Beste crypto-uitwisselingen in 2020

Het kiezen van de juiste cryptocurrency-uitwisseling in 2020 kan ingewikkeld zijn. Als je cryptocurrency wilt verhandelen, in altcoins wilt investeren of cryptocurrency wilt ruilen voor fiat-valuta, dan heb je een betrouwbare, betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling nodig – maar er zijn een paar kritieke factoren waarmee je rekening moet houden voordat je aan de slag gaat.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in handel in cryptomarge, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in robuuste, geavanceerde handelsfuncties. Omgekeerd, als u alleen gefocust bent op het verhandelen van cryptocurrency voor fiat-valuta (zoals USD), dan zult u misschien merken dat een eenvoudige, gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke crypto-uitwisseling de beste optie is..

Dit artikel zal de top 5 van cryptocurrency-uitwisselingen opsplitsen en richtlijnen bieden voor de beste, veiligste uitwisselingen voor verschillende handelsvoorkeuren, geografische locaties en tariefstructuren.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een crypto-uitwisseling

Voordat u zich aanmeldt bij een cryptocurrency-uitwisseling en aan de slag gaat, zijn er een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. De beste cryptocurrency-uitwisseling voor uw behoeften hangt af van uw geografische locatie, de hoeveelheid cryptovaluta die u wilt verhandelen en de manier waarop u wilt handelen.. 

Alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn fundamenteel vergelijkbaar met betrekking tot financiering en handel. Gebruikers van cryptocurrency-uitwisselingen maken een account aan, voltooien identiteitsverificatie, financieren hun account met fiat-valuta of cryptocurrency en gaan vervolgens verder met handelen en opnemen.

De belangrijkste verschillen waarmee u rekening moet houden bij het beoordelen van cryptocurrency-uitwisselingen zijn:

Identificatievereisten

Gerenommeerde cryptocurrency-uitwisselingen zijn vereist om te voldoen aan de voorschriften ter bestrijding van het witwassen van geld (AML) en Know Your Customer (KYC). Bij het aanmaken van een account moeten crypto-uitwisselingsgebruikers identiteitsdocumentatie verstrekken, zoals een identiteitsbewijs met foto of een bewijs van adres.

Geografische beperkingen

Sommige uitwisselingen zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen. In de VS gevestigde cryptohandelaren hebben bijvoorbeeld mogelijk geen toegang tot bepaalde beurzen vanwege Amerikaanse cryptocurrency-regelgeving. Als u zich in de VS bevindt en op zoek bent naar een uitgebreide gids voor de beste crypto-uitwisselingen voor in de VS gevestigde handelaren, raadpleeg dan onze Amerikaanse-specifieke crypto-uitwisselingsgids hier.

Handelslimieten

Sommige uitwisselingen stellen limieten in of creëren gelaagde accountniveaus, afhankelijk van identiteitsverificatie. 

Handelskosten

Crypto-uitwisselingen brengen kosten in rekening om geld te verdienen. Sommige beurzen rekenen een vast percentage van alle transacties, terwijl andere een “maker / taker” -model bieden dat verschillende vergoedingen biedt, afhankelijk van het type of de handelsorders die gebruikers plaatsen..

Fiat valuta-ondersteuning

Sommige crypto-uitwisselingen ondersteunen geen fiat-valuta, zoals USD, EUR of GBP, en handelen alleen in cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld cryptocurrency wilt inwisselen voor USD, heeft u een exchange nodig die fiat-valuta ondersteunt.

Storting & opnamemethoden

Uitwisselingen die fiat-valuta ondersteunen, bieden meerdere opties voor storting en opname, zoals creditcard, bankoverschrijvingen of bankoverschrijving.

Handelsparen

Als u een specifieke cryptocurrency wilt verhandelen, is het belangrijk om te controleren of de exchange die u overweegt, deze momenteel vermeldt.

