BitQT Review: is het een scam of legit?

Wat is BitQT?

BitQT is een cryptocurrency-handelssysteem dat is ontworpen om beleggers te helpen die nog nooit eerder hebben gehandeld of winst hebben gemaakt op de cryptocurrency-markt. De handelssoftware werkt met intelligente technologie ondersteund door machine learning en AI. Deze intelligente technologie kan de cryptocurrency-markt, de financiële markt en het wereldwijde financiële nieuws binnen enkele seconden scannen op handelssignalen. Het wordt ook per seconde bijgewerkt, dus u kunt er zeker van zijn dat de transacties die door dit algoritme worden geplaatst, zijn gebaseerd op realtime gebeurtenissen en veranderingen op de markt. Een ander pluspunt is dat BitQT gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is en een van de beste handelsplatforms is die worden gebruikt in de cryptocurrency-markt.

Is BitQT Legit?

We begrijpen dat u misschien achterdochtig bent over handelstechnologieën, aangezien er online veel oplichting is die veel mensen ertoe brengen hun geld te verliezen. Ons team vond BitQT behoorlijk betrouwbaar. BitQT werkt zelfs samen met gereguleerde en gelicentieerde cryptocurrency-makelaars om ervoor te zorgen dat uw account correct wordt beheerd. Het BitQT-systeem wordt aangedreven door een algoritme en blockchain. Dit betekent dat het systeem gedecentraliseerd en volledig transparant is. Met BitQT kunt u uw account controleren. U kunt op elk moment een geschil indienen. 

Onthouden* Als een handelssysteem samenwerkt met risicovolle en zwendel offshore-makelaars, is uw risico op verlies groot. Gelukkig hebben de gebruikers van het BitQT-handelssysteem een ​​licentie en gereguleerde makelaars. 

Handelen op BitQT

U verwacht misschien een uitputtend registratieproces, aangezien veel vergelijkbare handelshulpmiddelen meestal tonnen documenten vereisen, maar met BitQT is het proces vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen om te beginnen met handelen met BitQT:

 • Registratie

Registratie is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en een toegewijde accountmanager neemt spoedig daarna contact met u op.

 • Stort geld

Voordat u met live handel begint, moet u een aanbetaling van € 250 doen. Deze aanbetaling van € 250, – fungeert tevens als uw eerste investering. U hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen van registratiekosten, want registratie is helemaal gratis. 

 • Demo-account 

Voordat u live gaat, heeft u de mogelijkheid om het demo-account te verkennen, dat in feite een replica is van het live handelsplatform. Het is een gratis oefenronde voordat u daadwerkelijk begint met handelen en u heeft geen echt geld nodig om deze functie te gebruiken.

 • Activeer live handel

Nadat u uw storting heeft gedaan en het demo-account heeft verkend, kunt u doorgaan met live handelen. Uw makelaar of accountmanager zal u door het proces begeleiden, maar BitQT is zeer gebruiksvriendelijk en als u zich vertrouwd maakt met het demo-account, zou u geen probleem moeten hebben om uw weg te vinden op het live handelsplatform.. 

 • Beheer uw transacties

Hoewel BitQT volledig geautomatiseerd is, raden we u aan om minimaal 30 minuten per dag aan uw account te besteden, zodat u op de hoogte bent van eventuele veranderingen op de markt en u kunt volgen hoe uw transacties presteren. Uw accountmanager helpt u bij het instellen van uw handelsparameters en voorkeuren.

Voors en tegens van het gebruik van BitQT

We dachten dat het belangrijk voor u was om de voor- en nadelen van het gebruik van het BitQT-handelssysteem te kennen, zodat u een goede investeringsbeslissing kunt nemen. 

Voordelen Nadelen
✔️ Registratie is gratis ❌ Het kan even duren voordat een geschikt handelssignaal wordt gevonden
✔️ Snel en gemakkelijk opnameproces.
✔️ Responsieve klantenondersteuning.
✔️ Het systeem is gemakkelijk te gebruiken.

Wat u moet weten voordat u investeert 

Er zijn enkele belangrijke functies die u moet kennen voordat u investeert. We hebben het hieronder op een rijtje gezet:

 • Hoge winstgevendheid 

Ons team heeft ontdekt dat BitQT een enorm verdienpotentieel heeft. Als u de officiële website van BitQt bezoekt, zult u zien dat de dagelijkse gemiddelde ROI van het platform ongeveer 90% is. Er zijn veel getuigenissen van gebruikers van investeerders die beweren al na een paar weken investeren enorme inkomsten te hebben verdiend. 

 • Gebruikersvriendelijk

Ons team was erg onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om de BitQT-handelssystemen te gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat nieuwe gebruikers zich volledig op hun gemak zullen voelen bij het vinden van hun weg op het platform. 

 • Beveiliging van fondsen

Nadat u zich heeft geregistreerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw account, tenzij u nalatig bent en uw account open laat of iemand uw gegevens verstrekt. Het BitQT-handelssysteem is beveiligd met coderingen, wat betekent dat uw persoonlijke en accountgegevens veilig zijn.

 • Gereguleerde makelaars

BitQT maakt gebruik van gereguleerde makelaars om u te helpen uw account te beheren en ervoor te zorgen dat elke transactie soepel verloopt. Naar onze mening moet u voorzichtig zijn met handelsinstrumenten die niet worden gereguleerd of onder toezicht staan. Dit soort tools is meestal oplichterij.

