13 beste Bitcoin-portefeuilles om BTC veilig op te slaan [2020-editie]

Voordat we aan de slag gaan om u te helpen kiezen uit de beste bitcoin-portemonnee of de beste cryptocurrency-portemonnee voor u.

Ik zal je een kort verhaal vertellen!

Mijn vriend verloor 3 BTC die hij had gekocht met zijn spaargeld !!

Zijn naam is Rahul, en we ontmoetten elkaar een paar maanden eerder waar ik hem over bitcoins vertelde. Kort daarna raakte hij verslaafd …

Hij begon zijn onderzoek te doen en toen hij tevreden was, kocht hij wat bitcoins. (natuurlijk, zonder mij te raadplegen, handelde BTC op dat moment rond de $ 5000)

U moet zich afvragen wat er mis is gegaan?

Nou, dat was ik ook, tot voor kort toen hij me belde, en ik probeerde de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken:

Hij kiest gewoon willekeurig zijn Bitcoin-portemonnee door in de Play Store te zoeken. De portemonnee die hij koos, was relatief onbekend en was een bewaarportefeuille. (Onthoud, ons artikel over privésleutels: niet je sleutels, niet je munten zijn al ontelbaar keer bepleit op TheMoneyMongers)

Wat er daarna gebeurde, is alleen maar duidelijk om te denken …

De bitcoins zijn nu voor altijd verdwenen, en hij zit in de problemen.

Maar wat heeft het voor zin u dit allemaal te vertellen??

Ik vertel u dit zodat u deze valkuil kunt vermijden. Dit is een dure opleiding (momenteel ter waarde van 3 BTC) die u gratis krijgt !!

En verder,

Ik weet dat u op zoek bent naar de best mogelijke BTC-portemonnee om uw munten voor de lange termijn op te slaan. En ik moet zeggen, je bent een wijze kerel, in tegenstelling tot mijn vriend die het miste om mij te raadplegen.

Maar eerst vertel ik je enkele van de beste BTC-portefeuilles; Ik wil dat u deze criteria onthoudt, die de onderliggende reden voor u zouden moeten zijn om een ​​Bitcoin- of cryptoportefeuille te kiezen.

Hier zijn deze criteria:

 • Team: Moet een goede ontwikkeling hebben & marketing team.
 • Makkelijk te gebruiken: Wallet moet een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface hebben & UX.
 • Compatibiliteit: Moet compatibel zijn met verschillende besturingssystemen.
 • Veiligheid: Moet compromisloos zijn voor de veiligheidsnormen.
 • Gemeenschap: Moet een actieve gebruikersgemeenschap hebben.
 • Bewaring: Moet u toegang geven tot privésleutels of seed

Op basis van deze criteria hebben we de volgende aanbevelingen voor u om de beste BTC- en cryptocurrency-portemonnee te kiezen. De meeste van deze wallets die we hier hebben vermeld, zijn een of meerdere keren door ons gebruikt en sommige van deze wallets gebruiken we nog steeds.

Laten we ze dus een voor een bekijken:

Beste Bitcoin & Crypto Wallet 2020 Snelle Wallet-links
Bitcoin (BTC) hardware portemonnee Ledger Nano X [Aanbevolen]
Ledger Nano S
CoolWallet S
Trezor Model T
Bitcoin (BTC) iOS & Android-portemonnee Freewallet
Blockstream Groen
Blockchain Bitcoin-portemonnee
Vertrouw op Wallet
Bitcoin (BTC) desktopportefeuilles Electrum
Exodus
Bitcoin (BTC) webportefeuilles Coinbase portemonnee
Rahakott

Beste crypto-portemonnee 2020 [inclusief Bitcoin (BTC)]

Hardware portefeuilles

# 1. Ledger Nano X

Ledger Nano X is een andere populaire Bitcoin-portemonnee die onlangs is gelanceerd door Ledger HQ.

Het hoofdkantoor van Ledger in Parijs, Frankrijk, is een ander baanbrekend bedrijf als het gaat om de productie van cryptocurrency-hardwareportefeuilles, en het begon met het lanceren van crypto-portefeuilles sinds 2014.

Ledger Nano X is een flashdrive-achtig apparaat met een digitaal scherm en twee knoppen aan de zijkant. Verbonden met zijn desktop en mobiele app, kun je gemakkelijk navigeren door de cryptoassets die je op dit apparaat hebt opgeslagen.