Hacks en beveiliging

Hacks komen vaak voor in het cryptocurrency-ecosysteem. Het is belangrijk om een ​​beurs te selecteren met een sterke staat van dienst op het gebied van beveiliging. Betrouwbare uitwisselingen bieden beveiligingsfuncties zoals tweefactorauthenticatie.

Wat zijn de beste crypto-uitwisselingen ?

De volgende 5 cryptocurrency-uitwisselingen zijn vandaag de beste online opties en worden onderverdeeld naar gebruiksgemak, tariefstructuur, handelsfunctionaliteit, beveiliging en handelsparen.

Coinbase beste crypto-uitwisseling

1. Coinbase: beste crypto-uitwisseling voor nieuwe cryptohandelaren

Coinbase is een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen en is een ideaal toegangspunt voor nieuwe handelaren of cryptocurrency-investeerders die nieuw zijn in het crypto-ecosysteem. Coinbase biedt cryptohandelaren en investeerders twee opties: Coinbase en Coinbase Pro.

Coinbase is voornamelijk gericht op het eenvoudig en begrijpelijk maken van cryptocurrency-aankopen en overspoelt gebruikers niet met ingewikkelde handelsinterfaces. Het standaard Coinbase-platform functioneert als een eenvoudige makelaardij en portemonnee, waardoor gebruikers cryptocurrency kunnen kopen of verkopen voor fiat-valuta of direct kunnen wisselen tussen verschillende cryptocurrencies..

Coinbase Pro is een complexere handelstool gericht op gebruikers die toegang willen tot een robuustere handelservaring en biedt de meer gecompliceerde handelsinterface die wordt verwacht van een cryptocurrency-uitwisseling. 

 • ID-vereisten: Coinbase vereist een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto en een selfie-afbeelding voor Coinbase ID-verificatie

 • Geografische beperkingen: Coinbase is beschikbaar in meer dan 100 landen, waaronder de Verenigde Staten. Coinbase beperkt de beschikbare specifieke valutaparen, zoals USDC, tot bepaalde landen.  

 • Handelslimieten: Coinbase beperkt niet de hoeveelheid cryptocurrency die kan worden verhandeld, maar stelt wel een dagelijkse opnamelimiet van $ 25.000 op de meeste accounts. Dit kan worden verhoogd door aanvullende ID-gegevens op te geven.

 • Handelskosten: Coinbase en Coinbase Pro in het algemeen rekent een spread aan van 0,5% op de meeste aankopen en verkopen van cryptocurrency. Er zijn specifieke regio’s extra kosten – Voor aankopen met pinpassen in Canada en Australië wordt bijvoorbeeld 3,99 procent extra in rekening gebracht. 

 • Fiat valuta ondersteuning: Door Coinbase ondersteunde fiat-valuta’s zijn onder meer GBP, EUR, AUD, SG, CAD en USD.

 • Storting & opnamemethoden: Coinbase-stortings- en opnamemethoden omvatten bankoverschrijving (ACH), debet- en creditcard, bankoverschrijvingen, SEPA- en SWIFT-overschrijvingen en Payal.

 • Ondersteunde cryptocurrencies: Coinbase ondersteunt meer dan 39 cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, BSV, BCH, EOS en DASH, samen met altcoins zoals LINK, LOOM en XRP. Het is belangrijk op te merken dat Coinbase Tether (USDT) niet vermeldt – in plaats daarvan vermeldt Coinbase de USDC USD-gekoppelde stablecoin.

 • Hacks en beveiliging: Coinbase heeft met name nooit geleden onder een succesvolle hack. Het Coinbase-platform is zeer veilig en biedt een verscheidenheid aan robuuste 2FA-beveiligingsopties. Coinbase ook voorkomt actief gebruikers van het verzenden van cryptocurrency naar geverifieerde zwendeladressen voor cryptocurrency.

