Najboljših 5 najboljših denarnic Ethereum 2021

Ethereum je bil prvič predstavljen leta 2015. Po besedah ​​izumitelja Ethereuma to kripto valuto izumlja za izboljšanje Bitcoina. To si je izmislil 19-letni študent. V zelo kratkem času se je cena Ethereuma povečala. Danes se je od uvedene cene povišal za 2900%.

Glavna težava, s katero se sooča vlagatelj Ethereuma, je denarnico Ethereum. Da, na voljo je veliko zanesljivih Ethereum denarnic, s katerimi lahko prejmete to valuto, jo pošljete in zamenjate, vendar najdete resnično zanesljivo ali najboljši Ethereum wallet res ni enostavno, dokler ne poskusite sami.

Pred kratkim sem dobil priložnost preizkusiti nekaj samozahtevanih Denarnice Ethereum ki jih uporabljajo vlagatelji. Odločil sem se, da bom delil svoje ocene o njih. Torej, če ste eden izmed njih, ki še vedno išče zanesljive in najboljše storitve, denarnice Ethereum lahko dobijo pomoč.

Naslednji pregledi najboljše Ethereum denarnice temeljijo na rangu. Prva denarnica, ki sem jo uvrstila na prvo mesto, je Ledger Nano S, druga je denarnica Guarda in tretja Atomska denarnica. Spodaj preberite več o njihovi ceni, stroških storitev, proviziji, funkcijah in varnosti, ki jo ponujajo svojim uporabnikom:

1- Ledger Nano S: (Izberite urednika)

denarnica nano s

Trde denarnice za digitalno valuto za mnoge od nas še vedno nekaj novega. Tudi jaz nisem verjel vanjo, dokler nisem našel Ledger Nano S, trda denarnica, izdelana samo za digitalne valute, vključno z Ethereum. Ideja te denarnice je neverjetna, medtem ko ponujajo tiste funkcije zaradi varnosti, ki jih morda ne boste našli nikjer drugje. Zato sem se odločil, da ga uvrstim na vrh svojega seznama najboljše Ethereum denarnice. Da, v primerjavi z drugimi je nekoliko dražji, v zameno pa dobite življenjsko rešitev ter odlične funkcije in varnost svojega Ethereuma.

Cena Ledger Nano S:

Cena Ledger Nano S denarnica je skoraj 59 USD. kar je res draga denarnica za kovance Ethereum v primerjavi z drugimi. Toda hkrati dobite popolnoma drugačno, edinstveno in trdo denarnico za vaše digitalne valute.

Kaj je vključeno v škatlo?

denarnica

nano škatla za denarnico

Škatla bo vsebovala več kot le Ledger Nano S ki deluje in je videti kot naprava USB. Razen tega boste dobili tudi kabel USB za povezavo denarnice z različnimi napravami, kot je računalnik. V škatlo so vključeni tudi drugi dodatki, navodila in obrazci za obnovo.

Je varno in varno:

Ja, je strojna denarnica Ethereum in za to denarnico morate skrbeti na enak način kot za svojo denarnico. Toda poleg tega vam podjetje ponuja še več drugih varnostnih funkcij na spletu, s katerimi Ethereum shrani pred tatovi ali v primeru, da ste nekje izgubili denarnico. Če želite denarnico uporabiti za transakcijo, jo lahko zaščitite s kodo PIN. To pomeni, da če nekdo poskuša dostopati do vašega računa, mora za obdelavo vnesti kodo PIN.

Več kovancev:

denarnica denarne knjige

Ethereum ni edini kovanec, ki ga Ledger Nano S omogoča shranjevanje v denarnici, lahko pa nanjo shranite več kovancev hkrati.

Ustvarjeno samodejno varnostno kopiranje

Da bo naprava varnejša za vas, bo naprava samodejno ustvarila varnostno kopijo vaše denarnice. Če ste nekje izgubili denarnico, bo posodobljena varnostna kopija ves čas na voljo na vašem računu. Obnovitveni list lahko deluje z drugo združljivo denarnico ali napravo, če se želite v prihodnosti premakniti na katero koli drugo knjigo.

PREBERITE 5 najboljših Bitcoin denarnic 2021

Uporabite ga več kot le denarnico

Denarnica nima zaslona, ​​vendar Ledger Nano S ima tam, kjer lahko uporabljate tudi druge spremljevalne aplikacije, kot so denarnice za kriptovalute, SSH, U2F in lastne prilagojene aplikacije itd..

Ledger Nano S so bralci leta 2021 izbrali 1. najboljšo denarnico za ETH

2- denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: spletna, namizna (Linux, Windows, macOS), mobilna (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih denarnic z več valutami Guarda ponuja vrsto odprtokodnih mobilnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

Glavne značilnosti:

  • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
  • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
  • Uporabniku prijazen vmesnik;
  • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
  • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
  • 24-urna linija za podporo strankam;
  • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
  • Dostopnost med različnimi platformami.

3.- Atomska denarnica

atomska denarnica

Atomic je skrbništvo v več valutah Denarnica Ethereum, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. Eth lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, macOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg Ethereuma Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice.

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča zamenjavo Ethereuma za več kot 60 kriptovalut. To storitev poganjajo Shapeshift, Changelly in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da z nekaj kliki kupite Bitcoin, Ethereum, XRP in Litecoin s kreditno kartico. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro.

