Bitcoin Investor Review: is het een scam of legitiem?

Bitcoin-investeerder

Met zoveel cryptocurrency-handelsplatforms die er zijn, kan het moeilijk lijken om te kiezen. En hierdoor vraag je je misschien af ​​welke oplichting zijn en welke legitiem. 

Cryptocurrency-markten zijn volatiel en hebben de reputatie zo te zijn. Het is dus van vitaal belang dat u het juiste handelsplatform kiest om u een duidelijk beeld te geven om de cryptomarkt te verhandelen. Laten we Bitcoin Investor eens onderzoeken om te ontdekken of dit het juiste platform voor u is.

Wat is Bitcoin Investor?

Als u nieuw bent in de handel of nog steeds de kneepjes van het vak leert, heeft u een platform nodig dat erop gericht is zijn investeerders te helpen winst te maken. En Bitcoin Investor is bedoeld om de gebruikers van zijn platform te helpen winst te maken op de Cryptocurrency-markt. Dit is handig voor de beginnende belegger. 

Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor het minder ontmoedigend is voor de beginnende investeerder. En met de intelligente handelssoftware van Bitcoin Investor die gebruikmaakt van machine learning en AI, krijgt u toegang tot functies die u op geavanceerde platforms zou aantreffen..

Is Bitcoin Investor Legit?

Het is een geldige vraag en erg belangrijk om te controleren of het platform dat u gebruikt legitiem of oplichterij is. Vooral wanneer zo’n gek en soms mythisch verdienpotentieel het onwerkelijk kan laten lijken. En hoewel we moeten begrijpen dat de cryptomarkt vluchtig is, moeten we er ook voor zorgen dat het platform ons de beste tools biedt om efficiënt te handelen. Het is belangrijk om eerst uw onderzoek te doen voordat u gaat handelen.

Een paar punten die Bitcoin Investor helpen opvallen:

 • Voor handelaren die goed onderzoek doen, is aangetoond dat een winstpercentage van 88% mogelijk is. De onderzoeken hebben aangetoond dat het exploiteren van de makelaars van Bitcoin Investor & handelssignalen. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet naar geautomatiseerde handelssoftware om inzicht te krijgen in de efficiëntie en de mogelijkheid van rendement. 
 • Het platform is gebouwd om gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk te zijn voor de beginnende handelaar. Dit betekent dat u gemakkelijk en zonder veel gedoe door de site kunt navigeren.
 • Ze bieden demo-accounts aan. Hierdoor kunt u de software uitproberen zonder dat u er echt geld in hoeft te steken. 
 • Ze hebben een lage storting van £ 250 / € 250 nadat je hebt getest met de demo. Dit maakt het een betaalbare optie voor nieuwe investeerders.
 • Het platform heeft stopverliezen en stortingslimieten. Hierdoor kunt u uw risico en blootstelling tijdens vluchtige tijden beperken.

Zoals u aan deze punten zult zien, is Bitcoin Investor zeker legitiem. Ze maken het u gemakkelijk om aan de slag te gaan en een gratis demo-account te hebben.

Hoe registreer ik me bij Bitcoin Investor?

Nu je hebt gezien dat Bitcoin Investor Legit is, hoe ga je aan de slag?

Meld u aan en registreer u voor uw demo-account

Aanmelden is eenvoudig en gratis. En dit zal u helpen om een ​​gratis demo-account te openen waar u de software kunt testen. 

Bitcoin Investor heeft ook een persoonlijke accountmanager die contact met u opneemt om u te helpen bij het opzetten van uw account en om vertrouwd te raken met de software. Allemaal gratis natuurlijk. Zij nemen contact met u op na uw succesvolle registratie. 

Demo-account

Nadat uw succesvolle registratie en installatie zijn voltooid, kunt u de demo-account gebruiken om de software uit te proberen. Dit geeft je de kans om enkele demo-transacties te plaatsen en te zien hoe de dingen werken. 

Voor onervaren of nieuwe handelaren is dit een geweldige manier om te handelen zonder uw geld te riskeren. Dit kan u helpen meer te weten te komen over live handelen en enkele technieken uit te proberen terwijl u de functionaliteit van het platform test.

Storting 

Met de minimale storting is £ 250 / € 250, het maakt het gemakkelijk om live te handelen. We raden je echter aan om klein te beginnen door alleen de minimale storting te doen. Klein beginnen is beter dan te groot beginnen, vooral voor nieuwe handelaren. 

Stortingen kunnen online worden gedaan met een Mastercard, Visa of Maestro. Het is belangrijk op te merken dat u uw identiteit moet bevestigen en verifiëren voordat u kunt beginnen met handelen. 

Het platform maakt gebruik van hoge beveiliging volgens GDPR-regels en SSL-certificaten voor alle transacties. Dit helpt om uw kaart en persoonlijke gegevens veilig te houden.

Ruil voor echt

Nu u de demosoftware heeft getest, uw storting heeft gedaan en uw account heeft geverifieerd, kunt u eindelijk voor echt handelen op de live handelsmarkt. We raden u aan om eerst uw handelslimieten in te stellen. Dit kan u ervan weerhouden te veel of te riskant te handelen en de risico’s van verliezen te minimaliseren. 

Daarna kunt u wat onderzoek doen, enkele handelsideeën / -strategieën vinden en ze vervolgens testen op het demo-account. Zodra u zeker weet dat ze een goede optie zijn, kunt u ze op uw live-account gebruiken. Het is ten zeerste aan te raden om relevant onderzoek te doen voordat u een transactie aangaat, aangezien handelen tot verliezen kan leiden. 

