Ledger Nano S Review (2020): Bitcoin Wallet på et budsjett?

Ledger Nano S er den mest populære hardware-lommeboken for kryptovaluta (mer enn 1,4 millioner solgte enheter). Nano S er det sikreste og rimeligste alternativet for å lagre kryptovalutaer. Denne gjennomgangen vil hjelpe deg med å bestemme om Ledger Nano S er den riktige maskinvareboksen for deg, og ser på elementer som sikkerhet, design, mobilitet og støttede mynter. I år ga Ledger ut en ny modell kalt Ledger Nano X.

Imidlertid er Nano S ikke foreldet, og etter vår mening holder den fortsatt sterk. Det er fortsatt et godt valg for uformelle kryptovalutahandlere som ikke handler mye altcoins, eller de som vil lagre kryptovalutaene sine på flere enheter for sikkerhet. Ledger Nano S selger for USD $ 59.

KLIKK NEDENfor å kjøpe!

Ledger Nano SLedger Nano S

Nøkkelfunksjoner i Ledger Nano S

  • Toppen av linjen sikkerhet for å beskytte kryptovalutaene dine mot hackere.

  • Rimelig pris- egnet for nybegynnere som ønsker en billig og pålitelig maskinvarebok.

  • Unik innsatsfunksjoner slik at du kan tjene kryptovaluta mens du holder dem sikre. Lær mer om innsats her.

Satser og tjener

Ledger Live tillater innsetting av Tezos ($ XTZ), Tron ($ TRX), Cosmos ($ ATOM) og Algorand ($ ALGO). Brukere kan låse kryptovalutaene sine, og til gjengjeld får de interesse. Denne funksjonen utvider Ledger til mer enn bare et sikkert sted å lagre kryptovalutaen din, den kan til og med hjelpe deg med å utvide dine digitale eiendeler.

Å sette dine digitale eiendeler kan gjøres i tre enkle trinn. Først, frys eiendelene dine ved å logge på Ledger Live, velg den aktuelle kontoen for eiendelen du vil satse og klikk på “tjen belønninger”. Et popup-vindu vises. Der får du lov til å velge beløpet i lommeboken du vil fryse. for det andre, stem på valideringen din (e) som skal lage blokkene på nettverket ditt, og kryptovalutaen som oppnås ved å lage disse blokkene, blir distribuert til velgerne. Til slutt, gjøre krav på belønningene dine ved å klikke på “Gjør krav” i din relevante konto. Belønninger kan kreves hver 24. time.

Bytting

Ledger har gitt ut en Ledger Swap-funksjon som lar brukere utveksle kryptovaluta gjennom sin partner Changelly. Hvordan dette fungerer er at du sender kryptovalutaen din fra enheten din til Changelly, som vil sende deg de bytte kryptovalutaene tilbake.

For å bruke denne funksjonen trenger du: Ledger-enhet, Ledger Live, appen for kryptoen du vil bytte og motta, og til slutt utvekslingsappen.

Utlån

Ledger jobber med Forbindelse ($ COMP) for å tillate brukere å låne ut DAI, USDT og USDC gjennom Compounds desentraliserte økonomiprotokoll (DeFi). Hensikten med å gjøre er at utlåner kan tjene en årlig prosentsats.

Det er mange fordeler når du bruker Ledger til å låne ut:

Kontroll: Du har kontroll og bevis på at kryptoen du låner ut og genererte interesse tilhører deg. Dette er fordi denne funksjonen gjøres gjennom Compound, og når du låner ut på plattformen får du “cTokens” i retur. cTokens representerer bevis på at du eier de lånte kryptovalutaene og interessen som genereres. Disse cTokens lagres av deg til du vil ha lånte eiendeler og renter tilbake, og i så fall er alt du trenger å gjøre å sende cTokens tilbake til den smarte kontrakten..

Sikkerhet: cTokens lagres på hovedbokens maskinvarelommebøker.

Bekvemmelighet: Compounds utlånsfunksjoner er tilgjengelige direkte gjennom Ledger Live.

Utlån av krypto ved hjelp av Compound og Ledger Live gjøres i 3 enkle trinn. først, på Ledger Live’s Manager, installer applikasjonen for kryptovalutaen du vil låne ut og opprett en konto. for det andre, la kontoen din tillate Compounds smarte kontrakt å samhandle med kontoen din. Endelig, velg antall kryptovalutaer du vil låne ut og utsted en transaksjon til Compound, bekreft og godkjenn transaksjonen på enheten din.

