101 inspirerende handelscitaten en wat ze betekenen

101 inspirerende handelscitaten en wat ze betekenen

Inspirerende handelsquotes hebben meer toepassingen dan u zich zou kunnen voorstellen. Ze zijn niet alleen cool als ze zeggen dat je tijdens een gesprek naar buiten kunt springen om er slim uit te zien.

Hier zijn enkele geweldige redenen om inspirerende handelsquotes te bekijken:

 • Ze houden ons gemotiveerd in moeilijke tijden. We hebben allemaal wel eens die extra boost nodig om onszelf eraan te herinneren dat slechte tijden uiteindelijk voorbij zullen gaan.
 • Kan de ruggengraat zijn van onze handelsstrategie. De beste handelsstrategieën zijn meestal de eenvoudigste en soms kan een eenvoudig idee de beste zijn.
 • Dit kan de reden zijn waarom we handelen. Sommige citaten kunnen boekdelen spreken over de markt: wat werkt en wat niet.
 • Ze kunnen fungeren als belangrijke herinneringen en voorkomen dat we fouten maken. Geen enkele uitspraken zijn zo memorabel als de uitspraken die ons waarschuwen om niet opnieuw dezelfde fouten te maken.

Op zoek naar meer dan alleen handelen in koersen? Willen beginnen geld verdienen met handelen? Krijg een gratis forex trading onderwijs hier!

Hier zijn onze top 101 inspirerende handelsquotes:

Genieten!

Inspirerende handelscitaten van Alexander Elder

1. “Het doel van een succesvolle handelaar is om de beste transacties te maken. Geld is secundair. ” – Alexander Elder

Betekenis: Een citaat om u eraan te herinneren dat u zich moet concentreren op het eerst aan het werk krijgen van het vak! Geld is de beloning, het resultaat van een succesvolle transactie. Als u alleen aan de beloning denkt, wordt uw oordeel vertroebeld.

Inspirerende handelsquotes van Steve Clark

2. “Doe meer van wat werkt en minder van wat niet werkt.” – Steve Clark

Betekenis: Een geweldige quote om uzelf eraan te herinneren dat u moet bijhouden wat wel en niet werkt in uw handelsstrategie. Als iets niet werkt, knip het dan. Vergeet niet om een ​​handelsdagboek bij te houden!

Inspirerende handelsquotes van Michael Covel

3. “Nooit, nooit ruzie maken met uw handelssysteem” – Michael Covel

Betekenis: Het zal je nergens brengen! En laten we eerlijk zijn, het is waarschijnlijk niet de fout van het systeem. Als je er echt niets aan hebt, verander het dan!

Inspirerende handelsquotes van Peter Lynch

4. “In deze branche, als je goed bent, heb je zes van de tien keer gelijk. Negen van de tien keer zul je nooit gelijk hebben. ” – Peter Lynch

Betekenis: De beste handelaren hebben nooit altijd gelijk, ze maken ook verliezen. Concentreer u op het verkrijgen van meer goede dan slechte transacties en u wordt als succesvol beschouwd.

5. “Alle wiskunde die je nodig hebt op de aandelenmarkt, krijg je in de vierde klas.” – Peter Lynch

Betekenis: Een handelsquote om u eraan te herinneren uw handelsstrategie eenvoudig te houden. Hoe complexer uw handelsstrategie is, hoe meer dingen er mis kunnen gaan.

Inspirerende handelsquotes van Bruce Kovner

6. “Beginnende handelaren handelen 5 tot 10 keer te groot. Ze nemen 5 tot 10 procent risico, bij een transactie zouden ze 1 tot 2 procent risico moeten nemen. ” – Bruce Kovner

Betekenis: Als u voor het eerst begint met handelen, riskeer dan in de regel nooit meer dan één of twee procent van uw handelsaccount bij een transactie. Als u bijvoorbeeld $ 3.000 in uw account heeft, handel dan nooit meer dan $ 30.

Inspirerende handelscitaten door Robert Arnott

7. “Bij het investeren is wat comfortabel is zelden winstgevend.” – Robert Arnott

Betekenis: Je moet risico’s nemen om winst te maken. Als er geen risico is in de transacties die u maakt, kunt u niet verwachten dat u als handelaar echt de kost kunt verdienen.

8. “Er is geen geheim van de interne markt te ontdekken, geen enkele juiste manier om de markten te verhandelen. Degenen die op zoek zijn naar het enige echte antwoord op de markten, zijn nog niet eens zover gekomen dat ze de juiste vraag stellen, laat staan ​​het juiste antwoord krijgen. ” – Jack Schwagger

Betekenis: Een inspirerende handelsquote om u eraan te herinneren te stoppen met zoeken naar snelkoppelingen! In werkelijkheid weet niemand echt hoe hij de markt moet kraken en altijd succesvol moet zijn.

Inspirerende handelsquotes van Bill Lipschutz

9. “Als de meeste handelaren zouden leren om 50 procent van de tijd op hun handen te zitten, zouden ze veel meer geld verdienen.” – Bill Lipschutz

Betekenis: De beste handelaren weten dat geduld de sleutel is tot succesvolle transacties. Handel niet te vaak en vermijd overtrad.