4– CoinPayments: (ni priporočljivo)

denarnica za plačilo kovancev

CoinPayments je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih denarnic, zasnovana za vse večje in manjše digitalne valute. Najboljša stvar pri tej denarnici, ki me najbolj privlači, je bila nizka provizija, enostavna za razumevanje, enostavna uporaba in podpora več valut na eni platformi. Število funkcij, ki jih CoinPayments ponuja prek računov denarnice, je prav tako odlično. Čeprav ga sprejema veliko število spletnih trgovin, kar pomeni, da lahko uporabljate svoje Eheruem za enostavno spletno nakupovanje.

Cena:

The CoinPayments vam ne zaračuna nič za ustvarjanje računa na njihovi spletni strani. Tudi postopek preverjanja identitete je popolnoma brezplačen. Za vašo spletno transakcijo vam bomo zaračunali le, če za prejemanje kovancev v denarnico uporabite ID denarnice Coinpayments, uporabite svoj Ethereum za spletno nakupovanje in prenos v drugo omrežje za naložbene namene. Stroški transakcije znašajo le 0,5% celotne transakcije. Provizija za transakcijo ne poveča zneska Ethereumov.

PREBERITE Kajmanski otoki razvijajo regulativni okvir za ponudnike storitev digitalne premoženja

Varnost:

CoinPayments uporablja BitGo Instant, da ne samo hitreje plača, temveč tudi zaščiti vaš Ethereum. BitGo je postavil številne ovire, s katerimi hekerji težko vdrejo v vaš račun denarnice. Ta tehnologija uporablja tudi tehnologijo multi-sig za nadaljnje vrednostne papirje.

Mobilna aplikacija:

Olajšati uporabnikom, CoinPayments pripravi rešitev za mobilne aplikacije. Ne glede na to, ali imate Android, Windows ali Apple Smartphone, CoinPayments dobro deluje v vseh njihovih operacijskih sistemih.

Več kovancev:

Najboljša denarnica za plačilo XRP

Ethereum ni edini kovanec, ki ga CoinPayments omogočajo shranjevanje v denarnici, lahko pa hkrati v svojem spletnem računu denarnice shranite več kovancev, kot so Ripple XRP, Monero XMR in še več..

5.- Denarnica MyEthereum:

denarnica myethereum

Denarnica MyEtherum ali MEW ustvarijo kvhnuke in tayvano. Še vedno je ena najnovejših denarnic, ki jih je mogoče ustvariti prejemanje in pošiljanje Ethereuma. Razlog, zaradi katerega sem izbral to denarnico, je zanesljivost sistema. Je odprtokodno orodje in orodje na strani odjemalca. Ta sistem temelji na JavaScript-u. Tako kot druge denarnice je tudi ta namenjena samo eni valuti in to je Ethereum. To pomeni, da je čas transakcije v tem sistemu hiter, ker noben drug uporabnik ne uporablja istega sistema za ustvarjanje denarnice za druge digitalne valute.

Najboljša stvar, zaradi katere je ta denarnica najboljša, je sistem, ki stoji za njo. Tako kot druge spletne denarnice tudi vam ne omogoča ustvarite denarnico na njihovem strežniku ali celo ne boste imeli možnosti ustvariti računa na MEW. Omogoča pa vam, da v brskalniku ustvarite svojo denarnico, ki jo lahko uporabljate tudi na trdi denarnici. Za transakcijo lahko uporabite njihovo verigo blokov, vendar morate za to najprej poslati svojo transakcijo.

Denarnica MyEthereum je brezplačna:

Če iščete brezplačna denarnica za vaš Ethereum, potem je to tisto, kar morate izbrati. Brez provizije za registracijo, provizije za transakcijo in provizije sploh ni. MEW je popolnoma brezplačen, ker vam ne ponujajo nobenega strežnika za gostovanje vaše denarnice. Zagotovili vam bodo le prostor za ustvarjanje svojo denarnico za Ethereum.

Varnost! Kakšna varnost?

Ne pozabite, da gre za odprtokodni sistem. Ustvarili bodo datoteko za vas, vi pa jo boste shranili v brskalnik ali trdo denarnico. Skratka, sploh ne zagotavljajo nobene varnosti. Za to denarnico morate poskrbeti vi. Shranite ga lahko kot mehko kopijo v računalnik ali katero koli drugo digitalno napravo, vključno s trdo denarnico, kot je Ledget Nano S.

 Funkcija MEW:

Glavna najboljša lastnost MEW je njegova cena, ki je enaka nič in drugič, dobili boste izvorno datoteko denarnice in vi ste tisti, ki morate zanjo poskrbeti. Možnosti vdora ali kraje je skoraj nič, dokler ne delite gesla računalnika. To deluje na enak način kot običajna denarnica.

Zaključek:

Vsaka denarnica, za katero je bila zasnovana Ethereum ima različne funkcije, vendar je namen treh izmed njih enak. Ledger Nano S je trda denarnica, ki jo lahko zavarovate vi in ​​podjetje prek spletnega sistema denarnic, kjer Coinpayment je spletna denarnica, katere varnost je odgovornost podjetja. MEW je odprtokodna denarnica, ki se ne shranjuje na spletnem strežniku, zato je možnost vdora skoraj enaka. Torej, pametno izberite enega izmed njih glede na okoliščine, ki vam ustrezajo. (Ledger Nano S je naša priporočena izbira)

Ledger Nano S je bil leta 2021 izbran za najboljšo denarnico za kriptovalute

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me