Binance top bitcoin-uitwisseling

2. Binance: beste crypto-uitwisseling voor Altcoins & Pro-handelaren

Binance is een van de meest gebruikte cryptocurrency-uitwisselingen online en is misschien wel een van de meest veelzijdige opties die beschikbaar zijn. Binance werd gelanceerd in 2017 en begon als een crypto-exchange gericht op het aanbieden van een extreem breed spectrum aan cryptocurrencies, maar voegde ondersteuning voor fiat-valuta toe in 2019-2020.

De rijke functieset die door Binance wordt aangeboden, maakt het populair bij handelaren die op zoek zijn naar low-cap altcoins, margehandel of meer complexe functies zoals blootstelling aan liquiditeitspools of door cryptovaluta gedekte leningen. De krachtige, aanpasbare handelsinterface van Binance maakt het ideaal voor professionele handelaren, terwijl robuuste API-toegang algoritmische handelaren in staat stelt om transacties uit te voeren via systemen van derden..

Binance kan enigszins ontmoedigend zijn voor nieuwe handelaren, maar biedt drie afzonderlijke handelsinterface-opties – basis, klassiek en geavanceerd, zodat aan alle ervaringsniveaus wordt voldaan. 

 • ID-vereisten: Met Binance kunnen gebruikers niet-geverifieerde accounts maken zonder ID, maar deze accounts zijn beperkt tot kleine opnamebedragen en kunnen alleen in cryptocurrency handelen, storten en opnemen. Verificatie is gebaseerd op een gelaagd systeem, waarbij basisverificatie een identiteitsbewijs met foto en een selfie vereist om hogere limieten en fiat-valutafuncties te ontgrendelen.

 • Geografische beperkingen: Niet-geverifieerde Binance-accounts zijn toegankelijk vanuit elk land. Geverifieerde Binance-accounts zijn beschikbaar voor meer dan 100 landen, maar het is belangrijk op te merken dat Binance International niet beschikbaar is voor in de VS gevestigde handelaren. In plaats daarvan moeten in de VS gevestigde handelaren Binance’s Amerikaanse handelsplatform, Binance.us, gebruiken

 • Handelslimieten: Niet-geverifieerde Binance-accounts zijn beperkt tot 2 BTC aan transacties of opnames in een periode van 24 uur. Geverifieerde accounts zijn beperkt tot 100 BTC in transacties of opnames binnen een periode van 24 uur.

 • Handelskosten: Binance heeft een relatief complex vergoedingsschema gebaseerd op een maker / taker-model. Toevallige Binance-gebruikers zijn onderworpen aan een maker / taker-vergoeding van 0,075%, die kan worden verdisconteerd door BNB aan te houden – Binance’s native cryptocurrency-token. 

 • Fiat valuta ondersteuning: Binance ondersteunt 15 belangrijke fiat-valuta’s, waaronder USD, EUR, GBP, CAD, AUD.

 • Storting & opnamemethoden: Binance biedt een zeer breed scala aan stortings- en opnamemethoden, waaronder SEPA, bankoverschrijving, bankoverschrijving, Simplex, Banxa en creditcard of betaalpas..

 • Ondersteunde cryptocurrencies: Binance somt meer dan 180 verschillende cryptocurrencies op in bijna 600 handelsparen, waardoor het een van de meest uitgebreide cryptocurrency-uitwisselingen online is met betrekking tot token-lijsten.

 • Hacks en beveiliging: Als een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen online heeft Binance meerdere hacks meegemaakt, waaronder een 2019 hack dat zag $ 40 miljoen aan cryptocurrency gestolen van de beurs. Binance bevat nu meerdere beveiligingsfuncties voor gebruikers, evenals een “SAFU”Fonds dat fungeert als noodverzekeringsfonds dat gebruikers vergoedt bij een hack.

Crypto.com beste crypto-uitwisseling

3. Crypto.com: de beste crypto-uitwisseling voor gebruiksgemak & Crypto-betaalpassen

Crypto.com is voornamelijk gericht op het versnellen van de acceptatie van cryptocurrency, het overbruggen van de kloof tussen fiat-valuta en cryptocurrency. In plaats van een “traditionele” cryptocurrency-uitwisselingservaring te bieden, is Crypto.com sterk gericht op smartphonegebruikers en streeft het ernaar om cryptocurrency-handel net zo eenvoudig te maken als traditioneel bankieren..

