot so macOS, Windows, Linux, Android in iOS. Najbolj zanimiva in cenjena lastnost so atomske zamenjave na strani te denarnice, ki vam omogočajo zamenjavo kriptovalut. Vgrajena možnost izmenjave vam omogoča pretvorbo številnih kriptovalut s pomočjo platforme Atomic Wallet.

PREBERITE 9 Najboljše denarnice Polkadot (DOT) 2021

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, macOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Atomic poleg žetona YFI podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice.

Best Yearn.Finance denarnice za Android (mobilne naprave)

Obstaja veliko aplikacij za denarnice Yearn Finance, vendar nekatere v kripto svetu pridobijo priljubljenost zaradi svojih presenetljivih značilnosti in vrhunske tehnologije.

8.. Zaupajte denarnici

Zaupajte denarnici podpira Ethereum in vse žetone ERC20, kovane iz blokovne verige Ethereum. Družba Binance jo je kupila julija 2018, poleg nje pa so bili dodani še številni kovanci, dodani kasneje. Varnostni ključi, shranjeni v vaši napravi, omogočajo močno zaščito pred vdori.

Ker je to zdaj uradna denarnica borze Binance, lahko zlahka trgujete, ker Zaupajte denarnici je združljiv s Kyber Network in Binance DEX. Ko gre za vprašanje anonimnosti, denarnica nikoli ne razkrije vaših podatkov, ampak ostaja zasebna. Uporabnikom je na voljo v trgovinah Google Play in App Store.

9.. Coinomi

Coinomi je ena najstarejših mobilnih kripto denarnic na trgu, saj je nastala leta 2014. Podpira več kot 17,00 digitalnih sredstev, vključno z vsemi žetoni YFI. Digitalne kovance je mogoče zamenjati, medtem ko prebivajo na vmesniku Coinomi, saj deluje s kripto borzami, kot sta Changelly in ShapeShift.

Dodatek naprave SegWit olajša transakcije, saj porabijo manj prostora v blockchain omrežju. Varnost je na vrhu, saj zasebni ključi nimajo dostopa do strežnikov, temveč so ti shranjeni v uporabnikovi mobilni napravi. Nastaviti boste morali geslo, ki ga potrebujete vsakič, ko ga želite odpreti Coinomi. V primeru izgube boste na svoj novi naslov vnesli besedno zvezo za obnovitev in celotni podatki se bodo obnovili.

Zaključek

Predstavil sem vam podroben pregled različnih denarnic, da boste lahko dobili vse pomembne informacije o shranjevanju vašega Yearna. Financiranje žetonov YFI. Različni uporabniki potrebujejo denarnice, odvisno od njihovih zahtev, kot so mobilne, namizne in brezplačne denarnice.

Po preverjanju njihove zanesljivosti in varnosti sem našel denarnice. Nekatere denarnice pa so bolj uporabne in zagotavljajo vrhunsko varnost kot druge. Priporočal vam bom, da za shranjevanje svojih žetonov YFI dobite strojno denarnico, kot je knjiga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me