Inspirerende handelsquotes van Bernard Baruch

10. “Bij handelen / beleggen gaat het niet om hoeveel u verdient, maar om hoeveel u niet verliest.” – Bernard Baruch

Betekenis: Voordat u een transactie uitvoert, moet u uw risico-opbrengstverhouding begrijpen. Goed risicobeheer is belangrijker dan geld verdienen.

11. “Elke handelaar heeft sterke en zwakke punten. Sommige zijn goede winnaars, maar houden hun verliezers misschien iets te lang vast. Anderen kunnen hun winnaars een beetje kort houden, maar nemen hun verliezen snel op. Zolang je je aan je eigen stijl houdt, krijg je het goede en het slechte in je eigen aanpak. ” – Michael Marcus

Betekenis: Wat voor u als handelaar werkt, werkt mogelijk niet voor anderen. Elke handelaar heeft zijn eigen handelsstijl.

Inspirerende handelsquotes van John Bogle

12. “Tijd is je vriend; impuls is je vijand. ” – John Bogle

Betekenis: Nog een motiverende handelsquote om u eraan te herinneren geduldig te zijn. Neem de tijd en geef niet toe aan je impulsen.

Inspirerende handelsquotes van Jesse Livermore

13. “Er is een tijd om lang te gaan, een tijd om kort te gaan en een tijd om te gaan vissen.” – Jesse Livermore

Betekenis: Nog een inspirerend handelscitaat over het handelen in minder in plaats van meer. Een onderbreking van de handel kan u vaak een betere handelaar maken.

14. “Anticipeer niet en beweeg niet zonder bevestiging van de markt – een beetje laat in uw vak is uw verzekering dat u gelijk of ongelijk hebt.” – Jesse Livermore

Betekenis: Een goede tip voor handelaren die analyse gebruiken. U moet wachten en bevestigen dat er een trend in opkomst is voordat u een transactie kunt uitvoeren. Op die manier weet u zeker dat uw handelsstrategie zal werken.

15. “Het verlangen naar constante actie, ongeacht de onderliggende omstandigheden, is verantwoordelijk voor veel verliezen op Wall Street, zelfs onder de professionals, die vinden dat ze elke dag wat geld mee naar huis moeten nemen, alsof ze voor een vast loon werken.” – Jesse Livermore

Betekenis: De perfecte handelsquote voor iemand die vergeet dat handelen niet hetzelfde is als een gewone negen tot vijf baan. U zult niet elke dag geld verdienen en als u succesvol bent, hoeft u dat ook niet te doen.

16. “Geld wordt verdiend door te zitten, niet door te handelen.” – Jesse Livermore

Betekenis: Ga zitten en wacht op de juiste gelegenheid. Geweldig handelscitaat over geduld.

17. “Ik leerde al vroeg dat er niets nieuws is in Wall Street. Dat kan niet omdat speculatie zo oud is als de heuvels. Wat er vandaag op de aandelenmarkt gebeurt, is eerder gebeurd en zal opnieuw gebeuren. Ik ben dat nooit vergeten. ” – Jesse Livermore

Betekenis: Het is een bekend feit dat markten herhalen zich! Als een situatie eerder is opgetreden, zal deze zeker opnieuw verschijnen.

18. “Waarom denk je dat niet-succesvolle handelaren geobsedeerd zijn door marktanalyse? Ze hunkeren naar het gevoel van zekerheid dat de analyse hen lijkt te geven. Hoewel weinigen het zouden toegeven, is de waarheid dat de typische handelaar gelijk wil hebben in elke afzonderlijke transactie. Hij probeert wanhopig zekerheid te creëren waar het gewoon niet bestaat. ” – Mark Douglas

Betekenis: Het maakt niet uit hoe goed uw marktanalyse is, het kan nog steeds fout zijn. U moet niet vergeten dat het geen exacte wetenschap is.

Inspirerende handelsquotes van Mark Douglas

19. “Als je kunt leren een gemoedstoestand te creëren die niet wordt beïnvloed door het marktgedrag, zal de strijd ophouden te bestaan.” – Mark Douglas

Betekenis: De perfecte handelsquote om het belang van een vrijstaande handelaar te benadrukken. Geef niet toe aan de druk die de markt op u uitoefent.

20. “De gevaren van het observeren van elke tik zijn tweeledig: overtrading en verhoogde kansen om goede posities voortijdig te liquideren.” – Jack Schwagger

Betekenis: Houd de markt niet zo nauwlettend in de gaten. U zult uiteindelijk alleen te veel handelen, wat riskant is en / of goede posities te vroeg sluiten. Je verliest hoe dan ook geld.

Inspirerende handelsquotes van Peter Borish

21. “We willen onszelf als winnaars zien, maar succesvolle handelaren richten zich altijd op hun verliezen.” – Peter Borish

Betekenis: Succesvolle handelaren denken meer na over het beschermen van wat ze al hebben. Dat is altijd belangrijker dan meer geld verdienen.