Sikkerhetsegenskaper

Ledger Nano S sikkerhetsfunksjonerLedger Nano S har to maskinvarebrikker: ST31H320 & STM32F042

En av hovedgrunnene til å kjøpe Ledger hardware lommebøker er firmaets rykte for sikkerhet. Kryptovaluta-maskinvarepunger er som bankkontoer – de inneholder full tilgang til midler og trenger sikkerhet av bankkvalitet. Ledger Nano S inneholder to maskinvarebrikker:

  • Sikkert element: ST31H320 (sikker) er uavhengig sertifisert CC EAL5 + og lagrer den private nøkkelen og signerer transaksjoner
  • Operativsystem: STM32F042 chip er ansvarlig for Ledgers BOLOS proprietære operativsystem.

Sikre elementer er separate deler av maskinvare (andre sikkerhetslag) med egen lagring og begrenset funksjonalitet som ikke kan brytes av hackere.

Selv om datamaskinen din er hacket eller kompromittert, vil Ledger fortsatt holde kryptovalutaene dine sikre. Enheter som Trezor One og Trezor Model T har valgt ikke har sikre elementer og har bare et enkelt sikkerhetslag.

Nano X og Nano S er også de eneste kryptovaluta-maskinvarepungene på markedet som mottok CSPN (First Level Security Certificate) sertifisering utstedt av ANSSI (Nasjonalt byrå for informasjonssystemsikkerhet). Sertifiseringsordningen evaluerer flere aspekter av enhetens sikkerhet, inkludert brannmur, identifikasjon, autentisering og innebygd programvare ved å sette den gjennom flere angrepsscenarier.

I likhet med Nano X kan brukere også beskytte pengene sine ved hjelp av en PIN-kode og passordfrase. PIN-koden skal vanligvis låse opp enheten din for å bruke den. Mens du også kan sette opp lommebøker beskyttet av en passordfrase i tillegg til din primære PIN-kode.

Så si at du er truet med å låse opp enheten din, du kan gi dem PIN-koden for å få tilgang til lommebøker med færre midler. I mellomtiden er hoveddelen av krypto-eiendelene dine inneholdt i passordfrase-lommebøker.

Med firmwareversjon 1.6., sikkerheten til Nano S har blitt ytterligere forbedret.

  • Tilfeldig rekkefølge på sifre og symboler for inntasting av PIN-kode. Så andre kan ikke lenger gjette PIN-koden din ved å telle hvor mange ganger du klikker på knappene.
  • Enhetens operativsystembrikke vil bli oppdatert av det sikre elementet. Ledger sier at dette vil øke sikkerheten i oppdateringsprosessen og forbedre brukeropplevelsen.
  • Lagt til skjermjitter og delvis skjermaversjon. Denne oppdateringen var Ledgers svar til kommentarer om at hackere kanskje kan gjenopprette konfidensiell informasjon som vises på enhetens OLED-skjerm ved å måle strømforbruket. Nedenfor er to bilder som viser enhetens strømforbruk før og etter fastvareoppdateringen.

Før firmwareoppdateringenFør firmwareoppdateringen. Strømforbruket er i et forutsigbart mønster. Etter fastvareoppdateringen. Strømforbruket er i et uforutsigbart mønster, og PIN-kodevisningen er invertert.

Ved å bruke enheten etter oppdateringen, finner vi ut at det å være ute av stand til å angi PIN-kodesifre i rekkefølge lenger kan være litt upraktisk. Men med kryptovalutaer kommer sikkerhet alltid på toppen av bekvemmelighet. Og med den ekstra delvise skjerminversjonen ser vi det Ledger’s bounty-program er ikke bare et PR-stunt. Ledger så faktisk på innsendinger og gjorde sikkerhetsforbedringene selv når den foreslåtte hackingen bare var hypotetisk.

Ledger-hack?

I juli 2020, Ledger bekreftet de pådro seg et datainnbrudd der en uautorisert tredjepart fikk tilgang til Ledgers e-handels- og markedsføringsdatabase. Som et resultat ble rundt 1 million e-postadresser eksponert. Videre hadde 9500 kunder ytterligere informasjon eksponert som for- og etternavn, postadresse, telefonnummer og bestilte produkter.

Ledger hadde rapportert saken til myndighetene og jobber med Oransje cyberdefense å etterforske.