Het grootste voordeel van Crypto.com is het gemak waarmee het platform cryptocurrency integreert in het dagelijks leven. Crypto.com biedt gebruikers door cryptocurrency gefinancierde debetkaarten, die beschikbaar zijn in verschillende niveaus.

Crypto.com stelt een spot-uitwisseling beschikbaar voor handelaren die indrukwekkende liquiditeit en concurrerende vergoedingsstructuren biedt. Met Crypto.com is het mogelijk om cryptovaluta te kopen, te beleggen of te verhandelen, en vervolgens cryptovaluta direct in het dagelijks leven uit te geven met een Crypto.com-betaalpas – een zeldzaam aanbod in de huidige regelgevende omgeving. 

 • ID-vereisten: Crypto.com houdt zich aan een strikt nalevingsproces, wat betekent dat Crypto.com-verificatie een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, een selfie en bewijs van adresdocumentatie vereist. 

 • Geografische beperkingen: Crypto.com is beschikbaar voor handelaren in de EU, de VS, Australië, het VK en specifieke Aziatische landen, maar stelt alleen Crypto.com Visa-kaarten beschikbaar voor selecteer landen.

 • Handelslimieten: Crypto.com-limieten beginnen bij $ 5.000 USD aan crypto-aankopen per week, die kunnen worden verhoogd door het Crypto.com MCO-token te kopen en uit te zetten.

 • Handelskosten: Crypto.com werkt volgens een maker / taker-vergoedingsmodel, met maker-vergoedingen vanaf 0,1% en taker-vergoedingen vanaf 0,16%. De handelskosten worden geleidelijk verlaagd, afhankelijk van het handelsvolume. Voor aankopen met een betaalkaart of creditcard wordt een vergoeding van maximaal 3% in rekening gebracht.

 • Fiat valuta ondersteuning: Crypto.com’s strikte naleving van de regelgeving stelt het in staat om een ​​extreem breed scala aan fiat-valuta’s te ondersteunen, waaronder: AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD , PLN, RON, SEK, SGD, USD en ZAR.

 • Storting & opnamemethoden: Crypto.com biedt stortingen aan via bankoverschrijving of creditcard / betaalpas, naast bankoverschrijvingen, SEPA of opnames via bankoverschrijvingen naar bankrekeningen. 

 • Ondersteunde cryptocurrencies: Crypto.com bevat meer dan 45 cryptocurrencies, maar specifieke cryptocurrencies, zoals STX, BNT, REN, SOL en WTC, zijn niet beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten. 

 • Hacks en beveiliging: Crypto.com heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van beveiliging en heeft nog nooit een hack meegemaakt. De Crypto.com-app en Spot Exchange bieden beide robuuste beveiligingsfuncties, 2FA en vermogensverzekering voor maximaal $ 100 miljoen aan digitale activa voor koude opslag.

Bittrex crypto-uitwisseling

4. Bittrex: de beste crypto-uitwisseling voor beveiliging

Bittrex is een van de langstlopende online cryptocurrency-uitwisselingen en werd in 2013 in Seattle opgericht door drie ex-Microsoft-medewerkers. Bittrex heeft een reputatie als de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen online en heeft sinds de lancering geen hack of verloren geld van klanten meegemaakt.

Bittrex is, net als Binance, voornamelijk opgericht als een crypto-exchange, maar biedt USD fiat-ondersteuning voor specifieke Amerikaanse staten en verschillende internationale landen voor identiteit geverifieerde gebruikers. Een grote aantrekkingskracht van Bittrex is het brede scala aan cryptocurrencies die door het platform worden vermeld, met een focus op veelbelovende nieuwe tokens en projecten. 

 • ID-vereisten: Alle Bittrex-accounts moeten worden geverifieerd met een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto en een selfiefoto.