22. “Gedurende mijn financiële carrière ben ik voortdurend getuige geweest van voorbeelden van andere mensen waarvan ik heb gekend dat ze geruïneerd werden door het niet respecteren van risico’s. Als je het risico niet goed bekijkt, ben je er wel mee bezig. ” – Larry Hite

Betekenis: Een uitstekende handelsquote over het begrijpen van risico’s. Als u het risico niet respecteert, faalt u als handelaar.

Inspirerende handelsquotes van Larry Hite

23. “Eerlijk gezegd zie ik geen markten; Ik zie risico’s, beloningen en geld. ” – Larry Hite

Betekenis: Nog een om dingen simpel te houden! Verwijder al het andere uit uw hoofd en concentreer u op de belangrijkste elementen van handelen.

24. “Ik denk niet dat je over een breed scala een echt goede investeerder kunt worden zonder veel te lezen. Ik denk niet dat één boek het voor je zal doen. ” – Charlie Munger

Betekenis: Goede handelaren stoppen nooit met leren. Zelfs als ze professionals worden in het handelen, leren ze nog steeds.

Inspirerende handelscitaten door Benjamin Graham

25. “Op korte termijn is de markt een stemmachine, maar op lange termijn is het een weegmachine.” – Benjamin Graham

Betekenis: De markt gedraagt ​​zich op korte termijn als een populariteitswedstrijd, maar op de lange termijn zien we de echte waarde achter een marktinstrument.

Inspirerende handelsquotes van Tony Robbins

26. “Het is niet wat we af en toe doen dat ons leven vormt. Het is wat we consequent doen. ” – Tony Robbins

Betekenis: Slimme woorden om te handelen en voor het leven! Om als een succesvolle handelaar te worden beschouwd, moet u zich concentreren op het maken van consistente transacties in de loop van de tijd.

27. “Stieren verdienen geld, beren verdienen geld, varkens worden geslacht.” – Onbekend

Betekenis: U kunt geld verdienen als de markt op en neer gaat, maar u verdient geen geld als u hebzuchtig bent.

28. “Investeren zou meer moeten zijn als kijken naar verf drogen of kijken naar gras groeien. Als je opwinding wilt, neem dan $ 800 en ga naar Las Vegas. ” – Paul Samuelson

Betekenis: Handelen is niet hetzelfde als gokken. Het gaat niet om plezier maken, het gaat erom dat je het juiste moment bedenkt om je slag te slaan.

Inspirerende handelscitaten door Peter Bernstein

29. “De fundamentele wet van beleggen is de onzekerheid van de toekomst.” – Peter Bernstein

Betekenis: Je kunt nooit zeker weten wat er gaat gebeuren. Het maakt niet uit hoe goed je onderzoek is, je zult nooit helemaal gelijk hebben.

Motiverende handelscitaten door Alexander Elder

30. “Je kunt vrij zijn. U kunt overal ter wereld wonen en werken. Je kunt onafhankelijk zijn van routine en aan niemand antwoord geven. ” – Alexander Elder

Betekenis: Misschien wel een van de meest inspirerende handelsquotes om u eraan te herinneren hoe bevrijdend het is om een ​​handelaar te zijn!

31. “Je moet je zwakheden identificeren en eraan werken om te veranderen. Houd een handelsdagboek bij – noteer uw redenen voor het betreden en verlaten van elke transactie. Zoek naar repetitieve patronen van succes en mislukking. ” – Alexander Elder

Betekenis: Deze motiverende handelsquote is misschien wel een van de meest bruikbare. Pas op en ontdek wat voor u werkt.

Inspirerende handelsquotes van Jason Klatt

32. “Pure wil en vastberadenheid is geen vervanging voor iets dat echt werkt.” – Jason Klatt

Betekenis: Motivatie is niet genoeg om een ​​succesvolle handelaar te worden. Je hebt kennis nodig, specifiek kennis van wat voor jou werkt.

Inspirerende handelsquotes van George Soros

33. “De volatiliteit op korte termijn is het grootst op keerpunten en neemt af naarmate een trend zich vestigt.” – George Soros

Betekenis: Geweldige woorden van een handelslegende. Onthoud dit citaat bij het samenstellen van een handelsstrategie die gebruikmaakt van trends.

34. “Markten zijn constant in een staat van onzekerheid en verandering, en er wordt geld verdiend door het voor de hand liggende te verdisconteren en te wedden op het onverwachte.” – George Soros

Betekenis: Hoewel we nooit 100% zeker kunnen weten in welke richting de markten zullen gaan, kunnen sommige dingen worden geschat en sommige dingen niet.

35. “Het gaat er niet om of je gelijk hebt of niet, dat is belangrijk, het gaat erom hoeveel geld je verdient als je gelijk hebt en hoeveel je verliest als je ongelijk hebt.” – George Soros

Betekenis: Nog een uitstekende quote voor risico-opbrengstverhoudingen. En nog een voorbeeld van een tophandelaar die te allen tijde verliezen in gedachten houdt.

