3Commas-alternatieven die u nu zou moeten proberen

Het is begrijpelijk om sommige tools niet leuk te vinden, ondanks dat ze goed of slecht zijn.

Dit kan met iedereen gebeuren, en dit is vooral waar in de cryptosfeer als je zoveel opties hebt om uit te kiezen.

Om de een of andere reden lijkt het erop dat u niet tevreden bent met de 3Commas-tool en op zoek bent naar een alternatief.

Nou, ik moet zeggen dat je op de juiste plek bent, want de afgelopen weken heb ik het geluk gehad om enkele van de 3Commas-alternatieven te testen.

Ik zou mijn bevindingen graag met u willen delen in dit bericht, zodat u uw due diligence effectief kunt voltooien. Dus hier is mijn lijst:

3Commas gratis alternatief

Hier zijn de beste alternatieven voor de 3commas-service en al deze 3commas-concurrenten zijn goed genoeg om uw handelsintenties te vervullen:

# 1. Pionex

Probeer Pionex Grid Trading Bot zonder risico door deze eenvoudige stappen te volgen:

 • Registreer Pionex via deze link
 • Als u de Pionex-app downloadt, ziet u bovenaan de hoofdpagina een banner “Profit yours, loss ours”.
 • Volg de stappen in de campagne, deze zal u begeleiden om uw eerste grid trading bot op Pionex te creëren. Pionex dekt het eventuele verlies van die bot en u kunt alle winst van die bot halen. Wauw!!

Pionex is een van ‘s werelds eerste beurzen met ingebouwde handelsbots die ook GRATIS zijn. Het verzamelt de liquiditeit van Binance en Huobi Global en is een van de grootste Binance-makelaars.

Als een van de grootste Binance-makelaars biedt Pionex diepe liquiditeit die de liquiditeit van Binance en Huobi Global combineert met zijn eigen liquiditeit van de Pionex-beurs.

Naast de grote liquiditeit biedt Pionex 12 gratis handelsrobots, waarmee gebruikers hun handel 24/7 kunnen automatiseren zonder altijd de markten te controleren.

Enkele opvallende kenmerken van Pionex zijn:

 • Pionex biedt 12 gratis handelsbots voor particuliere beleggers.
 • De handelsvergoeding is het laagst in vergelijking met de meeste grote beurzen. De handelsvergoeding op Pionex is 0,05% voor maker en nemer.
 • Grid Trading Bot is een van de meest populaire handelsbots op Pionex. Hiermee kunnen handelaren laag kopen en hoog verkopen in een specifieke prijsklasse.
 • Leveraged Grid Bot biedt tot 5x hefboomwerking.
 • Spot-Futures Arbitrage-bot helpt particuliere beleggers om passief inkomen te verdienen met een laag risico. Het geschatte rendement voor deze strategie is 15 ~ 50% APR.
 • Pionex heeft ook een van de beste hefboomtokens op de cryptomarkt uitgegeven.
 • Bovendien stelt de Smart Trade-terminal traders in staat om stop-loss in te stellen, winst te nemen en achter te blijven in één transactie. Pionex is verleend door de MSB-licentie (Money Services Business) van het Amerikaanse FinCEN.

Probeer Pionex nu

# 2. Quadentie

Upgrade GRATIS naar Quadency Pro door deze eenvoudige stappen te volgen

 1. Registreren & login Quadency via deze link.
 2. Verbind vervolgens uw bestaande uitwisselingsaccount of nieuwe uitwisselingsaccount zoals (Binance, Kucoin, Liquid, OKeX) met Quadency met elk aanbetalingsbedrag.
 3. Uitvoeren 1 handmatige of geautomatiseerde bot-handel met partneruitwisseling van Quadency.

Na een succesvolle transactie wordt uw account automatisch geüpgraded naar Pro for GRATIS (ter waarde van $ 49) binnen ongeveer 1 uur, waardoor een e-mailmelding wordt geactiveerd om te bevestigen.

Wil iets dat nog meer geïntegreerd en lichter is om te gebruiken?

Draai naar Quadency.

Quadency is een slimmere manier om uw cryptocurrencies te beheren en te verhandelen, waardoor het een fatsoenlijk alternatief voor 3Commas is.

Net als 3Commas kun je tien populaire crypto-uitwisselingen bereiken en je handen vuil maken aan 880+ verhandelbare crypto-activa, ook op een geautomatiseerde manier.

Bovendien krijgt u geavanceerde grafiektools en indicatoren om uw TA-strategieën te formuleren, waarbij de ingebouwde bots in Quadency u kunnen helpen bij het uitvoeren van.

 • Wil je het uitgebreid bekijken? Bekijk onze volledige Quadency-beoordeling voor u !!

Ik hou vooral van hun backtesting-functie, wat betekent dat je het doet op basis van gegevens en cijfers in plaats van in het donker te fotograferen.