Zes tips om het meeste uit Bitcoin Investor te halen

Nu u voor echt handelt, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af hoe u het meeste uit uw handelssoftware kunt halen? Omdat cryptocurrency een erg populair instrument is, zijn er veel claims over hoe te handelen. We raden u aan handelsadvies in te winnen van professionals om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke advies krijgt. Maar hier zijn 10 tips om het meeste uit Bitcoin Investor te halen:

Begin klein

Overhaasten is nooit een goed idee, vooral niet als het met geld te maken heeft. Dus klein beginnen en langzaam uw investering verhogen naarmate uw vaardigheden beter worden, is een geweldige strategie om verliezen te voorkomen. 

Begin klein met de minimale storting en laat het groeien als je er klaar voor bent.

Doe je onderzoek

Onderzoek in deze tijd is veel gemakkelijker dan de bibliotheekdagen. Maar dat betekent niet dat u het moet overslaan of eroverheen moet haasten. Doe goed onderzoek om ervoor te zorgen dat u slimme beslissingen neemt. Lees en kijk wat succesvolle handelaren doen en welke strategieën ze gebruiken. Leer van hen en overweeg of het in uw handel past.

Wees voorzichtig met hefboomwerking

Hefboomwerking of ook wel handel op marge genoemd, is wanneer u geld leent van de makelaar om te handelen. Dit kan u helpen een hoger rendement te behalen dan zonder te handelen. Maar het kan er ook voor zorgen dat u snel geld verliest. Het is dus iets dat met de nodige voorzichtigheid moet worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u niet te veel van uzelf profiteert.

Diversifieer 

Diversificatie is het investeren in meerdere cryptocurrency-investeringen om het risico te verkleinen als men het niet zo goed doet. Het is aangetoond dat het diversifiëren van uw handelsportefeuille in meerdere kleinere investeringen in plaats van één grote transactie het risico helpt verminderen.

Pas op voor oplichters en wannabes

Er zijn veel oplichters en wannabes die belachelijke claims zullen maken over hun opbrengsten. Het is belangrijk om onderzoek te doen naar de persoon en ervoor te zorgen dat ze een expert zijn voordat u hun handelsideeën of -plannen kopieert. 

Gebruik stopverliezen

Stop Losses zijn geautomatiseerde functies die uw transactie beëindigen wanneer deze een bepaalde prijs bereikt. Dit helpt verliezen te beperken wanneer u niet op het handelsplatform bent. 

Deze zijn handig omdat de cryptomarkt erg volatiel is en je niet 24/7 achter je bureau kunt zitten. 

Leer trends te analyseren

Trends sturen vaak de markt en maken deel uit van veel handelsplannen / -strategieën. Het leren lezen en analyseren van trends is dus een essentiële vaardigheid om het meeste uit uw handelsplatformen te halen. Er zijn veel online bronnen en cursussen die u hierbij kunnen helpen. En veel makelaars zoals Bitcoin Investor bieden enkele cursussen binnen hun platform aan.

Is Bitcoin Investor beschikbaar voor Amerikaanse ingezetenen?

Nee, Amerikanen kunnen Bitcoin Investor niet gebruiken, maar er zijn veel alternatieve handelsplatforms geregistreerd in de VS voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van cryptocurrencies.

Is er een Bitcoin Investor-app?

Nee, handel kan alleen plaatsvinden op een computer of andere mobiele apparaten, via de website.

Bitcoin Investor: ons oordeel

Bitcoin Investor is een geweldige handelssoftware als u een beginner of een doorgewinterde professional bent. Met de beveiligings- en verificatiefuncties die ze hebben geïmplementeerd, hebben ze ervoor gezorgd dat uw informatie veilig en beveiligd is. Ze zijn 100% legitiem en met hun AI en machine learning hebben ze functies die ook geschikt zijn voor de gevorderde handelaar.

Met hun pijnloze aanmeldingsproces en gebruiksvriendelijke platform kunt u binnen de kortste keren aan de slag.

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

 • Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
 • Ashton Kutcher – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed: “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​
 • Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze: eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.
 • Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single. Ze zei: ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.
 • Drew Carey – Een keer getweet: probeerde net ontbijt te kopen met bitcoins. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen
 • Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
 • Richard Branson Een artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is Bitcoin Investor?

Bitcoin Investor is geautomatiseerde handelssoftware die is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen.

 • Is het winstgevend om te investeren in Bitcoin Investor?

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers zouden echter grote sommen geld moeten investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van £ 250 / € 250 en alleen van daaruit te handelen op hun winst.

 • Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er worden geen kosten in rekening gebracht om een ​​nieuw Bitcoin Investor-account te openen. Het is helemaal gratis.

 • Kunnen Bitcoins worden opgenomen uit het handelssysteem na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelssoftware converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die is gekoppeld aan uw Bitcoin Investor-account.

 • Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms?

Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency.

 • Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

 • Is Bitcoin Investor een piramidespel?

Nee. Bitcoin Investor is bekroonde en zeer technische software waarmee u winstgevende cryptocurrency-transacties kunt maken.

 • Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Het wordt aanbevolen dat de gemiddelde gebruiker minimaal 20 minuten per dag op dit handelsplatform moet invoeren.

 • In welke landen is Bitcoin Investor beschikbaar??

Bitcoin Investor is beschikbaar in meer dan 150 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt eenvoudig beginnen met het verdienen van rendement op uw investering van praktisch overal ter wereld, zolang het legaal is om Bitcoin Investor in uw land te gebruiken.

 • Is het raadzaam om al uw geld in Bitcoin Investor te investeren??

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me