BESTE anonieme Bitcoin-portefeuilles om te gebruiken in 2020

Bitcoin gebruiken is geweldig.

Bitcoin anoniem gebruiken is moeilijk.

Maar de echte magie gebeurt alleen als u Bitcoin anoniem gebruikt.

Dat komt omdat alleen jij dan de ware meester wordt in het gebruik van Bitcoin zonder een spoor achter te laten. Maar zoals ik al zei, het anoniem gebruiken van Bitcoin is moeilijk, en het kan alleen gemakkelijk worden door de anonieme bitcoin-portemonnee te gebruiken.

Notitie: Ik weet dat sommigen van jullie denken? Nou, was Bitcoin in de eerste plaats niet anoniem?

Kijken:

Het is niet en daarom wordt het gebruik van dergelijke portefeuilles die anonimiteit garanderen tijdens transacties in Bitcoin op dit punt essentieel.

Portemonnee naam Type
Ledger Nano X (Aanbevolen) Hardware Portemonnee
Ledger Nano S Hardware & Web Portemonnee
Samourai portemonnee Mobiele portemonnee
PINT Portemonnee Mobiele portemonnee
Bitcoinpaperwallet.com Papieren portemonnee
BitLox Hardware Portemonnee
Electrum Bureaublad & Mobiele portemonnee

Top Bitcoin Anoniem Portemonnees van 2020

Laten we aan de slag gaan met onze beste keuze voor anonieme Bitcoin-portefeuilles om veilig op te slaan in 2020 en daarna:

# 1. Ledger Nano X [Aanbevolen portemonnee]

Ledger Nano X Wallet is de opvolger van Ledger Nano S hardwareapparaat.

Nano X werd dit jaar gelanceerd en in deze korte tijd heeft het naam gemaakt voor het veilig beveiligen van uw cryptocurrencies.

Het is een betaald apparaat en biedt waar voor uw geld, aangezien het een zeer mobiel apparaat is met een Bluetooth-functie. Het kan dus gemakkelijk worden gebruikt met alle iOS- en Android-apparaten.

Op het gebied van beveiliging is het een niet-bewaarplichtige portemonnee waarin u uw privésleutels beheert.

Het kan ook worden gebruikt met een geïnfecteerd apparaat en geeft u toch gemoedsrust. Ledger Nano X kan ook worden gebruikt als een betrouwbare anonieme BTC-portemonnee als u Verberg uw internetprovider met behulp van een VPN en er zou geen probleem moeten zijn.

PS: Altijd Koop Ledger Nano X via deze officiële website, Aankopen die via andere bronnen zijn gedaan, zoals Amazon, zijn als foutief gemeld, waardoor het geld van de gebruiker in gevaar komt.

En als u koopt elk Ledger-apparaat zorg ervoor dat gebruik Avira VPN voor volledige anonimiteit omdat het een koopje aanbiedt 50% KORTING op hun jaarpakket.

 

In de toekomst kun je verwachten dat er meer anonieme functies beschikbaar zullen zijn op Ledger Nano X en daarom is het ook mijn favoriete portemonnee om bitcoins op te slaan.

  • Verwant: Ledger Nano X volledige recensie voor 2020

Koop nu Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Secure Hardware Wallet]

Ledger Nano S Wallet is het vlaggenschipproduct van het Ledger SAS-bedrijf sinds de lancering in 2015.

Hoewel Ledger Nano S geen functies heeft zoals Ledger Nano X, is het behoorlijk goed om uw cryptocurrencies te beveiligen. Als je het geschikte VPN gebruikt, kun je Ledger Nano S gemakkelijk gebruiken als een veilige en anonieme Bitcoin-portemonnee.

Omdat het een HD-portemonnee is die niet-bewarend is, geeft het gemoedsrust aan zijn gebruikers omdat ze altijd hun privésleutels beheren. Dus als je weinig budget hebt en toch een anonieme Bitcoin-hardwareportefeuille wilt, kan Ledger Nano S degene zijn !!