Bovendien lekt het apparaat nooit privésleutels, zelfs niet wanneer u het verbindt met geïnfecteerde mobiele telefoons of desktops.

Vergeet ook nooit om de back-up van uw seed-woorden te nemen op het moment van initialisatie van Ledger Nano S, want als u deze seed verliest, verliest u uw crypto’s..

PS: Koop Ledger Nano X altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van gebruikers.

Ten slotte is deze Bitcoin-portemonnee geschikt voor Bluetooth en maakt end-to-end-codering mogelijk voor extra beveiliging terwijl u transacties uitvoert via uw mobiel of desktop..

Koop nu Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S behoeft geen introductie.

Het is zeker de meest bekende Bitcoin- en cryptocurrency-portemonnee die is vervaardigd door Ledger HQ.

Ledger Nano S is natuurlijk de voorloper van Ledger Nano X, maar het brengt uw veiligheid in ieder geval nooit in gevaar..

Als u weinig budget heeft om een ​​portemonnee voor cryptocurrency te kopen, moet u Ledger Nano S bekijken, aangezien het vanaf nu vrij goedkoop is. En het mooiste is dat u minder betaalt voor dezelfde beveiligingsgraad.

Net als bij andere wallets, kunt u met Ledger Nano S een back-up maken van uw seed, een pincode instellen en een wachtwoordzin instellen, indien nodig. Afgezien daarvan kunt u er gemakkelijk 700+ cryptocurrencies en tokens op opslaan en over de landsgrenzen lopen. Kijk hier in meer detail over de munten die door Ledger Nano S worden ondersteund.

PS: Koop Ledger Nano S altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromis voor het geld van gebruikers.

Koop Ledger Nano S No.

# 3. CoolWallet S

Ik weet niet zeker of je al van CoolWallet S hebt gehoord of niet !!

Dus laat me je eraan voorstellen. (Ik gebruik deze portemonnee graag)

CoolWallet S is de beste cryptocurrency-portemonnee die je vanaf nu op de markt kunt krijgen en het is erg gaaf om te gebruiken.

Het is een hardware-portemonnee die eruitziet als een creditcard of betaalpas en wordt geleverd met een ingebouwde batterij die ongeveer 2 uur nodig heeft om op te laden. Het mooie van deze slanke portemonnee is dat hij comfortabel in uw fysieke fiat-portemonnee past of waar u uw creditcards ook bewaart.

Vanaf nu kunt u Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash en ERC20-tokens, enz.Op de CoolWallet S opslaan, waardoor het de beste Bitcoin-portemonnee is om onderweg te gebruiken !!

Het heeft ook een mobiele portemonnee-app en de CoolWallet S kan ermee communiceren via Bluetooth. Op deze manier verlaten uw privésleutels de hardware ook nooit en geeft u de vrijheid om uw cryptocurrencies op een mobiel apparaat te gebruiken zonder de veiligheid in gevaar te brengen..

Ten slotte stelt CoolWallet S u, net als andere crypto-portefeuilles, in staat om een ​​back-up te maken van uw herstelzaad en is het een betrouwbaar product dat door meer dan 150.000 klanten over de hele wereld wordt gebruikt.

Koop CoolWallet S nu

# 4. Trezor Model T

SatoshisLab – het pioniersbedrijf dat in 2013 de eerste Bitcoin-hardwareportemonnee heeft uitgevonden, heeft weer een andere cryptocurrency-portemonnee geproduceerd, namelijk Trezor Model T

Trezor Model T is de next-gen cryptocurrency-portemonnee voor degenen die u gelooft in het HODLing van hun geld voor de lange termijn.

Wanneer u de Tezor Model T-portemonnee gebruikt, verlaten uw privésleutels dit hardwareapparaat nooit, en toch heeft u toegang tot uw cryptoassets via hun interactieve webapp.

Met Model T kunt u uw herstelzaad ook veilig bewaren. Je moet dit zaadje extreem veilig bewaren, want als je dit verliest, zou dit hetzelfde zijn als het verliezen van je hele geld.