 • Geografische beperkingen: Bittrex is een van de meest toegankelijke online crypto-uitwisselingen en is beschikbaar voor handelaren over de hele wereld, behalve voor handelaren in Noord-Korea, Iran, de Krim, Syrië en Cuba. Het hoge niveau van toegankelijkheid in de Verenigde Staten maakt Bittrex populair bij Amerikaanse handelaren. 

 • Handelslimieten: Basis geverifieerde accounts zijn beperkt tot $ 3.000 per dag, met ID-geverifieerde accounts met 2FA ingeschakeld die toegang hebben tot 100 BTC per dag. Bittrex handhaaft ook verschillende handelsregels gericht op het minimaliseren van marktmanipulatie. 

 • Handelskosten: Bittrex houdt de handelskosten eenvoudig en biedt een vaste handelsvergoeding van 0,20% voor zowel makers als nemers. 30-dagen handelsvolume van meer dan $ 50.000 USD en hoger ontgrendelt kortingstarieven.

 • Fiat valuta ondersteuning: Bittrex ondersteunt alleen fiat-valuta in USD.

 • Storting & opnamemethoden: Bittrex-stortingen en -opnames worden uitgevoerd via brede overboekings- of debetkaarttransacties in specifieke Amerikaanse staten. Houd er rekening mee dat Bittrex USD-services niet beschikbaar zijn in de VS voor gebruikers in NV, NE, NY, CT of VT.

 • Ondersteunde cryptocurrencies: Bittrex somt honderden handelsparen op, evenals hefboomopties waarmee handelaren kunnen investeren in 3x lange of korte tokens.

 • Hacks en beveiliging: Tot op heden heeft Bittrex nog nooit een hack meegemaakt en zijn robuuste beveiligingsfuncties zoals 2FA verplicht voor alle gebruikers.

Beste cryptocurrency-uitwisseling behouden

5 Handhaving: beste crypto-uitwisseling voor diverse investeringen

Handhaven hanteert een andere benadering van cryptocurrency-handel in vergelijking met een “traditionele” crypto-uitwisseling zoals Binance of Coinbase. In plaats van zich uitsluitend te concentreren op cryptocurrency, biedt Uphold functionaliteit voor meerdere commodity’s waarmee gebruikers kunnen investeren in en handelen in cryptovaluta, edele metalen en fiat-valuta’s..

Het Uphold-platform is gecentreerd rond de Uphold-smartphone-app en biedt provisievrije handel. Uphold biedt met name 0% vergoedingen op creditcard- en bankpasstortingen, wat het een zeer aantrekkelijke optie maakt voor beleggers die snel crypto met een kaart willen kopen zonder exorbitante vergoedingen te betalen..

De gebruikersinterface van Uphold Trade is niet zo complex als platforms die zijn gericht op professionele handelaren, maar de eenvoudige, gestroomlijnde interface maakt het mogelijk om snel fiat-valuta in te wisselen voor 30 verschillende cryptocurrencies en 4 edelmetalen, waardoor het een geschikte oplossing is voor particuliere of informele beleggers..

 • ID-vereisten: Handhaving vereist een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, een selfie-afbeelding en adresvalidatie

 • Geografische beperkingen: Uphold is enigszins geografisch beperkt en biedt debet- / creditcardfinanciering aan handelaren in het VK, de VS en de EU. Individuen in veel andere landen kunnen Uphold-accounts maken, maar zijn beperkt in financierings- en opnamemogelijkheden.

 • Handelslimieten: Handhaving beperkt doorgaans de handelsbedragen afhankelijk van het type activa dat wordt verhandeld, waarbij veel gebruikers een initiële limiet van $ 500 per dag stellen die op aanvraag kan worden verhoogd.

 • Handelskosten: Uphold biedt een volledig provisievrije service, maar het is belangrijk op te merken dat voor het opnemen van cryptovaluta, bankopnames en SWIFT-transacties kosten in rekening worden gebracht. SEPA- en Amerikaanse bankopnames zijn echter gratis. 

