7 grunner til at investering ikke er en god idé!

Investering er ikke for alle. Det er blitt sagt at ting som berømmelse og formue kan tynges på sjelen, og at penger ikke kan kjøpe deg lykke. Investering er den vanligste måten for vanlige mennesker til å vokse ekstraordinært velstående, hvis de vet hvordan de skal investere klokt og ta de riktige beslutningene til rett tid. Men du må vurdere det aller viktigste spørsmålet: vil du være rik og leve en glamorøs livsstil?

Her er syv grunner til at investering kan være en dårlig idé for deg.

1. Investering kan øke disponibel inntekt

investeringssuksess, rik livsstil, yacht

Hvis du kommer til å lykkes med investeringene dine takket være den økonomiske kunnskapen du tilegner deg gjennom opplæring og erfaring, vil du være i en posisjon der du har mer penger enn du faktisk trenger å betale regningene dine. Dette kan etterlate deg i den misunnelsesverdige posisjonen til å måtte finne måter å bruke alle de ekstra pengene på, for eksempel å reise på ferie til luksuriøse steder og kjøpe ekstravagante ting du ikke egentlig trenger å ha.

Se også: 7 hemmeligheter for å bli velstående før 30 år

2. Du kan samle nok penger til å forlate fremtidige generasjoner

Hvis du har lykkes med å tjene penger på nettet, og du har barn, er sjansen stor for at de vil dele i pengene du har samlet. Så etter all den tid og krefter du bruker på å tjene formuen din, vil barna og barnebarna bare arve den uten å måtte gjøre noe arbeid i det hele tatt. Dette er ikke rettferdig for deg og er nettopp den typen ting som skapte verdens Paris Hiltons og Kim Kardashians – neppe en fremtid du vil ha for barna dine.

3. Store rikdommer vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra media og publikum

Hvis du ser på ekstremt vellykkede investorer som Warren Buffet, vil du se at alle ønsker å velge hjernen for å få tips om hvordan de skal lykkes. Du kan ende opp med å få latterlig berømmelse, med folk som kjenner deg igjen uansett hvor du går. Du må reise på irriterende private jetfly for å unngå folkemengdene og gå glipp av opplevelser som det gråtende barnet bak deg på et kommersielt fly som sparker setet ditt uendelig.

Se også: De 21 største rikeste menneskene i verden for 2018

4. De rike og berømte vil kanskje møte deg

Hvis du når et høyt velstandsnivå gjennom handel, vil du sannsynligvis begynne å finne veien til noen av de eneste VIP-begivenhetene der de andre rike, berømte menneskene går. Å tilbringe tid med de vakre mennene og kvinnene i Hollywood ville være en skikkelig drag, og du vil absolutt ikke bli invitert til glamorøse arrangementer som Oscar eller Grammy. Rikdom har en tendens til å trekke slike ting til deg, så det kan være lurt å tenke deg om før du begynner på en karriere innen handel.

5. Folk vil være misunnelige på deg

sjalu, vellykket investor

Ikke alle av oss liker å være sentrum for oppmerksomheten. Det vil være mennesker som vil ha det du vil, og folk som sier at du ikke fortjener det – hatere. Å være personen alle andre ønsker å være, er virkelig ikke for alle, og rikdommen du kan skaffe deg ved å investere, kan sette deg rett i søkelyset til de velstående wannabene..

Neste gang: 7 tips som gir deg mer penger å investere

6. Du vil kunne dele rikdommen din med venner

Har du en venn som vil starte en bedrift, men som ikke kan samle oppstartkontantene? Kanskje en BFF hvis mor har blitt diagnostisert med en sykdom og de ikke har råd til den beste behandlingen for henne. Gjett hva – disse menneskene kommer til døren din og leter etter noen av pengene dine. Og vi vil ikke dele våre hardt opptjente penger med en venn i nød, gjør vi??

7. Du får mer fritid

fritid, fritid

9-5 holder deg opptatt; uten det er livet ditt ganske tomt. Hobbyer har sin plass, det samme gjør avslapning, men du vil ikke investere tiden din i ting du brenner for når du kan male for å tjene penger til noen andre! Ta vårt råd og hold deg til det daglige anfallet, fordi det å bli rik ved å investere bare gir deg for mye tid på hendene.

I utgangspunktet øker du sjansene dine for å bli en del av de rike få ved å lære å lykkes med å investere og handle, og det er for mange hodepine som følger med det. Du vil tilbringe livet ditt med å male hardt hele dagen, hver dag for å betale det boliglånet mens du stjeler de rare øyeblikkene for å forfølge hobbyer, sosialisere og tilbringe tid med partneren din. Rikdom er ikke for alle, så å tjene penger på nettet fra hjemmet ditt er fullt av fallgruver.

Ikke gå glipp av: De 11 beste bøkene for investering i 2018

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, vennligst gi den en like og del med andre du tror det også kan være av interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me