Vanaf nu kan Model T 650+ cryptocurrencies en ERC20-tokens opslaan. Als je er meer inzicht in wilt, raden we je aan om ons artikel over door Trezor ondersteunde munten te lezen of je kunt onze recensie van Trezor vs Ledger bekijken.

PS: Koop altijd Trezor Model T van deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van de gebruiker.

Koop nu Trezor Model T

Beste mobiele Bitcoin (BTC) portefeuilles / apps (Android / iOS-apps)

​Freewallet

Freewallet is een van de meest populaire mobile-first wallets in de cryptosfeer die gebruikers bedient sinds 2016.

Freewallet, een van de beste custodial multi-valuta crypto-wallets met een totaal publiek van meer dan 3M-gebruikers wereldwijd, die meer dan 150 crypto-activa ondersteunt, waaronder populaire zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, enz.

Al deze middelen worden veilig op uw apparaat opgeslagen, waar alleen u de controle over houdt, aangezien ze worden opgeslagen in de veilige koude opslag van Freewallet.

Freewallet heeft ook de ingebouwde uitwisseling voor 100+ cryptocurrencies en is beschikbaar in 13+ talen om een ​​wereldwijd publiek te bedienen. Maakt u zich geen zorgen, er zijn geen KYC-normen als zodanig en u kunt aan de slag met uw Freewallet met een eenvoudige aanmelding en set-up 2FA, pincode en vingerafdrukondersteuning om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen.

De Freewallet-familie omvat Multiwallet die beschikbaar is in iOS-, Android- en webversies, dus bekijk Freewallet om uw cryptocurrencies een keer te beveiligen.

Bekijk Freewallet nu

# 5. Electrum

Bent u op zoek naar een gratis bitcoin light wallet voor uw mobiele apparaat?

U hoeft niet verder te zoeken dan de Electrum-portemonnee.

Electrum is een portemonnee met alleen Bitcoin die is ontwikkeld en geregistreerd onder de MIT-licentie en is zeker de meest vertrouwde open-source mobiele Bitcoin-portemonnee.

Het wordt beter:

Met Electrum kunt u ook uw Bitcoin-transactiekosten aanpassen en het is heel goed mogelijk om zowel legacy- als segwit-transacties via deze portemonnee te verzenden..

Ten slotte scoort Electrum een ​​beetje laag in vergelijking met zijn collega’s in termen van gebruikersinterface, maar dat is geen probleem voor u, maak u geen zorgen dat uw munten zich in een veilige portemonnee bevinden.

Vanaf nu is Electrum alleen beschikbaar voor mobiele Android-apparaten.

Download Electrum Wallet

# 6. Blockstream Green (ook bekend als GreenAddress Wallet Review)

Blockstream Green is zeker de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke Bitcoin-portemonnee voor mobiele apparaten.

Blockstream Green is de opvolger van de GreenAddress-portemonnee en is vanaf de grond opgebouwd voor de Bitcoin-gebruikers die willen genieten van volledige privacy, veiligheid en bruikbaarheid aangeboden door de Bitcoin-blockchain..

Het is een portemonnee met meerdere handtekeningen waarin u één privésleutel heeft en de servers van Green Wallet een andere. Dit dient als een 2-FA-authenticatie waarbij gebruikers de controle over hun geld behouden.

U krijgt ook de functie van aanpasbare vergoedingen en segwit-transacties die volledig worden ondersteund door Green Wallet, naast de functie Vervangen door vergoedingen voor drukke tijden.

Ten slotte is er geen KYC om mee te beginnen, en het is een Tor-geactiveerde portemonnee die beschikbaar is in meerdere talen, waaronder Braziliaans Portugees, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans en Oekraïens. En er komt nog meer!

Vanaf nu is Blockstream Green-portemonnee beschikbaar voor iOS & Android-apparaten.

Download Blockstream Green Wallet

# 7. Blockchain Bitcoin-portemonnee

Blockchain-portemonnee bevindt zich sinds 2012 in deze ruimte en is een van de meest betrouwbare niet-bewarende cryptocurrency-portefeuilles in de cryptosfeer met meer dan 30 miljoen klanten.

Het beste is dat het begon als een Bitcoin-portemonnee die nu is uitgebreid om vele andere valuta’s te ondersteunen, maar de gebruikersinterface van de Bitcoin-portemonnee is nog steeds robuust.