PS: Altijd Koop Ledger Nano S via deze officiële website, Aankopen die via andere bronnen zijn gedaan, zoals Amazon, zijn als foutief gemeld, waardoor het geld van de gebruiker in gevaar komt.

En als u koopt elk Ledger-apparaat zorg ervoor dat gebruik Avira VPN voor volledige anonimiteit omdat het een koopje aanbiedt 50% KORTING op hun jaarpakket.

 

Bekijk nu Ledger Nano S

# 3. Samourai portemonnee (Android-portemonnee)

Samourai-portemonnee is voor de geobsedeerde.

Samourai-portemonnee tagt zichzelf als ‘de meest persoonlijke en anonieme bitcoin-portemonnee’. 

Het is een nieuwe portemonnee voor de straten om uw BTC-transacties privé te houden, uw identiteit te maskeren en uw geld te allen tijde veilig te houden.

En het team achter de Samourai-portemonnee is buitengewoon serieus over wat ze doen, en dat zie je ook terug in hun introductie hier:

Wij zijn privacyactivisten die ons leven hebben gewijd aan het maken van de software die Silicon Valley nooit zal bouwen, de toezichthouders zullen het nooit toestaan ​​en de VC’s zullen er nooit in investeren. We bouwen de software die Bitcoin verdient..

Daarom is de Samourai-portemonnee zeer toegewijd aan het behouden van transactionele privacy tijdens transacties in Bitcoin en hebben ze de volgende functies in hun mobiele app:

  • Geen adres hergebruik: Het is een HD-portemonnee die ervoor zorgt dat u een adres niet meer dan één keer gebruikt en die u ook waarschuwt als u op het punt staat een transactie naar een eerder gebruikt adres te sturen. Vermijd daarom onbedoeld hergebruik van adressen.
  • CoinJoin: Met behulp van Samourai’s STONEWALL-techniek is het mogelijk om transacties met hoge entropie te genereren die lijken op. CoinJoin.
  • Vermijd het koppelen van eerdere wijzigingsoutputs: Samourai analyseert alle transacties uit het verleden voordat een nieuwe transactie wordt opgezet om er zeker van te zijn dat er geen waardevolle metadata over u en uw portemonnee lekt.
  • Tor & VPN ingeschakeld: Samourai is ingeschakeld met Tor- en VPN-ondersteuning, waardoor u alle transacties via een anoniem IP-adres kunt routeren.

Download Samourai Wallet gratis (Alleen Android)

# 4. PINT Portemonnee (Mobiele portemonnee)

PINT is een multi-valuta HD-portemonnee die zeer intuïtief is om zes blockchain-activa op te slaan, te beheren, te ontvangen en te verzenden, zoals Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) inclusief Bitcoin.

Het is ook een door uzelf gehoste portemonnee waarin u uw privésleutels beheert door samen met u een back-up van de seed te maken.

Afgezien daarvan hoeft u tijdens het gebruik van de PINT-portemonnee geen persoonlijke informatie vrij te geven, zoals telefoonnummer, e-mail, enz.

Dat gezegd hebbende, de reden dat we het over de PINT-app hebben, is dat deze een ingebouwde Tor-functie heeft die u helpt anoniem te blijven tijdens het handelen in BTC en andere activa.

Download PINT nu op uw Android-apparaat

# 5. Papieren portemonnee

Papieren portemonnee voor Bitcoin is ook in hoge mate anoniem.

Een papieren portemonnee voor Bitcoin is gewoon een stuk papier waarop uw privé- en openbare sleutel (of adressen) zijn afgedrukt. En met deze portemonnee kan iedereen uw bitcoins nemen als deze verloren is gegaan.

Maar omdat het een fysiek object is, zoals papier, is het veel eenvoudiger om het verborgen te houden en zelfs als het openbaar wordt gemaakt, is het onmogelijk om aan de hand van de adressen te achterhalen wie de eigenaar is van de portemonnee..

Daarom zijn papieren portemonnees een andere anonieme maar eenvoudige manier om uw bitcoins van de ene persoon naar de andere te bewaren en af ​​te handelen.

