De 10 beste Bitcoin-mijnbouwhardwaremachines van 2020

Bitcoin-mining kan zeer winstgevend zijn, maar het vereist energie-hongerige hardware en een diep begrip van de principes achter blockchain-technologie. Om Bitcoin te minen, heb je gespecialiseerde bitcoin-mininghardware nodig die applicatiespecifieke geïntegreerde circuitapparaten of ASIC’s worden genoemd. 

Er zijn tegenwoordig veel verschillende ASIC’s op de markt. Deze apparaten zijn geëvolueerd door een zeer competitieve Bitcoin-mijnbouwwapenwedloop – de Bitcoin-blockchain gebruikt enorme hoeveelheden verwerkingskracht om extreem complexe wiskundige problemen op te lossen en zijn netwerk te beveiligen, waardoor hardware steeds krachtiger wordt..

Bitcoin-mining-apparaten op instapniveau kunnen relatief goedkoop zijn, terwijl high-performance miners kunnen oplopen tot meer dan $ 10.000. Bij het beoordelen van ASIC-hardware met de bedoeling van Bitcoin-mijnbouw, moet u de kracht van de hardware afwegen tegen de hoeveelheid stroom die deze verbruikt, samen met de elektriciteitskosten in uw regio..

In dit artikel geven we een overzicht van de 10 beste Bitcoin-mijnbouwhardwaremachines van 2020, met een uitsplitsing van hash-snelheid, stroomverbruik en potentiële winstgevendheid.

Waar u op moet letten bij het selecteren van Bitcoin-mijnbouwhardware

Bitcoin-mijnbouw is drastisch veranderd sinds de lancering van het Bitcoin-netwerk in 2009. Tijdens de eerste jaren van Bitcoin-netwerkoperatie kon Bitcoin-mijnbouw worden uitgevoerd op vrijwel elke thuiscomputer met een relatief krachtige CPU..

Naarmate het Bitcoin-netwerk groeide, werden de rekenprocessen die nodig waren om het Bitcoin-netwerk te beveiligen echter steeds complexer, waardoor mijnwerkers gedwongen werden over te schakelen op krachtigere GPU’s om aan de vraag te kunnen voldoen.. 

Uiteindelijk resulteerde de behoefte aan hardware met een hoog hashvermogen – de snelheid waarmee mijnbouwhardware werkt – in de creatie van speciale ASIC-hardware. Door de zeer gespecialiseerde aard van ASIC-hardware kunnen Bitcoin-mijnwerkers sneller mijnen, met minder elektriciteitsverbruik.

ASIC-hardware is nu essentieel voor Bitcoin-mijnwerkers. Er zijn drie belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste Bitcoin-mijnbouwhardware:

Prijs:

De prijs van Bitcoin-mijnbouwhardware varieert op basis van operationele efficiëntie, duurzaamheid en rekenkracht. In de regel levert goedkopere hardware een lagere efficiëntie en een lagere winstgevendheid op. De kosten van mining-hardware moeten worden meegenomen in elke rentabiliteitsanalyse, rekening houdend met de verwachte levensduur van de hardware.

Efficiëntie:

Bitcoin-mijnbouwhardware is in wezen ontworpen om elektriciteit om te zetten in BTC. Als u niet zeker weet hoe u de beste Bitcoin-mijnbouwhardware moet kiezen, is het focussen op energie-efficiëntie de beste plek om te beginnen. 

Hash-tarief:

Hash-snelheid is de snelheid waarmee Bitcoin-mijnbouwhardware intensieve wiskundige bewerkingen kan uitvoeren. In eenvoudige bewoordingen: hoe hoger de hash-snelheid van de hardware, hoe waarschijnlijker het is dat de mijnwerker of mijnpool waarvoor de hardware werkt, het volgende blok in de Bitcoin-blockchain oplost. In de regel is hardware met een hogere hash-snelheid duurder. 