Etter datainnbruddet har brukere rapportert om å motta phishing-e-post og tekst ved å be dem om å laste ned en ny versjon av Ledger-programvaren. Hvis brukere klikker på lenken i e-posten, blir de omdirigert til en falsk klonet versjon av Ledger-nettstedet. Etterpå, hvis brukere laster ned “oppdateringen”, som faktisk er skadelig programvare, vil den be brukerne om deres Ledger-gjenopprettingsfrase. Den angitte gjenopprettingsfrasen brukes deretter av angriperen for å gjenopprette brukerens lommebok og sende brukerens kryptovaluta til angriperens lommebok. For en full forklaring på hvordan phishing-angrepet fungerer, se rapporten fra Kraken.

phishing-e-postPhishing-e-post sendt fra [email protected] adresse (Bildekreditt: Kraken)

Derfor var denne hendelsen et “datainnbrudd” snarere enn et “hack”. Enda viktigere, dette bruddet hadde ingen kobling eller innvirkning på Ledger hardware lommebøker eller Ledger Live app. Kryptovaluta lagret på Ledger-enhetene har aldri vært i fare.

Selv før firmwareoppdateringen fikk Nano S full score på sikkerhet, og vi bemerker at hacket ikke påvirker selve Ledger-enheten, så poengsummen forblir uendret.

5/5 Sikkerhetsvurdering

Støtte for flere valutaer

Støttede mynter på Ledger Nano SStøttede mynter på Ledger Nano S

Ledger har en av de mest varierte støttene for forskjellige kryptovalutaer som NEO, Vechain og Monero. Med sin åpne policy for utvikling fra prosjektgrupper, har Ledger Nano S støtter 1100+ forskjellige eiendeler. Mange av disse eiendelene som Vechain eller NEO finnes ikke på konkurrenter som Trezor Model T eller KeepKey, noe som gjør Ledger til den eneste maskinvareboksen tilgjengelig for mange mynter.

En av de første svakhetene ved Nano S var at det bare var mulig å få plass til 2-3 apper på enheten. Men det NYE Fastvareversjon 1.6 utgitt 13. november 2019, kan brukerne nå installere 5-11 apper (avhengig av hvilken type app som er installert). Dette vil absolutt svare på bønnene til mange gjennomsnittlige kryptovalutaholdere som vanligvis har rundt 5-10 forskjellige mynter.

Hvis du fremdeles trenger flere apper, er en vei rundt denne begrensningen å avinstallere apper som ikke blir brukt, og installere dem på nytt i fremtiden. Avinstallering av apper sletter ikke mynter – all kontoinformasjon beholdes. Den nylig utgitte Ledger Nano X løser dette problemet ved å øke internminnet til 2 MB.

Ledgers firmwareoppdatering adresserte direkte en betydelig svakhet i Nano S. Selv om den fremdeles ikke kan slå Nano X når det gjelder støtte for flere valutaer, vil oppdateringen absolutt være god nok for din typiske kryptovalutahandler. Av denne grunn gir vi tommelen opp og støt poengsummen opp fra 4/5 til 4,5 / 5 for støtte for flere valutaer.

4.5 / 5 støtte for flere valutaer

Maskinvare Design

Ledger Nano S-skjermLedger Nano S sammenlignet med Nano X

Ledger Nano S har to maskinvareknapper – plassert på toppen av enheten. Disse to knappene lar oss få tilgang til menyer (hold begge knappene), foreta valg (trykk på begge knappene) og til og med legge inn gjenopprettingsfraser (bruk knappene for å bla). Vi fant ut at å skrive inn PIN-koder og gjenopprettingsfraser for å være kjedelig med bare to knapper – kanskje en berøringsskjerm eller flere knapper kan hjelpe.

Med den nye oppdateringen 1.6 har Ledger Nano S et forbedret skjerm-UI der hele kryptovaluta-adressen vises uten å bla. Dette muliggjør enklere verifisering av måldestinasjonen. Nano S bruker et USB-mikro-B-grensesnitt for lading og tilkobling til PC-en.

3.5 / 5 for maskinvaredesign

4/5 av brukervennlighet

Hvorfor bruke en hardware lommebok

Med tradisjonelle valutaer er du, brukeren, den viktigste personen. Hvis du noen gang har mistet bankkortet ditt, kan du alltid gå til banken med en slags identifikasjon og be om tilgang tilbake til kontoen din..

