Beste Crypto- en Bitcoin IRA-opties – een gedetailleerd overzicht

Cryptocurrency en Bitcoin IRA’s zijn een populaire manier geworden om te investeren in de opkomende cryptocurrency-activaklasse en tegelijkertijd een aantal belastingvoordelen te behalen die vaak worden geassocieerd met pensioenrekeningen. In deze gids zullen we de bitcoin IRA’s diepgaand bespreken en hun voor- en nadelen bekijken en enkele van de toonaangevende bedrijven die cryptocurrency IRA-diensten aanbieden, vergelijken en contrasteren.. 

Wat is bitcoin en cryptocurrency?

Bitcoin is de eerste cryptografisch beveiligde peer-to-peer-valuta in zijn soort. Voor de allereerste keer laten cryptocurrencies zoals bitcoin twee onbekende partijen toe om peer-to-peer met elkaar af te handelen zonder dat een derde partij hun transacties hoeft te verifiëren en legitimeren. Als u meer wilt weten over cryptocurrencies en bitcoin, is er een overvloed aan informatie op internet die we in deze gids hier niet zullen behandelen. We moedigen je echter nog steeds aan om in dat konijnenhol te duiken en meer te leren. 

Wat is een IRA?

Een IRA is een beleggingsrekening waarmee individuen kunnen sparen voor hun pensioen met belastingvrije groei of op basis van uitgestelde belastingen. Een bitcoin of cryptocurrency IRA verschilt niet wezenlijk van een traditionele. In een crypto-IRA zijn de onderliggende activa waarin u belegt echter cryptocurrencies zoals bitcoin, in plaats van aandelen / obligaties / of andere investeringen..

Het is niet algemeen bekend dat u een verscheidenheid aan alternatieve activa op uw pensioenrekening kunt zetten, zoals onroerend goed, edelmetalen, onderhandse plaatsingen en meer. Dit is toegestaan ​​volgens de regels van zelfgestuurde IRA’s, die alleen bepaalde soorten investeringen uitsluiten. Toen de IRS in 2014 digitale valuta als persoonlijk eigendom aanmerkt, kwamen Bitcoin en andere digitale valuta onmiddellijk in aanmerking voor plaatsing binnen een zelfgestuurde IRA.

Voor belastingbewuste personen kan een bitcoin IRA aantrekkelijk zijn omdat u geen belastbare gebeurtenissen activeert wanneer u binnen deze accounts handelt, zoals u normaal zou doen wanneer u op een normale cryptocurrency-uitwisseling handelt. Al uw inkomsten zijn uitgesteld of belastingvrij (in het geval van een Roth IRA).

Wat zijn de beste IRA-platforms voor Bitcoin en Cryptocurrency?

Er zijn tegenwoordig meerdere IRA-platforms voor cryptocurrency. We moedigen u aan om uw eigen onderzoek te doen om te beslissen welk platform voor u geschikt is; We zullen echter enkele van de onderstaande marktleiders bekijken.

Beste crypto IRA

BitIRA

BitIRA is een topaanbieder van bitcoin IRA’s. Net als anderen op deze lijst, kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een account en beginnen met het opslaan van uw bitcoin of andere cryptocurrencies met uitgestelde belasting.

BitIRA biedt een end-to-end-verzekering voor uw cryptocurrencies die op het platform zijn opgeslagen. Bovendien hebben ze een optie voor koude opslag voor bewaring die gebruikmaakt van technologie met meerdere handtekeningen, zodat uw crypto op uw eigen apparaat kan worden bewaard. Dit helpt om uw privésleutels veilig te houden.

BitIRA is ook volledig IRS-compliant vanuit fiscaal oogpunt. 

BitIRA werkt samen met Preferred Trust Company (PTC), een erkende trustbewaarder die specifiek gespecialiseerd is in zelfgestuurde IRA’s. Als uw bewaarder weet PTC precies hoe u de administratieve taken van uw pensioenrekening moet beheren om ervoor te zorgen dat uw IRA IRS-compliant blijft. Bovendien zijn alle stortingen in contanten bij PTC verzekerd tot $ 250.000 per rekening.

Beste Bitcoin IRA

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA was een van de eerste bedrijven die begon met het aanbieden van een kant-en-klare oplossing waarmee investeerders konden handelen en investeren in cryptocurrencies zoals bitcoin binnen een IRA-account. Het bedrijf heeft het grootste gebruikersbestand in de branche, wat een bewijs is van het gebruiksgemak. Wanneer u Bitcoin IRA gebruikt, gebruikt u feitelijk een aantal verschillende oplossingsproviders om uw IRA te vergemakkelijken. Bitcoin IRA verbindt al deze providers om u de gebruiker een one-stop-shop te geven om uw IRA in te schakelen.

Inbegrepen in deze partners zijn Kingdom Trust IRA, BitGo en Lloyd’s of London. Door al deze providers met elkaar te verbinden, kan Bitcoin IRA u een veilig platform bieden voor het opslaan, verzekeren en faciliteren van uw IRA.