Bekijk Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Hardware Portemonnee)

BitLox is een in Hongkong gevestigde start-up die zeer veilige hardwareportefeuilles van privacykwaliteit voor zijn klanten creëert.

Ze maken momenteel drie soorten hardware wallets namelijk:

  • BitLox Geavanceerd
  • BitLox Ultimate
  • BitLox Extreme privacyset

BitLox Extreme Privacy-set is waar we in geïnteresseerd zijn, omdat het een zeer persoonlijke en anonieme portemonnee is voor voorzichtige gebruikers zoals jij.

Verder:

BitLox biedt de absoluut beste privacyoplossing in zijn klasse door een onverslaanbare combinatie van BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet en BitLox Military Grade USB Vault met TAILS OS vooraf geïnstalleerd.

Hiermee kunt u dus in absolute privacy geld verzenden en ontvangen met TAILS plus, de BitLox en hun TOR-compatibele webtool. En zo configureer je het voor de eerste keer:

Koop BitLox nu

# 7. Electrum On Tails-besturingssysteem (Anonieme mobiele portemonnee)

Het gebruik van Electrum-portemonnee op staarten die het systeem bedienen, is een andere slimme manier om anoniem te zijn tijdens het gebruik van Bitcoin.

Vraagt ​​u zich af wat Tails is?

Nou, Tails is een besturingssysteem dat speciaal is ontworpen om internetprivacy te behouden.

“Tails is een live systeem dat tot doel heeft uw privacy en anonimiteit te behouden. Het helpt je om het internet anoniem te gebruiken en censuur te omzeilen, bijna overal waar je gaat en op elke computer, maar laat geen spoor achter, tenzij je er expliciet om vraagt. Het is een compleet besturingssysteem dat is ontworpen om te worden gebruikt vanaf een USB-stick of een dvd, onafhankelijk van het oorspronkelijke besturingssysteem van de computer. Het is Gratis software en gebaseerd op Debian GNU / Linux. “

En voor degenen onder u die Electrum niet kennen.

Electrum is een van de oudste lichtgewicht wallets voor Bitcoin die in deze ruimte actief is sinds 2011. Omdat je een lichtgewicht client bent, hoef je niet de hele blockchain te downloaden terwijl je er doorheen gaat..

Bovendien is het een door uzelf gehoste portemonnee waar u altijd uw privésleutels beheert.

Momenteel is het beschikbaar voor Windows, Mac OSX, Linux en Android.

Bekijk Electrum

Maak veilige anonieme Bitcoin-portemonnee-apps in 2020

Veel gebruikers denken dat het vrij moeilijk is om anonieme Bitcoin-transacties uit te voeren.

Maar in werkelijkheid is het dat niet.

Tegenwoordig hoef je, in tegenstelling tot vroeger, niet veel Tor- of VPN-instellingen te installeren om anonieme Bitcoin-transacties uit te voeren. In plaats daarvan kunt u een van de bovenstaande wallets gebruiken om privé en volledig veilige anonieme transacties uit te voeren.

En als je nog steeds niet weet uit welke je dan moet kiezen, zal ik op BitLox en Rahakott stemmen omdat ze een van de beste in deze branche zijn.

Om het helemaal af te maken:

Het is jammer dat de anonieme Bitcoin-portemonnee voor iPhones nog niet op de markt is, maar ze zullen binnenkort verschijnen met de Samourai-portemonnee.

Notitie: Val niet voor oplichting zoals CoinCure wat een absolute oplichtingsdienst is die beweert ‘s werelds veiligste anonieme Tor-Bitcoin-portemonnee te zijn. Ook zijn oude projecten zoals Dark Wallet en Bitcoin Fog die bedoeld waren om Tor-Bitcoin-portefeuilles te maken voor anonimiteit niet langer functioneel, dus blijf ook bij hen vandaan.

Dat is allemaal van mijn kant in dit artikel over anonieme Bitcoin-portefeuilles, en ik hoop dat dit u helpt bij het kiezen van de juiste portemonnee.

Like deze post? Deel het met je vrienden op Facebook & Twitter!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me