Kryptovaluta bryr seg imidlertid ikke om den fysiske personen, men heller den private nøkkelen som er knyttet til lommeboken. Den private nøkkelen brukes til å verifisere kontoen og transaksjonene. Alle som har tilgang til denne nøkkelen kan sende midler, og det er derfor du må holde det trygt. En annen ting er at kryptokurrency-transaksjoner ikke kan reverseres.

Maskinvare lommebøker kan beskytte deg mot disse tingene. De legger til et ekstra sikkerhetslag ved å lagre den private nøkkelen på selve enheten. Den eneste måten å hacke det på ville være å ha fysisk tilgang til maskinvarepungeboka eller med sikkerhetskopifrasen.

Ledger Nano S verdt det i 2020?

Ledger Nano S er den rimeligste maskinvarelommeboken for bare USD 59 dollar. Selv om det er den billigste enheten, har den toppen av linjen sikkerhet med et CC EAL5 + sikkert element (militær sikkerhet). Denne enheten er flott for enhver kryptovaluta HODLer som ikke har mange forskjellige eiendeler.

En liten ulempe ved Nano S er at den nye firmware 1.2.4-5 og Ethereum-applikasjonsoppdateringen (Ethereum 1.6.0) bare er tilgjengelig på Ledger Nano X. Disse oppdateringene vil tillate brukere å utlede en offentlig Ethereum 2.0-nøkkel og validere at den offentlige uttaksnøkkelen som brukes i innskuddskontrakten faktisk tilhører den enheten.

Ledger-teamet jobber imidlertid med integrering for Nano S.

Ledger opprettholder sin støtte for Nano S og viser brukerne at enheten fremdeles er relevant selv med den nyere Nano X. Derfor er det klart at Ledger fortsatt forventer at kundene seriøst vurderer Nano S som en enhet det er verdt å få enda i 2020.

Vurdert 16. mai 2019 av Michael Gu

Oppdatert 23. april 2020 av Michael Gu om innsatsfunksjoner og oppdatert gjennomgangssammendrag

Oppdatert 13. mai 2020 av Angela Wang med siste rabatter.

Oppdatert 18. mai 2020 av Angela Wang for å gjenspeile de siste prisene.

Oppdatert 22. november 2020 av Angela Wang om de nyeste funksjonene

Ledger Nano S selger for USD $ 59.

KLIKK NEDENfor å kjøpe!

Lær hvordan du konfigurerer Ledger Nano S riktig med vår guide.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Hovedbok", "Navn": "Ledger Nano S", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/07/Ledger-Nano-S.jpg", "beskrivelse": "Ledger Nano S er den mest populære hardware-lommeboken for kryptovaluta (mer enn 1,4 millioner solgte enheter).", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Ledger Nano S Review (2019): Fremdeles verdt det?", "Navn": "Ledger Nano S", "beskrivelse":"Ledger Nano S er den mest populære hardware-lommeboken for kryptovaluta (mer enn 1,4 millioner solgte enheter).", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "reviewBody": "Ledger Nano S er den mest populære kryptovaluta maskinvare lommeboken (mer enn 1,4 millioner solgte enheter). Nano S er det sikreste og rimeligste alternativet for å lagre kryptovalutaer. Denne gjennomgangen vil hjelpe deg med å bestemme om Ledger Nano S er den riktige maskinvareboksen for deg, og ser på elementer som sikkerhet, design, mobilitet og støttede mynter. I år ga Ledger ut en ny modell kalt Ledger Nano X. Nano S er imidlertid ikke foreldet – den har nå en billigere pris på $ 59.", "dato Publisert": "2019-06-30", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.25", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Michael Gu" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "59", "url":"https://shop.ledger.com/?r=428b&tracker = wnsr" }}

Produktspesifikasjoner (tekniske spesifikasjoner)

Ledger Nano S Produktspesifikasjoner:

Prosessorer ST31H320 (sikker) + STM32F042.
Kompatibilitet 64-bits stasjonær datamaskin (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) unntatt ARM-prosessorer. Også kompatibel med smarttelefoner (iOS 9+ eller Android 7+) via OTG-kabel.

Kontakt

USB mikro-B
Sikkerhetssertifisering CC EAL5+
Størrelse Størrelse: 56,95 mm x 17,4 mm x 9,1 mm

Vekt: 16,2 g

Støttede eiendeler 1100+ støttede eiendeler

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me