Over het algemeen is de beste Bitcoin ASIC de meest kostenefficiënte, meest winstgevende ASIC. De ontwikkeling van ASIC-apparaten is het afgelopen decennium snel versneld, met nieuwe hardware die op jaarbasis wordt uitgebracht, waardoor oudere hardware vaak overbodig wordt.. 

Dit zijn de beste ASIC’s voor Bitcoin-mijnbouw in 2020:

bitcoin-mijnbouwhardware Bitmain AntMiner S5

1. Bitmain AntMiner S5

De Bitmain Antminer S5 is niet het nieuwste aanbod van de in Beijing gevestigde ASIC-fabrikant, maar biedt nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en efficiëntie. In tegenstelling tot latere modellen zoals de S7 en S9, werkt de AntMiner S5 met een lagere stroomtoevoer van 115 volt, gemiddeld 560 watt.. 

De lage stroomvereisten van de S5 maken het tot een ideale instapmodel voor Bitcoin-mijnbouw-ASIC die indrukwekkende operationele efficiëntie kan bieden. De S5 genereert een hash-snelheid van ongeveer 1 GH / s voor elke 0,51 watt, wat overeenkomt met 0,51 J / GH.

De S5 is geschikt voor zowel hobby-mijnwerkers als thuismijnen op instapniveau, met als bijkomend voordeel een laag gewichtsprofiel van iets minder dan 2,5 kg. 

Bitmain AntMiner S7

2. Bitmain AntMiner S7

De Bitmain AntMiner S7 is een ander ouder model uit de zeer populaire lijn ASIC-eenheden van Bitmain, maar is nog steeds een van de meest populaire online apparaten. Met een lager stroomverbruik dan de S5, is de S7 wijdverspreid in alle in China gevestigde Bitcoin-mijnbouwbedrijven en beschikt hij over een indrukwekkend aanpassingsvermogen bij gebruik in combinatie met een robuuste voeding zoals de 1600 watt APW3.

Hoewel de S7 een redelijke winst oplevert, afhankelijk van de stroomprijzen, is de efficiëntie van de eenheid afhankelijk van zowel de gebruikte voeding als de omgevingstemperatuur – de S7 is bijzonder gevoelig voor omgevingen die warmer zijn dan 27 graden Celsius.. 

Over het algemeen is de S7 het meest geschikt voor mijnwerkers in koelere klimaten, omdat de koelingskosten aanzienlijk kunnen leiden tot winstgevendheid in warmere streken.. 

Bitmain AntMiner S7

3. Bitmain AntMiner S9

De Bitmain AntMiner, algemeen aangeprezen als de meest efficiënte en krachtigste Bitcoin-mijnwerker op de markt, biedt mijnwerkers een zeer indrukwekkende hash-snelheid van 14 TH / s bij een verrassend laag stroomverbruik. 

De hoge hash-kracht van de S9 wordt geleverd door een drietal boards, waar 189 schepen tussen zitten. Gecombineerd met een Antminer 1600 Watt-voeding, levert de S9 tweemaal de efficiëntie van de S7 op 0,1 Joule per Gigahash met een trekkracht van slechts 300 Watt meer dan het vorige model. 

Een belangrijk nadeel van de S9 is het luide bedieningsvolume – de S9 is niet geschikt voor thuistoepassingen, aangezien het stevige frame van 4,7 kg de neiging heeft om operationele ruis te vergroten.. 

AntMiner T9

4. AntMiner T9

De AntMiner T9, uitgebracht in augustus 2017, blijft een van de krachtigste ASIC-eenheden die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn – en ook een van de duurste. De T9 wordt vaak vergeleken met de S9 in termen van prestaties en efficiëntie, maar bevat enkele opmerkelijke verbeteringen in chipkwaliteit die de hardwarestabiliteit verbeteren.