Misschien vind je dit ook leuk: Hoe u uw nettowaarde van $ 8 miljard kunt verdienen

Inspirerende handelsquotes van Henrique M Simoes

36. “Bij de handel gebeurt het onmogelijke ongeveer twee keer per jaar.” – Henri M. Simoes

Betekenis: Een nuttige herinnering dat zo nu en dan het ongelooflijke zal gebeuren. Houd je ogen open voor die momenten.

37. “Het kernprobleem is echter de noodzaak om markten in te passen in een handelsstijl in plaats van manieren te vinden om te handelen die passen bij het marktgedrag.” – Brett Steenbarger

Betekenis: U kunt de markt niet aanpassen aan uw strategie, u kunt uw strategie alleen aanpassen aan de markt.

38. “Investeer nooit in een idee dat je niet met een kleurpotlood kunt illustreren.” – Peter Lynch

Betekenis: Een hilarisch motiverend citaat dat ons eraan herinnert om eenvoudig te handelen. Als iets te ingewikkeld is, betekent dit dat er meer kans is dat het fout gaat.

Zie ook: Investeer zoals Peter Lynch – The Stock Picking Expert

Inspirerende handelsquotes van Larry Connors

39. “Ik word echt, echt bezorgd als ik handelsstrategieën zie met te veel regels (dat zou jij ook moeten doen).” – Larry Connors

Betekenis: Net als het bovenstaande is dit een geweldige handelsquote over het eenvoudig houden van handelsstrategieën. Hoe minder regels er zijn, hoe beter.

Inspirerende handelsquotes van Jim Rogers

40. ‘Ik wacht maar tot er geld in de hoek ligt en ik hoef het alleen maar op te halen. Ik doe ondertussen niets. ” – Jim Rogers

Betekenis: Geduld is een van de meest gewaardeerde vaardigheden bij het handelen. Je moet onthouden dat je alleen moet toeslaan als de tijd rijp is!

Inspirerende handelsquotes van Nicolas Darvas

41. “Ik geloof in analyse en niet in prognoses.” – Nicolas Darvas

Betekenis: Een goede quote om wetenschappelijk en actueel te handelen. Probeer, indien mogelijk, prognoses tot een minimum te beperken.

Inspirerende handelsquotes van Yvan Byeajee

42. “Ruilen onthult niet alleen je personage, het bouwt het ook op als je lang genoeg in het spel blijft.” – Yvan Byeajee

Betekenis: Het verwerven van de vaardigheden om een ​​geweldige handelaar te worden, is een levenslange reis. Om succesvol te zijn, moet je veranderingen in je leven aanbrengen.

43. “Focus, geduld, wijs onderscheidingsvermogen, niet-gehechtheid – de vaardigheden die je opdoet in meditatie en de vaardigheden die je nodig hebt om te gedijen in het handelen zijn één en dezelfde.” – Yvan Byeajee

Betekenis: Vier essentiële vaardigheden die elke succesvolle handelaar nodig heeft. Ze helpen u niet alleen om beter te handelen, ze kunnen u ook helpen een beter leven te leiden.

44. “Vertrouwen is niet‘ ik zal profiteren van deze transactie. ’Het vertrouwen is‘ het komt wel goed als ik niet profiteer van deze transactie. ” – Yvan Byeajee

Betekenis: Uitstekend advies over de psychologie van handelaars. U moet de juiste benadering hebben om transacties te winnen en te verliezen.

45. “Je zult nooit voldoening vinden in het verhandelen van de markten als je niet leert te waarderen en tevreden te zijn met wat je al hebt.” – Yvan Byeajee

Betekenis: Een geweldige handelsquote om u eraan te herinneren te waarderen en te beschermen wat u al heeft. Risico’s begrijpen betekent waarderen wat je al hebt.

Inspirerende handelsquotes van Andreas Clenow

46. ​​”Pas op voor het verhandelen van koersen.” – Andreas Clenow

Betekenis: Een hilarisch citaat om u eraan te herinneren dat inspirerende handelsquotes niet voldoende zijn om een ​​succesvolle handelaar te zijn!

Inspirerende handelsquotes van Martin Schwartz

47. “Leer verliezen te dragen. Het belangrijkste bij het verdienen van geld is dat je je verliezen niet uit de hand laat lopen. ” – Martin Schwartz

Betekenis: Om verliezen te voorkomen, moet u ze eerst begrijpen en respecteren. Maar wat nog belangrijker is, je moet ze mentaal accepteren.

48. “Veel mensen raken zo verstrikt in de markten dat ze hun perspectief verliezen. Langer werken betekent niet per se slimmer werken. Soms is het zelfs andersom. ” – Martin Schwartz

Betekenis: Slimme handelaren handelen minder, niet meer! Laat u niet verstrikt raken in de markt!

49. “Toen ik een winnaar werd, zei ik:‘ Ik heb het uitgezocht, maar als ik het mis heb, kom ik er in godsnaam uit, want ik wil mijn geld sparen en doorgaan naar de volgende transactie. ” – Martin Schwartz

Betekenis: Nog een belangrijke herinnering om op wat je al hebt te letten.

