[2020] Hoe kunt u bitcoin- of cryptoleningen krijgen zonder onderpand?

Bent u op zoek naar een Instant Bitcoin-lening zonder onderpand en zonder verificatie?

Nou, je bent op de juiste plek !!

Allereerst wil ik eerst een ding duidelijk maken:

Er bestaat niet zoiets als Bitcoin-leningen of cryptoleningen zonder onderpand of zonder verificatie.

Verbaasd?

Als dat zo is, zou je dat niet moeten zijn, want dat is een te goede deal om waar te zijn.

De kans is groot dat iemand u probeert op te lichten, als ze een deal op vergelijkbare wijze presenteren.

Ik ben de afgelopen drie jaar bijna in deze branche geweest en 100% van de tijd hebben dergelijke sprookjesdeals bewezen duister of oplichterij te zijn.

Blijf dus bij hen vandaan.

Wat u vervolgens moet doen, is de juiste Bitcoin-lening- en cryptoleningbedrijven vinden die uw cryptocurrencies als onderpand houden om een ​​behoorlijk aantal leningen te verstrekken..

Op deze manier zult u geen afstand doen van de toekomstige waardestijging van uw digitale activa en tegelijkertijd de broodnodige lening krijgen om aan uw behoeften te voldoen.

Het is eenvoudig: wanneer u het geld heeft, retourneert u het en krijgt u uw cryptocurrencies of Bitcoin, wat u ook als onderpand hebt bewaard, terug.

Ik heb wat huiswerk voor je gedaan. Hier zijn enkele van de bedrijven die u kunt proberen om Bitcoin- en cryptoleningen te krijgen als u al in bezit bent

Instant Bitcoin-lening zonder onderpand

Als u Bitcoin of een andere cryptocurrency heeft, is dit de beste plek om te landen voor een onmiddellijke Bitcoin- of cryptolening. Zorg ervoor dat u uw crypto-portemonnee en uw identiteitsbewijzen met foto bij de hand houdt.

productnaam Snelle links
BlockFi Crypto-leningen [Ondersteunt de VS. & VK] Check nu
BlockFi-spaarrekening [Ondersteunt de VS. & VK] Check nu

BlockFi [Beste voor klanten in de VS]

BlockFi is een serieuze crypto-geldschieter die sinds 2018 opereert vanuit de VS..

Het bedrijf is langzaam begonnen en heeft nu een goede durfkapitaalfinanciering. Maar dit gelooft ook niet in het verstrekken van Bitcoin-leningen zonder onderpand.

Hun activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de VS en hun diensten zijn beschikbaar in de volgende staten: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OF, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Ze geven leningen uit met een LTV van maximaal 50% en het minimale geleende bedrag is $ 5000, wat betekent dat je een onderpand ter waarde van $ 10.000 in crypto moet houden bij de huidige LTV.

Ze hebben onlangs hun organisatie- en opnamekosten geschrapt om het voor cryptohouders aantrekkelijker te maken om hun cryptocurrencies als onderpand te houden om leningen te krijgen, in plaats van ze meteen te verkopen..

Ze bieden ook een BlockFi-spaarrekening aan en je kunt er een rente van tot 8,6% mee verwachten. Renterekeningen zijn niet beschikbaar in CT en NY, en voeg ten minste $ 100 toe aan hun spaarrekening om een ​​fatsoenlijk inkomen te verwachten.

Het proces is eenvoudig, ga gewoon naar BlockFi.com en meld u aan met uw e-mailadres. Voltooi uw KYC en plaats die storting van uw crypto in hun portemonnee om als onderpand te gebruiken. Eenmaal toegepast vanaf uw kant en goedgekeurd door BlockFi, krijgt u contant geld of cryptoleningen volgens de door u gekozen criteria.

Krijg nu een lening van BlockFi

Leen Bitcoin zonder onderpand

Geld lenen voor bitcoin is gebruikelijk, maar geld lenen in Bitcoin zonder onderpand is niet zo eenvoudig !!

Oh ja, er is één bedrijf dat je zonder enig onderpand leningen geeft in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Ze zijn natuurlijk geen oplichterij, maar ze verstrekken geen leningen voor Bitcoin. In plaats daarvan gebruiken ze de blockchain van Bitcoin voor het verwerken van hun leningbetalingen. Ze werken als een traditionele financier waarbij uw andere documenten worden gecontroleerd om uw kredietwaardigheid te kennen.

Er is dus een subtiel verschil tussen geld lenen tegen Bitcoin en leningen krijgen die in Bitcoin worden gefinancierd. Bitbond doet het laatste, terwijl BlockFi het eerste doet.

Als je uit de VS komt, kun je het proberen BlockFi voor uw cryptoleningen en cryptospaarrekening.

Ik hoop dat je nu duidelijk bent en zou willen nadenken over dit idee om je crypto-bezit niet te verkopen en in plaats daarvan een onderpand te geven om onmiddellijke leningen te krijgen.

Last but not least moet u het KYC-proces doorlopen op al dergelijke crypto-uitleenplatforms met onderpand. Er is geen manier om er omheen te komen. Ik denk dat het verstandig is om dat ook te doen omdat je veel bewijs nodig hebt voor het geval er iets misgaat.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me