Latere batch AntMiner T9’s verbruiken ongeveer 1450 watt, leveren ongeveer 11,5 TH / s en een efficiëntie van 0,126 J / GH. Winstgevendheidsanalyse op basis van alleen prestaties plaatst de T9 onder de S9 in termen van winstgevendheid, maar stabiliteitsverbeteringen maken de T9 een betrouwbaardere keuze voor kleinschalige mijnbouwactiviteiten. 

AvalonMiner 741

5. AvalonMiner 741

De AvalonMiner 741, uitgebracht in april 2017, biedt hobby- en kleinschalige Bitcoin-mijnwerkers een redelijk krachtige mijnwerker tegen een betaalbare prijs. Vervaardigd door Canaan, is de 741 een aanzienlijke upgrade ten opzichte van het vorige Avalon 721-model, met een nieuw koelontwerp en een sterkere chipset.

De Avalon 741 wordt geleverd met 88 chips en een nieuw koelmechanisme dat de efficiëntie van de luchtstroom in het apparaat verbetert, naast dubbele koellichamen die rond de printplaat zijn gemonteerd. Canaan’s 741-mijnwerker uit 2017 levert een hash-snelheid van 7,3 TH / s, met een energie-efficiëntie van 0,16 J / GH – veel efficiënter dan andere ASIC-eenheden in dezelfde prijsklasse.  

Bitmain AntMiner L3 +

6. Bitmain AntMiner L3+

Bitmain’s L3 + is een van de meest populaire ASIC-eenheden ter wereld voor Scrypt-mijnwerkers en is uitsluitend gericht op het delven van dit specifieke algoritme. De L3 + is gebaseerd op de BM1485-chip, die aanzienlijke verbeteringen biedt ten opzichte van de chipset die in het vorige L3-model werd gebruikt – een verdubbeling van de hash-snelheid en het stroomverbruik van de L3.

De L3 biedt een hash-snelheid van 504 MH / s, met een stroomverbruik van 800W. Het draaien van een hogere hash-snelheid met de L3 + resulteert in een serieus stroomverbruik, maar de lagere prijs van het apparaat in vergelijking met duurdere modellen zoals de Innosilicon LTCMaster maakt de L3 + de beste mijnwerker voor Scrypt.

Bitmain AntMiner D3

7. Bitmain AntMiner D3

De Bitmain Antminer D3 is de voorloper van Bitmain’s 2018 D5 ASIC, maar is een zeer populair apparaat voor miners die zich richten op het minen van Dash – een cryptocurrency die oorspronkelijk was ontworpen om ASIC-resistent te zijn. De D3 is momenteel de meest efficiënte mijnwerker voor het minen van Dash, en biedt grote concurrentievoordelen ten opzichte van andere apparaten.

De D3 levert een hash-snelheid van 19,3 GH / s, met een stroomverbruik van slechts 1350 W. Het gerealiseerde rendement van de D3 is 0,07 J / MH. In vergelijking met de iBeLink DM384M, die vergelijkbare stroomvereisten heeft en slechts 384 MH / s produceert, blijft de D3 de meer kosteneffectieve optie. 

Drakenmunt T1

8. Dragonmint T1

Vervaardigd door Halong Mining, is de Dragonmint T1 een indrukwekkend krachtige ASIC die 16 TH / s levert met een opmerkelijk laag stroomverbruik. De T1-verbruikers 0,015 J / GH die, in vergelijking met het stroomverbruik van de Bitmain Antminer S9 van 0,098 J / GH, een aanzienlijk voordeel biedt ten opzichte van op Bitmain gerichte mining-builds.

De T1 integreert ASICBoos-technologie, die een extra efficiëntieboost van 20 procent oplevert bij het werken met het Bitcoin-algoritme. Met name gebruikt de T1 de DM8475-chipset, die een robuustere winstgevendheid oplevert ten opzichte van het S9-aanbod van Bitmain. 