Het is een niet-bewaarplichtige portemonnee waar u uw 12-woord zaad krijgt om als back-up te bewaren en u kunt ook een 4-cijferige pincode of biometrische authenticatie met vingerafdrukherkenning uitvoeren.

Het is een HD-wallet die vanaf nu BTC, ETH, BCH en XLM ondersteunt in 18 talen.

Blockchain-portemonnee ondersteunt vanaf nu zowel iOS- als Android-apparaten !!

Download Blockchain Wallet

# 8. Trust Wallet (Cryptocurrency Wallet) [gesponsord]

Trust wallet is een relatief nieuwe speler in de cryptosfeer, aangezien deze pas in 2017 werd gelanceerd.

Maar in deze korte periode kon het de aandacht trekken van Binance, zoals investeerders die vonden dat hun portefeuilletechnologie superieur was aan anderen en ze dus verwierf.

De Trust-portemonnee begon natuurlijk als een betrouwbare Ethereum-portemonnee, maar heeft zich nu uitgebreid om andere cryptocurrencies zoals BTC, LTC, enz. Te ondersteunen..

Trust wallet geeft u de volledige controle over uw cryptocurrencies, aangezien u uw seed op elk moment kunt opslaan vanuit deze door de klant gehoste portemonnee. Bovendien is het een meertalige portemonnee die kan worden geïntegreerd met Trezor, Ledger, KeepKey enz., Zoals wallets

Vanaf nu is de Trust-portemonnee beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Download Trust Wallet

Beste Bitcoin (BTC) desktopportefeuilles

# 9. Electrum (portemonnee met alleen Bitcoin)

Electrum is een van de meest betrouwbare open-source Bitcoin-wallets die is geregistreerd en ontwikkeld in de MIT-licentie.

De gebruikersinterface van Electrum wallet is niet zo goed als die van andere concurrenten, maar qua functies is het zeker het meest geavanceerd. Het is zo omdat u met de desktop-app van Electrum, een lichtgewicht app, uw transactiekosten kunt aanpassen en segwit-transacties kunt verzenden.

Als er te veel vertraging is op de blockchain van de Bitcoin, kunt u de functie Vervangen door vergoedingen en kind betaalt voor ouder van de Electrum-portemonnee gebruiken om uw transactie los te maken..

Vanaf nu is de Electrum-portemonnee beschikbaar voor Linux, Mac, & ramen.

Download Electrum Wallet

# 10. Exodus

Exodus is een van de eerste wallets die ik begon te gebruiken in mijn vroege dagen van cryptocurrency.

De simpele reden om voor Exodus te kiezen was dat het erg intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. En de onderliggende reden voor zelfs hen om deze portemonnee te ontwikkelen, is om het zo eenvoudig te maken dat zelfs je grootmoeder er gebruik van kan maken.

Exodus is een desktop-gebaseerde cryptocurrency-portemonnee die meer dan 90 cryptoassets ondersteunt, waaronder BTC, ETH, LTC, enz. Naast UI en UX brengt het uw veiligheid niet in gevaar en is het handgemaakt met voldoende beveiligingsmaatregelen.

Door deze portemonnee te gebruiken, behoudt u de volledige controle over uw cryptocurrencies, aangezien het u de 12 woorden geeft die u nodig heeft om dit te doen !!

Exodus Wallet is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux

Download Exodus Wallet

Beste online Bitcoin (BTC) -portefeuilles (webportefeuilles)

# 11. Coinbase portemonnee

Veel mensen beginnen met Coinbase als ze Bitcoin kopen.

Dat kan natuurlijk geen kwaad, maar Coinbase is een online portemonnee die altijd verbonden is met internet.

Het is geen bewaarportefeuille waarin u uw privésleutels beheert. In plaats daarvan is het een beheerde crypto-portemonnee waar Coinbase-servers de sleutels van uw geld bewaren.

Maar als u iemand bent die niet zo technisch onderlegd is en niet in de kern wilt komen van het begrijpen van privé & openbare sleutels kunt u de Coinbase-portemonnee gebruiken om uw cryptocurrencies op te slaan.

Maar dit is zeer riskant !!

Bovendien heeft Coinbase een versie van een mobiele portemonnee die zelf wordt gehost, wat betekent dat u met deze portemonnee uw eigen privésleutels en dus uw bezittingen beheert..