 • Toegewijde klantenondersteuning

Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om u te helpen bij eventuele problemen op het platform. Er is niets beters dan een goed klantenserviceteam bij het starten op de cryptocurrency-markt. 

Hoe werkt BitQT?

BitQT brengt gebruikers geen kosten in rekening voor toegang tot de software. Ons team ontdekte dat, in plaats van een abonnementsmodel te gebruiken, het systeem zich richt op het hebben van een groot aantal transacties. Alles wat u in principe nodig heeft om uw account te starten, is:

 • Registreer je account 
 • Maak een eerste storting bij uw makelaar
 • Kies uw instellingen
 • Schakel de optie voor automatisch handelen in
 • Houd uw account minimaal 30 minuten per dag in de gaten

Wat BitQT anders maakt dan zijn concurrenten

We hebben een aantal voordelen gevonden die u op BitQT kunt gebruiken. We hebben ze hieronder vermeld

 • Het slagingspercentage van BitQT is erg hoog en volgens de officiële website kunnen gebruikers genieten van een slagingspercentage tussen 88-90%. 
 • Het registratieproces is dagelijks eenvoudig en duidelijk. Je hebt niet veel documentatie nodig. Het enige dat u hoeft te verstrekken, zijn uw persoonlijke basisgegevens om aan de slag te gaan.
 • BitQT heeft een zeer indrukwekkende demo-accountfunctie waarmee u meer over het systeem kunt leren voordat u er echt geld aan uitgeeft. 
 • BitQT heeft een zeer snel opnameproces. Nadat u een opnameverzoek heeft voltooid, duurt het 24 uur voordat het geld op uw account is vrijgemaakt. 

Kunt u een flinke winst maken met BitQT?

Het belangrijkste doel van elk handelsinstrument is om u winstgevende handelsmogelijkheden te bieden. In feite zijn de algoritmen achter handelssystemen zoals BitQT ontworpen om te zoeken naar winstgevende handelssignalen op de cryptocurrency-markt. Zoals bij elke belegging, is er een risiconiveau waarvan beleggers op de hoogte moeten zijn voordat ze handelen. Gewoonlijk belooft een handelsinstrument zeer lage risico’s en hoge rendementen, het zou een reden tot bezorgdheid moeten zijn. 

Hier zijn enkele tips voor beginners:

 1. Onthoud altijd dat u uw inkomsten moet opnemen. Zo kunt u onderscheid maken tussen uw investeringskapitaal en uw daadwerkelijke investeringsrendement. Het helpt je ook bij het beheren van je account. 
 2. Het maakt niet uit welk handelssysteem u ook kiest, begin altijd klein. Begin met het minimum. U kunt altijd meer investeringskapitaal storten als u eenmaal uw eerste winst heeft gemaakt, maar klein beginnen zal u behoeden voor grote verliezen aan het begin van uw reis.. 
 3. Zoals bij elke investering, moet u geld investeren dat u zich kunt veroorloven te verliezen. De cryptovalutamarkt kan erg volatiel zijn, dus investeer liever uw besteedbaar inkomen in plaats van geld waarop u vertrouwt. 
 4. Als je een beginner bent, doe je onderzoek, bekijk de videozelfstudies en luister naar wat anderen op de markt zeggen. Getuigenissen van gebruikers zijn belangrijk voor ons en we zoeken ze meestal tijdens het testen van handelssystemen. 

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

 • Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
 • Ashton Kutcher – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed: “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan de nieuwe @cobinhood Token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​
 • Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze: eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.
 • Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single. Ze zei: ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.
 • Drew Carey – Eenmaal getweet: probeerde net ontbijt te kopen met bitcoins. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen
 • Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
 • Richard Branson Een artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

BitQT Review: ons oordeel!

De uitkomst van onze analyse op het BitQT-platform leidt ons ertoe de beweringen te ondersteunen dat BitQT 100% legitiem is en nieuwe en ervaren handelaren kan helpen bij het genereren van een passief inkomen en het vergroten van hun vermogen. Er wordt beweerd dat een nieuwe gebruiker elke week tussen de € 200 en € 1000 kan verdienen. Dit hangt volledig af van hoeveel geld de gebruiker investeert en blijft herinvesteren.

We hebben genoeg beoordelingen en onderzoeken gevonden die suggereren dat BitQT betrouwbaar en toereikend is voor verdere investeringsoverwegingen. De BitQT is beschikbaar voor gebruikers in meer dan 150 landen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is BitQT?

BitQT is geautomatiseerde handelssoftware die is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen.

 • Is het winstgevend om in BitQT te investeren??

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers zouden echter grote sommen geld moeten investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van £ 250 / € 250 en vanaf daar alleen te handelen op hun winst.

 • Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er worden geen kosten in rekening gebracht om een ​​nieuw BitQT-account te openen. Het is helemaal gratis.

 • Kunnen Bitcoins worden opgenomen uit het handelssysteem na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelssoftware converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die aan uw BitQT-account is gekoppeld.

 • Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms?

Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency.

 • Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

 • Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Het wordt aanbevolen dat de gemiddelde gebruiker minimaal 20 minuten per dag op dit handelsplatform moet invoeren.

 • In welke landen is BitQT beschikbaar?

BitQT is beschikbaar in meer dan 150 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt gemakkelijk beginnen met het verdienen van rendement op uw investering van praktisch overal ter wereld, zolang het legaal is om BitQT in uw land te gebruiken.

 • Is het raadzaam om al uw geld in BitQT te investeren??

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me