50. “Ik heb door de jaren heen geleerd dat het na een flinke reeks winsten op de markten erg belangrijk is om een ​​paar dagen vrij te nemen als beloning. De natuurlijke neiging is om te blijven pushen totdat de streak eindigt. Maar de ervaring heeft me geleerd dat een rust in het midden van de streak deze vaak kan verlengen. ” – Martin Schwartz

Betekenis: Vergelijkbaar met het bovenstaande, herinnert deze inspirerende handelsquote eraan dat u af en toe een pauze moet nemen van de markten om te voorkomen dat u overtrad en verliest wat u heeft. Beloon jezelf!

51. “Ik lach altijd om mensen die zeggen:‘ Ik heb nog nooit een rijke technicus ontmoet. ’Dat vind ik geweldig! Het is zo’n arrogante, onzinnige reactie. Ik heb negen jaar fundamentals gebruikt en ben rijk geworden als technicus. ” – Martin Schwartz

Betekenis: Een goede quote om jezelf te herinneren aan het belang van technische analyse.

52. “Als ik gekwetst word op de markt, kom ik er helemaal uit. Het maakt helemaal niet uit waar de markt handelt. Ik stap gewoon weg, omdat ik geloof dat als je eenmaal gekwetst bent op de markt, je beslissingen veel minder objectief zullen zijn dan wanneer je het goed doet … Als je blijft hangen wanneer de markt je ernstig tegenzit, eerder of later gaan ze je naar buiten dragen. ” – Randy McKay

Betekenis: Handelen in emoties is een van de meest risicovolle dingen die je kunt doen. Als je denkt dat je handelt op basis van emotie in plaats van op de markt, heb je een pauze nodig.

53. “Ik zal mijn handelsomvang blijven verkleinen zolang ik verlies … Mijn technieken voor geldbeheer zijn uiterst conservatief. Ik riskeer nooit iets dat het totale bedrag op mijn rekening benadert, laat staan ​​mijn totale geld. ” – Randy McKay

Betekenis: Een geweldige handelsstrategie om verliezen te verminderen. Elke keer dat u een transactie verliest, verlaagt u het bedrag dat u handelt.

Inspirerende handelsquotes van Phillip Fisher

54. “De aandelenmarkt is gevuld met individuen die de prijs van alles kennen, maar de waarde van niets.” – Phillip Fisher

Betekenis: Bij het handelen is de prijs van een instrument niet zo belangrijk als de waarde die het u geeft.

Inspirerende handelsquotes door Robert G. Allen

55. “Hoeveel miljonairs kent u die rijk zijn geworden door te investeren in spaarrekeningen? Ik laat mijn zaak rusten. ” – Robert G. Allen

Betekenis: Een goed punt dat illustreert dat een spaarrekening u nooit rijk zal maken. Handelen is een veel effectievere manier om welvaart te creëren.

Inspirerende handelsquotes van David Sikhosana

56. “Verliezen zijn noodzakelijk, zolang ze verband houden met een techniek om u te helpen ervan te leren” – David Sikhosana

Betekenis: In wezen zijn verliezen alleen een slechte zaak als u er niet van leert. Door te leren van uw verliezen, is de kans kleiner dat u ze herhaalt.

Inspirerende handelsquotes van Paul Tudor Jones

57. “Elke dag neem ik aan dat elke positie die ik heb verkeerd is.” – Paul Tudor Jones

Betekenis: Het klinkt misschien niet zo inspirerend, maar dit citaat spreekt boekdelen over het belang van mentale voorbereiding om ongelijk te hebben.

58. “Het geheim van succesvol zijn vanuit een handelsperspectief is een onvermoeibare en onsterfelijke en onlesbare honger naar informatie en kennis te hebben.” – Paul Tudor Jones

Betekenis: Zoals dat oude gezegde luidt ‘kennis is macht’. Met de handel is dat onmiskenbaar waar.

59. “Handelen is erg competitief en je moet kunnen omgaan met het krijgen van een schop.” – Paul Tudor Jones

Betekenis: Geef niet op alleen omdat uw handelsplan uit elkaar viel. Je moet van die ervaring leren en doorgaan!

60. “Die katoenhandel was voor mij bijna de dealbreaker. Op dat moment zei ik: ‘Mr. Stom, waarom zou je alles op het spel zetten bij één transactie? Waarom maak je je leven niet een streven naar geluk in plaats van pijn? ” – Paul Tudor Jones

Betekenis: Deze handelsquote laat zien hoe belangrijk het is om uw portefeuille te diversifiëren. Zet nooit iets op het spel bij slechts één transactie.

61. “Ik denk er altijd aan om geld te verliezen in plaats van geld te verdienen. Concentreer u niet op het verdienen van geld, maar op het beschermen van wat u heeft ”- Paul Tudor Jones

Betekenis: Nog een mooi citaat van Paul Tudor Jones over het belang van het beschermen van wat je hebt.