Probeer Quadency nu

# 3. TradeSanta

De slogan van TradeSanta is geautomatiseerde cryptohandel, eenvoudig gemaakt. Dit is vrijwel vanzelfsprekend en geeft aan dat TradeSanta een cryptobot is om te handelen en een alternatief voor 3Commas.

Wat echter essentieel is, is de mogelijkheid om verbinding te maken met vier grote crypto-uitwisselingen, zoals – Binance, Bittrex, HitBTC, Bitfinex, om u te helpen er tegelijkertijd op te handelen.

Net als 3Commans kunt u met TradeSanta alomtegenwoordig worden op deze vier beurzen om uw handelsstrategieën te formuleren en uit te voeren..

Nu het gebruik van TradeSanta cryptohandel zal geen fulltime baan voor u zijn en gebruik maken van lange en korte strategieën die kunnen worden geïmplementeerd met grote handelsvolumes zonder enige ontsporingen.

Probeer TradeSanta nu

# 4. Cryptohopper

Hoe zit het met het kennen van nog een alternatief voor 3Commas?

Laat me je voorstellen aan Cryptohopper. Cryptohopper is een beetje superieur aan 3Commas, omdat het vol zit met complete handelshulpmiddelen van de industrie om het meeste uit uw geautomatiseerde cryptohandel te halen.

U kunt de 130 indicatoren van Cryptohopper met één klik gebruiken, deskundige handelaren kopiëren, stop-loss trailing of winst nemen en nog veel meer op tien crypto-uitwisselingen tegelijkertijd.

Gesimuleerde handel, abitrage op tien crypto-uitwisselingen en kortsluiting van enkele van de populaire cryptocurrencies is heel goed mogelijk met Cryptohopper.

Ten slotte hun brood & butter is een backtesting van historische gegevens, dus het is niet alsof je handelt met een noob-tool.

Probeer Cryptohopper nu

# 5. Garnaal

Als u niet vaak handelt en uw strategie voornamelijk gericht is op HODL, moet u Shrimpy als uw metgezel kiezen.

Ik zal je vertellen waarom !!

Shrimpy is zeker een alternatieve bot van 3Commas, en daarom vermeld ik hem hier. Maar het is een bot die speciaal is ontworpen voor portfoliobeheer, indexering, herbalancering en strategische backtesting.

Gewoon HODL is de oude manier, maar HODL met aanpassingen voor het opnieuw in evenwicht brengen van Shimpy is de nieuwe manier om uw crypto-bezit te maximaliseren.

Maak uw aangepaste indexfondsen, test ze en automatiseer ze voor uitvoering op meer dan 10 crypto-uitwisselingen.

Probeer Shrimpy nu

# 6. Zignaly

Zinglay is een andere bot zoals 3Commas en heeft onlangs een behoorlijke tractie gekregen.

Tot nu toe heb ik in mijn gemeenschap de naam een ​​paar keer gehoord. Ik heb het nog niet gebruikt, maar bij het eerste onderzoek ziet het er indrukwekkend uit.

Hier is wat ik heb gevonden:

Zignaly is een tool voor daghandelaren in cryptovaluta die hun handelsstrategieën willen automatiseren. Laat uw strategieën op TradingView uitbesteden aan Zignaly om voor u te handelen op vijf grote crypto-beurzen zoals Binance, Bittrex, Poloniex, KuCoin, BitMex.

Dus op deze manier maakt u van Zignaly uw handelsterminal om een ​​bereik te hebben van duizenden cryptocurrencies, die u kunt verhandelen met slechts één klik op Zignaly.

Probeer Zignaly nu

Nu aan jou

Jij en ik weten het, Reddit is de eerste plaats waar mensen naar gratis alternatieven zoeken, en laat me je vertellen dat er geen gemakkelijke antwoorden voor zijn.

Ik geloof niet in gratis tools, en daarom heb ik op Reddit niet naar een alternatief van 3Commans gezocht. Als je wilt, zou je dat kunnen doen, maar vertrouwen op gratis tools in de wilde, vluchtige wereld van cryptocurrencies is niet verstandig..

Tot nu toe heb ik deze betrouwbare alternatieven voor 3Commas kunnen vinden, en ik ben op jacht om meer te weten te komen.

Toen ik ze vond, zal ik hier meer alternatieven opsommen, maar let wel; het zullen betaalde tools zijn, net als degene die hierboven worden vermeld.

En ik denk dat het betalen van een paar dollar per maand of per jaar geen probleem zou moeten zijn voor serieuze handelaren die met een gerust hart een fatsoenlijk rendement willen behalen..

Dat is allemaal van mij vandaag, en nu zeg je: Welke tool vind je het leukst? Gebruikt u een 3Commas-achtige tool voor uw cryptohandel? Hoe was je ervaring tot nu toe?

Laat het ons weten in de comments hieronder; we horen je graag &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me