Bekijk Coinbase

# 12. Rahakott

Rahakott is de beste BTC-portemonnee als je het hebt over online of webportefeuilles.

Het is zo omdat het een door uzelf gehoste webportefeuille is waarin u de privésleutels beheert. Dit maakt het de meest betrouwbare webportemonnee voor het opslaan van uw bitcoins.

Bovendien is dit ook de beste online cryptocurrency-portemonnee, als u een bewaaroplossing wilt, omdat deze in totaal zeven cryptocurrencies ondersteunt (BTC, ETH, LTC, ZEC, DASH, BCH, XMR).

Het wordt beter:

Registreren op Rahakott duurt letterlijk 15 seconden en vereist geen e-mailadres, telefoonnummer of zelfs maar inloggen en wachtwoord.

Maar net als een eerlijke, door uzelf gehoste portemonnee:

Rahakott genereert automatisch een geheugensteuntje voor u. Het geheugensteuntje is de sleutel tot uw geld; het belangrijkste is om het voldoende te beschermen en niet te verliezen.

Probeer Rahakott Wallet gratis uit

Conclusie: wat is de beste gratis Bitcoin / Crypto-portemonnee voor beginners?

Ummm, je ziet er nog steeds verward uit?

Dat hoeft niet.

We hebben alleen die Bitcoin- en cryptocurrency-portefeuilles vermeld die het beste zijn in het beschermen van uw cryptocurrencies. U kunt er dus vrijuit kiezen.

Maar als u iemand bent die een aanzienlijk aantal bitcoins of een andere cryptocurrency heeft, zou u moeten overwegen om een ​​portemonnee zoals Ledger Nano X of Ledger Nano S te kopen om uw crypto’s voor de lange termijn te beschermen..

Aan de andere kant, als u cryptocurrencies of BTC aanhoudt met een waarde van minder dan $ 500, kunt u een van de hierboven vermelde mobiele of desktopportefeuilles kiezen die we hebben voorgesteld !!

Er zijn ook enkele veelgestelde vragen die ik in deze gids zelf wil behandelen:

 • Welke Bitcoin-portemonnee is goed, legitiem, de veiligste, & de meest veilige?

Ledger Nano X & Trezor Model T zijn de veiligste en meest veilige Bitcoin-portefeuilles die er op de markt zijn. Afgezien daarvan hebben we hierboven vele andere portemonnees vermeld voor uw beoordeling.

 • Welke bitcoin wallets ondersteunen segwit?

Ledger Nano S, Ledger Nano X, Trezor Model T, en veel andere software en mobiele portefeuilles zoals Coinomi, Green wallet enz. ondersteunen segwit.

 • Dat zijn de beste Bitcoin-portefeuilles zonder kosten of zonder kosten?

Er is geen Bitcoin-portemonnee zonder kosten. Er moet een vergoeding worden betaald als u wilt dat uw Bitcoin-transactie succesvol is. Deze vergoeding gaat naar Bitcoin-mijnwerkers voor het leveren van deze service. Er bestaat dus niet zoiets als een Bitcoin-portemonnee zonder transactiekosten. U kunt uw Bitcoin-portemonnee echter zo instellen dat deze Bitcoin verzendt met lage transactiekosten of de laagst mogelijke kosten. Hiervoor moet u Bitcoin-portefeuilles gebruiken die een aangepaste vergoedingsfunctie hebben. Sommige van dergelijke portefeuilles zijn Ledger Nano X, Electrum, Green Wallet, Trust-portemonnee, enz.

 • Dat is de beste bitcoin-portemonnee voor beginners & nieuwe gebruikers?

Ledger Nano X en Exodus wallet bitcoin wallet zijn het beste voor beginners.

 • Is er een bitcoin-portemonnee zoals MyEtherWallet?

De portemonnee van Rahakott is een Bitcoin-portemonnee die een beetje lijkt op MyEtherWallet.

Dat allemaal van onze kant in deze enorme gids over crypto-portefeuilles. Ik hoop dat je deze gids leuk vond die ook de beoordelingen van Bitcoin en crypto-portemonnee omvat …

Vergeet dit niet te delen met je vrienden & familieleden die zoeken naar het beste crypto-portefeuilles om hun cryptocurrencies op te slaan !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me