Met BitcoinIRA kunt u in meerdere verschillende cryptocurrencies investeren, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic.

Een ding waar beleggers bij Bitcoin IRA op moeten letten, zijn de hoge transactie- en lopende accountkosten in vergelijking met andere op deze lijst.

Rocket Dollar Crypto IRA

Raket Dollar

Raket Dollar stelt u in staat om een ​​zelfgestuurde IRA of zelfgestuurde solo 401K te openen, zodat u kunt investeren in een verscheidenheid aan activa binnen uw pensioenrekening – inclusief cryptocurrency. Dit kan aantrekkelijk zijn voor gevorderde beleggers die volledige controle willen over hun pensioenrekening met de mogelijkheid om te investeren in extra activa zoals onroerend goed of in startups..

"Niet uw sleutels, niet uw crypto," is geen probleem met Rocket Dollar. U hebt de mogelijkheid om uw opslagopties te beheren en u kunt uw Rocket Dollar LLC-betaalrekening gebruiken om een ​​warme of koude portemonnee te kopen, evenals fysieke opslagapparaten.

In vergelijking met anderen op deze lijst, is de Rocket Dollar-prijs zeer concurrerend. Voor een chequeboek IRA betaalt u eenvoudig $ 360 voor de installatie en een vast maandelijks bedrag van $ 15. Er zijn geen AUM-kosten. Vanaf hier stelt het door u gekozen platform handels-, bewarings- en verbrandingskosten in.

Een ding om op te letten is dat Rocket Dollar niet is gebouwd voor een gloednieuwe crypto-investeerder. Op het moment van schrijven is er geen cryptohandelportaal binnen het Rocket Dollar-dashboard. 

beste bedrijf voor bitcoin IRA

iTrust Capital

iTrust Capital biedt een van de goedkoopste crypto- en bitcoin IRA-platforms. Naast crypto kunt u ook fysiek goud verhandelen op zijn IRA / 401K-accounts. 

Volgens iTrust kosten hun vergoedingen uiteindelijk maar liefst 90% minder dan bij andere IRA-providers. Veel Cryptocurrency IRA-bedrijven brengen transactiekosten tot 15% in rekening. Veel fysieke Gold IRA-bedrijven rekenen een spread van 30% aan. iTrust pakt het anders aan en rekent slechts 1% transactiekosten aan.

Cryptocurrency-activa worden bewaard met Curv, een oplossing voor het beheer van cryptocurrency-portefeuilles met meerdere autorisaties waarmee financiële instellingen hun geld kunnen beschermen met een ongeëvenaarde beveiliging.

Fysiek goud wordt opgeslagen in de streng beveiligde kluizen van de Royal Canadian Mint.

Belastingen op cryptovaluta

In de meeste landen (inclusief de VS) worden cryptocurrencies behandeld als onroerend goed voor belastingdoeleinden, niet als valuta. Net als bij andere vormen van eigendom – aandelen, obligaties, onroerend goed – moet u belastingaangifte doen wanneer u uw cryptocurrency verkoopt, verhandelt of anderszins van de hand doet voor meer of minder dan waarvoor u deze hebt verworven.. 

In die zin lijkt de handel in cryptocurrency op het handelen in aandelen voor belastingdoeleinden. 

Als u bijvoorbeeld in mei 2018 0,2 Bitcoin voor $ 2.000 hebt gekocht en deze twee maanden later voor $ 3.000 hebt verkocht, hebt u een meerwaarde van $ 1.000. U vermeldt deze winst op uw belastingaangifte, en afhankelijk van de belastingschijf waar u onder valt, betaalt u een bepaald percentage aan belasting over de winst. De tarieven fluctueren op basis van uw belastingschijf en ook afhankelijk van of het een winst op korte of lange termijn was. Dit geldt voor alle cryptocurrencies.

Dit zijn de redenen waarom investeren via een IRA zo krachtig kan zijn. U kunt veel van de fiscale gevolgen vermijden die er zijn als u normaal in cryptovaluta handelt.

crypto IRA-belastingen

Crypto-belastingsoftware

Belastingsoftware voor cryptovaluta, zoals CryptoTrader.Tax wordt gebruikt door tienduizenden crypto-investeerders om het geheel te automatiseren crypto belastingaangifte werkwijze. Het is als TurboTax voor beleggers in cryptocurrency. 

Verbind eenvoudig uw beurzen en importeer uw transactiegeschiedenis. De app verwerkt al het rekenwerk en genereert automatisch ingevulde belastingformulieren voor u met een klik op de knop. Importeer deze formulieren in uw favoriete belastingaangiftesoftware, zoals TurboTax of TaxAct of geef ze aan uw belastingadministrateur.

Aan de slag gaan met uw crypto-belastingen is volledig gratis met CryptoTrader.Tax.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me