Inspirerende handelscitaten door Benjamin Franklin

62. “Een investering in kennis levert de beste rente op.” – Benjamin Franklin

Betekenis: Deze inspirerende handelsquote moet een van de slimste zijn. Hoe meer u weet over wat u handelt, hoe groter de kans dat u een geïnformeerde transactie uitvoert, een transactie die betere resultaten oplevert.

Inspirerende handelsquotes van Richard Branson

63. “Schaam je niet voor je mislukkingen, leer ervan en begin opnieuw.” – Richard Branson

Betekenis: Hoewel Richard Branson misschien geen handelaar is, spreken zijn woorden veel waarheid. Leer van je fouten en blijf doorgaan.

Inspirerende handelsquotes van Sun Tzu

64. “Hij die weet wanneer hij kan vechten en wanneer hij niet kan, zal overwinnen.” – Sun Tzu

Betekenis: Nog een citaat van buiten de handelswereld. In wezen zult u succesvol zijn door te weten wanneer u wel en wanneer u niet moet handelen.

Inspirerende handelscitaten door Ed Seykota

65. “Winnen of verliezen, iedereen krijgt wat hij wil uit de markt. Sommige mensen lijken graag te verliezen, dus winnen ze door geld te verliezen. ” – Ed Seykota

Betekenis: Een ruil verliezen is niet het einde van de wereld. Als je er iets van hebt geleerd, heb je er nog steeds iets van.

66. “De elementen van goed handelen zijn (1) het verminderen van verliezen, (2) het verminderen van verliezen en (3) het verminderen van verliezen. Als je deze drie regels kunt volgen, heb je misschien een kans. ” – Ed Seykota

Betekenis: Niet al uw transacties zullen succesvol zijn. Daarom kunt u alleen een goede handelaar worden door te leren hoe u uw verliezen kunt minimaliseren.

67. “De trend is je vriend tot het einde wanneer hij buigt.” – Ed Seykota

Betekenis: Wordplay op de beroemde zin ‘de trend is je vriend’. U moet niet vergeten dat trends nooit eeuwig duren.

Inspirerende handelsquotes van Sami Abusaad

68. ‘Bent u bereid geld te verliezen bij een transactie? Zo niet, neem het dan niet. Je kunt alleen winnen als je niet bang bent om te verliezen. En dat kun je alleen doen als je de risico’s echt voor je neus accepteert. ” – Sami Abusaad

Betekenis: Een mooie handelsquote die nogmaals het belang illustreert van het begrijpen van risico’s en hoe deze zich verhoudt tot succes.

Motiverende handelscitaten door Bruce Kovner

69. “Als u verliezen personaliseert, kunt u niet handelen.” – Bruce Kovner

Betekenis: Emotie hoort niet thuis in de handelsarena. Als u wilt ruilen, moet u deze verwijderen.

70. “Ik weet waar ik uitstap voordat ik erin ga.” – Bruce Kovner

Betekenis: Een slimme quote voor entry- en exitstrategieën. Voordat u met uw strategie begint, moet u weten waar u naar binnen en naar buiten gaat.

Inspirerende handelsquotes van Tom Basso

71. “Ik denk dat beleggingspsychologie verreweg het belangrijkste element is, gevolgd door risicobeheersing, met als minst belangrijke overweging de vraag waar je koopt en verkoopt.” – Tom Basso

Betekenis: Natuurlijk, als je het opsplitst, draait alles om kopen en verkopen, maar zonder de juiste mentaliteit en vaardigheden op het gebied van risicobeheer kunnen er veel dingen misgaan.

Inspirerende handelsquotes van Justin Mamis

72. “Aandelen worden niet uit angst gekocht, maar uit hoop. Ze zijn meestal uit angst verkocht. ” – Justin Mamis

Betekenis: Een uitstekend citaat over de psychologie van handelaars. Veel van de acties die worden ondernomen door beginnende handelaren en gemotiveerd door emoties.

Inspirerende handelscitaten door William O'Neil

73. “Wat voor de meerderheid te hoog en riskant lijkt, gaat over het algemeen hoger en wat laag en goedkoop lijkt, gaat over het algemeen lager.” – William O’Neil

Betekenis: De markt zal vaak uw verwachtingen overtreffen, maar dat betekent niet dat u erop moet rekenen dat dat gebeurt!

74. “Verliezen laten lopen is de grootste fout van de meeste beleggers.” – William O’Neil

Betekenis: Nogmaals, nog een inspirerende handelsquote die benadrukt hoe belangrijk het is om verliezen te verminderen om winstgevend te zijn.

Inspirerende handelsquotes van Warren Buffett

75. “De markt is een apparaat om geld over te maken van de ongeduldige naar de patiënt.” – Warren Buffet

Betekenis: De ongeduldige zal altijd verliezen van de patiënt. Geduld is een van de meest gewaardeerde vaardigheden die u als handelaar kunt hebben.

76. ‘Je hoeft geen raketwetenschapper te zijn. Investeren is geen spel waarbij de man met het 160 IQ de man met het 130 IQ verslaat. ” – Warren Buffet

Betekenis: Intelligentie is niet altijd het belangrijkste bij handelen. Er spelen nog tal van andere factoren een rol.