 • Fiat valuta ondersteuning: Uphold ondersteunt 27 verschillende fiat-valuta’s, waaronder GBP, USD, AUD, CAD en EUR, met bankconnectiviteit in 35 landen.

 • Storting & opnamemethoden: Uphold ondersteunt creditcard / betaalpas, bankoverschrijving (ACH), bankoverschrijvingen, SEPA-, FPS- en SWIFT-stortingen en opnames.  

 • Ondersteunde cryptocurrencies: Uphold bevat 30 cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, XRP, LINK, DAI, USDC, TUSD en BAT. 

 • Hacks en beveiliging: Uphold heeft nog nooit een hack meegemaakt en scant voortdurend op kwetsbaarheden. 24/7 monitoring en audits door derden. Uphold onderhoudt ook een transparantie pagina dat gedetailleerd inzicht geeft in de huidige status van reserves naast een verzekering voor gebruikerskapitaal. 

Belangrijkste leerpunten

Het kiezen van de juiste cryptocurrency-uitwisseling voor uw behoeften hangt volledig af van uw persoonlijke vereisten. Als u een professionele handelaar bent en een robuuste handelsinterfacefunctionaliteit nodig heeft, biedt Binance of Bittrex u de tools die u nodig heeft. Nieuwe crypto-investeerders of losse investeerders kunnen echter profiteren van de eenvoudige en gestroomlijnde handelsinterface die wordt aangeboden door Coinbase of Uphold.

Bij het verhandelen van cryptocurrency op een cryptocurrency-exchange, is het belangrijk om in gedachten te houden dat exchange wallets ‘hot’ wallets zijn en dus geen veilige optie voor crypto-opslag op de lange termijn. Als u in cryptovaluta handelt, kunt u uw cryptovaluta het beste in een speciale hardwareportefeuille opslaan en deze alleen naar een beurs verplaatsen als dat nodig is voor de handel.. 

Crypto-uitwisselingen en belastingrapportage

Een element om in gedachten te houden wanneer u verschillende crypto-activa koopt, verkoopt en verhandelt, is de fiscale gevolgen van crypto. De meeste regeringen over de hele wereld behandelen crypto als een investering, wat betekent dat vermogenswinsten en -verliezen die verband houden met uw investeringsactiviteiten moeten worden gerapporteerd over uw jaarlijkse belastingen.

Vanwege de overdraagbare aard van cryptocurrency, hebben crypto-uitwisselingen vaak niet de mogelijkheid om gebruikers belastingformulieren voor winsten en verliezen te bieden. Dit creëert een probleem voor miljoenen cryptocurrency-investeerders over de hele wereld, omdat het melden van cryptogerelateerde inkomsten zonder de juiste documentatie buitengewoon moeilijk is..

We schreven uitgebreid over het probleem met het melden van cryptovaluta in onze blogpost: Het belastingprobleem van Crypto Exchange.

Crypto-belastingsoftware

Belastingsoftware voor cryptovaluta 

Om het probleem met het melden van cryptovaluta-belasting op te lossen, kunnen cryptocurrency-belastingsoftwareplatforms zoals CryptoTrader.Tax overheersend zijn geworden.

Tegenwoordig kunnen honderdduizenden crypto-investeerders eenvoudig hun handelsgeschiedenis van een van de beurzen die ze gebruiken rechtstreeks in hun CryptoTrader.Tax-account importeren. Zodra historische transacties zijn geïmporteerd, genereert de software alles noodzakelijke crypto-belastingformulieren gebaseerd op de gebruikers die gegevens verhandelen met een klik op de knop.

U kunt uw belastingaangiften naar uw accountant brengen of ze eenvoudig importeren in uw favoriete belastingaangiftesoftware, zoals TurboTax of TaxAct.

U kunt er meer over te weten komen hoe CryptoTrader.Tax hier werkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me