WhatsMiner M3X

9. WhatsMiner M3X

De WhatsMiner M3X is vervaardigd door Pangolin Miner en biedt use case-specifieke functionaliteit voor individuele mijnwerkers of mijnbouwbedrijven die niet worden beperkt door een hoog stroomverbruik en een extreem luid werkvolume.

Hoewel de M3X geen ideale optie is voor hobby-mijnwerkers thuis, levert het apparaat zelf 12 tot 13 TH / s met een stroomverbruik dat varieert tussen 1900W en 2100W. Aangedreven door 28nm ASIC-chiptechnologie, wordt de M3X gevoed door de WhatPower P5, die met name niet zal werken op 110-120V netspanning en 180-240V netspanning vereist om te werken. 

Avalon6

10. Avalon6

De Avalon6 is momenteel de beste Bitcoin-mijnwerker voor thuismijnbouw of hobby Bitcoin-mijnbouw, en levert indrukwekkende functionaliteit met een laag geluidsprofiel en een redelijk stroomverbruik tegen een betaalbare prijs..  

Hoewel de Avalon6 een aanzienlijk lagere hash-snelheid biedt dan Bitmains Antminer S7 of S9 met 3,5 TH / s, de extreem lage geluidsemissie van het apparaat samen met de chip-array die bestaat uit 80 18nm A3218-chips, produceert de Avalon6 slechts 55dB ruis binnen 1,2 meter nabijheid.

De standaardfrequentie van 500 MHz van de Avalon6 kan worden afgestemd via frequentieregeling, wat het ideaal maakt voor mijnwerkers die op zoek zijn naar Bitcoin-mijnbouwhardware die efficiënt werkt met complexe temperatuurregeling – of overklokmogelijkheden.. 

aanvullende overwegingen

Om de beste Bitcoin-mijnwerker voor uw vereisten te bepalen, moet u zorgvuldig de hash-snelheid van een bepaalde mijnwerker, de vereisten voor temperatuurregeling en het stroomverbruik beoordelen. De energiekosten in de regio waarin u uw mijnbouwapparatuur gebruikt, zijn van cruciaal belang, aangezien dit een belangrijke rol speelt bij het berekenen van de algehele winstgevendheid.

Crypto-belastingen uit mijnbouw

Het is ook belangrijk om de mogelijke belastingimplicaties van Bitcoin-mijnbouw in overweging te nemen. Afhankelijk van de omvang van uw Bitcoin-mijninspanningen en uw geografische locatie, kan Bitcoin-mijnbouw worden beschouwd als een zakelijke activiteit of kunnen er belastbare gebeurtenissen ontstaan ​​wanneer u de Bitcoin die u met mijnbouw hebt verdiend, verwijdert.. 

U kunt hier precies leren hoe u omgaat met uw cryptocurrency die u hebt ontvangen van mijnbouw op uw belastingen: Belastinggids voor Crypto Mining.

Cryptorader. Belasting

Belastingsoftware voor cryptovaluta

Als u de Bitcoin die u verdient met mijnbouw via cryptocurrency-uitwisselingen van de hand doet, kunt u cryptocurrency-belastingsoftware zoals CryptoTrader.Tax gebruiken om de stress te elimineren die gepaard gaat met crypto-belastingrapportage. Met behulp van CryptoTrader.Tax is het mogelijk om alle Bitcoin-mijnbouwgerelateerde transacties van een bepaalde beurs te importeren via naadloze integratie.

Zodra al uw mijntransacties zijn geïmporteerd, haalt CryptoTrader.Tax automatisch de historische eerlijke marktwaardeprijzen op voor elke mijnuitbetaling en geeft u een inkomstenrapport dat u kunt gebruiken met uw belastingen.

U kunt meer leren over hoe CryptoTrader.Tax werkt hier.

Andere belangrijke tools

Lees meer over de andere topproducten voor cryptocurrency:

  • Top Crypto-handelsbots
  • De 5 beste crypto-uitwisselingen
  • 9 beste crypto-portefeuilles (hardware & Software)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me