77. “We proberen gewoon bang te zijn als anderen hebzuchtig zijn en alleen hebzuchtig als anderen bang zijn.” – Warren Buffet

Betekenis: Nog een mooi citaat van Warren Buffet over emoties en geld verdienen met handelen.

78. “Het duurt twintig jaar om een ​​reputatie op te bouwen en vijf minuten om deze te ruïneren. Als je daarover nadenkt, ga je de dingen anders doen. ” – Warren Buffet

Betekenis: Het enige dat nodig is, is een kleine fout om alles te verliezen. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het handelen en de risico’s begrijpen.

79. “Bekijk marktschommelingen als uw vriend in plaats van uw vijand.” – Warren Buffet

Betekenis: Marktschommelingen bieden u kansen om de markt te betreden en te verlaten, wees er niet bang voor.

80. “Profiteer van dwaasheid, in plaats van eraan deel te nemen.” – Warren Buffet

Betekenis: Zorg ervoor dat de enige fouten die u ziet, de fouten van anderen zijn, niet die van uzelf. Wanneer anderen een fout maken, is dit een kans voor u om hiervan te profiteren.

Zie ook: Wilt u tips van iemand met een waarde van 88 miljard dollar?

Inspirerende handelscitaten van John Maynard Keynes

81. “Markten kunnen langer irrationeel blijven dan u solvabel kunt blijven.” – John Maynard Keynes

Betekenis: Een belangrijke herinnering dat marktvolatiliteit uw hele handelsaccount kan inslikken als u niet oppast.

Inspirerende handelsquotes van Gerald M Loeb

82. “Verliezen aanvaarden is het belangrijkste investeringsinstrument om de veiligheid van kapitaal te waarborgen.” – Gerald M. Loeb

Betekenis: Als u uw verliezen niet accepteert en ze in plaats daarvan gaat najagen, brengt u al uw kapitaal in gevaar!

Inspirerende handelsquotes van Seth Klarman

83. “Het moeilijkste is discipline, geduld en oordeel.” – Seth Klarman

Betekenis: Handelen is in zekere zin eenvoudig, maar het verwerven van de vaardigheden om goed te handelen kan moeilijk zijn.

84. “In werkelijkheid weet niemand wat de markt zal doen; het proberen te voorspellen is tijdverspilling, en investeren op basis van die voorspelling is een speculatieve onderneming. ” – Seth Klarman

Betekenis: Uw analyse zal nooit helemaal correct zijn en het is belangrijk om dat te erkennen.

Inspirerende handelsquotes van Tony Saliba

85. “Ik definieer altijd mijn risico en ik hoef me er geen zorgen over te maken.” – Tony Saliba

Betekenis: De eerste stap die elke handelaar moet ondernemen voordat hij een transactie doet, is het bepalen van zijn risico!

Inspirerende handelsquotes van Jim Cramer

86. “Hoop is [een] nep-emotie die u alleen maar geld kost.” – Jim Cramer

Betekenis: Baseer uw transacties nooit op hoop. In plaats daarvan moeten ze goed geïnformeerd zijn op basis van de informatie en analyse die u bij de hand heeft.

87. “De sleutel tot succes in de handel is emotionele discipline. Als intelligentie de sleutel was, zouden er veel meer mensen zijn die geld zouden verdienen met handelen … Ik weet dat dit als een cliché zal klinken, maar de belangrijkste reden dat mensen geld verliezen op de financiële markten is dat ze hun verliezen niet kort houden . ” – Victor Sperandeo

Betekenis: Nog een mooie handelsquote over het verminderen van verliezen. Als u dat niet doet, zult u nooit consequent succesvol zijn.

Inspirerende handelscitaten door Linda Raschke

88. “Alles wat je nodig hebt is één patroon om de kost te verdienen.” – Linda Raschke

Betekenis: De eenvoudigste patronen oogsten vaak de beste beloningen. Als u kunt leren om ze te gebruiken, kunt u van de handel leven.

89. “Soms is de beste handel geen handel.” – Onbekend

Betekenis: Een bekende handelsquote. U hoeft niet de hele tijd te handelen om succesvol te zijn.

90. “Patronen werken niet 100% van de tijd. Maar ze zijn nog steeds kritiek omdat ze u helpen uw risico te bepalen. Als je patronen negeert en je concentreert op ingevingen, gevoelens en hete tips, vergeet dan gewoon om consistentie te bereiken. ” – Ifan Wei

Betekenis: Als u een consequent succesvolle handelaar wilt zijn, moet u met patronen werken!

Inspirerende handelsquotes van Martin Zweig

91. “Het is oké om het bij het verkeerde eind te hebben; het is onvergeeflijk om bij het verkeerde eind te blijven. ” – Martin Zweig

Betekenis: Een slimme quote om u eraan te herinneren om van uw fouten te leren.

Inspirerende handelscitaten van Sir John Templeton

92. “De vier gevaarlijkste woorden bij beleggen zijn: deze keer is het anders.” – Sir John Templeton

Betekenis: Het is alleen anders als je de vorige keer hebt geleerd van je fouten!

