8 grunner til å begynne å investere pengene dine

Lurer du på om det er på tide å begynne å investere? Hvis du leter etter måter å dyrke penger for vekst og inntekt, og for avkastning som har en tendens til å overgå andre typer sparing på lengre sikt, er det definitivt på tide å foreta en investering!

Dette Handelsutdanning artikkelen vil vise deg åtte av våre favorittgrunner til at du bør begynne å investere i dag.

1. Få pengene dine til å fungere for deg

få pengene dine til å fungere for deg, begynn å investere

Hvis du ennå ikke har hørt om fordelene med en passiv inntekt, kan du forberede deg på å oppdage et av de mest spennende økonomiske målene noensinne! Dette er spesielt viktig for foreldre som forventer en karriereferie av familieårsaker i fremtiden, eller faktisk for alle som ønsker å forberede seg på fleksibilitet og valg senere. Enkelt sagt, du kan enten jobbe for pengene dine – for eksempel legge inn timene i jobben din – eller du kan begynne å få pengene dine til å fungere for deg når du begynner å investere i aksjemarkedet..

Du vil kanskje også like: Andy Krieger: The Currency Trading Genius

2. Slå inflasjonen

Mange bankkontoer har fremdeles sørgelige lave renter som knapt holder tritt med inflasjonen – for tiden på 2,2 stk i Storbritannia [1]. Når du investerer i aksjemarkedet, har du langt bedre sjanser til å finne avkastning som øker pengene dine og slår inflasjonen.

3. Vekst for fremtiden

pengevekst for fremtiden

Når du investerer i aksjer, aksjer, obligasjoner eller andre aktivaklasser, investerer du i fremtiden. Det er som å plante et frø i dag og vente på at en stor sunn plante skal vokse. Det gir deg gode vaner og betyr at du kan se frem til et sunt reiregg når du har en langsiktig tidsramme og et ønske om å lære så mye du kan om investeringsverdenen. De gode nyhetene? Det er ikke så komplisert som du kan forestille deg, og alle kan øke fortjenesten!

Folk leser også: Gjør vanlige mennesker tjener penger på online handel?

4. Pensjonsplanlegging

Mange av oss er fortsatt skyldige i å ha utilstrekkelige pensjonsmidler. Hvis du ikke vil stole på statspensjon, er det aldri for sent å begynne å investere i aksjer, aksjer, fond, trackere, obligasjoner og andre verktøy som vil hjelpe deg med å skape et komfortabelt redeegg over tid. Hos Trading Education vil vi gi deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å gjøre nettopp det. Og husk at det også er skattefordeler!

5. Oppfylle målene dine

oppfyller dine økonomiske mål

Vi har alle drømmer, og mange av dem involverer litt økonomi for å komme av banen – enten du har som ambisjon å eie en båt, å betale av pantet ditt tidlig, å reise verden rundt eller å starte din egen virksomhet. Kanskje du vil legge nok av å sende barna til universitetet eller hjelpe dem med å kjøpe sitt eget første hus. Uansett motivasjon, tålmodighet, disiplin og langsiktig karakter av aksjemarkedsinvesteringene, betyr det at du kan få på plass alle trinnene som kreves for å forberede deg økonomisk på at ambisjonen skal skje. Ingen flere pipedrømmer – og i stedet – en planlagt fremtidig virkelighet.

Se også: Hvor mye taper du ved ikke å investere?

6. Langsiktig prestasjon

En av de store leksjonene i aksjemarkedet er behovet for å ha en langsiktig tidsramme når du begynner å investere. Dette krever tålmodighet, disiplin og planlegging; som alle er ypperlige verktøy som hjelper deg med å nå dine økonomiske mål. De flyr også i møte med vår moderne kultur som har en tendens til å fokusere på raske løsninger og raske gevinster. Når du begynner å lære om det langsiktige løftet om en jevn investeringsplan i aksjemarkedet og investere i din egen kompetanse og ferdigheter, har du muligheten til å sikre din egen økonomiske fremtid.

7. Risikoen for en savnet mulighet

risikoen for tapte muligheter

Hvis du ikke investerer i aksjemarkedet, risikerer du å tape på betydelige gevinster. Husk at bankkontoer betaler veldig lite renter og inflasjonen er høy. Statistisk sett har aksjemarkedet overgått andre aktivaklasser på lang sikt og er fortsatt det beste langsiktige hjemmet for pengene. [2] Ikke gjør feilen med å savne båten og en aksjemarkedsøkning – tenk for eksempel at London FTSE nådde en heltidshøyde i begynnelsen av dette året, og mange mener det er klar til å nå en annen. [3] Dette betyr at de som er klare til å investere, posisjonerer seg for å høste fordelene ved fremoverplanlegging og nøye timing!

Ikke gå glipp av: Invester som Peter Lynch – The Stock Picking Expert

8. Skattemessige årsaker!

Visste du at det er skatteeffektivt å investere i aksjer og aksjer via pensjon? Visste du at du kan ha ISA-aksjer og aksjer som også er et skatteeffektivt sparingsverktøy? Det er mange måter å spare penger mens du lager det!

Lær alt du trenger for å bli en vellykket investor! Hos Trading Education vil vi åpne hele verden av aksjemarkedsinvesteringer for deg og gi deg verktøyene, kunnskapen og tilliten du trenger for å komme videre og foreta en investering i din egen fremtid. Du lærer hvordan du navigerer i aksjemarkedet, hvordan du forstår begrepene, hvordan du leser sjargongen og tallene og strategiene som kan bidra til å vokse penger på lengre sikt. Enda bedre, alt kursmateriellet presenteres på en enkel, tilgjengelig og klar måte som du kan implementere umiddelbart!

Kontakt oss for å finne ut mer og ta kontroll over din egen økonomiske fremtid!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det også kan være av interesse.

Den opprinnelige artikkelen finner du her.

Kilder:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices

[2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp

[3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me