Beste Bitcoin SV-portemonnee [editie 2020]

Eerste dingen eerst,

Ik ben geen fan van Bitcoin SV (ook bekend als Bitcoin Satoshi’s Vision), maar je moet bieden wat de markt wil.

En ik weet dat de marktkrachten zoals u willen weten over betrouwbare Bitcoin SV-portefeuilles om hun BSV-munten veilig op te slaan. Deze munt staat ook bekend als BCHSV omdat hij eind 2018 is afgesplitst van Bitcoin Cash.

De belangrijkste drijvende kracht achter deze altcoin is Craig Wright (zogenaamde Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. Maar voor nu ga ik niet in op de details en geef ik je een lijst met BSV-portefeuilles waarvan ik denk dat ze betrouwbaar zijn:

Beste BSV-portemonnee [iOS, Android, Desktop & Hardware]

Beste Bitcoin SV (BSV) hardware-portemonnee Portemonnee naam
Bitcoin SV-hardwareportefeuilles Ledger Nano X [Aanbevolen]
Ledger Nano S
Bitcoin SV Wallet Android & iOS-apps Coinomi
Exodus
Bitcoin SV-desktopportefeuilles ElectrumSV
Exodus

# 1. Ledger Nano X [aanbevolen BSV-hardwareportefeuille]

Ledger Nano X is het perfecte apparaat om uw BSV-munten op te slaan.

Het is een nieuw gelanceerde hardware wallet van Ledger SAS die meer dan 1000 cryptocurrencies kan opslaan, inclusief BSV-munten. Het is gemakkelijk de meest geavanceerde hardware-portemonnee die je in de cryptosfeer zult vinden, omdat hij wordt geleverd met een Bluetooth-functie die erg handig is.

Met behulp van Bluetooth kunt u uw iOS- en Android-apparaten draadloos verbinden met Ledger Nano X en deze gebruiken met de Ledger Live-app.

Maar in dit geval wordt de Bitcoin SV Ledger Live-app niet ondersteund. In plaats daarvan moet u uw ElectrumSV-interface beheren & bewaar uw BSV-munten.

U hoeft zich geen zorgen te maken; u slaat uw BSV nog steeds op het hardwareapparaat zelf op, maar opent het via de ElectrumSV-interface. Ook op deze manier behoudt u de controle over uw privésleutels via de eerste seed waarvan u uiteindelijk een back-up zult maken tijdens het initialiseren van Ledger Nano X

PS: Koop Ledger Nano X altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, wat resulteert in een compromittering van het geld van de gebruiker.

Als je er vragen over hebt, stel deze dan gerust in de reacties hieronder &# 128578;

Koop Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Bitcoin SV Hardware Wallet]

Ledger Nano S is de voorloper van Nano X.

Ledger Nano S biedt dezelfde beveiliging als Nano X, maar heeft minder functies. Ledger Nano S heeft geen Bluetooth, en een batterij kun je niet draadloos gebruiken met mobiele apparaten.

Ledger Nano S is echter compatibel met Android-apparaten wanneer u een OTG gebruikt. Maar het goede is dat Ledger Nano S ook 1000+ cryptocurrencies kan opslaan, waaronder Bitcoin SV, en de software-interface van Ledger Live heeft..

Maar in dit geval ondersteunt Ledger Live Bitcoin SV niet. U moet dus uw BSV-munten op Ledger Nano S beheren via de ElectrumSV-portemonnee.

PS: Koop Ledger Nano S altijd via deze officiële website, aankopen gedaan via andere bronnen, zoals Amazon, zijn als defect gemeld, waardoor het geld van de gebruiker in gevaar komt.

Als je weinig budget hebt en dezelfde hoeveelheid beveiliging wilt met minder functies, kijk dan eens naar Ledger Nano S hardware wallet voor Bitcoin SV.

Koop Ledger Nano S

# 3. ElectrumSV [Desktop Wallet]

ElectrumSV is een vork van de populaire Bitcoin-portemonnee Electrum.

ElectrumSV is een lichtgewicht desktopclient die officieel wordt onderhouden door Bitcoin SV. Het goede is dat je niet de hele Bitcoin SV-blockchain hoeft te downloaden.

U kunt uw BSV-munten eenvoudig beheren en opslaan op Electrum en toch toegang krijgen tot alle functies van de Bitcoin SV-blockchain. Electrum SV kan ook worden geïntegreerd met Ledger Nano X & Ledger Nano S om u het beste van twee werelden te bieden, d.w.z. de beveiliging van hardware met de gebruiksvriendelijke interface van ElectrumSV.

Vanaf nu is ElectrumSV beschikbaar voor Mac & ramen !!

Bekijk ElectrumSV

# 4. Exodus [Beste gratis BSV-portemonnee voor iOS]

Exodus was een van de weinige wallets die de Bitcoin SV-vork ondersteunde zodra het gebeurde.

Sindsdien ondersteunt Exodus Bitcoin SV in zijn geweldige desktop-portemonnee-interface. Voor de beginners is Exodus een populaire portemonnee voor meerdere valuta’s die sinds 2016 in deze ruimte actief is.

Het is ook een van mijn favoriete desktopportefeuilles voor het opslaan van altcoins en ERC20-tokens. Het ondersteunt nu meer dan 100 cryptocurrencies, waaronder BSV.

Omdat het een door uzelf gehoste HD-portemonnee is, bent u verzekerd van de soevereiniteit van uw digitale activa. U krijgt de startwoorden alleen op het moment van instellen waarvan u een veilige back-up moet maken.

Het heeft ook een ingebouwde uitwisseling waarmee u Bitcoin SV-valuta naar een andere kunt ruilen zonder dat u dat ook meteen hoeft uit te wisselen..

Exodus is beschikbaar voor Mac, Windows, Linux, iOS, Android.

Bekijk Exodus Wallet

# 5. Coinomi [BSV Mobiele Portemonnee Android & iOS]

Coinomi is een andere betrouwbare cryptocurrency-portemonnee die is ontwikkeld en onderhouden door een team van toegewijde ontwikkelaars uit Londen, het VK.

Coinomi bestaat hier al vijf jaar en heeft naam gemaakt door de snelste ondersteuning voor gevorkte munten te bieden. Ook deze keer waren ze een van de pioniers in het aanbieden van ondersteuning voor de Bitcoin SV-munt.

Coinomi ondersteunt meer dan 100 blockchain-activa op zijn niet-bewaarplichtige portemonnee-infrastructuur, waar u uw BSV-munten op elk moment kunt verzenden, ontvangen, opslaan en inwisselen.

Vanaf nu is Coinomi niet alleen beschikbaar voor mobiel (iOS & Android) maar ook voor desktop, d.w.z. Mac & ramen.

Bekijk Coinomi Wallet

Welke zijn de beste BSV-portefeuilles?

Als u een langdurige houder van BSV bent en het veilig wilt houden, hoeft u niet verder te zoeken dan Ledger Nano X of Ledger Nano S.Ze zijn niet alleen het beste voor BSV, maar ook voor andere 1000+ cryptocurrencies die u mogelijk bezit..

Afgezien daarvan, als je een aanvallend kleine hoeveelheid BSV in je bezit hebt, kun je kiezen voor de Exodus- of Coinomi-portemonnee. Maar vergeet niet dat deze kleine hoeveelheid BSV snel waardevol kan worden in de volgende bull-run.

Dus blijf veilig en gebruik goede portemonnees om uw BSV en andere valuta op te slaan.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me