Inspirerende handelsquotes van Steve Burns

93. “Er is een enorm verschil tussen een goede handel en een goede handel.” – Steve Burns

Betekenis: Iedereen kan een goede handel drijven, maar niet iedereen kan altijd een goede handelaar zijn.

Inspirerende handelsquotes van Rob Smith

94. “Koop dingen die omhoog gaan. Verkoop dingen die naar beneden gaan. En als ze stoppen, ga weg! ” – Rob Smith

Betekenis: Kopen wanneer laag en verkopen wanneer hoog is niet genoeg. U moet ook weten in welke richting het instrument zal bewegen.

Inspirerende handelsquotes van Jaymin Shah

95. “Volg niet blindelings iemand, volg [de] markt en probeer te horen wat die u vertelt.” – Jaymin Shah

Betekenis: Volg nooit het advies van mensen op zonder zelf onderzoek te doen. Uw eigen onderzoek is altijd waardevoller.

96. “Je weet nooit wat voor soort setup [de] markt voor je zal bieden, je doel zou moeten zijn om [een] kans te vinden waar de risico-opbrengstverhouding het beste is.” – Jaymin Shah

Betekenis: De markt is nooit hetzelfde, hij verandert altijd. Elke keer dat u handelt, moet u de situatie opnieuw evalueren op zoek naar een gunstige risico-opbrengstverhouding.

Inspirerende handelsquotes van Mark Harila

97. “Wat is het verschil tussen een professional en een amateur? Professionals zoeken naar wat er mis is met een setup. Amateurs zoeken alleen naar het goede. ” – Mark Harila

Betekenis: Wanneer u op het punt komt dat u een professionele handelaar wordt, zoekt u meer naar fouten dan naar iets anders. Amateurs slagen daar vaak niet in.

98. “Een handelaar met topprestaties is volledig toegewijd om de beste te zijn en alles te doen wat nodig is om de beste te zijn. Hij voelt zich volledig verantwoordelijk voor wat er ook gebeurt en kan dus leren van fouten. Deze mensen hebben doorgaans een werkend businessplan voor handelen omdat ze handelen als een bedrijf beschouwen. ” – Van K. Tharp

Betekenis: Een geweldige handelsquote die samenvat wat een geweldige handelaar nodig heeft. Het belangrijkste is om te leren van fouten te leren en een plan te hebben.

Inspirerende handelsquotes van Joel Grenblatt

99. “Je wilt zoveel mogelijk niet goed betaald worden voor het nemen van grote risico’s. Iedereen kan dat beheren. Je wilt goed betaald worden omdat je je huiswerk hebt gedaan. ” – Joel Greenblatt

Betekenis: Risico zijn loont niet. Wat echt de moeite loont, is onderzoeken wat u handelt en uzelf doelen stellen.

Inspirerende handelsquotes van Scott Redler

100. “Handelaren hebben een dagelijkse routine nodig waar ze van houden. Als je er niet van houdt, ga je het niet doen. ” – Scott Redler

Betekenis: Een echt inspirerende handelsquote om u eraan te herinneren dat u een handelsstijl nodig heeft die daarbij past

101. “Verhandel de markt voor je, niet degene die je wilt!” – Scott Redler

Betekenis: Uw handelsstrategie moet de realiteit van de markt weerspiegelen. Je kunt niet zomaar een strategie toepassen die je leuk vindt.

Kernpunten

Als je je iets herinnert van deze 101 inspirerende handelscitaten, maak er dan deze punten van.

 • Handelen in koersen kan ons eraan herinneren dingen eenvoudig te houden! Omring jezelf met herinneringen wanneer dingen te ingewikkeld worden.
 • Veel van de beste handelen in koersen herinner ons eraan dat onderzoek op de eerste plaats komt. Op de hoogte zijn van wat u gaat verhandelen, loont altijd.
 • Geduld is een belangrijk onderdeel van handelen. Minder vaak handelen is meestal beter dan vaak handelen.
 • Handelen is niet hetzelfde als een gewone baan. U kunt de markt niet aanpassen aan uw leven.

Inspirerende handelsquotes zullen u motiveren, maar zullen u geen handelaar maken!

Maar de gratis forex-handelscursus van Trading Education zou de slag kunnen slaan. Hoewel u zich misschien opgepompt en klaar voelt na het lezen van onze lijst, vergt handelen veel meer dan alleen motiverende handelskoersen.

Onze forex trading cursus, The Ultimate Guide to Forex Trading, is nu gratis.

Je leert:

 • Stichting in FOREX Trading
 • Mechanica van FOREX-handel
 • Geavanceerde analyse FOREX-handel
 • Strategiehandel voor FOREX-handel

Meld u aan en ontvang het nu voordat het weg is! Wie weet, misschien ben jij ooit degene die het maakt inspirerende handelscitaten!

Als je het leuk vond om 101 inspirerende handelscitaten te lezen en wat ze betekenen van handelseducatie, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me